Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Mercenary
Du får en million, hvis du får ret...
Lose all to save a little
Skrevet af Fussbal 4ever
Nu vandt Contador jo den sidste enkeltstart efter alperne for 2 år siden foran Cancellara og Evans var som jeg husker det helt væk der. Han havde vist heller ikke så meget at køre for.

Så man kan ikke afskrive Contador, men han skal hente nogle minutter i alperne.
Skrevet af vb-lfc-fan
@Merc
Slag, spir eller kroner?
Skrevet af Mercenary
Det ved jeg ikke endnu.
Lose all to save a little
Skrevet af Bosse1983
Husker jeg ikke galt var Evans involveret i et styrt på én af de første etaper, hvor han mistede en masse tid og ødelagde albuen eller måske det var året efter.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af vb-lfc-fan
Jeg mener det var året før, kan dog sagtens huske forkert.
Skrevet af Klejne
Jeg mener, at Mads A er Arsenal-fan.


Okay, haha, dejligt tørt, det må jeg give dig.
Why dont you ask him? Because he doesnt row He doesnt ROW? No, he DOESNT row. Ah. I see what you mean.
Skrevet af Inuk.
Tordenguden Hushovd, den allersidste viking.

Vaughters må ærge sig så meget over at have foræret trøjen til Voeckler. Specielt når alternativet er en Tom D. på 10. pladsen i den samlede stilling.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Mads A
Jeg mener, at Mads A er Arsenal-fan.

Ærlig talt, så er det sgu et helt OK argument. ;)
[i]Imagine the worst situation - we lose Fabregas and Nasri - you cannot convince people you are ambitious after that[/i] Wenger 11-07-2011
Skrevet af NickRomano
Hvis der fandtes en maskine, hvori man kunne putte alle etaper og løb for de forskellige ryttere, ville det være interessant at se, hvem der kom ud som vinder af TDF.

Altså, Voeckler tabte meget tid på en enkeltstart i 2004. Evans angreb aldrig i 2008. I 1999 lå Andy Schleck og rodede rundt på et diskoteksgulv. Frank Schleck styrtede 4 gange i Touren for 3 år siden, og derfor vælter han nok igen. Voeckler slog Andy Schelck med 3 minutter på en etape i Schweiz Rundt for nogle år siden. Når Evans har mistet tid til Frank Schleck, har Evans aldrig været motiveret - heller ikke i 2010. Hushovd har aldrig været verdensmester, hvis han aftenen før løbet har spist myseost med Contador og Evans. Contador har aldrig været verdensmeser og kører en dårligere enkeltstart end Indurain. Vinderen af Plateau de Beille-etapen har altid vundet Touren. Basso sluttede som nr. 12 på en af etaperne i Post Danmark Rundt i 2007. Cunego vandt Giroen i 2003 foran Basso - og Pozzato. Ingen af favoritterne har nogensinde formået at blive europamestre, men S. Sánchez er olympisk mester. Contador slog Basso med 4 sekunder i en Giro-etape i 2009. Dagen efter slog Basso Contador med 3 sekunder. Derefter styrtede Basso, mens Contador blev forkølet. I 2005 punkterede Voeckler på en enkeltstart, mens Contador blev 4´er. I Dauphine Libére i 2010 slog Evans en af Schleck-brødrene med 21 sekunder. Contador er sluttet efter samtlige andre favoritter på forskellige etaper i forskellige løb igennem tiden, men Evans er aldrig sluttet efter Contador, hvis Contador har kørt på en rød cykel med blå eger. Frank Schleck slog sidste år Andy Schleck med 36901 point mod 32267 point i et computerspil 4 måneder før Andy blev bedre placeret i Touren end Andy, men i år glemte de at spille det samme computerspil. Evans er altid sluttet højere placeret i Polen Rundt end Voeckler, hvis Contador ikke har deltaget. I en enkeltstart i 2006 i Touren sluttede Contador foran Evans, der dog sluttede foran Voeckler, som blev højest laceret af de 3 på etapen. Basso angreb engang Contador på en bjergetape i Giroen, men spanieren kørte op til Basso igen. Derefter kørte Basso en god enkeltstart, hvor han slog Petacchi, der allerede havde vundet flere etaper i løbet - det havde Contador ikke. Som ungdomsrytter slog Voeckler engang Moncoutie i en enkeltstart, men Moncoutie vandt en bjergetape i Touren i 2007, hvor Evans gik ned. Evans har slået Frank Schleck med 56 sek. i en enkeltstart i Schweiz Rundt, men det var i medvind, og der er måske ikke medvind på enkeltstarten på lørdag.

Og så brændte maskinen sammen....
I´ll protect you from the hooded claw, keep the vampires from your door, when the chips are down, I´ll be around.
Skrevet af maarkap
Hvad foregår der - hvordan kan TV2 have næsten 2 timers optakt, til en flad etape?
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Fussbal 4ever
Jeg er helt blank, kan aldrig huske hvad Chris Anker har sagt... Skal til at følge mere med, så man kan være "up to date" med sådan noget.
Skrevet af FrækFyr17
"Ja, det er skide godt".

Nej, hvor skal det være min nye ringetone!
En gyser er at holde med flagermus og ulve. Følg med på Twitter (@VCF__Nordic) & podcast (Valencia Weekly). https://soundcloud.com/valenciaweekly
Skrevet af Slettet(441819190908)
Læste i øvrigt et sted at CAS var begyndt at lære lidt spansk da der var kommet en del spanske ryttere på holdet. Indtil videre (i artiklen) kunne han finde ud af at sige banan og idiot.
A little girl is in the bathroom when her father steps out of the shower. She says, “Daddy! When am I gonna get a penis?” “As soon as Mommy leaves for work.”
Skrevet af dillen
Det er Chris Anker vi snakker om, og ikke den Internationale Sportsdomstol vi snakker om. Bare så alle er med ;)
Skrevet af Narildsen
Brødrene kører nosseløst! Genialt!
Skrevet af SotD
I 1999 lå Andy Schleck og rodede rundt på et diskoteksgulv.


Ja det kan du bilde mig ind!
Silkeborg IF
Skrevet af krolletop
http://tour.tv2.dk/artic…r-bare.html

"Nogle gange føler jeg, at de bare ven ter på tidskørslen (næstsidste etape, red.). Der er ingen andre end Leopard Trek og Schleck-brødrene, der tager initiativ i det her løb. Det er kun os to og Leopard Trek, der animerer hele løbet,"


Det er noget vrøvl - Hvad har de lavet ?

Schleck brødrene har ikke lavet andet end at græde for åben skærm
- har fået tatoveret en 100,- kr seddel på tissemanden. Det er skønt at ha´ penge i hånden. Skønt at se den vokse. - Jeg er ordblind
Skrevet af Caroe
Det er da sådan set rigtigt.

Det er godt nok ikke meget de har lavet, i hvert fald ikke på Plateau de Beille, men udover et par forsøg fra Basso er der ingen af de andre favoritter, der har lavet noget i Pyrenæerne.

At i hvert fald Evans er "berettiget" til at gøre det er en anden sag, det siger Fränk også.

Det kan godt være folk er ved at være trætte over deres påståede tuderi, men det er da efterhånden ved at være langt, langt værre at høre på Saxo-fansenes tuderi over Schleckernes tuderi.
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af Caroe
Chris Ankers betragtninger med hensyn til Voecklers enkeltstart:
http://ekstrabladet.dk/s…1588511.ece
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
annonce
0