Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Travel100
Noget alternativ, men også såvel interessant som spændende tour23!
Skrevet af NickRomano
I mine øjne - uden at have nærlæst løbsprofilen fuldstændigt - den fedeste TDF-rute i mange år.

Jeg lægger mærke til, at man sætter klassementet på spil allerede i Baskerlandet, mens dét, at løbet er vendt om, bevirker, at Pyrenæerne ikke taber betydning, som ellers nogle gange sker.

Ligeledes mange bjerge, og flere navnkundige i blandt; Puy de Dome, Tourmalet, de la Roze, Grand Colombiere, Jaizkabel m.vl.

Man kommer også igennem hele 4 bjergkæder.
I´ll protect you from the hooded claw, keep the vampires from your door, when the chips are down, I´ll be around.
Skrevet af repos , moderator
Går ud fra du mener, Col de la Loze. Og så er Joux Plane med igen. Enig i, det er en spændende rute, hvor man starter i kuperet terræn. 22 km. enkeltstart må være noget nær rekord, for der bliver ikke givet noget til tempospecialisterne. Bjergene er strøet ud over alle tre uger, hvilket er fremragende. Næstsidste etape i Vogeserne med masser af muligheder for at lave rav i klassementet.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Valencia-KilyGonzález
Men trist ruten er med så få enkeltstarts km, det betyder jo nok desværre at der går et år mere inden Remco er klar til kampen med Vingegaard, Bernal og Pogacar.
Derudover er det lidt for fattigt med kun 4 bjergafslutninger!
Skrevet af Barbuti
Puy de Dome. Wow. Hvor bliver det fedt!
"Figa, il Gasba solo 2,8 mln...anche se è uno stronzo ne vale almeno il doppio."
Skrevet af Aka101
Giroen, med de mange enkelstartskilometer, har vist inviteret Remco.
'This world is about money, so when you are offered those millions you take them. Few people will ever earn so many. I am one of the few fortunates who do. I may be one of the worst buys in the history of the Premiership but I don't care.'
Skrevet af NickRomano
Col de la Loze, selvfølgelig.
I´ll protect you from the hooded claw, keep the vampires from your door, when the chips are down, I´ll be around.
Skrevet af UdAfBusken
Umiddelbart ser det ud til at være en fed rute, hvor eneste minus er de få enkeltstartskilometer. Jeg er på ingen måde fanatiker, når det kommer til tidskørsel, men 22 km er simpelthen for lidt, særligt når den endda er relativt kuperet. En grand tour skal gerne have en vis balance mellem de forskellige terræner, og den mangler desværre lidt, synes jeg.

Nu er Pogacar og Vingegaard så tætte og så gode på enkeltstarter, at det nok ikke kommer til at have den store betydning, men havde en som Remco for eksempel haft 40-50 km relativt flade enkeltstartskilometer at arbejde med, skulle han nok kunne have oparbejdet et forspring, der ville ændre dynamikken i løbet. Nu kommer det 100% til at handle om, hvem der kører bedst opad i løbet af de tre uger.
Skrevet af SotD
Enig, og så fjerner man jo i det hele tage incitamentet for de bedste enkeltstartsryttere generelt. Hvorfor skulle Kung, Ganna, Bissegger mv. dukke op på sådan en rute? Det er måske bare mig, men jeg synes sådanne motorer er super charmerende på flere parametre, men fjerner man fuldstændig deres spidskompetence, så bliver det ligegyldigt.

Men det er måske for at tilgodese Bernal, Carapaz, O’Connor osv., for at skabe et eksplosivt løb.
Silkeborg IF
Skrevet af NickRomano
Jeg er ikke enig.

Ikke, at jeg har det fjerneste imod enkeltstarter, tværtimod, og jeg synes også, at de skaber en dynamik og en facet, som gør løbet ekstra spændende.

Jeg er dog mere for, at ruteplanlægningen falder lettere tilfældigt ud, og at man ikke nødvendigvis prøver at presse alle discipliner ind i løbet.

Det er klart, at man ikke vinder næste års tour pga. enkeltstartskilometerne, men så er det sådan, og så må man vinde løbet på en anden måde.
I´ll protect you from the hooded claw, keep the vampires from your door, when the chips are down, I´ll be around.
Skrevet af Travel100
Rebellin dræbt af påkørsel!!!

Dybt tragisk:(

Skrevet af repos , moderator
Pyha. Det er forfærdeligt. Legende, der går alt for tidligt for bort.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af SotD
Åh nej :-(
Silkeborg IF
Skrevet af Landa
Åh nej!
Frygtelig nyhed.
Skrevet af Landa
I dag er det 19 (!) år siden José Maria Jimenez døde.
Han er nok min ´all time´ favorit.
Han var et vrag og kørte ofte med hovedet under armen...Men for fanden da, hvor var han vild og underholdende.
Skrevet af SotD
Han var også en af mine absolutte yndlinge. 9 etapesejre i Vuelta´en, og 4 bjergtrøjer. Desværre formåede han aldrig for alvor at gøre det udenfor Spanien, selvom hans 8. plads i Tour´en i Jan Ullrichs sejr-år, gav lovninger om noget stort. Og det endda i skyggen af Olano.
Silkeborg IF
Skrevet af SotD
Så gik B&B Konkurs, hvilket meget vel kan betyde at der bliver plads til Uno-X i Tour de France 2023. Super spændende, og det må alt andet lige bane vej for et par danskere.

I skrivende stund er der udelukkende danske og norske ryttere på holdkortet for 2023. De danske ryttere:
- Niklas Eg
- Jonas Gregaard
- Anthon Charmig
- Lasse Norman Hansen
- Niklas Larsen
- Jacob Hindsgaul
- Louis Bendixen
- William Blume Levy
- Marcus Sander Hansen

Det bliver virkelig interessant at følge hvordan udviklingen på holdet er, for der er dælme mange stærke norske gutter på holdet - og kan de finde på at stille med rent norsk?

- Alexander Kristoff
- Kristoffer Halvorssen
- Søren Waerenskjold
- Tobias Halland Johannessen
- Anders Halland Johannessen
- Rasmus Tiller
- Anders Skaarseth
- Erik Resell

Mit bedste bud er, at Niklas Larsen kommer med for at supportere Kristoff. Norman har motoren til at overleve, mens Gregaard og Eg begge har prøvet at køre Grand Tours. Og begge faktisk leveret hæderligt omkring 50 i klassementet. Så mon ikke der kunne ske at komme 2-4 danske ryttere med lidt afhængig af form og 2023 præstationer?
Silkeborg IF
Skrevet af Landa
Endnu et tragisk dødsfald ved Walter Beneteau, der døde i går.
Feltet.dk har endnu ikke opsnappet nyheden...
Skrevet af NickRomano
Og Miguel Angel López fyret hos Astana.
I´ll protect you from the hooded claw, keep the vampires from your door, when the chips are down, I´ll be around.
Skrevet af klykke
Cycling Career - Spillet hvor du er rytteren

Sæson 44 er netop startet og der er stadig pladser!

Du er selv rytteren, styrer din rytter udvikling, og forhandler kontrakt med rigtige mennesker omkring kontrakter og forhold til et nyt hold. Kalenderen er alt fra Down Under i Januar til Chrono Nations sidst i Oktober. En sæson varer cirka 3 måneder med 3 etaper hver dag.
Løbene strækker sig fra Tour de France, Giroen, Vueltaen til de store klassieker Roubaix, Flandern, Lombardiet osv. Til de helt små løb, Post Danmark Rundt, Tro Bro Leon, Cadel Evans RR osv. Altså en fyldt kalender med massere af løb til alle typer. Derudover også en U23 kalender til de helt unge ryttere, sideløbende med den store kalender.

De 7 bruger styrerede hold er klar til at tage imod dig, og din fiktive rytter og der er massere af plads til flere brugere

Så drømmer du om at være en Grand Tour rytter, Puncher, Brostenssepcialist, Enkelstarts monster eller lyn hurtig sprinter. Så kig forbi siden

https://cyclingcareer.dk/viewpage.php?page_id=1

Der vil være tutorer klar til at tage imod nye brugere og hjælpe godt igang.
annonce
0