Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af repos , moderator
Billedet af Froomes ben er ikke specielt opsigtsvækkende. Han står skarpt, men det går det fleste proffer jo, så det er der intet usædvanligt i.
At Froome er ekstremt disciplineret er der heller ingen tvivl om. Jeg læste på et tidspunkt, at hans vægtudsving i løbet af året ligger inden for 900 gram.

Hans ben er i hvert pænere end Hincapies:
http://kortlink.dk/e726
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Il_Preferito
Det er ingen hemmelighed at man i Spanien har et rimeligt løst forhold til doping, og hvor meget man egentligt betragter det som snyd. Det var også derfor Fuentes ikke var tiltalt for andet end at bringe folkesundheden i fare - Doping var nemlig ikke ulovligt i Spanien på daværende tidspunkt.

Alene den måde flere af de spanske topryttere forsvarede Lance Armstrong og hans resultater på, er med til at fortælle store dele af historien om deres forhold til doping. Ligesom at flere af dem er venner med Pepe Marti, selvfølgelig.

Jeg er, ikke overraskende, enig med Hicks omkring sagens behandling. Flere af de helt tunge spanske navne gik fuldstændig fri, selvom de med 99% sikkerhed kunne have været dømt hos UCI og WADA. Derudover er der jo hele diskussionen omkring fodbold- og tennisspilleres involvering, som blev totalt mørklagt.

Men der er masser af sager der ikke har mediernes interesse, Mantova-sagen senest.

Derudover er der behandlingen af Armstrong-sagen, hvor flere ting i forhold til karantæner, slet ikke gav mening. Deri kan du finde store dele af forklaring på mit ret anstrengte forhold til Garmin.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af SotD
Jeg har i øvrigt efter mange års intern konflikt, valgt et temmelig fesent (hvis jeg selv skal sige det) standpunkt, når det kommer til doping. Jeg tror som sagt ikke på toprytternes renhed, men jeg vælger at lade mig begejstre af deres præstationer indtil de bliver nappet. Jeg kan som fan jo hverken gøre fra eller til og min fascination for sporten, har ikke taget skade af 16 års hård dopingdebat. Det hænger simpelthen ved. Derfor har jeg taget det standpunkt, for jeg fik hovedpine af at diskutere det her allerede for 10 år siden.


Jeg har fuldstændig den samme overbevisning og indgangsvinkel som du har. Cykelsporten er interessant fordi det jeg ser er interessant. Og det skal slet ikke forståes som at jeg lukker øjnene eller er for dum til, at forstå at de fleste doper sig. Det er vel, trods alt, de færreste der er så blåøjede. Men i stedet for at forholde sig til det, udenfor kontekst, så indfletter jeg det kun i min argumentation når den giver mening. Som nu, hvor der er kommet en ny karantæne og dermed nye beviser/argumentationer.

Jeg har det helt fint med, at vi snakker doping herinde. Og jeg anser det ikke som et problem der kan eskalere når det er på denne tid af året, hvor det kun er de "hardcore" cykelentutiaster der læser med. Det der provokerede mig under Tour´en var, at AL debat om cykelløb, gætterier og diskussioner om morgendagens etape, glæden ved den nuværende mv. blev kvalt i bræk og oneliners om de evige dopingsyndere i feltet.

Så længe man forholder sig konstruktivt og med bare en snert af bagtanke, omkring doping så er den yderst velkommen. Hvis den så kunne holde pause imens man så Liege-Bastogne-Liege, eksempelvis, så var alt i den absolut fineste orden.

Omkring Bruyneel dommen, så stiller jeg mig i øvrigt uforstående overfor USADA´s position i sagen. Jeg er med på, at han HAR "coachet" et amerikansk hold, men hvordan kan et internt nævn dømme en udefrakommende på hele verdens vegne? Jeg er med på, at det kan ankes osv., men hvordan kan en dom fra USADA ramme en belgier, bosiddende i England? At dommen på 8 år (eller hvor meget det nu nåede op på), så passer mig glimrende er en helt anden sag. Jeg synes generelt at dopingdomme er for blødsødne. Især for de, som fordrer brugen. Det er én ting, at dope sig selv, men at opfordre andre til det og kyniske implementere det i træningsmønstre og løbsplanlægning på vegne af hele hold, eller måske endda lande er grotesk og burde straffes med livstid, også selvom det sikkert ikke ville hjælpe en døjt.
Silkeborg IF
Skrevet af Navardauskas
spørgsmål ang cykel side

Der er en dansker (kim tror jeg?) der ejer en side med et navn ala "Velonews" eller sådan noget? Nogen der kender den? Han skriver/blogger om cykling på den.
ᕦ(ò_ó*)ᕤ Chelsea F.C
Skrevet af repos , moderator
Kim Plesner og Veloropa:

http://veloropa.dk/
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Il_Preferito
Af mangel på en tråd der beskæftiger sig med konkurrencedelen af triathlon(jeg er med på der er en ultrakort en med et par stykker der gør sig i det på motionsniveau), kommer dagens solstrålehistorie herinde.

Danske Camilla Pedersen har netop vundet Challenge Fuerteventura. Og hvad så? Ikke så meget andet end at selvsamme Pedersen lå 19 dage i koma efter en træningsulykke i september sidste år. Eventen i dag var hendes comeback til sporten.

Det må kræve en helt grotesk mængde vilje at overkomme noget som det, og samtidig komme tilbage på konkurrenceniveau på så kort tid. Kæmpe respekt for en der virker til bare at være lykkelig for at være tilbage i den sport hun elsker.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Il_Preferito
Intens finale i LBL, hvor uendeligt mange kom til bunden af stigningen i Ans sammen. Caruso og Pozzovivo sad forrest sammen, sidste års vinder Dan Martin har netop lukket hullet, men styrter i sidste sving 300m før mål.

Spurtopgør mellem Valverde, Gerrans og Kwiatkowski, hvor australieren tager sejren. Når man er Gerrans-fan, og har spillet ham til odds 21, har det været en fornuftig dag. Især fordi Valverde ikke vandt.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af UdAfBusken
Hold nu kæft hvor var det dog et af de mest røvsyge løb i mands minde. Ja, de sidste par kilometer var da spændende nok, men hvor skete der dog lidt løbet igennem. At Gerrans vinder ved at stikke snuden i vinden for første gang med 200 meter til mål gør det heller ikke bedre. Jeg tror aldrig jeg har set en så stor gruppe i finalen af dette løb før.
Skrevet af Navardauskas
Tak for det repos :-)

Ang. LBL, var Froome ikke med?
ᕦ(ò_ó*)ᕤ Chelsea F.C
Skrevet af Halil
Ang. LBL, var Froome ikke med?


Froome var ikke med. Han havde en brystinfektion. Sikkert efter en uren sprøjte fyldt med hash sprøjtet direkte ind i hjertet!

Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Liverpoolsk
Nej, han meldte afbud som følge af sygdom.
Skrevet af Navardauskas
SYND.. i følge sit twitter billede, var han da ellers ret klar ;-)

http://i.dailymail.co.uk…634x638.jpg
ᕦ(ò_ó*)ᕤ Chelsea F.C
Skrevet af Hicks
Fuldstændig enig med udafbusken. Det var et tamt løb indtil finalen. Den var tilgengæld spændende men LBL skal ikke ende i en massespurt.
Skrevet af Il_Preferito
Selvfølgelig ikke, men Amstel og Fleche var jo også røvkedeligt, så det var vel reelt ikke så overraskende.

At udskilningen ikke var større kom selvfølgelig nok bag på de fleste, men der er efterhånden for mange puncheurs, og derfor for mange hold der har interesse i ikke at slide deres hold op. Så hellere få lidt ekstra med hjem, og håbe at kaptajnen slår dem i spurten.

Men når det nu skulle være, var det lækkert Gerrans vandt(og at Valverde ikke vandt). Jeg forstår heller ikke helt kommentaren om "vind på snuden". Skulle han have gjort andet? OGE kørte da mere eller mindre et fejlfrit løb, og netop derfor kunne Gerrans undgå selv at skulle ud og skabe sig.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af repos , moderator
Helt enig, Pref.

Der er alt for mange ens typer, der alle er stærke afsluttere. Når de samtidig har holdene til at holde sammen på det langt hen i løbet, så vil løbene ofte ende således.

Bortset fra Astana og Garmin, der endda har Gasperotto og Martin, så var der ingen, der rigtig forsøgte tidligt i løbet. Og ingen af disse to hold gjorde det fuldt ud.

Katusha reagerede ved Caruso, da Purito meldte sig ud, og A2R var tvunget grundet Betancurs afbud.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Hicks
Enig. Hellere Gerrans end Valverde. No doubt.
Skrevet af Hicks
På baggrund af hvor kørende Kreuziger virkede til at være, kan man undre sig over at der ikke kom et udspil tidligere fra Tinkoff (jeg så kun den sidste halvanden time, så jeg er ikke klar over om de var afsted tidligt).
Skrevet af Il_Preferito
Ud over at man forsøgte sig med at sætte tempo langt ude, observerende jeg intet fra dem. Jeg synes så heller ikke at holdet de sendte var specielt godt, og Kreuziger kunne intet stille op mod de hold der ville have spurten i Ans.

Jeg kan i øvrigt fortælle at Dan Martins styrt var pga. en kuglepen fra reklamekampagnen. Han må være jævnt træt af det hele, ovenpå det uheld.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af pryds
http://sporten.tv2.dk/20…n-i-krukken

Sørgeligt menneske, tænk at man stadig med 9 år tilbage af sin karantænedom bruger det lort, eller det er i hvert fald hvad jeg formoder han gør når han bliver taget på denne måde.
Skrevet af Il_Preferito
Han er frygtelig. EPO og testosteron for at konkurrere med amatører og deltidsproffer i Grand Fondoer - Så er man langt ude.

Det næste bliver vel at han doper sig for at sætte børnene til vægs.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
annonce
0