Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af ardiles
Cykling kunne ellers lære noget af F1;

Årets kører: Basso
Årets "konstruktør": Puerto
1961: Spurs-Gornik; a group of Spurs fans dressed up as angels and began singing Glory Glory Hallalujah. less than an hour later the words had already morphed from "Glory Glory Hallelujah" to "Glory Glory Tottenham Hotspur"
Skrevet af Barbuti
What the fuck!!???

Hvor er Formel 1 dog en überbelastende sport!! Og så er det røvsygt at se på!

I gode gamle dage brugte man Zulu til den slags sammenfald. Idag hvor man 37, 4 kanaler at sprede tingene på, vælger man naturligvis den ringeste løsning overhovedet. 30 km af LBL er som at kneppe sin søster.

Vil jeg umiddelbart tro. Jeg har heldigvis aldrig været der.
"Figa, il Gasba solo 2,8 mln...anche se è uno stronzo ne vale almeno il doppio."
Skrevet af Barbuti
Iøvrigt Repos; jeg har stadig lidt billeder fra Giro di Lombardia 2006 liggende, hvis det har interesse. De kan krydres med dugfriske billeder fra starten af Milano-San Remo, inklusive close up shots af Fabian Cancellara!
"Figa, il Gasba solo 2,8 mln...anche se è uno stronzo ne vale almeno il doppio."
Skrevet af Halil
bliver cykel løbet ikke vist på eurosport inden da?
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Old Trafford , bold.dk
Eurosport er gået fuldkommen amok i den moderne sovepille snooker. Så sikkert ikke.
\"If Kenny hadn\'t pissed away £35m on the geordie lump we would have had the funds to secure Dempsey and possibly be be in the running for van Persie.\"
Skrevet af Duck
EUROSPORT har programsat LBL til kl. 14.00
Skrevet af NickRomano
Den ligger vel til "Den lille prins", Damiano Cunego, i år.

Italieneren ser stærk ud for tiden, og selvom han tabte et par meter til sidst den anden dag, er den afsluttende stigning på søndag vel en anelse lettere end Muur de Huuy, hvorfor Cunegos afslutningsevner bedre kommer til sin ret.

Kim Kirchen vandt Gent - Wevelgem på ren råstyrke til sidst, men i Liege-Bastaogne-Liege har man vel mere brug for - selvom afslutningn naturligvis er barsk - raffinement, hurtighed og kølighed i slutfasen for at ende øverst på podiet.

Jeg fik vist overbevist mig selv; smider et par hundrede på Cunego ( han har i hvert fald bedre momentum end de nærmeste rivaler Rebellin og Valverde ).
I´ll protect you from the hooded claw, keep the vampires from your door, when the chips are down, I´ll be around.
Skrevet af Maverick
Yo mamma's so fat, she sat on a binary tree and flattened it to a linked list in constant time.
Skrevet af Nerazzurri
Så overtager Saxo Bank sponsoratet af Riises hold.

Mon ikke der følger en pæn sjat penge med, flere end CSC lagde, da Saxo Bank vel vil brandes på verdensplan og det kræver vel sejr i Tdf og/eller en del forårsklassikere.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af BjarkeGelsted

Det er et sindsygt styrt F Schleck havde her i dag, prøv at se det her, må havde gjort ondt. Heldigvis skete der ham ikke noget

http://tv2sport.dk/node/11547
Rigtige mænd er landmænd
Skrevet af GIGGSYontheWING
Sygt styrt!

Vildt han ikke kom mere til skade!
"Wonder, and it's no wonder"
Skrevet af Cabra
http://sporten.tv2.dk/cykling/article.php/id-12279...

Så blev Team TSC udtaget i dag, holdet ser særdeles stærkt ud, og egentlig meget rart at der blev fundet plads til en dansk rytter. Carlos Sastre bliver forhåbenligt et stærkt kort, muligivs en pointelt vinder, dog ligger det klart mere til en podie-plads for hans vedkommende, hvilke forventninger har i andre til holdet?
Skrevet af makaroni-tonny
Ja, fint at Sørensen blev udtaget, dog lidt ærgerligt, at det ikke blev Lars Bak i stedet for. Jeg har store forventninger til CSC men egentlig ikke til Carlos Sastre. Han kan max. nå en placering mellem 3-5. Han har igennem årene haft så mange chancer men det mislykkes hver gang. Jeg har langt mere fidus til at Andy Schleck kan vinde Touren om 1-2 år. Derudover bliver Cancellara meget spændende at følge.

Jeg håber desuden at DR-sporten og Jesper Worre blander sig uden om Touren denne gang.
England: Leeds Danmark: BIF Spanien: Valencia \"I medgang og modgang\"
Skrevet af Cabra
"Jeg håber desuden at DR-sporten og Jesper Worre blander sig uden om Touren denne gang."

Jep, ingen tvivl.


Mht Sastre, så kan jeg da sagtens følge dig, men han satser jo fuldt ud på touren i år, hvorimod nogen af de andre år har der været en deltagelse i Spanien rundt, med tanke på en god placering. Hans store problem er jo netop enkelstarten, nogen der har viden om hvorledes tour-ruten i år er tiltalende for Sastre? Mon ikke en Frank Shleck kan gøre en god figur i år.

Skrevet af makaroni-tonny
Sastre har jo igennem årene forbedret sin enkelstart og kan nok ikke blive meget bedre. Sastres problem er, at han altid været for defensiv i bjergene. Han skal være langt mere offensiv og gerne angribe på næstsidste bjerg. Dette er selvfølgelig lettere sagt end gjort.

Mit bud på en vinder: Cadel Evans. Han er møgkedelig men utrolig stabil og har et højt bundniveau.
England: Leeds Danmark: BIF Spanien: Valencia \"I medgang og modgang\"
Skrevet af makaroni-tonny
Åh nej!

Jeg har lige set en reklame for ”aftentouren” på DR-sporten. Derved kan man vel forvente en ny nedsabling af cykelsporten, som for et år siden. Jeg fatter ikke DR gider at investere i sporten, der i 2007 kun handlede om at mistænkeliggøre alt der kunne køre på to hjul.
Desuden må det jo snart være tid til at Lars Werge og andre glubske rovdyr vågner op og profilere sig på en billig baggrund.
Jeg er selvfølgelig imod doping og alle ved at cykelsporten er beskidt men det DR-sporten og andre ”udrettede” sidste år, under Touren, gavnede absolut ingen, - hellere ikke kampen imod doping. Tænk nu hvis den sympatiske Nicki Sørensen vinder en etape eller to – hvordan vil DR-sporten tackle den?

England: Leeds Danmark: BIF Spanien: Valencia \"I medgang og modgang\"
Skrevet af La Mir!!
Jeg tror Menchov kan gøre sig en god figur iår, derudover glæder jeg mig til at se Andy shcleck og Fabian Cancellara..
Daje!
Skrevet af Barbuti
"Jeg har store forventninger til CSC men egentlig ikke til Carlos Sastre. Han kan max. nå en placering mellem 3-5. Han har igennem årene haft så mange chancer men det mislykkes hver gang."

Nu strammer du den lidt. Han har altid skullet være andenviolin i bjergene hos CSC med bunde opgaver, hvilket især var tydeligt i 2004 og 2005. I 2006 blev han kaptajn midt under løbet, da Basso blev smidt ud, og det er således kun sidste år, Sastre virkelig havde mulighed for at forberede sin tour som ubestridt kaptajn for CSC. Der kørte han tilgengæld også et lidt anonymt løb.

Jeg har svært ved at finde et hold i Touren, der kan stille med samme bredde som CSC. Det er klasse over hele linien. Jeg tror ikke på Sastre som vinder, men en podieplads efter Evans og Menchov bør ikke være umulig. Jeg har ikke fidus til Valverde, der stadig mangler at præstere over 3 uger i Frankrig.

Ikke mindst i bjergene synes holdet stærkere end før; både i forhold til angreb, hvor 2*Schleck har både holdbarheden og antrittet, men også rent defensivt, hvor Voigt, Gustov og Nicki virkelig kan træde igennem. På det flade bliver det en fornøjelse at se Cancellara og Arvesen.
O´Grady bliver i mine øjne "captaine de la route" - en mand med hans tourerfaring findes der efterhånden ikke mange af. Har han ikke kørt dem alle siden 1997?
"Figa, il Gasba solo 2,8 mln...anche se è uno stronzo ne vale almeno il doppio."
Skrevet af thomas260485
Hvordan bliver Cancellara spændende at følge? Ja, han får topresultater på enkeltstarterne, men så er det da også det. Er der seriøst nogen der tror på en placering i top 20 til Cancellara?
Skrevet af Barbuti
Hvem snakker om Top20 placeringer til Cancellara, ud over dig selv?

Har du hørt om etapegevinster? Har du hørt om tempokørsel over lange afstande?

Find højdepunkterne fra Schweiz Rundt frem og stram så op!
"Figa, il Gasba solo 2,8 mln...anche se è uno stronzo ne vale almeno il doppio."
annonce
0