Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Seifert
Det ville for alvor være prikken over i´et hvis SKY kører Cavendish frem til sejr i Paris. Jeg tror de går benhårdt efter det.

Tror også Cavendish meget gerne vil vise at når det kommer til en helt flad spurt uden forhindringer, så er han feltets hurtigste mand stadig.

Skrevet af Eskapisten
Jeg holder mere på Greipel i Paris. Han har set stærk ud, og han har et tog, der fungerer - hvorimod Cavendish - såfremt han har et tog - vel lige mangler de sidste justeringer på sit tog. Altså medmindre at det selvfølgelig er så indøvet, at Sky holdet ikke bare sådan glemmer det - men det har jeg virkelig ikke meget indsigt i. Dog tvivler jeg på, at Froome og Wiggins (og til dels Rogers og Porte) har trænet specielt meget i at køre tog for Cav. Så jeg holder sgu på, at Lotto har det stærkeste tog - og at Greipel derfor vinder i Paris.
Skrevet af Halil
Da Cavendish vandt sin eneste etape indtil videre i denne tour, kørte han så ikke "ene" mand uden tog?

Sådan husker jeg det.

Det samme kan han vel gøre igen i Paris.

Synes ikke Cavendish har været med fremme i mange af sprinterafgørelserne hidtil.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Eskapisten
Halil - det er vist korrekt. Og dagen efter, da han han blev kørt frem i et tog, fejlede han vist fuldstændigt - og sagde noget med, at han hellere ville klare det selv. Hvis jeg altså husker rigtigt.

Så jeg tror også han har større chance for at vinde, hvis han selv står for at finde de rigtige hjul osv. Men jeg er ret overbvist om, at man skal være ekstremt skarp for at ramme de rigtige hjul, sidde på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt og så videre. Så kort sagt tror jeg ikke at Cav er skarp nok/heldig nok til at slå en skarp Greipel med et skarpt tog på egen hånd.
Skrevet af SotD
Hvis nogen er skarp nok til, at vælge de rigtige løsninger så er det dog Cavendish.

Men feltet af interessante sprinternavne er godt nok decimeret i år. Der er ingen Petacchi, som kan satse. Der er ingen Kittel/Veelers. Så vi står tilbage med Cavendish/Greipel mod nogle sprintere der ikke har vist det store såsom Hutarovich, Goss osv. Sagan skal nok klemme sig ind i topstriden, men det er vel nærmest ligegyldigt om der kører et udbrud eller han skal sprinte :)

Jeg må indrømme, at jeg godt kan se en lille gruppe/solo udbryder køre væk. Men hvem ved jeg simpelthen ikke. Vinokourov har jo gjort det før. Burghardt og Hincapie fra BMC bør også have den power der skal til. Det bør Jeremy Roy også have. Men de helt tunge dieselmotorer som Cancellara og Ballan er jo ikke tilstede.
Silkeborg IF
Skrevet af Eskapisten
SotD - du har helt ret i, at Cav er den enste, som kan være skarp nok til at vælge de rigtige løsninger.

Det bliver en spændende afslutning i Paris, men som du selv er inde på, er der ikke de oplagte afsluttere. Ingen tvivl om, at mange vil forsøge sig, men jeg tror simpelthen ikke på, at nogen har poweren.

Iøvrigt ser jeg endnu større perspektiver for de kommende dage. Jeg tror på at Chris Anker har en god chance for at vinde etapen i morgen, og forventer som minimum at se ham skarp og på jagt. Og så bliver det i hvert fald en så spændende dag, at jeg ikke får lavet noget som andet end at se cykelløb. Igen.
Skrevet af Halil
Mon ikke det ender som det altid gør i Paris med et udbrud der bliver kørt ind kort før mål?

Cavendish vil så sidde på hjul af Greipel og de vil sprinte om 1-2 pladsen.

Det ville jeg sætte mine penge på.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af SotD
Du ville nok ikke komme ud af det bet, som en rig mand, men det er da det sikre bet.

Jeg vælger så at skyde, at en random dårlig fransk rytter vinder fordi feltet styrter med 2,1km til mål :)
Silkeborg IF
Skrevet af Seifert
Hutarovich er udgået.

Nægter at tro at Chris Anker er stærk nok ti en etape som imorgen. Tror det bliver afgjort mellem de helt store kanoner.
Skrevet af SotD
Jeg er nu ikke så sikker. Jo, at Chris Anker ikke vinder vil jeg godt give dig ret i, det tror jeg bestemt ikke han gør, men jeg tror godt vi kan risikere at en gruppe på 8-10 mand kører MEGET tidligt afsted og får god snor, og så vinder en fra gruppen med 3-4 minutter ned til Nibali eller hvem der ender med, at køre fra de andre ned af sidste bjerg.

Jeg tror ikke nødvendigvis de allerstørste vinder. Det er en svær etape at time, når der stadig er kamp om podiepladserne. Det kan være at torsdagens etape bliver afgjort af de helt store, fordi podiet næsten er sat på plads, og så må man jo tage en etapesejr med fra løbet i stedet for, når man ligger som van den Broeck, Evans eller Brajkovic.
Silkeborg IF
Skrevet af Halil
Der ævles om Michael Rasmussen sagen på Tv2.

Jeg kan sgu godt forstå, at han er pisse hamrende sur på en del mennesker.

Og Gud, hvor er det dog befriende med Thomas Kristensen ikke er i nærheden af det. Han ville slet ikke kunne holde det seriøst.

Kæmpe idiot!
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Chouchou
Hvordan kan BMC have gjort det bedre end Saxo bank.

Fuckkkkkkkkkk.

Han er så irreterende.
Skrevet af NUFC Dinho
Hvordan kan BMC have gjort det bedre end Saxo bank.


Han har vel ikke vurderet præstationerne i forhold til forventninger, men kun i forhold til hvem, der har præsteret mest og så er det vel helt naturligt, at et hold med nr. 4 i stillingen og en mand i ungdomstrøjen, får mere end et hold, der har vist en del, men ikke rigtigt fået noget ud af det, andet end en billig bjergtrøje.

Man burde så nok have lavet listen, så man tog forventningerne til holdende med i vurderingen.

Edit: Så er Cadel røget ned på 4 pladsen, hvor han hører hjemme.
Klub top 3: Newcastle,............................... Barcelona Spiller top 3: Ronaldo(fede), Ronaldinho, Romario
Skrevet af Il_Preferito
Cadel ligger kun nr. 4, men ellers ikke uenig. Selvfølgelig har et hold med 2 mand i top-10 gjort det bedre end et hold med mange udbrudsforsøg.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Chouchou
Jeg snakker tydeligvis om ham værten som stillede spørgsmålet og ikke Henrik Juhl som faktisk ved hvad han taler om.
Skrevet af NUFC Dinho
Jeg snakker tydeligvis om ham værten som stillede spørgsmålet og ikke Henrik Juhl som faktisk ved hvad han taler om.


Tydeligt for hvem? Du burde måske have citeret første, hvis det skulle være så tydeligt.
Klub top 3: Newcastle,............................... Barcelona Spiller top 3: Ronaldo(fede), Ronaldinho, Romario
Skrevet af Chouchou
Altså hvis man så det, som jeg formoder i cykel entusiaster gør ;-)
Skrevet af Madens
Selvfølgelig har et hold med 2 mand i top-10 gjort det bedre end et hold med mange udbrudsforsøg.


Sådan kan man ikke helt stille regnestykket op efter min mening... Man må se på forudsætningerne for hvert hold og så derefter bedømme hvorledes om de lever op til forventningerne.

Umiddelbart må det være en skuffelse for BMC at Cadel ligger nummer 4, hvilket ikke bliver opvejet af en ungdomstrøje og endnu en mand i top 10.

Saxo-Tinkoff Bank har vel været et af de mest synlige hold i touren, når man ser på udbrud, kombineret med Bjergtrøjen den første uge, må det være hvad man på forhånd har kunnet forvente af holdet.

Det er selvfølgelig ganske subjektivt... Personligt synes jeg også at Radioshack har været en skuffelse, til trods for etapesejr og flere dage i den gule trøje. (Dog har de fået mere ud af det en Saxo-Tinkoff Bank).
Skrevet af NUFC Dinho
@Madens

Det var jo netop det jeg var inde på i mit indlæg, som Il_Preferito erklærer sig enig med. Listen burde være lavet, ud fra de forudsætninger, som du er inde på, men det var den tydeligvis ikke og jeg forstod det som om Chouchou ikke fangede det, hvilket så ikke var tilfældet. Så tror skam ikke nogen er uenig med dig.

Edit: Så er Storesøster Schleck sgu blevet testet positiv. Bliver spændende at høre for hvad. Kan ikke være noget han har gavn af lige for tiden.

Klub top 3: Newcastle,............................... Barcelona Spiller top 3: Ronaldo(fede), Ronaldinho, Romario
Skrevet af La _Vecchia_Signora
Schleck testet positiv for et ulovligt stof...
\\\"Wining it\\\'s not important - It\\\'s the only thing that counts\\\"
annonce
0