Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af DanishBhoy
Sastre skal bare ha en undskyldning for at skifte fra det hold der vandt ham Touren i år. Hans plads som kaptajn er jo langt fra sikker til næste år når Andy har fået et år til på bagen.

At Sastre så ikke er den "gentleman" som han ellers er blevet fremstillet som i de danske medier, mens alt var fryd og gammel, er en anden sag
Is it cold in his shadow?
Skrevet af makaroni-tonny
McRae og andre

Tror nu ikke Riis har ødelagt Sastres Vuelta, MEN opbakningen til Sastre har ikke ligefrem været på Tour de Frances niveau. Hjælperyttere som Cuesta og Gustov har nærmest været usynlige.

Det er svært at gennemskue hvem der har ansvaret for fejden mellem Sastre og Riis. Sastres opdyrket image (TV2) som ”helt-nede-på-jorden-type” er dog krakeleret her i de seneste uger.

Ang. næste års Tour de France, tror jeg der venter en særdeles spændende Tour. Profilerne bliver der mange af. Astana og Saxo Bank (herunder Chris Anker Sørensen) Evans, Kohl, Valverde, Sastre, Sanchez osv. Nægter at tro på Basso og slet ikke Armstrong kan udrette noget som helst.

Der har været forlydender om en enkeltstart på Ventoux – spændende tanke…
England: Leeds Danmark: BIF Spanien: Valencia \"I medgang og modgang\"
Skrevet af NickRomano
Jeg finder Armstrongs eventuelle comeback interessant og perspektivtrigt for cykelsporten, idet amerikaneren vil kunne medvirke til, at fokus bliver rettet lidt væk fra doping-spørgsmålet.

Samtidigt har jeg aldrig rigtigt brudt mig om amerikaneren - selvom jeg har enorm respekt for hans præstationer og professionalisme, hvorfor jeg har et håb om, at Armstrong vil blive besejret og dermed mister etiketten af at være uovervindelig ( i sport må man godt have den slags "små" ønsker ).

Derfor håber jeg heller ikke, at Armstrong havner på hold med Alberto Contador ( på f.eks. Astana ), da spanieren i øjeblikket er rytteren "to beat" i den absolutte cykeltop. I hvert fald finder jeg det langtfra utænkeligt, at eks. Astana vil lade Armstrong og Contador stille op i forskellige løb eller lade Armstrong bestemme hierakiet, hvorved man eliminerer den største garanti for, at Armstrong ikke udstiller cykelsporten ved at vinde sin 8. Tour., nemlig at Contador er hans direkte rival.
I´ll protect you from the hooded claw, keep the vampires from your door, when the chips are down, I´ll be around.
Skrevet af repos , moderator
Jeg finder Armstrongs eventuelle comeback interessant og perspektivtrigt for cykelsporten, idet amerikaneren vil kunne medvirke til, at fokus bliver rettet lidt væk fra doping-spørgsmålet.

Det forholder sig vel nærmest omvendt. Dopingmistanken har klæbet til Armstrong i mange år. I øvrigt er hans come-back én stor selviscenesættelse, som han forsøger at dække ind under kampen mod kræft.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af bj0rn
Lækker afslutning af Matti! Frækt at han slår ud i banen på den måde :)
Skrevet af tobi
Vueltaen var altså ikke helt slut alligevel. Sådan Matti!
Skrevet af Razz
Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
Skrevet af romer
Alt hvad Lance rører ved, der har med Turen at gøre, vil få dopingspøgelset til fortsat at klæbe til sporten.
Skrevet af hts!
Modsat Contador...

Lidt ærgeligt at han kommer på hold med 2 af de store konkurrenter (Hvis de altså bliver).

Det bliver en stor tour. Især hvis Basso møder skarp op.

Basso, Lance og Contador (Hvis han skifter hold) bliver topdrengene.
Skrevet af thomas260485
Basso er færdig!

Armstrong er et spørgsmålstegn pga pausen og alderen efterhånden.

Contador må være den helt store favorit, han bliver en mere og mere komplet rytter jo mere doping han får sprøjtet i årene.
Skrevet af romer
Hehh
Skrevet af fck-styrer
Aftalen med Astana er på plads, og bliver offentliggjort senere i dag..

Jeg brækker mig.. Synes simpelthen det er så lamt.. Kan han da ikke erkende at han er færdig! Man går ikke på pension for så to år senere at lave et comeback.. Og at han ovenikøbet eftersigende har købt aktiemarioneteten(!?) i Touren synes jeg er dybt latterligt!
\"Giving up my heels was tougher than giving up cocaine\" - Donnatella Versace
Skrevet af hts!
Synes det er fedt. Giver touren en ekstra dimension. Og touren i år, kunne han have vundet uden sadel.

At Basso er færdig kan jeg ikke se. Eller vi ved det jo ikke. Sidst vi så ham køre åd on Giroen til morgenmad. Givet at han var dopet, men han har trænet i 2 år, og vil have hele sæsonen til at forberede sig.
Skrevet af Kemjo
Ja Basso er lidt et spørgsmålstegn. Han kan køre fabelagtigt og måske have vinderchancer. Men han kan sgu også skuffe gevaldigt og gå helt ned. Men afskrive ham, det kan vi altså ikke. Jeg har dog svært ved at se, at nogen skulle kunne slå Contador, også Armstrong, alt efter hvad han kan præstere.
[b]Unterhose ist gut[/b]
Skrevet af Taiping
Af ren nysgerrighed:

Hvem skal egentlig have numrene 1-9 i næste års tour. Følge æren CSC eller Sastre?
Skrevet af hts!
Armstrong hvis han køber touren..:-)

Nej, mener det er rytteren (Sastre).
Skrevet af makaroni-tonny
Så hærger dopingspøgelset (måske)igen…

Ifølge håndbold-TV-2 har Riis indkaldt til pressemøde i morgen (imens VM-løbet er i gang!) vedr. ”vigtig meddelelse om holdets fremtid”, og med Schlecks mulige indblanding i Fuentessagen, kan man have sine bange anelser. Omvendt kan pressemødet også have en positiv karakter. Her et nogle mere eller mindre serøse bud på indholdet af pressemeddelelsen:


- Holdet bakker Schleck op 100%

- Schleck suspenderes midlertidigt.

- Sponsoren dropper sponsoratet. Præsentation af ny sponsor.

Eller måske en positiv udmelding om indkøb af en ny stor rytter.

Umiddelbart vil jeg satse på det første eller andet punkt.England: Leeds Danmark: BIF Spanien: Valencia \"I medgang og modgang\"
Skrevet af romer
Schleck med forbindelser til dopinglægen. Synes nok han kørte stærk i touren.
Ærgeligt, hvis der er noget om det. En ellers sympatisk fyr.
Skrevet af Basso
Riis holder vigtigt møde i morgenb om Team Saxos fremtid kl 12.30
DK: Randers FC Italien: AC Milan
Skrevet af Halil
Hehe, man sidder og spiser morgenmad og har tv2 til at køre i baggrunden. Rolf udtaler at løbet bliver afgjort de sidste 10 km.

Fint, så vil jeg tænde for tv2 kl. 17.

Frank Schleck skal helst vinde.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
annonce
0