Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg ved det ikke, men det er gammelt nag. Brunel var også en af dem der var allerhårdest ved Contador i 2010, da han huggede til på Andy Schlecks defekt.

Generelt er franskmænd jo bare sure, hvis det ikke er franskmænd der vinder og bryder sig generelt slet ikke om ryttere der tidligere har haft karantæne - medmindre de er franske, selvfølgelig.

Og Bertie indhenter jo snart Anquetil i det samlede GT-regnskab, så han skal nok sværtes lidt ekstra. Tænk hvis han vinder Touren. Så får Brunel og L´Equipe en blodprop.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Vildt hvordan sådan et forhold til en rytter kan forblænde fuldstændig. Contador har en motor i cyklen, men alligevel har sit hyr med at slå Astanas to bedste ryttere - Landa, der, omend han har vist lovende takter fra tid til anden, aldrig har præsteret noget lignende i bjergene eller i en GT før og Aru, der på magisk vis kommer tilbage i tredje uge efter at have været helt nede i sækken. Men ikke et ord om dem.
De er franskmænd. L´Equipe er en særdeles velinformeret avis, når det handler om cykelsport, men den er (som så uendeligt mange andre medier) præget af dyb subjektivitet. De kan f.eks. heller ikke bære, at der "kun" skulle være fire store favoritter til Tour de France i år. Der er naturligvis fem - ingen præmie for at gætte hvem femtemanden er..

Hvorfor de ikke er efter Astana, ved jeg faktisk ikke. Men medierne er generelt kølet lidt af i forhold til de lyseblå, efter alle lovede bål og brand i efteråret.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Mener de at Pinot er en større podiekandidat end Bardet og Peraud?

Pinot har været overraskende stærk hele sæsonen, hvilket jeg måske godt kan se som et lille problem. Han er konsekvent kørt top ti i de løb han har været med i, fra Tirreno-Adriatico over Criterium International, Baskerlandet Rundt og Romandiet Rundt.

Bardet og Peraud er poppet op lidt mere sporadisk, men egentlig stadigvæk med flotte resultater. Peraud vandt Criterium International, mens Bardet blev nr. 6 i Liege-Bastogne-Liege og kort efter blev nr. 9 i Romandiet Rundt.

I min bog hører der fire franske ryttere til blandt de sandsynlige top 10 placeringer - Pierre Rolland kan tilføjes de tre nævnte.
Silkeborg IF
De kan f.eks. heller ikke bære, at der "kun" skulle være fire store favoritter til Tour de France i år. Der er naturligvis fem - ingen præmie for at gætte hvem femtemanden er.


Peraud? Pinot?
De mener Pinot. FDJ og især Pinot er Frankrigs darling.

Rolland tror jeg ikke rigtigt på. Europcar får monster travlt med at ramme udbrud og jage etapesejre i år. Det må Pierre Rolland potentielt ofre sit klassement for.

Men det ville være særdeles tiltrængt for Europcar, hvis Rolland kunne hive en top 10, så lad os krydse fingre.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Rolland tror jeg heller ikke har det, der skal til som klassementsrytter. Han vil måske kunne klemme sig i top 10, men de sjove placeringer, vil han ikke kæmpe med om. Han bør i stedet, i mine øjne, jagte etapesejre og måske bjergtrøjen oveni. På den måde kan han også måske køre sig i nærheden af top 10.

Edit: Det bliver i øvrigt spændende at se, hvordan Movistar griber løbet an. Quintana er selvfølgelig kaptajn, men den første uge passer jo Valverde fantastisk, og tager han Ardennerformen med til Touren, kan han meget vel være i gult og 30 sekunder foran Quintana efter første uge. Og så smider man jo ikke bare muligheden på gulvet.
moderator
Warren Barguil, hvis han kan klemme sig med på Giants sprinterhold.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Valverde er jo altid i form, så det kan du nok roligt stille uret efter.


Barguil er i Giants trup og er med i Sierra Nevada lige nu. Men han bliver helt og aldeles alene, vil jeg tro. Måske Dumoulin kan hjælpe ham lidt, men han er der for spurterne og den indledende TT. Og jeg har lidt en fornemmelse af at Kittel får mere brug for sin leadout end man lige regner med..
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Valverde er jo altid i form, så det kan du nok roligt stille uret efter.


Ja, men han har det jo med at mangle 5-10 % i juli sammenlignet med forårs- og efterårsformen.
annonce