Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af repos , moderator
Har aldrig haft det indtryk at 100km er nogen udfordring, hvorfor jeg har betragtet den første del som tæt på ligegyldig.

Det kommer jo an på, hvordan den bliver kørt. 100 km. kan jo sagtens være hårde, hvis der bliver kørt fra start. Omvendt kan en lang etape hurtigt udvikle sig til en dræber, hvor et tidligt morgenudbrud bliver hentet 5 km. før mål. Derfor er distancen ikke entydig for, hvor hårdt en etape udvikler sig.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af jomic...
Alt er relativt. Vi er ikke uenige. Men på det punkt mangler PDR måske noget mere udfordring ude på ruterne før en live transmission bliver helt så spændende, den skulle man måske holde til afslutningerne af etaperne... Hvor der enten er bakker eller forfølgelsesløb på en rundstrækning.

Tror ikke jeg gad se heldags etaper fra PDR...
Skrevet af repos , moderator
Nej, det er nok heller ikke basis for. Heldagsetaper fra TdF er jo ret beset heller ikke interessante før de rammer bjergene.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af jomic...
Nej, det er gerne første og sidste time der egentligt er værd at se...
Skrevet af Kramer
Tillykke til CWO med sejren i dagens Fyen Rundt. Og tak til holdet for dagens grin - i form af den pressemeddelelse, man efterfølgende har sendt ud:

Christina Watches - Onfone powered by Dana viste til søndagens løb, Fyn Rundt, overlegen styrke. Lige fra løbets start havde vi ryttere med i samtlige udbrud, og holdkaptajn for CWO, Michael Rasmussen, trak det afgørende udbrud fri, hvor 16 ryttere sad med. Michael Rasmussen satte et hårdt tempo, hvilket reducerede gruppen til syv. Her fra rev Stefan Schumacher og Chris Anker Sørensen sig fri, men blev hentet omkring tre kilometer før mål. Løbet endte i en massespurt, hvor CWO’s rytterne Daniel Foder og Thomas Frei fandt råstyrke frem og kørte spurten for Angelo Furlan, der vandt det 213 kilometer lange løb i tiden 4 t. 40 min. og 21 sek.
Den flotte sejr og meget overbevisende holdindsats er perfekt optakt for CWO, der på onsdag stiller til start med stærkeste hold til Post Danmark Rundt. Her vil holdkaptajn Michael Rasmussen og hans ryttere med helt i front, hvor de glæder sig til at indtage de danske landeveje.
Skrevet af Razz
Vil gerne anbefale den officielle Vuelta 2012 app.

Det er med afstand den bedste app fra de 3 store.

Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
Skrevet af Barbuti
Indeholder den Roberto Laisekas bedste tips til hårkur ?
"Figa, il Gasba solo 2,8 mln...anche se è uno stronzo ne vale almeno il doppio."
Skrevet af Seifert
BT´s App med feltet.dk´s liveopdatering også god at have.

Har i øvrigt smidt en mindre formue på Froome til odds 3,75. SKY er bare så meget stærkere end Saxo.

De trillede i øvrigt forbi Artadi lige før, skål!!
Skrevet af dillen
For det første kan Froome ikke være i topform oven på Touren, og for det andet har Saxo et klart bedre hold, når det først går op af.
Contador slutter højere placeret end Froome, det er helt sikkert.
Skrevet af Barbuti
Uran, Henao og Porte er ellers ganske habile opad. De to førstnævnte kørte så vidt jeg husker begge top 10 i Giroen tidligere i år. Det gør man ikke bare sådan liiige.

"Figa, il Gasba solo 2,8 mln...anche se è uno stronzo ne vale almeno il doppio."
Skrevet af toyota.22222@hotmail.com
hvornår kommer bjergene?
Skrevet af GIGGSYontheWING
Om 10 minutter.
"Wonder, and it's no wonder"
Skrevet af Seifert
Ser sulten ud Contador.

Lidt træt af ikke at have Eurosport. Det jo helt håbløs dækning af TV2 med Thomas Kristiansen og Hamburger.
Skrevet af Episk.Bold
Jeg elsker vueltaen!!
Atl. Madrid siden Christian Vieri
Skrevet af Seifert
Contador alene og Froome har 2 mand med...
Skrevet af krolletop
Alene etapen i dag har været bedre end hele touren .

Fremragende offensiv køresel
- har fået tatoveret en 100,- kr seddel på tissemanden. Det er skønt at ha´ penge i hånden. Skønt at se den vokse. - Jeg er ordblind
Skrevet af Il_Preferito
Froome er et tydeligt SKY-produkt. Han ligner en der 99% af tiden kører efter sin watt-måler, og godt ved at han kan komme op fra hver acceleration, hvis han bare holder sit watt-tal.

Contador er vel den store "taber" af de 4 i dag, da han fik 0 bonussekunder. Det så dog meget, meget giftigt ud, det han lavede.

Han bliver nok ret uhyggelig om 1½ uges tid.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Gaggen25
Alene etapen i dag har været bedre end hele touren .


Arhhh, det ville jeg have skrevet! Lækkert med lidt offensiv cykling.
Jeg synes nu egentlig Contador fremstod som en vinder idag, da det var ham der har været mest skepsis omkring. Og jeg synes han beviste at han er absolut topform. Giv ham en 10 kilometer stigning med 10% i gennemsnit og jeg er overbevist om at han nok skal rive de andre fra hinanden. Han bliver jo ved og ved, indtil de ryger af.
123
Skrevet af repos , moderator
Det er Contador, der skal tabe Vueltaen.

Med al respekt for Froomes kørsel i TdF, så var ryten der skræddersyet til Sky, og de kommer ikke til at gentage deres massive dominans i Vueltaen. Dertil er stigningerne for stejle og konkurrencen for hård.

Der var ingen i TdF med tilnærmelsesvis det antrit, som Contador har opad, og det kan Froome ikke modstå, hvilket vi allerede fik en lille smagsprøve på idag.

Contador har kun haft Vueltaen for øje, siden det klart, at han ikke kunne køre TdF. Det eneste, der taler imod Contador er manglende løbsform, men idag beviste han, at det formentlig ikke bliver et problem. Tværtimod bliver han nok kun bedre, som løbet skrider frem.
Froome derimod har fokuseret på først TdF og sidenhen OL, og det betaler han formentligt prisen for i løbet af de næste tre uge.
Endelig skal man selvfølgelig have med i sine betragtninger, at Contador simpelthen er en bedre og mere erfaren cykelrytter end Froome.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af toyota.22222@hotmail.com
Vi har savnet Contador, synes han bringer mere spænding til cyklingen.
annonce
0