Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Kissinger
Jeg falder nok meget godt ind i Cabras kategorisering.
What`s the matter Harry?!
Skrevet af Narildsen
Jeg passer ikke på den tendens i hvert fald!
Skrevet af Kissinger
I get it.
What`s the matter Harry?!
Skrevet af NUFC Dinho
Jeg ser bestemt også mig selv som en nørd og jeg elsker at se manden. Jeg kan egentlig godt se, hvad der provokere folk, men for mig er det pokkers underholdning og han skaber altid gode cykelløb, når han er i form.
Klub top 3: Newcastle,............................... Barcelona Spiller top 3: Ronaldo(fede), Ronaldinho, Romario
Skrevet af Barbuti
Fuglen er skarp i år..han skal bare ikke brænde sig selv af på disse etaper..
"Figa, il Gasba solo 2,8 mln...anche se è uno stronzo ne vale almeno il doppio."
Skrevet af Narildsen
Kom så Chavanel!
Skrevet af Thank You Based God
er jeg den eneste der finder denne udtalelse fra Bonde noget naiv?

" - Hvor ryttere før skulle spørges ´Vandt du uden brug af doping?´, inden de sagde ja, går de nu aktivt ud og siger, ´jeg vandt i dag uden doping´. Det betyder, at doping er på vej ud af sporten. Og det er et kæmpe skred i den rigtige retning siger fungerende chef i DCU, Lars Bonde."

http://www.sporten.dk/cy…lte-om-riis

Jeg er på kanten til at tro at jeg har misforstået kommentaren, da jeg ellers har meget svært ved at sætte mig ind i Hr. Bondes logik.
Real Madrid FCK
Skrevet af Hicks
Tinkoff stopper - thank god!

Cult og blue water har i øvrigt udtaget deres PDR hold. Begge hold ser spændende ud, men især cults synes jeg ser stærkt ud:

http://m.feltet.dk/nyhed…mark_rundt/

Og

http://m.feltet.dk/nyhed…ndt-holdet/
Skrevet af Hicks
Nu når Hembo bliver ved med at tude over den manglende PDR udtagelse, kan man kun glæde sig over, at første etape ender med cult på førstepladsen og concordia på andenpladsen. Super kørt af Cort og Aistrup.
Skrevet af Il_Preferito
Trods alt nok allerbedst kørt af Lars Bak.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Hicks
Tjah, nu vandt han jo ikke, men jeg er da enig i at han var stærk.
Skrevet af Il_Preferito
Han var, så vidt jeg har forstået på flere der var til stede, men afstand den stærkeste, og grunden til gruppen kom hjem.

At han ikke vinder etapen kommer han nok over, når han tænker på de sekunder han hentede på konkurrenterne til den samlede sejr. For det var vist ligeså meget det, som en etapesejr, det handlede om i dag.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Hicks
Det har jeg vist heller ikke ytret mig synderligt om. Jeg konstaterede mestendels at det var super kørsel af de to. Hvad vel heller ikke kan siges at være helt forkert, eftersom de begge sad i udbrud hele dagen og formåede at hænge på, da Bak kom op og satte turbo på. Jeg synes det er imponerende, at en 20 årigtager første etape, i det felt der er i år.


Bak vil i øvrigt heller aldrig have en chance, når han får Aistrup og Cort med hjem, da de begge er stærke afsluttere. Derfor ærgrer han sig nok alligevel.
Skrevet af Il_Preferito
Men du kan vel næsten ikke være uenig i, at de udelukkende kommer hjem, fordi Bak kommer op?

Jeg tvivler på han ærgrer sig specielt, for at være ærlig. Han er der for at vinde DK Rundt, og han fik dyrebare sekunder i dag. Hvis han var så vild efter en ligegyldig etapesejr, så havde han jo nok heller ikke accepteret at trække de to knægte til stregen.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Hicks
Nej, det er jeg da bestemt ikke uenig i, men jeg forstår ikke helt behovet for den bekræftelse? Jeg har såmænd bare argumenteret for hvorfor det var super kørsel af de to. Det tager da ikke noget fra Lars Baks kørsel...

Og selvfølgelig ville Bak da gerne vinde idag, men han har alligevel al mulig god grund til at være tilfreds.
Skrevet af repos , moderator
Det er smukt, at de danske ryttere i den grad markerer sig. Både Cort og Aistrup viste sig meget holdbare, og selvfølgelig gav Lars Bak lige præcis det kick, der skulle til, så de kunne holde hjem.

Magnus Cort er bare 20 år, og det er helt forrygende, at de unge danskere bliver ved med at præstere. PDR er selvfølgelig ikke den helt store scene, men det er trods alt med deltagelse af solide navne.
Endelig er det herligt, at de danske hold viser flaget, og det er helt fortjent, at billetterne blev delt ud, som de tilfældet blev.

Concordia-Riwal har været præget af uroligheder, så flot at Aistrup kunne vise flaget, for holdet trængte til noget positivt. Cult er bare gode, og er det danske hold (foruden Saxo Bank) med størst potentiale. Mon ikke Blue Water og Lasse Norman har noget i ærmet de kommende dage, så de også kan komme på tavlen.


Lars Bak skal selvfølgelig have stor ros. Han var manden, der skulle holdes øje med, og alligevel slår han hullet, og får kørt afgørende sekunder i hus. Det kan meget vel vise sig afgørende, når enkeltstarten er tilpas kort i år, og han samtidig er ganske habil i den disciplin.

EDIT: Og, så er det sgu dejligt at se lidt til Christa Skelde på Tv.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Duck
Da jeg så Magnus Corts flotte afslutning i går, var mit første indtryk, at det så helt Philippe Gilbertsk ud. Er det en helt skidt sammenligning?
Skrevet af Hicks
Så skrev Valgren en 3-årig med Riis, hvilket må indikere at Riis virkelig tror på ham. Jesper Hansen skal desuden køre som stagiaire resten af sæsonen.

Angående Cort, er det vel ikke helt forkert at sammenligne ham med Gilbert, i hvertfald når det handler om afslutningerne. Om han er lige så stærk på de mindre stigninger må fremtiden vise, men han har klart et potentiale.
Skrevet af repos , moderator
Magnus Cort snuppede sgu en etapesejr mere her nu. Flot kørsel på den afsluttende bakke op mod mål, hvor han smuttede fra feltet, og kørte forbi Modolo til sidst.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af repos , moderator
Cort kører kontinental hos Cult, men det er fandme et stærkt hold, de har. Det kan i hvert fald ikke undgås, at interessen for deres ryttere, og Cort i særdeleshed stiger yderligere.

Jeg håber Cult får mulighed for at deltage i nogle større løb i udlandet fremover. De kan jo sagtens gøre sig gældende mod Pro Tour-holdene her på hjemmebane, så det er bare ud og få yderligere vind på snuden.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
annonce
0