Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af SotD
Jeg synes dagen i dag ser spændende ud. Jeg har svært ved, at udpege favoritterne og bookingfirmaerne er da heller ikke enige. Jeg håber vi får noget aggressiv kørsel, så Matthews virkelig skal vise sit A-Game for at beholde trøjen. Jeg tror dog han magter den opgave, da etapen egentlig slet ikke ligger så tosset til ham. De fleste bookier har Oss meget langt nede, hvilket jeg ikke helt forstår. Han kan altså også godt køre kuperet og med Maglia Rosa i udsigt kommer han til at slås i dag. Holdkammerat Evans kunne også være et frisk bud.
Silkeborg IF
Skrevet af Il_Preferito
Jomic, jeg tror du misforstår mit ærinde. Derudover er jeg godt med på hvordan det politiske spil omkring cykelløb hænger sammen, og selvfølgelig er alle sponsorer, tv-kanaler, arrangører, etc., altid interesserede i at cykelløbet afvikles.

Det der ikke giver mening er hvorfor arrangørerne ikke enten neutraliserer noget totalt, eller slet ikke. For 117. gang, hvorfor er det ok at sprinterne skal risikere hele butikken, når klassementfolkene på det nærmeste kan gå i mål, for det er netop det signal man sender, når man neutraliserer tid og tidsbonus, men stadig lader pointene til den røde trøje gælde.

Sotd, Daniel Oss har, TT og TTT fraregnet, ikke et eneste resultat i top 50 i år, og har siden Wallonien Rundt sidste år, ikke vist noget på stigninger. Han kommer næppe i nærheden af noget i dag, og han kommer ikke i lyserødt.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af UdAfBusken
Daniel Oss har jeg ikke meget fidus til. Han har ikke vist noget meget længe, og sidste år blev han smidt godt og grundigt på en lignende afslutning af Navardauskas.
Skrevet af Il_Preferito
Jeg skylder måske i øvrigt at fortælle hvem jeg så tænker som favoritter i dag, når jeg nu regnede lidt på Oss-paraden.

Jeg tror, som alle bookmakerne, at Ulissi kommer til at køre en god etape i dag. Etapen kunne godt være hårdere i sin helhed, men 200km sætter sine spor i alle, og afslutningen kunne Ulissi nærmest ikke have tegnet bedre selv. Ikke rigtig grimme procenter, men nok til at sprinterne får problemer med at kicke. Derudover vil rygterne vide at Ulissi og Cunego ikke kan udstå hinanden, og det ville være et søm i sidstnævntes kiste, hvis Ulissi kan vinde i dag.

Jeg tror Bling kører en god etape også, og jeg tvivler meget på han ikke forsvarer sin lyserøde trøje. Han har haft øjnene på etapen siden han blev udtaget, og australierne har jo for vane at ramme det de sigter efter i denne sport. Han kører opad bedre end nogen anden sprinter, men spørgsmålet er hvad han har i tanken, når de rammer de sidste par 100m, hvor det ser ud til at stige med 7-8%.

Hos SKY har man både Swift og EBH, og begge virker kørende. I et interview i går sagde Swift at han foretrak etaper hvor der ikke var mål på en top, og at han regnede med at køre for EBH i dag. Hagen har kontraktudløb efter denne sæson, og kører for en forbedret kontrakt andetsteds - I dag ville være en god dag at indfri lidt af det potentiale der har ligget stile i flere år nu.

Ud over det kigger jeg på Enrico Battaglin og Arredondo. Og så har jeg en underlig fidus til at Arashiro laver et fint resultat i dag.

Men der er rigtig mange i spil i dag, og meget kommer og til at handle om hvilket tempo feltet rammer stigningen i, og om de helt tunge lukker op i dag. Men jeg tvivler lidt.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af UdAfBusken
Så nærmer afslutningen sig. Det er en af de sværere etaper at spå om, og top10 kan sagtens komme til at bestå af en blanding af klassementsryttere, de mest hårdføre sprintere og etapejægerne. Jeg tror ikke at den er helt stejl nok til at Purito og Evans vinder, men de skal nok være med fremme. Derudover tror jeg på at Matthews kan sidde med, og jeg har også fidus til Boasson Hagen (selvom man aldrig kan vide hvor han står) og Battaglin. Arredondo kunne også være et bud, men jeg tror at afslutning er en tand for nem til ham også.
Skrevet af jomic...
@Il_pref

Jomic, jeg tror du misforstår mit ærinde.


Måske, jeg gik nu mere bare i selvsving over din frustration og skrev lidt frit om hvad der er af muligheder (eller nærmere ikke er). Jeg er klar på du har styr på det politiske.

Vi er enige om at det er et problem, det ser heller ikke ligefrem ud til at være en dans på roser idag, i øvrigt. Hvad ser du af løsningsforslag?

@UAB

Jeg har også EBH og så Matthews som outsider idag. 4-5% burde være noget hvor de har benene til også at spurte til sidst. Tror klassementet kører med fremme, men uden at satse for meget, vejret in mente.

Skrevet af UdAfBusken
28 sekunder til Brambilla, hold da op.
Skrevet af Il_Preferito
Som sagt, Ulissi. Håber Cunego er sur.

@jomic.

Jeg ser egentligt ikke så mange løsningsforslag, for som du selv er inde på, er der alt for mange interesserer udenom løbet. Jeg kunne egentligt godt bare tænke mig en linje, når vi har en dag som i går. Men du har helt ret i, at det er svært.

I dag var der ikke noget at rafle om. Der var et bræk afsted, og så farligt var det heller ikke, så der var det fuld gas.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af jomic...
Ja, det var flot kaldt. Jeg havde ham ikke umiddelbart i tankerne. Men ret overlegen spurt.

Tror Katusha blev nervøse for Brambilla og gav den for meget gas for at hente ham. Rodriguez skal nok komme i anden og tredje uge, kan ikke huske en grand tour hvor han har været imponerende i første...

EDIT:

Udviklingen kan vel ikke siges at være på vej i en positiv retning.

http://www.feltet.dk/nyh…oen_farlig/
Skrevet af Il_Preferito
Well, Vueltaens udgaver fra 10-12 taler lidt et andet sprog, synes jeg. I 2012 førte han eksempelvis fra 4. til 16. etape, men nogenlunde enig alligevel.

Jeg tror ikke han er på 100%, men måske et par dage i bjergene kan gøre ham godt. Han skal i hvert fald gerne finde formen, for ellers kan 12. etape godt blive en ubehagelig oplevelse for den lille cigar.

I morgen bliver om muligt endnu sjovere end i dag. Længere stigning, men ikke ligeså grimme procenter. Der er rigtig mange scenarier der kan komme i spil.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Il_Preferito
Nå, hvad siger tråden og de forskellige managerspillere - Overlever Bling stigningen i dag? Bookmakerne ser ud til de mener det ikke bliver et problem. Jeg er knap så sikker.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af jomic...
Uden at være hverken managerspiller (i online forstand) eller bettig ekspert, Bling så stærk ud igår og ofrede sin spurt for at beholde trøjen.

Men stigningen idag er 1km længere og 1.1% stejlere idag. Jeg tror ikke han kan tage den. Det der skulle tale for er at Katusha har lært af igår og stigningen derfor bliver kørt langsommere.

Den lugter mest af alt af en gentagelse, eller Evans/Rodriguez.

Cunego kom ind mellem de sidste i gruppen igår, det tror jeg ikke han havde gjort hvis der var noget at skyde med...

Hvordan er vejret i Italien idag? Kan være kulden ifm. regnen har spillet folk et puds igår.
Skrevet af Il_Preferito
Well, efter at have set video og grafik af stigningen, har jeg bestemt mig for at gå med at han overlever. Han så ganske rigtigt stærk ud i går, og den er "kun" rigtig grim i bunden. Forhåbentligt hjælper Weening og uduelige Ivan Santaromita med at holde det samlet, så han kan spurte med om det.

Det er min fornemmelse at man skal have fat i nogle folk der er slidstærke, men som samtidig kan fyre en spurt af(den er så godt som flad på toppen). Hvis de kører fuld gas/favoritterne kommer op, tror jeg Cadel vinder.

Hvis det bliver som i går, tror jeg Eddy the Boss vinder. Jeg har smidt lidt mønt efter EBH og Mauro Finetto. Arredondo kommer også til at køre en god etape.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af SotD
Den er svær i dag. Det er en lang etape, hvilket taler for nogle af en dags rytter typerne. Joaquim er for mig det oplagte bud, men jeg har en underlig fidus til Ponzi, som jeg også har kastet lidt penge efter. Derudover er der jo EBH, Evans og Arredondo som flere andre også har nævnt. Managerspil mæssigt glemte jeg, at skifte kaptajn, så jeg har stadigvæk Matthews. Jeg håber han holder og kører i top 15 på etapen. Det bør han kunne sådan, som han lukkede hullet i går.

Jeg var overrasket over Arredondo i går, jeg havde troet den var for nem for ham. Men den virkede enormt tung, at komme opad. Ulissi var en no-brainer i går imo. Ham havde jeg også, som mit klare første valg, og jeg tjente også lidt penge på ham i går. Bookierne havde ham dog også, så der var ikke meget at hente.
Silkeborg IF
Skrevet af Il_Preferito
Tabte du så tilsvarende mange penge på Daniel Oss?

Edit. Med hensyn til Ponzi, så har jeg hørt at YellowFluo kører for Finetto i dag. Han har udset sig etapen for et pænt stykke tid siden.

Meningen var vist at Ponzi skulle have haft skuddet i går, men flere af holdkammeraterne blev fanget bag styrtet, og så blev han vist også sat af.

Men jeg tror generelt at YellowFluo og Bardiani kommer til at være aktive i dag.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af SotD
Jeg har aldrig spillet penge på Oss. Men havde ham på mit hold, og selvom han ikke kunne noget så gav han dog plus point pga Evans. Han har i det hele taget været en OK rytter ar have.
Silkeborg IF
Skrevet af Il_Preferito
Hehe, come on, SotD. Tag nu imod lidt drilleri, når du skriver sjove ting.

Du skrev at han godt kunne køre kuperet og at han med lyserød førertrøje ville komme til at kæmpe.

Da han var færdig med at beskytte Evans frem til stigningen første gang, sadlede han totalt op.

I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af SotD
Jeg erkender blankt at jeg ramte forkert med ham. Det har jeg på intet tidspunkt forsøgt, at skjule. Så forstår ikke helt hvordan det hænger sammen med det indlæg jeg skriver i dag. Det er fair nok, at du tager pis på mig men jeg forstår ikke rigtigt "joken".
Silkeborg IF
Skrevet af Il_Preferito
Kom nu lidt, SotD. Det er drilleri, ikke en joke.

Lidt ligesom at du i går havde svært ved at udpege favoritterne, men da du entrerede tråden i dag, havde Ulissi pludselig været en no-brainer til at vinde etapen i går.

Jeg synes det er helt fint at folk gætter løs(det gør jeg selv, ofte med begrænset succes), men tag da imod lidt, når du melder sådan ud.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af SotD
Jeg tager gerne imod. Jeg forstår bare ikke retorikken. Jeg er nok bare kedelig.

Ulissi var en no-brainer forstået på den måde, at han ville slutte højt på etapen. Det var et svar til de, som ikke havde set den komme. Og i manager henseende havde set bort fra ham. Der var han en no-brainer synes jeg. Og det ville man også have opdaget hvis man lige var gået et par betting sites igennem.

Selvfølgelig skal vi gætte på hvem der gør det godt. Det er en stor del af det at følge cykelsporten tæt. Også selvom man ofte gætter forkert på 75% af sine favoritter...

Hvem endte du med, at gå med i dit managerspil?

Jeg hev ponzi, Arredondo og Kelderman ind i dag, og beholdt så resten:

Cadel Evans
Michael Matthews
Enrico Gasparotto (håber ikke styrtet var slemt)
Diego Ulissi
Enrico Battaglin
EBH
Silkeborg IF
annonce
0