Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Køb en Is
Haha

Jeg skal glædeligt hade dem alle sammen, hvis du får det bedre af det.


Lyder som en god deal. Er der noget, som jeg skal gøre for at du også får noget ud af denne aftale ?
¯\_(ツ)_/¯
Skrevet af Chouchou
Du kan "købe en is" -;)
Skrevet af Cabra
Hvad laver Jim i studiet? Hold da kæft.
Skrevet af Slettet(541041222501)
Hvad laver Jim Lyngvild dog i Tour-studiet? Kan ikke berette om indholdet, da jeg har skiftet kanal, men det er da en total falliterklæring af TV2.

Det er ligesom EM - hvor er det saglige indhold?
Skrevet af Cabra
han vurderer holdtrøjer.

nedern
Skrevet af Slettet(541041222501)
Og velsagtens også dem der bærer trøjerne?
Skrevet af Cabra
jep, nu skal jim vudere om wiggens er en lækkerbisken, bogstaveligt talt.
Skrevet af Slettet(541041222501)
Haha, en homo/cykel-udgave af dagens mand. Verdensklasse.
Skrevet af Lentini
Er jeg den eneste, som ser frem til at Contador og Andy er med igen næste år? Deres angrebslyst og accelerationer ville kunne ryste Wiggins i sådan en grad. Så kan man håbe på at Froome får lov til at køre med dem, fordi så har man da i sandhed en sprængfarlig trio, der kan ryste hinanden på skift.

Det kan irritere mig at duellen skal battles mellem den notorisk kedelige Cadel og Wiggins, der heller ikke siger mig særlig meget. I øvrigt et fint portræt af Wiggins/Spike fra Notting Hill igår :) Den er sgu godt fanget.
Skrevet af Burro
Voeckler er sgu da underholdende, og med til at gøre løbet bare en anelse uforudseeligt. Jens Voigt skulle dog have vundet. Kongen af fight.
Kosovo je Srbija
Skrevet af Eskapisten
Voeckler er ulidelig. Jeg medgiver, at han sætter kolrit på løbet med sin aggressive kørestil, men han er samtidig en pestillens i feltet og så har han en tendens til at føle sig forudrettet - og udtrykke det i utvetydige vendinger med vild gestikuleren og verbale ytringer - hver gang alle ikke arbejder for hans sag. Kort sagt har han ikke megen respekt for andre ryttere og deres dagsordner. Og så ligner han en porcelænsdukke med sin glasskindende hud og sine spejlblanke klovneøjne. Der er noget ondt over ham, og han giver mig associationer til klovnen fra IT.

Mit forhold til Wiggins er ambivalent. For det første syntes jeg han er en ekstremt kedelig vinder - men det er hvad det er. For det andet er der han aggresive sprogbrug ift. medierne. På den ene side syntes jeg det er på sin plads at forsvare sig i forhold til medierne. På den anden side syntes jeg ikke at en værdig tourvinder skal tude så meget som han gør. En tourvinder siger bare ikke fuck og cunt. Det er der simpelthen for store traditioner til.

Kort og godt håber jeg stadig Wiggins går ned i dag. Eller at Chris Anker vinder. Begge dele vil redde en tour, som mest af alt vil blive husket, fordi den formodede vinder ligner Postmand Per.
Skrevet af Sheriffen
Pennywise, yikes.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af Jirya
Mht. til Wiggins måde at udtrykke sig på til medierne, så er det her interessant læsning: http://www.velonation.co…arency.aspx

- Jeg siger ikke, at holdet er på doping, men dette viser en helt ny side af sagen.


Jeg har snart fået nok af Radioshack-rytterne. De har bare at lave noget stort i dag - og jeg forventer meget af især Frank Schleck, på trods af hans mindre formdyk.
Skrevet af Lentini
Enig med Eskapisten. Finder også Voeckler frygtelig irriterende og ulidelig. Istedet for at liste en helt smøre op om hvor træls Voeckler er, nøjes jeg med at han bare er latterlig at se på.

Kom nu Chris Anker. Vi vil have en sejr! Håber på et scenarie a la Rasmussens dopingtogter alene over Madeleine osv.
Skrevet af Chouchou
Frank Schleck er færdig i den her tour, det har været tydeligt i lang tid.

Hans motivation er der ikke rigtigt, og han savner sin bror.

Voeckler er da skide sej, hvad er der galt med jer? Jheeeeeez..,
Skrevet af repos , moderator
TV2 classic: Hjemme hos Chris Ankers forældre.

Herligt at se Fede Ritter lide op ad Glandon etc. Tab dig dog, dit svin, når du hvert år skal forcere de store bjerge.

Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af tobi
Han har tabt sig 10 kg siden sidste år...
Skrevet af Frygah2
Ufatteligt cyklen sidste år kunne holde, i så fald.

Hjemme hos Chris Anker er jo halvpinligt...
Skrevet af Slettet(441819190908)
Herligt at se Fede Ritter lide op ad Glandon etc. Tab dig dog, dit svin, når du hvert år skal forcere de store bjerge.


Hehe, man fornemmer der ligger et eller andet bag.
Jeg synes Dennis Ritter virker til at være ganske sympatisk og en dygtig journalist. Hvad skyldes hadet? Eller hvad man kalder det.
A little girl is in the bathroom when her father steps out of the shower. She says, “Daddy! When am I gonna get a penis?” “As soon as Mommy leaves for work.”
Skrevet af ardiles
"forsmået elsker" syndromet.
1961: Spurs-Gornik; a group of Spurs fans dressed up as angels and began singing Glory Glory Hallalujah. less than an hour later the words had already morphed from "Glory Glory Hallelujah" to "Glory Glory Tottenham Hotspur"
annonce
0