Snak

Mere indhold efter annoncen
En der ved noget om Riis og Lars Seiers nye projekt eller har et bud på hvad det kunne være?
Jeg har ikke læst mig frem til så meget, så et bud er vel at han igen starter et projekt op der hedder Saxo Bank, og snupper de danskere der er på Tinkoff holdet. Han har stadigvæk et godt ry blandt rytterne, så forhåbentlig kan han hive nogle gode ryttere til.

I min våde drøm, så starter han Saxo Bank op og henter nogle af de talenter der er på Stölting og de danske ryttere på Saxo og henter Jakob Fuglsang og forsøger at få ham til at lave en Carlos Sastre... :)

Hvis Jakob nogensinde skal højere op i hierakiet i en Grand Tour, så tror jeg han har brug for Bjarne Riis.

Der skal selvfølgelig også nogle udenlandske ryttere til.
Silkeborg IF
moderator
Det er godt nok en skam, at Degenkolb misser forårsklassikerne. Han skulle til at cementere sin position på tronen, og nu blev det smadret af en tosset bilist.

På crosssiden bliver det spændende at se, om det vilde talent Simon Andreasen kan snyde feltet og hjemføre VM-titlen i U/23. Han er selvfølgelig kun førsteårssenior, men talentet er tilpas enormt til, at han levere overraskelsen.

Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Et riis projekt med masser af penge i ryggen, centreret omkring de bedste unge danske/skandinavisk hold, krydret med erfarne ryttere. Fuglsang ville være den perfekte kaptajn. Timingen er måske lidt dårlig ift. at en stor del af de bedste unge danske ryttere, og sådan set også flere af de bedste erfarne rytter, for nyligt har skrevet kontrakter med andre hold.
123
moderator
Jeg kan altså ikke få øje på, at Fuglsang skulle være den perfekte kaptajn, hvis man har ambitioner om GT.
Hans 7. plads i 2013 var da fin, men ellers har han ikke vist sig holdbar over tre uger. Jeg er med på, at han heller ikke rigtig har kørt sin egen chance, men jeg ser ham ikke som værende et emne til GT-klassement.

Til gengæld kan han fint begå sig i korte etapeløb, som PDR og andre i den kategori.

Fuglsang er en dygtig rytter, men han skal altså udvikle sin afslutningsevner. Han skal jo alene hjem for at vinde løb.

Hvis Riis´ nye projekt skal involvere skandinaviske ryttere, så er det bestemt interessant, og især i norsk cykelsport er der grøde blandt de unge ryttere. Samtidig har man stablet et par solide etapeløb på benene deroppe.
Riis vil sagtens kunne udvikle og styrke skandinavisk cykelsport.

Det største problem er dog, at han jo nærmest er persona non grata i Norge, hvor deres hysteriske forhold til fortidens dopingsyndere efterlader Riis med et enormt arbejde med troværdigheden.
Jeg ser frem til den dag, hvor dopingskeletterne vælter ud af det norske langrendsskab.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
God pointe med det norske. De har en lidt anden tilgang til ham. Ikke at jeg forstår det. Man må også komme videre på et tidspunkt.

Mht. fuglsang var det som sådan heller ikke set som at han skulle være et bud på en GT vinder/podieplads. Kan man få et stort kaptajn navn til holdet der kan gøre dette, vil det også være glimrende, det er dog ikke der jeg personligt finder de mest interessante aspekter. Hvis det skal sættes på spidsen vil jeg hellere se at skandinavisk domineret hold der gør sig gældende i mange løb, på mange etaper og kan præge løbet end jeg vil se endnu et Riis hold blottet for noget dansk islæt køre med om en samlet sejr i en GT. det blev trættende at følge i længden efter min mening. Det vil også være et vanvittigt projekt, ift. at skulle kæmpe økonomisk med BMC/Moviestar/Tinkoff (lidt endnu)/Sky.
Jeg håber mere på et hold der har et ønske om at gøre sig gældende på det bredere plan.
123
moderator
Helt enig. Hvis projektet bliver til noget, så vil være det bedre at satse bredere. En TdF-deltagelse er dog så markant i forhold til eksponering, at Riis sikkert vil gøre meget for at komme i betragtning her.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
moderator
Livestream fra U/23-VM med Simon Andreasen:

http://cykelmagasinet.dk/live-tv-foelg-simon-andreassen-ved-vm-i-cyklecross

EDIT: TV3 Sport 2 sender den også.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Ham tjekken må ærgrer sig. Imponerende at bliver to´er og faktisk føre det meste af sidste omgang.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
moderator
Ja, det var sgu bittert.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
annonce