Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Il_Preferito
Frygte? Det kan du roligt regne med han gør, og det er han i sin gode ret til.

Anders Lund, Christopher Juul-Jensen, Mads Christensen, Jonas Aaen.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Hicks
Jeg kan heller ikke se det store problem i at Riis har solgt. Jo, det skulle da lige være, at vi nu skal blive ved med at høre på den gale mand. Talentmæssigt har Riis alligevel ikke gjort det store for dansk cykelsport, og hvis man skal tro Lars Bonde, så har DCU indgået et samarbejde med Argos, som er tættere end det de nogensinde har haft med Riis.
Skrevet af makaroni-tonny
"Så har Mr. Tinkov igen kommet med mystiske udtalelser.
I følge Politiken, har Contador ikke behandlet Fru. Tinkov som en ægte gentleman burde gøre..."

Så må man da håbe at Contador har tillært sig nogle gode manerer undervejs.

Oleg Tinkov vil formentlig kræve resultater med det samme - sejrene skal komme inden den første GT.
England: Leeds Danmark: BIF Spanien: Valencia \"I medgang og modgang\"
Skrevet af Zola
Så er de to første russere hentet til Tinkov-Saxo i følge TV2 News.

Ivan Rovny og Nikolay Trusov.
L’enfer, c’est les autres!
Skrevet af Il_Preferito
Nå, skal vi genoplive tråden lidt. De sidste nyheder er vist blevet taget i doping-tråden, og den går jo ikke hvis Eskapisten opdager det.

Alt tydede på at Horner skulle til Caja Rural, men de har åbenbart takket nej. Man kan gætte på at det igen er lønnen der står i vejen, for med erhvervelsen af Luis Leon Sanchez, er det ikke det moralske kompas der har peget den forkerte vej.

I stedet har Lampre vist meldt sig på banen. Jeg kan ikke gennemskue hvad de vil med ham, men de håber vel lynet slår ned samme sted 2 gange.

Der tikkede en tæt på vanvittig nyhed ind i går, da RCS Sport valgte at give Yellow Flou(tidligere Vini Fantini)et wildcard til årets Giro. Ikke nok med at de på papiret har et tæt på elendigt hold i år, de ekselerede også ved at have Santambrogio og Di Luca med sidste år. Absurd beslutning, især når de kom med på bekostning af AIM og især MTN. Markedsføringsmulighederne ved sidstnævnte er kæmpestore, så det var lidt en bombe.

Og nåe jo, så har Alessandro Ballan lige fået 2 års karantæne for sin medvirken i Mantova-sagen. I en alder af 34, lugter det af et farvel til cykelsporten, synes jeg.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af buttonfast
håber ikke b riis er trådt tilbage, han bliver savnet. han var super i bjergene.:)
Skrevet af Cyanite
Det var vel kun et spørgsmål om tid før Saxo trækker sig som medsponsor da Riis afgav styringen af holdet med salget til Tinkoff. Med Oleg´s seneste udmelding om at licensen allerede søges til russisk jord, er det vel kun rykket nærmere.

http://sporten.tv2.dk/20…ver-russisk
"Is my friend in the bunker or is the bastard on the green?"
Skrevet af Il_Preferito
Ganske enig, og jeg tror egentligt de allerede var blevet hældt ud, hvis kontrakten for 2014 ikke var underskrevet med Riis Cycling inden Tinkovs opkøb.


Nairo Quintana har bekræftet at han ikke forsvarer sidste års 2. plads i Touren, og i stedet satser på en Giro+Vuelta-double. Trist han ikke kommer med i Touren, men han havde nok fået problemer med at slå Froome ligemeget hvad, og i min bog er han en af de helt store favoritter til at vinde de 2 andre nu.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Lentini
Pref,

Kan du anbefale en ekspert på området, som går i bunden med om hvorvidt det kan lade sig gøre at gennemføre, og have en vis indflydelse(gøre sig bemærket), i Touren uden at anvende ulovlige præparater?
Skrevet af Il_Preferito
Ud over mig selv?

Spøg til side. Jeg henter primært min information i den afdeling på Twitter, og der er personer i begge ender af skalaen, so to speak.

De mere nuancerede er selvfølgelig dem der skriver for enten magasiner eller internetsider. Andrew Hood, Shane Stokes, Michael Hutchinson, og især Ross Tucker, kan jeg godt lide.

Så er der de mere "private", der derfor også kan virke en tand mere ekstreme i deres analyser og udmeldinger. Veloclinic gør meget i de videnskabelige udregninger omkring VO2-max og lign. Det samme gør finske Vetoo. Jeg følger også en fyr med det charmerende handle "Fuck the hypocrisy", men han virker til at være en klaphat.

Danske Kim Plesner, aka Veloropa, er også god til at forholde sig til dele af det, synes jeg.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Lentini
Ha ha.

Okay, så har jeg lidt at researche på. Jeg studsede bare over de mange bjergafslutninger i Vueltaen sidste år, som man så har skåret ned på i dette års udgave, som jeg kan forstå. Idéen var at skabe et vildt angrebsridt og spændende løb for seerne. Men jeg synes måske, at man nærmest "opfordrer/tvinger" rytterne til at dope sig, fordi de skal igennem ekstremer for at opnå succes, eller opfylde fællesmål både personligt og for deres arbejdsgiver. Det kan jo give et voldsomt pres, hvis man så kigger på etapeprofilerne for Vueltaen sidste sæson, som kan tvinge selv de mest hårde gutter ud i et misbrug.

Derfor fandt jeg interesse i eksperter på det fysiske område, som har undersøgt disse problemstillinger.

Så tak for hjælpen.
Skrevet af Il_Preferito
Tjae, det er jo en af de stemmer der generelt er i cykelmiljøet, og jeg er sådan set enig et godt stykke af vejen. Jeg hører så bare også til dem, der har lidt svært ved at se at et årsprogram, og med den belastning, skal kunne gennemføres uden man tilfører kroppen supplementer.

Der var fremgang at spore hos især Tour de France, hvor 2012-udgaven jo er en af de mest humane der er længe er set. Det blev så smidt helt overbord da 100. udgave skulle afvikles.

Det er ingen hemmelighed, at langt de fleste er med på, at både Spanien og Italien har en ret afslappet holdning til doping, og det bærer ruterne i deres Grand Tours også præg af. Giroen er ofte modbydelig, og Vueltaen står ikke tilbage. Vueltaen i år er måske ikke så grim som sidste år, men tag ikke fejl, den er giftig.

Hvis du spørger om min personlige opfattelse, eller gæt, om man vil(det gjorde du ikke, men du får den alligevel), så tror jeg mikrodosering er en af de ting man benytter sig meget af i denne tid. Jeg tror ikke nødvendigvis det står ligeså slemt til, som det gjorde i både 90´erne, og de glade fantasidage derefter, hvor Lance kunne have kørt til månen. Men det står stadig på, og det er urealistisk at tro andet. Jeg kunne egentligt godt gå mere i dybden med det, men den diskussion hører trods alt hjemme i dopingtråden.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Burro
Nu er løgnedetektortests jo ikke nødvendigvis lig sandheden, men var det ikke Kittel, der sidste år på tysk tv, svarede, at han aldrig har været dopet.

Rent restitutionsmæssigt er det selvfølgelig også noget nemmere at være sprinter end klassementrytter.
Kosovo je Srbija
Skrevet af Il_Preferito
Tour de France har i dag delt wildcards ud, og selvom resultatet ikke er helt så håbløst som hos Giroen, bør der alligevel være plads til hovedrysten over én af kandidaterne:

Cofidis, IAM, NetApp, og Bretagne-Séche.

Sidstnævnte er selvfølgelig med fordi vi jo ikke kan få nok af franske hold, men de er et udviklingshold fyldt med unge franskmænd, og føres an af de dybt uinteressante Feillu-brødre. Nej tak.

Det bliver efterhånden en kæphest, men MTN Qhubeka blev igen forbigået. Deres hold er selvfølgelig plastret til med sydafrikanere, men de har efter min mening mindst ligeså interessante ryttere som de 10+ franskmænd der tosser rundt på Bretagne-holdet.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Il_Preferito
Christina Watches fortsætter med at underholde. For godt ½ år siden ville man satse dansk, og især på danske talenter. Så meldte Horner sig på banen, men trak sig i sidste øjeblik(han har i øvrigt skrevet under med Lampre i dag), og i dag har man så offentliggjort ny italiensk sponsor, 3 italienske ryttere, og 2 italienske sportsdirektører.

De fleste kender nok Mattia Gavazzi. Hurtig mand, men med karantæner som følge af kokainbrug, både i 2010 som prof, og i 2004 som amatør. Enrico Rossi er primært kendt for at være søster til Vania Rossi, der har barn med superdoperen Ricardo Ricco. Hun har i øvrigt også testet positiv, ligesom Rossi selv har været arresteret som følge af et doping-raid. Sidste mand er 39-årige Fortunato Baliani, der i 2008 blev nr. 12 i Giroen. Nogen kan måske huske 2008 hvor føromtalte Ricco blev nr. 2. Balianis holdkammerat Emmanuele Sella blev nr. 6, og blev selvfølgelig senere taget for CERA.

De to sportsdirektører er Alberto Elli, der har siddet i fængsel pga. et dopingfund, og Eddy Serri, som jeg ikke kender.

Alt i alt en rigtig fed flok man har fået ind af døren sammen med sponsoren Kuma.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af SotD
Det er udelukkende for at bekæmpe doping, at de henter ryttere der tidligere har været i fedtefadet. Det er super god moral, at give dem en ny chance for at gøre sporten mere ren. Fedt!
Silkeborg IF
Skrevet af Emerald
Man må håbe Christinas ure er noget lort, for holdet har efterhånden et sigøjnerrygte.
Skrevet af repos , moderator
Zdenek Stybar har lagt hård fra land. Blev i dag verdensmester i cykelcross foran Sven Nys. Stybar har ikke prioriteret cykelcross i denne sæson, så meget imponerende. Forhåbentlig betyder det, at han bliver giftig i forårsklassikerne.
Han smed en stensikker podieplads i Paris-Roubaix sidste år, og bliver en farlig udfordrer til Cancellara og Boonen.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af SotD
Helt enig. Han er virkelig stærk. Vi har også efterhånden brug for en ny stjerne på brosten.
Silkeborg IF
Skrevet af Il_Preferito
Det siger en hel del om niveauet i cykelcross, at en fyr der ikke prioriterer det overhovedet, kan træne cross en uges tid(efter hvad jeg har hørt), og blot gennemkøre VM-ruten et par gange, og alligevel blive verdensmester. Også selvom han er tidligere cross-rytter.

Lidt ligesom når Marianne Voss bare gør hvad hun vil, hver gang hun er med til stævnerne hos kvinderne.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
annonce
0