Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af The-Game
TJ skal også bare sætte iglen..
Viborg FF - Det ægte Midtjylland
Skrevet af Cabra
Så nedern at vide at man er åbenlyst en klasse bedre, og så ikke kan få lov.
Skrevet af Chouchou
Pierre Rolland!!!

Det fandeme fint arbejde eurocar gør ift at de ikke er i protouren.

Skrevet af fafner
”På ingen måde. Froome er om noget, en loyal rytter.
Han stoppede ganske hurtigt op og talte i radioen, så der er åbenlyst tale om en fejlslagen kommunikation.”

Nemlig, det var derfor, det kun lignede det ganske kort. Min observation er der ikke noget dubiøst i.
Masquerading as a man with a reason. My charade is the event of the season. And if I claim to be a wise man, well it surely means that I don’t know.
Skrevet af Geddar , moderator
Er snakken om den manglende loyalitet ikke dybt overvurderet? Det mest plausible er da at Froome mente kaptajnen endnu havde ben. I det tilfælde lå angrebet da lige til højrebenet, da man kunne slide Nibali. Og han faldt jo også ned ret hurtigt igen.

Edit: Nå, det er jeg vist ikke den eneste der har tænkt på.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af CBJ
Det er i hvert fald nedern, at vi aldrig finder ud af, hvem af de to der havde været bedst i Paris, hvis de ikke havde kørt sammen...
Danmark: Vejle Boldklub og Aarhus Fremad Spanien: Real Madrid NFL: Miami Dolphins
Skrevet af Kadiköy
Froome er MEGET stærkere end Wiggins.
Skrevet af anonymbruger
Chris havde sgu fortjent andenpladsen
Skrevet af CBJ
Hold da op det er en sur 7. plads til Chris Anker. Øv.

Men han fik da vel lukket munden på sine kritikere. Og har da vel også stadig en chance for prikker. Omend den er spinkel.

Men ja Froome ser da ud til at være stærkest i dag. Det er jo altså ikke endbetydende med, at han er bedst over hele løbet.
Danmark: Vejle Boldklub og Aarhus Fremad Spanien: Real Madrid NFL: Miami Dolphins
Skrevet af Geddar , moderator
Bør man ikke lige lade dem køre Pyrenæerne før man vurderer hvem der samlet set er stærkest?
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Zenin
Ufatteligt bittern at han ikke får nogle bjerg point.

Men han kan da trøste sig med han hopper meget i klassementet.

Helt fortjent sejer til Rolland, da det også var Eurocar der gjorde at udbrudte fik det store forspring.
Skrevet af NUFC Dinho
Ja, det var fandme synd. Havde han holdt den, havde han ligget på 55 point sammen med Rolland, mens svenskeren har 66 point. Men hvis Rolland beslutter sig for at køre efter trøjen, så får han den formentlig også.
Klub top 3: Newcastle,............................... Barcelona Spiller top 3: Ronaldo(fede), Ronaldinho, Romario
Skrevet af CBJ
Det gør Rolland nok. Han har vel ikke så meget andet at lave...
Danmark: Vejle Boldklub og Aarhus Fremad Spanien: Real Madrid NFL: Miami Dolphins
Skrevet af Chouchou
Rolland ligner så meget Andy Schleck også i hans kørsel og ringe enkeltstart.

Kunne være fedt at se Andy i eurocar trøjen og se om man kunne se forskel fra lang distance -;)
Skrevet af Gaggen25
Jeg synes det var ganske forståeligt at Froome prøvede. En samlet andenplads vil naturligvis være en stor ting for ham. Og Wiggins regnede vel med at kunne følge med Nibali. I situationen havde Wiggins 3 min + 50 km enkelstart til Evans. Derfor turde han satse og sende Froome afsted. Lige pt. er løbets nr 1 og 2 samtiding de to bedste enkeltstartryttere. Og de er samtidig på samme hold.
Hold op jeg ville gerne have set Wiggins køre på et hold a la Evans og Nibali. Wiggins havde tabt tid idag til nibali, måske også Evans hvis ikke han havde haft psykopat holdet.
Sky har det PERFEKT lige nu, og resten af løbet vil gå med at ryttere på skift vil angribe for at forsøge at erobre en tredjeplads der stadig er en mulighed for flere ryttere. Alle disse angreb vil imidlertidig blive neutraliseret af Froome, som vi så idag. Så ja, det bliver fremragende!
123
Skrevet af Chouchou
Ja det er ærgeligt, Froome skal skifte hold til næste sæson, han skal ud af hjælperollen det er han for god til.

Skrevet af Gaggen25
Mht. CAS er det vel værd at notere sig at han var den næststærkeste af de (27?) udbryddere der var idag. Han var altså bedre end folk som Velits, Scarponi mfl. Det er altså ikke tosset! Super ærgeligt han ikke kunne følge med Pierre, men det var der en del andre der heller ikke kunne.
Surt han får så lidt ud af det som han gør, men synes hans præstation var fremragende. Bedre end jeg egentlig troede.
Iøvrigt er han nummer 20 i det samlede klassement nu. Kan han evt. komme op omkring en 15 plads eller lignende, vil det vel også være en ganske fremragende præstation. Bjergtrøjen bliver svær, selvom der er mange point at køre om.
Edit: Og iøvrigt kan der ikke findes nogle andre saxobank ryttere blandt de 69 bedste ryttere i feltet. Hold op det bliver lækkert når holdet til næste år forhåbentlig ikke er lige så elendigt som det er i år.
123
Skrevet af MBK
Evans ender næppe på podiet i år. Han er nu 56 sekunder efter Nibali på 3. pladsen, og Nibali tabte kun 24 sekunder til Evans på sidste enkelstart.

Håber virkelig Nibali kan gøre det uventede og sætte Wiggins på en af de sidste bjergetaper og vinde Touren. Wiggins vil godt nok være den kedeligste Tour-vinder nogensinde.
Husk at drikke vand!
Skrevet af Eskapisten
NUFC Dinho - Meget muligt de ikke kommunikere lige så godt på Eurosport, hvor især Leif har mangler. Men jeg er på ingen måde enig i at deres taktiske indsigt skulle være mangelfuld. Jeg mener tværtimod den er klart bedre end på TV2. Leth er som regel helt væk, mens Rolf har det med at overanalyserer alt og drage helt vilde konklusioner alt for tidligt. Det er dog blevet meget bedre med Rolf og synes efterhånden han gør det godt. Ritter bidrager ikke med det store, når det kommer til det taktiske. På Eurosport plejer de altid at læse løbet godt og lavet langt færre åbenlyse fejlkonklusioner, når det kommer til taktikken og læser de taktiske udspil klart bedre.

Ok, den får du. Mine forhastede konklussioner var lavet inden det afgørende bjerg i dag, og jeg har aldrig tidligere set en etape på eurosport. Men lad mig så omformulere. Rolf formidler måske flere taktiske detaljer igennem en hel etape.
Skrevet af Burro
Edit: Og iøvrigt kan der ikke findes nogle andre saxobank ryttere blandt de 69 bedste ryttere i feltet. Hold op det bliver lækkert når holdet til næste år forhåbentlig ikke er lige så elendigt som det er i år.


Jeg er ikke enig. Det har været mere spændende at følge Saxo i år i deres jagt på opmærksomhed, end det var med Contador, hvor der ikke skete en skid andet end på de sidste kilometer af bjergetaperne.
Kosovo je Srbija
annonce
0