Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Mr. Juve
Bliver en vanvittig spændende Giro fra nu af.

1. Cadel skal kæmpe sig med næb og klør opaf. På nedkørsler bliver det vanvittigt med ham og Sanchez hvor man må formode der kommer nogle angreb. Elsker angreb på nedkørsler!

2. Quintana og Pozzovivo, vel også Majka kommer til at angribe som vanvittige på de store bjerge.

Derudover er der også en masse sjove ryttere, som har mistet tid som kan få lov til at lave store eventyr.

Kæft jeg glæder mig @ Lørdag og stor respekt til Uran for dagens præstation - men også Majka som overraskede mig postivt.
Vinder af den italienske Euro 2016-tipskonkurrence, Mr Juve. Vinder af Serie A-tipskonkurrencen for sæsonen 2016/2017, Mr. Juve. Vinder af Serie A-tipskonkurrencen for sæsonen 2017/2018, Mr. Juve. fino alla fine ★ ★ ★
Skrevet af Firefly
Super fed enkelstart i dag, med masser af uforudsigelige hændelser og spændene hop i tiderne, rytterne imellem - den var sgu imponerende. Imponerende enkelstarter af Uran og Majka - og hvor er Giroen dog vildt elendige til at afvikle en enkelstart for seerne. Det gælder både med billeder og især med tiderne. Droppede at se tider på deres egen hjemmeside, da 5 min efter De Gendt kom i mål var han stadigvæk ikke registreret derinde. Det bør gøres MEGET bedre!
Håber i øvrigt alt det bedste for Ludvigsson - det styrt var godt nok grimt!
Oceans rise, summits fall Fading fast it won´t be long Everything will be consumed, rendered lost At the hands of fools tomorrow´s gone So say goodbye
Skrevet af Il_Preferito
Ind-Uran overpræsterer så også helt grotesk i dag. Faktisk så meget at folk glemmer at Evans tog tid på alle andre end netop ham.

Ludvigsson er i øvrigt ok. Han har ingen brud, men store smerter i et ben.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af UdAfBusken
SotD, godt ramt med Uran, den havde jeg sgu ikke set komme. Godt kørt af Majka også, men den helt store overraskelse tager Ulissi foran Uran.
Skrevet af Il_Preferito
Bizar afslutning på en etape fyldt med hagl. Feltet sadlede pludselig op da de havde udbruddet indenfor 30 sekunder, og det var der 3 mand der var for stærke til ikke at tage imod.

Flot kørt, men et par af sprinterholdene har nok røde ører i aften.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af repos , moderator
Vildt med motorcyklen, der jordede en official. Forhåbentligt er alle involverede ok.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Halil
Man tænder for skidtet og noget af det første man ser, er en tvkameramotorcyklist der kører ind i en tilskuer for fuld smæk.

Ubehageligt.

Håber sgu ikke der er sket noget alvorligt.

Meget kedeligt.

Roche er i en god position til sejren(edit: Jeg aner ikke, hvor Roche er. Troede han lå forrest). Favoritterne gemmer sig idag vil jeg tro.


edit:

Og da feltet kørte forbi, så det alt andet end positivt ud med den nedkørte. Brunt.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af andershansen
De sagde i det sene Giro-studie på tv2 play, at den påkørte tilskuer var i kritisk tilstand, så det er desværre nok alvorligt.

https://www.youtube.com/…CyrMArj3XJg
http://www.paulgraham.com/disagree.html
Skrevet af Il_Preferito
Fremragende etape i dag, hvor der blev givet og taget fra alle sider.

Af de helt store favoritter var det kun Pozzovivo der skuffede, og det på en etape der ellers næsten var skræddersyet til ham.

Fantastisk etapesejr til unge Fabio Aru, der stædigt angreb, og trak paralleler til en landsmand og holdkaptajn. Han bliver virkelig vild, og hvor er det dog fedt.

Lille Nairo Quintana er begyndt at vise tænder, og han bliver et meget ubehageligt bekendtskab tirsdag, torsdag, fredag og lørdag. Der er lidt x-faktor i hvordan han reagerer på den kulde man må forvente der er tirsdag(og nok også lørdag), men han ser flyvende ud - Og virker friskere end flere af de andre.

Rigoberto Uran lignede en mand der var i kontrol, men gamblede med kræfterne, og måtte betale 20 sekunder til Quintana. I dag var det ellers overpræsterende OPQS-mandskab helt væk, og det er alvorligt hvis Poels og Brambilla brænder ud i den sidste uge.

Cadel Evans tror jeg ligeså stille der er på vej ud af podiet. Han blev parkeret i dag, efter han havde været i offensiven, og ligner - sammen med Kelderman og Kiserlovski - de svageste i top 10, når det rigtigt går opad.

Majka fortsætter med at imponere, og top 3 er stadig mulig, selvom han måtte slippe Quintana og Uran i dag. Og så skader det selvfølgelig ikke at have rummanden Michael Rogers som hjælper. Er du svimmel, han er stærk.

Efter i dag har jeg genvundet troen på at Quintana vinder samlet. På tirsdag er der basis for at gøre voldsom skade, og den afsluttende stigning er lige efter Quintanas hoved. Medmindre vejret stikker en kæp i hjulet for ham, tror jeg han ligger nr. 2 efter tirsdagens etape.

I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af repos , moderator
I studiet mente de, at den ikke var skræddersyet til ham pga af det lange flade 200 km. Men ja, fremragende etape, og vildt kørt af Aru. Majka ser solid ud, og spændende, om han hente Evans. Samtidig skal han se sig over skuldrene, hvor Aru og Quintana kommer buldrende.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Il_Preferito
Det undrer mig, i så fald. Han kunne sidde pakket ind hos det der har vist sig som det stærkeste hold, og så ellers drible afsted på en stigning der passede ham perfekt.

Jeg ved også at han har været på den i flere omgange, netop med henblik på at vinde den. Og modsat hvad de sagde undervejs i transmissionen, mener jeg ikke Evans har været der - Han havde kun set video og kørt den i bil.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af JppHlst
Tror i, at Matti Breschels kontrakt forlænges hos TTS?
- Han har jo været meget skadet, og har været det i mange sæsoner nu.
"When it comes to Arsenal my heart will always do the talking" http://bit.ly/1rx0vne
Skrevet af Halil
Voldsom etape idag.

Det går op og ned hele dagen. Kun op og ned.

Over nogle voldsomme knolde.

Håber hele etapen bliver kørt. Det kan blive et voldsomt drama. I want pain!
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af repos , moderator
Jeg kan desværre ikke se etapen i dag. Forhåbentligt sender Eurosport et sammendrag i aften. Det kan blive voldsomt i dag. Quintana og Aru skal forsøge sig, og Pozzovivo vil helt sikkert have revanche for søndagens passivitet.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Il_Preferito
Med hensyn til Matti, så tror jeg ikke han får ny kontrakt hos Tinkoff, og hvis han gør, så bliver det stærkt nedsat. Der hviskes rigtigt meget om Sagan, der er træt af Cannondale, og som ikke vil til Alonsos projekt, hvor han potentielt kan risikere et år i næstbedste række(også selvom de vil få mange wild cards).

Dagens etape kan bliver et festfyrværkeri, men det kan også blive noget af en fuser. Der er stadig reel fare for at etapen laves om - vejrudsigten siger sne frem til omkring kl. 14 i eftermiddag - og hvis man holder fast, så vil især Gavia blive kørt langsomt, og måske feltet også neutraliserer Stelvio, hvis man vurderer at det er for farligt.

Rygterne vil vide at Pozzovivo er ramt af bronkitis, og det var derfor han intet havde i søndags(stadig et flot ridt med bronkitis i omløb), og at Nairo Quintana har en infektion i øret(det har han haft hele tiden, men han er tilbage på antibiotika), og at han havde feber i løbet af i går. Jeg tvivler lidt på det sidste, og han så ud til at være i hopla i søndags. De høje luftlag gør det til columbianer-dag, og så vil der temmelig sikkert også gå en del italienere afsted for at få Cima Coppi.

Jeg håber virkelig det bliver godt, men frygter det bliver skidt.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af SotD
Mon ikke også der bliver lidt kamp om bjergtrøjen. Både Wellens og især Arredondo vil formentlig meget gerne afsted og holde i lang tid.

Jeg tror måske etapen kunne gå til Pellizotti hvis tingene går i hårknude, men der er ingen tvivl om, at de rigtige bjergfolk skal brænde sig selv af i dag, og efter en hviledag bør der være lidt at skyde med. I hvert fald mentalt. Evans har tidligere ødelagt sine Grand Tours på dagen efter en hviledag, så han skal virkelig være godt kørende for at holde sin podiumplads.

Quintana er den store favorit til etapen i dag, og det er vel også på tide at han for alvor får gang i kæden, hvis han skal vinde løbet.
Silkeborg IF
Skrevet af Halil
Bronkitis? Infektion i øret? Mere NARKO NU!

Kan godt dele din frygt. At det simpelthen er for svær en etape, så det først er på sidste bjerg, at der bliver givet vollgas.

Jeg håber på voldsomme angreb fra start til slut. Etapen idag kan vel nærmest afgøre løbet, hvis en toprytter er 1-2 % stærkere på dagen og kommer afsted med 2-3-4 villige mænd der kan give den gas opad.

Det kunne være vældigt sjovt.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af repos , moderator
Quintana er den store favorit til etapen i dag

Har Aru lige så højt på listen. Han var klart stærkest i søndags, og hans antrit var ret imponerende.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Il_Preferito
Pellizotti tror jeg kun vinder, hvis de helt tunge drenge ikke gør noget, eller hvis han kommer med i et udbrud. Men ok, han er ofte god i 3. uge.

Med hensyn til sygdommene, så er det primært rygter, men rytterne har selv udtalt sig i sagerne, så den burde være ok. At Quintana skulle have haft feber i går, tvivler jeg dog på - Det er nok lidt røgslør.

Jeg håber virkelig Aru vinder, for jeg er vild med ham. Men Quintana er storfavorit i dag, ingen tvivl om det. Det er høje luftlag, det er lange, stejle stigninger og den sidste km på Martello, kunne han ikke have tegnet bedre selv.

Jeg tror på ham, alternativt en stærk man ala Niemec eller Scarponi fra et udbrud - Men et udbrud får virkelig svære arbejdsbetingelser i dag.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af SotD
Jeg har valgt følgende hold til i dag. (Bemærk at Vuillermoz og Wellens er med af nød. Jeg ville hellere have haft Deignan og Geniez, men det var pengene ikke til):

Rigoberto Uran (K)
Nairo Quintana
Domenico Pozzovivo
Fabio Aru
Pierre Rolland
Rafal Majka
Franco Pellizotti
Alexis Vuillermoz
Tim Wellens

Det skal lige siges, at jeg ikke har været online på spillet i et par dage, så jeg fik desværre hverken skiftet ryttere eller kaptajn imellem bjerg etaperne, så jeg har først nu fået skiftet Siutsou. Jeg har derfor valgt de bedste 9 ryttere jeg kunne finde, som alle kan køre i top 20 på etapen. Wellens er i den henseende den klart mest usikre, og han kan ligeså vel give minus 130-150k som han kan give plus på bogen. Jeg er nødt til at satse på, at han rammer dagens udbrud.
Silkeborg IF
annonce
0