Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Il_Preferito
Men der er jo altså ingen garanti for, han bare slår konkurrenterne.

Jeg er med på, han er hurtig og i topfart nok er den bedste, men det er vel ikke givet, han bare tramper henover Demare, Cavendish, Mads P, Bol og hvad de ellers hedder allesammen.

Dermed ikke sagt, jeg synes, de skal køre for Philipsen, for det er jeg da enig i, der ikke giver mening, når de har Merlier.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af SotD
Bliver Cavendish deklasseret på den der?
Silkeborg IF
Skrevet af Mr_bum
Jeg synes, den så værre ud fra front end ovenfra.
Skrevet af AHUJ
Forhåbentlig ikke da. Ændrer Philipsen ikke også marginalt retning?
YNWA
Skrevet af mikem
Eddy Merckx skal da godt nok til at kigge sig over skulderen :D

Hvor er det bare vanvittigt smukt at se ham tilbage!!
Skrevet af SotD
Til diskussionen om Merlier/Merlot, så er jeg da helt enig i at der ikke er nogen garantier, men han vinder langt oftere end Philipsen og har jo allerede 1/1 i det her løb, i modsætning til Philipsen.

Han har jo ikke for alvor været tæt på at true Cavendish i de to finaler. Jeg synes sgu det er lidt fjollet, og hvis det var mig der lagde en ordentlig røvfuld penge i holdet ville jeg da være godt gal i skralden over at man fjerner ham der vandt 3. etape fra ligningen for at køre for hans leadout. (Uanset hvad han så måtte være lovet af ledelsen).
Silkeborg IF
Skrevet af Il_Preferito
Igen, jeg siger ikke, jeg er uenig, men jeg synes det er en rimelig overdrivelse, når det meldes op sådan her.

Philipsen slog jo altså Cavendish to gange i Tyrkiet og før det også i Scheldeprijs, hvor Bennett også fik baghjul.
Selvfølgelig er Merlier umiddelbart en smule hurtigere, men som en anden også er inde på, er det jo ikke et eller andet justitsmord, hvor man beder en supersprinter om at køre for en lead out-mand, fordi man er træt af ham.

Edit. Når det så er sagt, virker det til, alle er enige om, at de i en boulevardspurt som i dag, selvfølglig skal køre for Merlier, så det bliver nok lidt langhåret.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af tobi
Sådan synes jeg faktisk, det forholder sig. Philipsen har da aldrig vundet en massespurt i et stort løb efter en let dag. Husk på, at Scheldeprijs var fuld af sidevind i år, og at Cavendish og Bennett kørte i vejen for hinanden.

Merlier har derimod tværet sin modstand ud hele året og lignet verdens hurtigste rytter (selvfølgelig har Ewan og Bennett også noget at skulle have sagt i den sammenhæng). Men han styrtede vist på første etape og kan have efterveer fra det. Det lød bare ikke på ham i interviewet med Sporza (?), at han selv var tilfreds med rotationssituationen, og i udgangspunktet lød det til, at der skulle køres for ham i dag, men han kan selvfølgelig selv have sagt, at han ikke følte sig klar til det.

Hvis det er en beslutning taget fra sportsdirektøren, i den tro at de begge er fuldt konkurrencedygtige, så er det i mine øjne noget af det tåbeligste, jeg nogensinde har set.
Skrevet af Il_Preferito
Jeg tror, du bliver nødt til at gense nogle spurter med ham eller måske tjekke hans resultatliste for i år, hvis du mener, han har tværet sin modstand ud.

Jeg kan da i hvert fald både huske og få øje på spurter i Tirreno og Giroen, som han ikke var i nærheden af at vinde.

Edit. Van der Poel gav i øvrigt udtryk for, at planen i dag var at køre for Merlier, men at Cavendish fik skubbet ham ud af position og derved forpurret deres spurt.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af tobi
Okay, godt ord igen, men der er jo ingen, der vinder alle deres spurter. Pointen om at han har et noget højere topniveau end Philipsen står vel stadig. Og uanset hvad de siger, så var det jo åbenlyst, at han kørte leadout for Philipsen igen i dag? Han åbnede vel 300 meter ude med Philipsen på hjul, så jeg kan ikke helt så, hvordan det er at køre for Merlier. Men han blev selvfølgelig også mast noget af Cavendish, som dog var klart hurtigere end ham - om det så er det reelle styrkeforhold eller på grund af, at han åbnede tidligt, er jeg lidt usikker på.
Skrevet af Il_Preferito
Selvfølgelig, men jeg synes måske bare ikke niveauforskellen er helt så stor, som det blev meldt op til. Vi snakker trods alt om en sprinter, der indtil videre har en tredjeplads som dårligste resultat i årets Tour-spurter og som nævnt har kørt fornuftigt det meste af året.

Igen i dag er han eksempelvis oppe på en højere topfart end Cavendish, men som i så mange andre spurter, virker timingen til at være hans største udfordring.

Det skal dog som sagt ikke tage noget fra, at beslutningen om at køre for ham kontra Merlier i en spurt som i dag, i bedste fald er lidt… spøjs.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af tobi
Enig, men jeg håber ikke, jeg får på puklen, når jeg kommer til at kritisere dem for at vælge at køre for Rickaert eller Sbaragli, efter at Philipsen engang har fået sin sejr ;)
Skrevet af Il_Preferito
Jeg anede ikke engang, Sbaragli var med i løbet, så lige præcis den er jeg klar til at give et fripas på.

Jeg tror i øvrigt, Merlier kan blive et monster i Kittel- eller Cavendish-klassen, når han kommer til QuickStep, så det er ikke fordi, jeg ikke godt kan se lyset.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af hårdtype
MVDP troede åbenbart at de kørte for Merlier, det virker til at kommunikationen ikke er helt skarp på holdet. Mads Wurtz vurderer også at Merlier kører et for aggressivt lead out som måske tyder på at han ikke er helt tilfreds.

https://sport.tv2.dk/cykling/2021-07-02-sprinter-smadrede-holdkammerat-i-stedet-for-at-hjaelpe-ham
Skrevet af SotD
Sur røv, at ligge nr. 3 i præmiepuljen, og så glemme at skifte holdkaptajn til dagens etape, efter man ellers har været inde og handle...

https://www.holdet.dk/da/tour-de-france-2021/userteams/cykelmyginden
Silkeborg IF
Skrevet af Valencia-KilyGonzález
Krydser så meget fingre for at det her udbrud slipper væk!
Det vil altså belaste UAE helt vildt arbejdsmæssigt og tappe dem inden bjergene og måske åbne løbet...
Skrevet af mikem
det må da være årets udbrud det der! føj for satan en flok fysiske monstre de har fået samlet derude. Ser ud til at blive spændende HELE dagen. Stærkt med 3 danskere i udbruddet ligeså.
Skrevet af SotD
Det overrasker mig helt vildt at Sagan ikke har fået fedtet sig med her. Men er du vimmer mand et udbrud.

Jeg smed en 50´er på Mohoric inden etapen. Han får det måske lidt svært i det her setup.
Silkeborg IF
Skrevet af maarkap
Jeg smed en 50´er på Mohoric inden etapen. Han får det måske lidt svært i det her setup.


Jeg har lidt på Cort, Valgren, Van Moer, Stuyven og Laporte.

4 ud af 5 i udbruddet er på papiret fint, hvis det ikke lige var for de kanon navne der sidder der..

EDIT: Tjekkede en ekstra gang - havde åbenbart også taget Stuyven uden at kunne huske det..
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Travel100
Det er selvfølgelig UAE´s ansvar, men et eller andet sted må Ineos også kigge lidt uroligt til! Carapaz og GT, kan jo heller ikke bruge et tab på 10-12 min til Aerts og Nibali!!
Og Mas/Lopez..
annonce
0