Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af majgaard
1.
CAVENDISH M.

2.
GREIPEL A.

3.
GOSS M.

4.
VEELERS

5.
PETACCHI A.

6.
SAGAN P.

7.
HUTAROVICH Y.

8.
HAEDO J.

9.
RENSHAW M.

10.
FARRAR T.

\\\"Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.\\\"~ William Gibson
Skrevet af Halil
Jo tak, kære boldbrugere.

Men nu er det mest Tv2s dækning jeg kritiserer.

Den er simpelthen håbløs.

Et par replays af spurten, derefter 5 min. reklamer også en hyldest ud over det usædvanlige af Mørkøvs ufatteligt, sindsygt gode og utrolige 4 point og dermed den prikkede bjergtrøje.

Der er sgu nok en grund til jeg holder mit tv2 sportstvdækning til et minimum.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af fafner
Er gruppen en med fri udskiftning eller køres der basisholdsregler?
Masquerading as a man with a reason. My charade is the event of the season. And if I claim to be a wise man, well it surely means that I don’t know.
Skrevet af hts!
Elendig dag for mig. Havde ikke fået skiftet Greipel ind for Gilbert..:-(..Og ingen Cav.. Nå

Men Lindianer er meldt på Bold.Tour
Skrevet af Il_Preferito
Jeg er også hoppet med i gruppen.

Ok dag for mig, selvom Bozic(som i øvrigt vist blev ramt af en bil tidligere på etapen)ikke fik sig klemt med i top-15, og selvfølgelig en streg i regningen at Kittel gik ned. Men mon ikke en del var gået med ham.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Chouchou
ja det er godt gået af Mørkøv men man skulle fandeme tro at han havde vundet Touren..... sådan som de fejrer ham.

typisk danskhed....

Tv2 finder sikkert hans gamle børnehave og spørger personalet hvad der har gjort det muligt for at han har kunne skaffe 4 point eller whatever.
Skrevet af Arsenal F.C
Så har Sauerkraut også tilmeldt sig ligaen
Samir Nasri in 2010 \"I think we have more merit as a club than those who have built their teams with millions of pounds.\" Gael Clichy in 2009 \"If any player only wants money, he will go to Manchester City.\"
Skrevet af SotD
Gruppen skulle gerne være lavet sådan, at der er fri mulighed for udskiftninger...

Det var en skidt skidt dag for mig. Jeg er dog glad for jeg valgte Cancellara som kaptajn. Det var 300.000 sikre point. Jeg tror, uden at have tjekket at jeg ender med 1,2mio efter handlerne i dag, hvilket er ca. en million under dem som satsede og dermed noget pis, da de formentlig kun "smider" 400.000 i forhold til mig ved, at skifte samtlige ryttere fra i går ud til dem i dag og omvendt igen i morgen.
Silkeborg IF
Skrevet af fafner
"Gruppen skulle gerne være lavet sådan, at der er fri mulighed for udskiftninger..."

Det er den helt sikkert. Er ret overbevist om, at man ikke kan lave grupper med udskiftningsbegrænsning. Det var blot de interne regler, jeg spurgte til, thi jeg tidligere har været med i grupper, hvor vi har aftalt en udskiftningsbegrænsning, da det ikke var alle, der ville betale for et guldhold. Da jeg meldte mig ind i bold-gruppen, kunne jeg se, at alle andre ligesom jeg har lavet et guldhold, og så gav svaret på mit spørgsmål sig selv.
Masquerading as a man with a reason. My charade is the event of the season. And if I claim to be a wise man, well it surely means that I don’t know.
Skrevet af SotD
Super...

Jeg har sgu svært ved dagen i morgen. Kan ikke helt vurdere hvor meget jeg skal læne mig op ad gårsdagens resultat. Jeg ville jo gerne have Evans, men det er nok lige til den dyre side :)
Silkeborg IF
Skrevet af Il_Preferito
Jeg ved godt Thyge har frabedt sig managersnak, men når alle andre må, så kan jeg vel også.

Min største overvejelse i forhold til i morgen, går på at udelade Gilbert. Han tjente godt nok 250K på etapen i går, men jeg er meget i tvivl om hvor han er.

Jeg har personligt ret stor fidus til Chavanel. Han ligger 3 samlet, og bakken op mod mål bliver rigtig grim for Cancellara. Derudover ser franskmanden ud til at være i gudeform, og etapen i morgen ligner den han tog i Spa i 2010(mener jeg), så mon ikke han har sat kryds ud for den.

Kat. 3 og afslutningen på kat. 4´eren op mod mål bør hægte 9 af rytterne fra top-10 i dag af.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af SotD
Tror du mere på Hagen end på Gilbert på en etape, som i morgen?

Jeg har et hav af ryttere i overvejelsen. En af dem går på helt at fjerne de allerdyreste ryttere og så gå 3-7mio rytter-bonanza i håbet om at ramme noget sindsygt.
Silkeborg IF
Skrevet af vb-lfc-fan
Gider I ikke lige hoppe over i SPIL-tråden med jeres managerspil?
Denne fremragende tråd handler om cykling irl!
Skrevet af SotD
Hvilken del af managerspillet mener du er urealistisk? Vi snakker om hvem vi tror der vinder/gør det godt på de respektive etaper. At der bliver nævnt et tal i ny og næ, må du da kunne se igennem fingre med. Eller er det for svært?
Silkeborg IF
Skrevet af Seifert
Jeg har fidus til Valverde i dag. Med tanke på hvor han lå i starten af stigningen i Seraing, så må han have kørt mindst lige så hurtigt op som Sagan. Spørgsmålet er om den sidste stigning er lang nok til at smide f.eks. Cancellara.

Odds 13 på Valverde.

Glæder mig til dagens sidste 25 km.

Skrevet af SotD
Jeg har også et godt øje til Valverde i dag... Jeg glæder mig til, at se om der sker noget der kan rokke ved klassementet, sådan på det nuværende niveau, eller om både Cancellara, van Garderen, Hagen og Gilbert sidder godt med over.

Jeg er meget i tvivl om jeg tror Hagen har det der skal til i dag. Sagan skal dog nok være der...
Silkeborg IF
Skrevet af Episk.Bold
Få nu det forbandet manager spil ud af tråden, det samme gælder odds. Den her tråd handler om cykling.
Atl. Madrid siden Christian Vieri
Skrevet af Il_Preferito
Vil du ikke uddybe for mig hvordan et managerspil om et igangværende cykelløb, og diskussion af odds på cykelløb ikke handler om cykelløb?
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Doph
Jeg har også meldt mig til gruppespillet.

Skidt dag for mig i går, hvor jeg røg 800 pladser tilbage.
Skrevet af SotD
Vil du ikke uddybe for mig hvordan et managerspil om et igangværende cykelløb, og diskussion af odds på cykelløb ikke handler om cykelløb?


Enig. Hvis man vil skabe sig, blot fordi man kan, så tag 8. klasse igen.

Det kan da godt ske, at det ikke er interessant for Jer der bliver tøsefornærmet, når der kommer en debat på 3 indlæg i træk der handler om hvor mange point Evans får i managerspillet, når I klikker ind i cykeltråden for at læse om spændende ting, som hvor meget doping der var i Contadors bøf, og hvor dum Jesper Skibby egentlig var op igennem halvfemserne - Men det er da hundrede gange mere relevant at skabe lidt debat om hvem der rent faktisk kommer til at blande sig på etaperne end, at sidde og pive over at cykeltråden af og til får noget intern konkurrence ind over.
Silkeborg IF
annonce
0