Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Junior
´Ej hvor vil jeg altså gerne være Nordmand´
Skrevet af KeeZman
hvor er det nuttet at storebror kommer ud og beskytter og giver sin lillebror ret.

Så det vil sige at de vil ha at en etape højst skal indeholde et bjerg per etape og det skal ligge tilsidst med slutning på toppen? tsk
Skrevet af NickRomano
Contador må klart have boostet sin selvtillid p.g.a. dagens etape - og står som den interne vinder i favoritfeltet.

Godt nok tager han ingen tid, men han formår rent faktisk at skabe hul til de øvrige favoritter. Det må give Contador vinger til de kommende etaper, hvor han vil have langt mere stigning at fortsætte sine angreb på, når han har skabt sit hul.

Desuden vil Leopard nu være Contadors allierede, da Schleck-brødrene kun kan køre etaperne på den måde, som Contador ønsker. Contador ser ud til at være så stærk nu, at han i en direkte bjergduel med Schleck-brødrene vil kunne trække sig sejrrigt ud, hvorfor Contadors væsentligste hovedpine bliver at få lukket hullet op til Evans.

I det spil er Schleck-brødrene Contadors allierede, da Evans selvfølgelig skal angribes fra mange fronter.
I´ll protect you from the hooded claw, keep the vampires from your door, when the chips are down, I´ll be around.
Skrevet af Skotty
Jeg ved ikke om der tidligere har været linket til blazin´ saddles blog p eurosport her.. Men hans blog fra i aftes er ret underholdene læsning, så linker lige til den http://uk.eurosport.yaho…ticle/2403/
Skrevet af krolletop
"Jeg forstår ikke, at de ikke selv forsøger at angribe. De har jo også brug for at få mindsket afstanden til Voeckler og Cadel Evans i klassementet. Men det virker, som om de er afhængige af mig. De burde køre deres eget løb, for jeg satser udelukkende på mit", fastslår Alberto Contador.


http://politiken.dk/spor…b-ikke-mit/

Kunne ikke være mere enig . Jeg undre mig især også over Brian Nygaard fortæller at det er Contador der skal åbne løbet for dem . Det kan man tydeligvis også se på deres kørsel , at de overhovedet INTET har lavet selv , bortset fra nogle forkølet føringer med holdet , som på ingen måde har været voldsomt , men mere lignet tv tid .

- har fået tatoveret en 100,- kr seddel på tissemanden. Det er skønt at ha´ penge i hånden. Skønt at se den vokse. - Jeg er ordblind
Skrevet af Cyanite
Så sker der forhåbentlig store ting og sager i TdF i dag.

Mange - inklusiv kommentatorerne - taler om spændende løb hidtil.

Jeg er forholdsvis uenig. Styrt er ganske begivenhedsrigt, men spændende er det ikke, ej heller et af de parametre, der får mig til at sætte mig foran kukkassen og stirre på mennesker der hjulrer i timevis, mens jeg hører et kommentarspor forfattet af en selvglad has-been, en såkaldt maskulin bøsse og en sexforbryder.
Det bliver så parret op med eleva2´ren agtige indslag og en grinagtig, inkompetent studievært der forekommer rystende unaturlig i sin fremtoning. I tillæg skal vi så have general dryptud, der omend endnu tydeligere en studieværten fyrer indstuderede svar af, ja så er vi tæt på kæntring rent journalistisk.

Ift. det det reelt handler om, har vi fra arrangørerne haft et forsøg på at gøre noget ved førsteugens nærmest notoriske kedelighed. Ingen prolog og afslutninger opad på et par etaper.
Interessant tiltag, men for mig har det fejlet.
En prolog/enkeltstart tilbyder variation, samtidig med etapen typisk er mere intens. Som seer er det en opskrift der virker, og giver nogle specialister på sit felt mulighed for at brilliere. Jeg mener det var en fejl at fjerne den.
Et par etapeafslutninger opad har bestemt givet nogle andre aktører muligheden for at vise sig, men umiddelbart har det spændingsmæssigt ikke tilført noget, blot at det var nogle andre "spurtere" der kom til fadet i stedet. For nogle er det sikkert rigeligt, jeg synes ikke at det har så stor en effekt igen. Det har karakter af et kuriosum, men heller ikke mere.
Arrangørerne står dog ikke med noget større ansvar ift. løbets reelle spænding. Det må aktørerne klare.
Vi har haft vel nok det kedeligste pyrenæ-besøg i mands minde og vi ser en ikke umulig foræring af et TdF til Voeckler, hvis ikke der snart sker noget.
Der er sket lidt på det to seneste etaper, men jeg har ikke følt mig voldsomt underholdt.
Bevares, ikke alle TdF´er kan være lige spændende, men jeg håber, at i dag og de to næste vil vaske det foreløbige billede af en lidt kedelig tour væk.
"Is my friend in the bunker or is the bastard on the green?"
Skrevet af Cyanite
hmmm jeg kan ikke opdatere mit indlæg? Der er jo nogle eklatante sprog og stavemæssige brølere jeg gerne vil have rettet...

EDIT: Og dér kom rettelserne igennem, forsinket. jaja...
"Is my friend in the bunker or is the bastard on the green?"
Skrevet af Geddar , moderator
Jeg arbejder hjemmefra i dag og i morgen. Jeg skal i hvert fald ikke gå glip af de to etaper. Jeg tror vi kan forvente at de en fortsættelse af de sidste to etaper. Søstrene kan ikke være sikre på at tiden ned til Contador er nok, og man må derfor forvente at de forsøger at tage tid fra Contador. Voeckler kører ikke noget god enkeltstart, og det er tænkeligt at opportunisten i gult vil forsøge et desperat angreb. Og Contador vil uden tvivl forsøge at angribe igen, da han omvendt må sidde med en tvivl om han nu kan tage den fornødne tid på enkeltstarten. Desuden så han at søstrene er alt andet end frygtindgydende stærke.

Det bliver lækkert!
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Cyanite
Hehe.
Jeg er startet tidligt på kontoret i dag for at kunne se afslutningerne. Vil antageligt gøre det samme i morgen.
"Is my friend in the bunker or is the bastard on the green?"
Skrevet af Aka101
Er også startet tidligt i dag. Mødte ind lidt i 7.

@Cyanite

Er det ikke spændende at man ikke aner hvem vinder? Og at der er sket mange uforudsigelige ting? Det er vel det folk mener når de siger det er et spændende løb.
'This world is about money, so when you are offered those millions you take them. Few people will ever earn so many. I am one of the few fortunates who do. I may be one of the worst buys in the history of the Premiership but I don't care.'
Skrevet af Halil
Fuck, hvor er jeg dog enig med Cyanite.(Du er vel egentlig også jurist...)

Jeg er dog tilfreds med den måde jeg hidtil har set TDF på.


Som studerende har jeg det herlige privilegie, at jeg i sommertiden selv kan bestemme, hvornår og hvor meget jeg skal arbejde.

Kombineret med en mindre brandert igår var valget oplagt!

Håber satme det bliver en fee etape med tidligere angreb.

Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af La Mir!!
Har sendt damen alene hjem til svigerne, og meldt mig syg for at dovne den af foran tossekassen.

Jeg snupper løbet på Eurosport HD, så jeg slipper for Rolf,Leth og Tossen.

Christina Hembo er dog på Tv2 nu, hun er lidt NICE :)
Daje!
Skrevet af Taiping
Har Saxobank overhovedet haft en eneste med i et udbrud i årets Tour? Ligenu har både leoparderne og BMC to mænd med.
Skrevet af teleduffe
Har Saxobank overhovedet haft en eneste med i et udbrud i årets Tour? Ligenu har både leoparderne og BMC to mænd med.


Det mener jeg ikke, nej, og vinder Contador, så er det en kæmpe sejr, fordi han har et usandsynligt dårligt hold omkring sig. Han har vundet det helt selv.
Skrevet af Taiping
Fatter bare ikke at holdet er så anonymt. Hvis de ikke kan hjælpe Contador i bjergene, hvorfor så ikke køre med i et udbrud på nogle af mellemetaperne. Savner lidt nogle danskere i touren som er værd at følge.
Skrevet af smølfen
Fatter bare ikke at holdet er så anonymt. Hvis de ikke kan hjælpe Contador i bjergene, hvorfor så ikke køre med i et udbrud på nogle af mellemetaperne. Savner lidt nogle danskere i touren som er værd at følge.


Fordi Riis ikke vil erkende at de er røv og nøgler.
http://www.youtube.com/watch?v=ckyGX95vX8o http://www.youtube.com/watch?v=0LOp9hRhhbc No soy sólo perfecto, soy Madridista también.
Skrevet af Grubak
De små børn kommer med guldkorn.
Hvem hepper du på? "Andy, han er en god sportsmand"

Det ville være et fedt koncept hvis nu de havde valgt at optage mere end 10 spots til 60-70 gange hvor de så skal bruges.
Skrevet af Caniggia
Nu sendte Contador vel heller ikke 4 ryttere i udbrud, da han kørte for Astana? Hans gængse taktik er jo nærmere at sætte et voldsomt tempo opad den sidste stigning med hele holdet for så at stikke efter 2-3 småangreb. Og når han først slår hullet, er eventuelle holdkammerater foran ham nok ikke til megen hjælp.
Caniggia's kone, model Mariana Nannis, om Maradona: "At times I believe Diego is in love with my husband. It must be the long hair and big muscles."
Skrevet af Caniggia
F.eks. havde han jo også en holdkamerat (Navarro?) til at lave et angreb lige før han selv slog hullet på etapen for to dage siden.
Caniggia's kone, model Mariana Nannis, om Maradona: "At times I believe Diego is in love with my husband. It must be the long hair and big muscles."
Skrevet af Taiping
"Nu sendte Contador vel heller ikke 4 ryttere i udbrud, da han kørte for Astana? Hans gængse taktik er jo nærmere at sætte et voldsomt tempo opad den sidste stigning med hele holdet for så at stikke efter 2-3 småangreb. Og når han først slår hullet, er eventuelle holdkammerater foran ham nok ikke til megen hjælp."

Vi snakker ikke om fire rytter i et udbrud, men ingen ryttere i hele turen. Og "at sætte et voldsomt tempo opad den sidste stigning med hele holdet" kræver jo et noget andet hold end det han har nu.

Contador er suveræn - holdet jævnt
annonce
0