Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af FrækFyr17
Hvad pokker er der nu i vejen med "empiriske analyser"?
Der er sgu ikke noget studierelateret eller rocket-science over det. Manden analyserer bjergene/afslutningerne ud fra egne erfaringer - hvilket er en fryd.

Hårdt ned på noget? Jeg efterlyser blot forståelse. Når han kører ruterne, laver han jo TV og skal være ekstra opmærksom. Dét i sig selv er hårdt.
En gyser er at holde med flagermus og ulve. Følg med på Twitter (@VCF__Nordic) & podcast (Valencia Weekly). https://soundcloud.com/valenciaweekly
Skrevet af Kusk
Eftersom det ikke ville give mening at lave en teoretisk analyse i dette tilfælde, så er begrebet temmeligt malplaceret, ja.
Mvh.
Skrevet af Narildsen
Man kan godt se at Thor og Gilbert træner sammen.
Skrevet af FrækFyr17
Kan Leopard ikke lide truslen fra Gusev? Haha, typisk TV2-overfortolkning.

Mon ikke det er Voecklers slidte mandskab, der blot bad om en hjælpende hånd efter stort føringsarbejde.
En gyser er at holde med flagermus og ulve. Følg med på Twitter (@VCF__Nordic) & podcast (Valencia Weekly). https://soundcloud.com/valenciaweekly
Skrevet af Narildsen
Den er jeg enig i FF. Det virker ikke som en reel trussel!
Skrevet af Virtuality
Norskerne går amokkas nu.
[I]Some poo has come out[/I]
Skrevet af Narildsen
Imponerende antrit!
Skrevet af Immortal
Orgasme på norsk tv2.
Skrevet af DaveEricGrohl
Rigtig flot sejr af Thor, han tilpasser sig fint at han ikke kan sprinte med mere.

En smule ondt af Roy har jeg dog.
Hvad spiller tibetanske munke? De spiller jo happy jazz - AaB af 1885 - Leeds United
Skrevet af repos , moderator
Hehe, ja, så er Norge igen konger af Frankrig. Det bliver da helt slemt den dag, de har en mand til podiet.

De oplever vist vores 90´ere rent cykelmæssigt.

Der er dog god grund til norsk begejstring. Hushovd vinder af en pyrenæetape, dog ganske vist en transportetape, men alligevel flot kørt med en vældig fin timing.

Med danske briller gjorde Lars Bak det fint, men man savner sgu nogle danskere, der kan kører med om etapesejre. Alle fem er reducerede til hjælpere, og det er svært at hidse sig op over Lars Baks hårde slid for Cavendish, selv om TV2 ihærdigt forsøger at gøre det til Tourens foreløbige højdepunkt.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Sir , moderator
Jeg havde penge på Moncoutie ligesom han er kaptajn på mit managerhold. Hvorfor skulle Thor dog blande sig på sådan en etape. Det er jo slet ikke meningen han skal kunne den slags.
Dette er en signatur.
Skrevet af Narildsen
Det er sgu også irriterende at Matti ikke blev klar, og at Alex ikke har fået chancen.

De skal nok være garanter for nogle danske etapesejre. Specielt hvis tendensen med de små stigninger i afslutningen af sprinteretaperne fortsætter, skal Matti nok kunne komme først over stregen.

Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg er helt vild med de to ryttere, som vi også kan forvente os gode ting af til VM.
Skrevet af Duck
Vande Velde skrev tidligere i dag at nu må være et godt tidspunkt at besøge Norge, da "half the country is here in France to see Thor and Eddy Boss".
Skrevet af toyota.22222@hotmail.com
Hvilken norsk kanal viser touren? Deres kommentator er jo de bedste:))
Skrevet af stofferc
Bliver nordmændene aldrig trætte af deres kommentatorer, eller repræsenterer deres ukontrollerede ekstase hele befolkningen som helhed?
-
Skrevet af Peejay
Norsk tv2 er mit vilde gæt. :)
Champ19ns.
Skrevet af NUFC Dinho
@Sir-Cumcised

Hvis ikke Thor havde været med, så var Moncoutie jo bare blevet nr. 2 efter Roy, så det havde ikke ændret det store. Men godt sats med Moncoutie som kaptajn. Er næppe nogen der har Thor, så det sats må du vinde en del placeringer på.
Klub top 3: Newcastle,............................... Barcelona Spiller top 3: Ronaldo(fede), Ronaldinho, Romario
Skrevet af Slettet(441819190908)
Hehe, jeg har faktisk Thor, men det er kun fordi jeg ikke har ændret siden etape 1.
A little girl is in the bathroom when her father steps out of the shower. She says, “Daddy! When am I gonna get a penis?” “As soon as Mommy leaves for work.”
Skrevet af Mercenary
Er Brian holm syg igen eller hvorfor går han med paryk?
Lose all to save a little
Skrevet af SotD
Jeg havde penge på Moncoutie ligesom han er kaptajn på mit managerhold. Hvorfor skulle Thor dog blande sig på sådan en etape. Det er jo slet ikke meningen han skal kunne den slags.


Du burde vel reelt takke Hushovd. Moncoutie var med meget stor sandsynlighed blevet hentet af den efterfølgende gruppe hvis han skulle have forsøgt med at indhente Roy nedad og ligeud... Så at Hushovd trækker ham op til en 2. plads i stedet for 3. i bedste fald er vel en bonus?

Jeg havde Pineau, Boasson Hagen, Gilbert og Rojas på mit TV2 hold i dag. Det kan jeg vist ikke være helt utilfreds med :)
Silkeborg IF
annonce
0