Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af ToonInStoke
Sindssygt hvis de udelukker så mange ryttere...
It's a small boy clambering up stadium steps for the very first time, gripping his fathers hand, gawping at that hallowed stretch of turf beneath him and, without being able to do a thing about it, falling in love. - Sir Bobby Robson
Skrevet af The-Game
Mon ikke de gør, der virker skidt hvis den grønne trøje må forlade løbet..
Viborg FF - Det ægte Midtjylland
Skrevet af auri12
Så vidt jeg lige hurtigt kan regne ud var tidsgrænsen nu godt 33 min, og derfor er der 79 ryttere der var klarede cuttet. (nå, feltet.dk har også rettet det meste af deres nyhed nu)
Skrevet af Narildsen
Jeg synes sgu de skal følge reglerne!
Skrevet af BjarkeGelsted
Jeg citeret bare hvad der stod på feltet hjemmeside, det har de sidenhen opdateret.
Rigtige mænd er landmænd
Skrevet af repos , moderator
Glimrende etape, hvor der blev skabt stort drama. Flot kørt af L-T, og Andy i særdeleshed. De viste netop, hvordan man bruger holdet på sådan en etape. To mand i tidligt udbrud, der kan hjælpe senere. Derefter hård kørsel, så de andre favoritter bliver isolerede uden hjælpere. Endelig trumf på med angreb langt udefra. Det var godt skåret, og det må være dejligt at være sportsdirektør efterfølgende.

Evans minimerede fornemt tidstabet på Galibier, og lever stadig i løbet. Igen falder han dog på, at hans hold ikke er stærkt nok. Han havde endda to mand med i det tidlige udbrud, men de kunne ikke magte opgaven i dalen. At, han selv tog initiativ var godt, og han fik endelig sat Contador ud af spillet.

Contador er færdig nu, og jeg må give Inuk helt ret i de betragtninger, han allerede havde tidligt i TdF. For mange ting har været imod Contador; visse ting selvforskyldt og andre grundet uheld. Giroen har tæret for meget, især fordi den var så krævende i år. Det indlendende tidstab plus knæskadet har selvfølgelig også været en hindring. Endelig, så har holdet ganske enkelt været for dårligt. Navarro, Hernandez og CAS har stort set været ubrugelige i bjergene, og holdet omkring ham skal i den grad forstærkes.

Voeckler kørte etapen til perfektion. Det kan godt være, han sparet en masse antipati sammen gennem årene, men det er for mit vedkommende forsvundet. At han stadig er i gult er en stor bedrift, og i dag kører han enormt klogt. Stor respekt.

I morgen er der så endnu engang disket op til noget stort, og det bliver spændende at se, hvordan favoritterne griber det an. Hvis L-T er rigtig i hopla, så spiller de Fränk ud tidligt.
Spørgsmålet er også, om Andy er tilfreds med sit forspring til Evans, eller om han vil forsøge at snuppe tid på Alpen.

Contador må være demoraliseret, og jeg ser ham ikke kaste sig ud i et vildt ridt i morgen. Jeg har dog taget fejl stort set hver gang, jeg har forsøgt mig som spåmand, så Contador angriber sikkert imorgen.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Hitmebadboy
Hvis de ikke udelukker de ryttere der ikke klarede tidsgrænsen, så får de da et forklaringsproblem overfor Rojas. Han står til at vinde den grønne trøje hvis reglerne bliver fulgt.
Skrevet af Slettet(441819190908)
Jeg må indrømme at jeg virkelig nød etapen i dag.
Andys angreb, Evans jagt, Contadors fald og Voecklers forsvar af trøjen.
Det er sådanne etaper der får mig til at se TdF år efter år efter år... Jeg kan lide det.


De smider i øvrigt ikke nogen ud: http://www.feltet.dk/nyh…_af_touren/
A little girl is in the bathroom when her father steps out of the shower. She says, “Daddy! When am I gonna get a penis?” “As soon as Mommy leaves for work.”
Skrevet af Narildsen
Fuck hvor er det plat at de ikke bliver smidt ud.
Skrevet af Geddar , moderator
Det er heller ikke første gang de giver dispensation.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Forhammeren
Evans opdagede måske lidt for sent at det ikke var af taktiske grunde at Contador og Sanchez ikke ville føre men fordi de simpelthen ikke havde noget i benene.

Måske er hadet mellem Kim Andersen og Riis så stort at Contador kan tænkes at agere luksushjælperytter for Evans i morgen.

Riis ser sikkert gerne at det ikke bliver umiddelbart efter skiftet væk fra hans hold at en Schleck ( sikkert Andy ) vinder TDF.

From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af NUFC Dinho
@Hitmebadboy

Helt enig. Fandme noget svineri, hvis Rojas har kæmpet hele dagen og dermed formår at holde sig inden for tidsgrænsen, men så alligevel intet får ud af det. Jeg tvivler dog på de smider så mange ud. Alternativt kunne man fjerne deres point i diverse konkurrencer og så lade dem blive i løbet.
Klub top 3: Newcastle,............................... Barcelona Spiller top 3: Ronaldo(fede), Ronaldinho, Romario
Skrevet af M139
Efter en etape som i dag, hvor tidsforskellene mellem favoritterne var af afgørende betydning, må snakken om de små tidsforskelle mellem favoritterne i Pyrenæerne, som værende et udslag af en renere tour, endeligt forstumme.

Udover det. Evans holder liv i touren. Tak for det. Denne etape var på vej til at blive det helt store antiklimaks efter en ellers spændende tour. Så endnu en gang, tak Evans.
Great players are just like death and taxes, sooner or later, they're gonna get you.
Skrevet af KeeZman
Tidsgrænsen er en joke! alle de svage kan jo bare aftale fra start at lave en grupetto der er stor nok for så at få dispensation. Sørgeligt...
Skrevet af KeeZman
Cavendish mistede 20 point i pointtrøjen for disp. Dog stadig en sørgelig tryst for Rojas.
Skrevet af NUFC Dinho
@KeeZman

Selvom jeg synes de har fejlet med hensyn til tidsgrænsen i dag, så er det næppe så nemt. Det spiller selvfølgelig ind, hvor langt de kommer ind efter og hvordan etapen er kørt.

@M139

Etapen i dag er imo endnu et fint eksempel på, at touren er mere ren end tidligere. Andy taber masser af tid på sidste stigning, selvom Evans er ene mand om at jagte ham. Hjælperne har ikke længere overmenneskelige kræfter, som da Armstrong f.eks. havde et hold fyldt med dopede hjælpere. Contador viser desuden i dag, at selv verdens stærkeste etapeløbsrytter ikke kan kører med om tour sejren efter at have kørt en meget hård Giro inden.

Jeg ved ikke hvilke tegn du har set i dag, men dem jeg har set har ikke været negative.
Klub top 3: Newcastle,............................... Barcelona Spiller top 3: Ronaldo(fede), Ronaldinho, Romario
Skrevet af M139
Det var også mere et lille stik mod TV2, der til tider synes at lede med lys og lygte efter et positivt spin på enhver situation.

Edit. Det var altså ikke en vurdering af om touren er blevet renere. Har jeg ingen anelse om.
Great players are just like death and taxes, sooner or later, they're gonna get you.
Skrevet af KeeZman
tidsgrænsen imorgen skulle ifl. Rolf være på kun 20 min.
Så får svært ved at se hvordan de skal kunne klare det der da selve alpe d´huez vil koste de svageste omkring den tid.
Skrevet af NUFC Dinho
@M129

Fair nok. Den fangede jeg ikke lige. Vi kan da også hurtigt blive enige om, at der er rigeligt med grunde til at kritisere TV2. Henrik Juul må da også have en dårlig smag i munden. Hans kritik af søstrene har næsten været hysterisk. Jeg er personligt heller ikke stor fan af Andy, men han nærmest gjort dem til idioter, der ikke kan lægge 2 og 2 sammen.
Klub top 3: Newcastle,............................... Barcelona Spiller top 3: Ronaldo(fede), Ronaldinho, Romario
Skrevet af BjarkeGelsted
Den er jo bl.a. baseret på hvor lang tid de er om at kører etapen og da den kun er 109 km så det passer nok meget godt med at tidsgrænsen er 20 min.
Rigtige mænd er landmænd
annonce
0