Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Halil
det har vist haglet noget i schweiz!! Biler med masser af buler og en rytter som har fået nogle hagl på ryggen alla splatter kugler!! Ret voldsomt...
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Caroe
grinern da de sad og snakkede om ham rytteren, der viste sin ryg.

Rolf: "Det ligner han har været med i en af de der splatterkrige. Jeg kan ikke lige huske hvad de hedder." Dennis Ritter: "Heller ikke mig.[lang pause].. Jo. Splatterpistoler" Rolf: "Ja, det er rigtigt"

Noget i den stil!

:D
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af Seifert
http://www.bt.dk/article/20070622/SPORT03/70622047...

Mon CSC kan overleve den hvis der er noget om snakken ?
Skrevet af repos , moderator
Schleck er gået helt ned ovenpå sin flotte sejr i tirsdags.

Igår var den helt gal, og idag mistede han endnu engang tid til de forreste.
Hvis sigtet er TdF, så er formen naturligvis ikke i top, men alligevel temmelig skuffende, at han ikke har været i stand til at forsvare sin gule trøje, og nu formentlig har smidt den samlede sejr væk.

I øvrigt vandt den tidligere CSC´er Gusev på fornem vis dagens etape.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af suitcase murphy
@seifert

Fra Feltet.dk

"Arvesen er fuldstændig ren. Alligevel er han helt uretmæssig blevet hovedperson i en historie, der i virkeligheden handler om en testmetode i Team CSCs nye anti-doping program, som ikke var valid.

Lad os til at starte med slå en ting fast: Kurt Asle Arvesen er fuldstændig ren, faktisk er hans test-værdier af en sådan karakter, at dopingeksperten Rasmus Damsgaard kalder ham for "feltets reneste rytter," i dagens udgave af Politiken.

Flere aviser har søgt aktindsigt i afdeling Z på Bispebjerg hospitals arbejde med det nye anti-program for rytterne på Team CSC og her fremgår det, at man undervejs har måtte erkende, at en målemetode ikke havde videnskabelig validitet. Desværre har det medført en del forvirring omkring Kurt Asle Arvesen, fordi en testværdi kort før Giro d´Italia var så bemærkelsesværdige, at Rasmus Damsgaard valgte at udstede en no-start-sanktion mod den norske rytter. Ikke fordi værdierne viste tegn på brug af doping - snarere det modsatte. Værdierne var simpelthen så lave, at han slet ikke burde kunne sidde på en cykel. Igen kan vi altså understrege, at Kurt-Asle Arvesen er fuldstændig ren og aldrig har været mistænkt for brug af doping.

Testen blev foretaget den 7. maj, men anbefalingen om no-start-sanktion bliver først udstedt d. 16. maj fra Rasmus Damsgaard, formentlig fordi testen og beregninger først bliver gennemført på dette tidspunkt. I mellemtiden er Kurt-Asle Arvesen stillet til start i Giro d´Italia d. 12. maj, men holdet vælger ikke at trække den norske rytter ud af det italienske etapeløb til trods for anbefalingen om sanktion fra Rasmus Damsgaard. Det forklarer Team CSC med, at Kurt-Asle Arvesen i mellemtiden d. 10. maj var blevet testet af UCI, som havde sagt god for Kurt-Asle Arvesen, hvilket naturligvis ikke fremgår af de officielle papirer fra Bispebjerg hospital.

"Testen er taget den 7. maj og der anbefales en no-start den 16. maj. Det er korrekt," fortæller Team CSCs pressechef, Brian Nygaard, til Jyllands-Posten.

"Men den pågældende rytter bliver så testet af UCI den 10. maj imellem de to datoer, hvilket desværre ikke fremgår af de papirer, og efter den test får vi at vide, at rytteren kan køre løb. Han testes igen den 21. maj og igen er der intet at sætte på resultatet. Vi får allerede inden den første skriftlige anbefaling fået at vide af Rasmus Damsgaard, at rytteren kan fortsætte uden en no-start, men at han bliver nødt til notere forholdet i en skrivelse, fordi det er almindelig praksis."

Rasmus Damsgaard fastholder imidlertid anbefalingen om en no-start-sanktion igen d. 22. maj, men bekræfter samtidig Brian Nygaards forklaring overfor Politiken.

"Samtidig med at jeg fastholdt den skriftlige anbefaling af en kørepause til rytteren, fordi jeg ville have, at holdet tog det kraftige udsving i rytterens blodprofil meget alvorligt, sagde jeg derfor også til holdet, at jeg godt lige ville afvente en endelig tilbagemelding fra mine australske kolleger om værdien af vores beregninger", siger Rasmus Damsgaard til Politiken.

Korrespondancen med de australske kolleger og UCI får imidlertid Rasmus Damsgaard til at komme til den konklusion, at den valgte testmetode simpelthen ikke er valid i dets nuværende form. No-start-sanktionen skulle med andre ord aldrig være udstedt.

Anti-Doping Danmark ikke tilfredse
Forløbet møder imidlertid kritik fra Anti-Doping Danmark (ADD), der undervejs også fik meddelelse om, at der var udstedt no-start-sanktion mod en rytter. Formanden for ADD, Jens Evald, mener således ikke, at det nye anti-doping program er, hvad det udgiver sig for.

"Man hævder at have et gennemsigtigt og troværdigt system, men hvordan hænger det sammen med, at man har en rytter, der har mærkelige værdier og alligevel får lov at køre forskellige løb. I stedet for at oplyse os om det, går de ud og hævder, at de har verdens bedste program. Er det ikke, lidt forsigtigt sagt, at omgå sandheden," spørger Jens Evald i Jyllands-Posten.

Rasmus Damsgaard holder imidlertid fast i, at det nye anti-doping program er det bedste i verden.

"Denne sag viser netop, at vores system er så fintmasket, at vi også kan måle udsving i blodprofilerne, som opstår af naturlige årsager. Og det er vi helt sikre på er tilfældet i denne sag," siger han til Politiken og understreger at Kurt Asle Arvesen aldrig har været mistænkt for doping.

Tak til Kurt Asle Arvesen
Med denne fortælling, er det måske i virkeligheden på sin plads her til sidst, at komme med en tak til Kurt Asle Arvesen, der aldrig skulle have været hovedperson i denne artikel.

Da Kurt Asle Arvesen slog verdensmesteren, Paolo Bettini, på 8. etape af Giro d´Italia var han fuldstændig ren og enhver der jublede sammen med den norske rytter kan med sindsro stadig være stolt af ham. Tak for det!"
jeg ved ikke hvem han er, ham der har skrevet artiklen, men han har nok ikke gået særligt længe på Journalisthøjskolen. Alligevel interessant info, synes jeg.
Spread joy and peace with footballs: http://www.play31.org/home.html
Skrevet af Caroe
repos: Går nok. Det kan også godt være han har sparet sig lidt de sidste par dage, nu sejren var ude for rækkevidde. Bedre at give sig helt ud en gang og så bygge formen op. Den skal jo først være der om 3-4 uger. Sastre endte som hvad samlet? 20? Det betyder ikke TdF-podiet er uden for rækkevidde, vel ? ;)

Håber Schleck tester sig i morgen på enkeltstarten.
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af repos , moderator
@ Caroe.

Hvad ævler du om?

Da Schleck fik trøjen var planen, at den skulle forsvares. Ovenpå den glimrende kørsel til Triesenberg, er det da en bet, at han ikke har kunnet sidde med efterfølgende.
Sastre har jo på intet tidspunkt været aktuel til klassementet i Schweiz, da det netop var Schleck der var tiltænkt den rolle, uagtet om han også skal køre klassement i TdF.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af ca$h
http://www.sportensverden.dk/cycling/item.asp?id=3...

Italienske drenge går også alt for langt tid hjemme ved mama, og kommer meget sent i puberteten ;-o)
Nu har det jo aldrig været en forudsætning for bold.dks debat, at man ved hvad man taler om... > https://twitter.com/crackbaby1312/status/983805501262716929?s=21
Skrevet af Caroe
At vinde Schweiz rundt har aldrig været et mål for Schleck. Self. skal han køre efter det hvis han har muligheden. Men han skulle have taget tid den dag han blev sat med over 1 minut(Off-day) og da han ikke gjorde det var der INGEN grund til at gå ud i de vilde ridt for måske at kæmpe om sejren i et opvarmningsløb.

For mig at se er det mere optimalt hvad der er sket. Udover det så tror jeg ikke han har en særlig stærk psyke og han ville uden tvivl være under pres hvis han vandt løbet.
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af Barbuti
Jeg begynder nu at se frem mod Touren. Lad os se lidt på, hvordan CSC stiller til start i årets største cykelsporetsbegivenhed.

Sastre er kaptajn.
Schleck er løjtnant og luksushjælperytter i bjergene.
Zabriskie og Cancellara virker begge til at have ramt formen og kan tage slæbet på de fladere samt mindre kuperede etaper.
O Grady og Voigt forventer jeg begge er med, qua deres kolossale erfaring samt deres gode muligheder for at tage etapesejre på fladere og lettere kuperede etaper.
Det efterlader 3 pladser, som jeg forventer Vande Velde, Nicki Sørensen, Gustov, Arvesen, Kroon og Cuesta skal slås om.
Jeg vil nok hælde til Arvesen, Vande Velde og Gustov, som alle er bundsolide. Gustov og Vande Velde kan desuden gøre en forskel, når det går opad, hvor CSC (som sædvanligt?) er lidt tyndt besatte.

Julich synes at have udspillet sin rolle i feltet. Han har intet præsteret i halvanden sæson.

Sastre, Schleck, Cancellara, Zabriskie, Voigt, O Grady, Arvesen, Vande Velde og Gustov er med andre ord mit bud på en CSC opstilling til 7/7.
"Figa, il Gasba solo 2,8 mln...anche se è uno stronzo ne vale almeno il doppio."
Skrevet af Zola
Jeg er helt enig i dine 6 "sikre" - har desuden selv Arvesen som "sikker".

Jeg tror desuden, at Sørensen og bliver udtaget - specielt hvis han kører i rødt og hvidt.

Håber på Julich som den sidste, men du har ret i, at han ikke har vist noget siden sit styrt. Gustov har derimod kørt et fornuftigt Dauphiné.

Kroon og Cuesta tror jeg ikke på.

Vande Velde ser jeg som outsider.

Ifølge tour.tv2.dk har Riis udtalt, at han har syv sikre og fire til de sidste to pladser. Det er spændende at se, hvad det ender med.
L’enfer, c’est les autres!
Skrevet af repos , moderator
Nicki Sørensen skulle efter sigende være sikker, så de syv sikre er:

Sastre
Schleck
Voigt
O´Grady
Cancellara
Zabriskie
Sørensen

De fire sidste pladser skulle stå mellem Julich, Arvesen, Bak og Cuesta.

Af de fire bør Arvesen være klart førstevalg, medens man i udviklingsøjemed burde give den sidste plads til Lars Bak, der sidste år i Vueltaen beviste, at han kan køre et stort etapeløb. Dog overbeviste han ikke i Tour de Suisse, hvor arbejdsbetingelserne dog også var vanskelige, i og med en trøje skulle forsvars en del af løbet.

Jeg så dog langt hellere Chris Anker Sørensen udtaget, da han i Daupiné beviste, at han i bjergene kunne sidde med de bedste. Som tilfældet er med Andy S., skal han dog nok føres langsomt frem, uden i øvrigt at sammenligne de to styrkemæssigt.

Er i øvrigt enig i, at Julich ikke bør være med. Når der ikke er en holdtidskørsel på programmet, er der ingen idé i at have ham med. Dertil kører han for langsomt opad. Den eneste grund til han skulle med var for at passe på Sastre på de flade etaper, men det finder Sastre nok selv ud af, og desuden er det spild af plads, som i tilfældet Lombardi, at have én med udelukkende på den konto.

Mit bud på Tourholdet er altså:
Sastre, Schleck, Voigt, O´Grady, Cancellara, Zabriskie, Sørensen, Arvesen og Bak.

Havde jeg bestemt havde holdet dog heddet:
Sastre, Schleck, Schleck, Voigt, O´Grady, Cancellara, Zabriskie, Arvesen og Chris Anker.

Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af GIGGSYontheWING
Det hold som du stiller op Repos kunne jeg også godt tænke mig at se. Hvem ved, det kan være næste år det allerede er tid til at spille både lille og store Schleck i Touren.

Ellers så er jeg enig i at Arvesen bør få den ene af pladserne, og så ville det passe mig fint hvis Van de Velde fik den anden.
"Wonder, and it's no wonder"
Skrevet af Mr. Pink
har I lavet hold på dr, tv2 og drommeholdet.dk? Sæt i gang
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Barbuti
Kun på dr.dk, da jeg er for fedtet til at betale for det.

Jeg er væk i en uge under touren, så det bliver ikke seriøst for mit vedkommende i år - jeg går også glip af nogle knaldetaper hist og her.
"Figa, il Gasba solo 2,8 mln...anche se è uno stronzo ne vale almeno il doppio."
Skrevet af Centofanti
"VENGABOYS" er med i drommeholdet.dk
http://www.facebook.com/Contenestor
Skrevet af Barbuti
Det kunne man have sagt sig selv, Manolo Centofanti Saiz.
"Figa, il Gasba solo 2,8 mln...anche se è uno stronzo ne vale almeno il doppio."
Skrevet af ca$h
Det kgl danske tipsmonopol har også meldt sig med i feltet af gratis tourmanagerspil :

http://www.danskespil.dk/?jumpTo=1_1_1_6&csref=dm2...
Nu har det jo aldrig været en forudsætning for bold.dks debat, at man ved hvad man taler om... > https://twitter.com/crackbaby1312/status/983805501262716929?s=21
Skrevet af Razz
Hvor er Riis?

http://www.moviezoo.dk/images/big/Danskerneitouren...

Som billedet er sat op er der noget, der tyder på, at han er blevet retorucheret væk.

Det er ærlig talt noget hyklerisk.
Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
Skrevet af Geddar , moderator
Alligevel er Skibby med...
https://kortlink.dk/sudv
annonce
0