Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Il_Preferito
For at være ærlig, ved jeg det faktisk ikke.

Jeg tror de har det stramt med folk der hårdnakket benægter, selvom beviserne vælter ned om ørene på dem. Især hvis man samtidig ikke rigtigt angrer. Det er det klassiske paradoks i cykelsporten.

Især da Valverde nægtede at acceptere sin karantæne(og da han græd over at CONI spændte ben for hans deltagelse i Touren i de år), var de noget trætte af ham. De har det på samme måde med Contador, der jo også efter sin karantæne aldrig rigtig har villet acceptere at have gjort noget forkert.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Nerazzurri
OK. Jeg kan godt lide Valverde som cykelrytter, han kan vinde i næsten al terræn og kører dejlig offensivt.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Il_Preferito
Sergio Henao har smadret en knogle i knæet, og er ude af Touren.

Alvorligt slag for SKY, for havde han nok været ret varm.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af UdAfBusken
Hold nu kæft en nedtur for Henao. Hans første løb efter den lange pause, og nu er resten af sæsonen smadret, hvis det overhovedet kan gøre det.

Martin vinder komfortabelt, ellers rigtig god præstation af Dumoulin. Af klassementsrytterne kørte de fleste som forventet, Formolo og Acevedo overraskede positivt. Costa kørte fremragende, men jeg havde egentlig forventet noget lignende, dog et lidt større tab til Martin. Taberne i dag må være Kreuziger og Mollema.
Skrevet af UdAfBusken
Bouhanni blev i øvrigt 3´er på etapen i dag i Route de Sud. Etapen havde afslutning opad, og Movistar vandt en dobbeltsejr med Herrada der kørte alene i mål mens Valverde vandt spurten i feltet. Det var ikke den stejlestes stigning, men hvis man kigger på de øvrige ryttere i top 10 er det ret imponerende, at Bouhanni sidder der. Han er nok motiveret for at komme med til Touren.
Skrevet af Il_Preferito
Hehe, der var mål halvvejs oppe af Col d´Aspin, så jeg synes egentligt godt vi kan strege "ret", og konstatere at det var voldsomt imponerende. Især med tanke på de andre i top 10, som du selv rørte ved.

Jeg tror i ligeså høj grad det handler om den nye kontrakt han skal ud og have, som det handler om mulig Tour-deltagelse. Det er reelt "kun" hans imponerende Giro der har kastet ham i spil til deres hold. Jeg har svært ved at se dem have både ham, Demare og Pinot med(i hvert fald hvis alle 3 skal have noget der minder om optimale arbejdsforhold).

Ligemeget hvad er hans situation på FDJ i hvert fald uholdbar, så det bliver sundt at han kommer afsted.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af UdAfBusken
At finde en ny kontrakt burde ikke været noget problem, selv med den polemik der har været omkring hans personlighed. For et par år siden viste Bouhanni sig også frem i et par lidt hårde løb, men efter Giroen og Touren sidste år, hvor han konsekvent var en af de allerførste til at ryge af, når det gik op ad, havde jeg egentlig afskrevet som en sprinter, der kunne hænge på i lidt hårdere terræn. Resultatet i dag er dog bestemt lovende ift. at han ikke er helt væk, når det går lidt opad.
Skrevet af UdAfBusken
Det er åbenbart knæskallen, som Henao har brækket. Det er vel godt nyt, i forhold hvad man kunne frygte, da man hørte at der var tale om et knoglebrud i knæet. Ikke fordi jeg er nogen ekspert, men jeg går ud fra at et brud på knæskallen ikke er så kompliceret, som havde det været inde i knæet?
Skrevet af tobi
Nu findes der ingen knogler inde i knæet udover "bunden" af lårbensknoglen, som er beskyttet af knæskallen, så det er vel, hvad man kunne forvente. Hvis der derimod også er ødelagt korsbånd, så er det nok mere kritisk.

Selvom jeg må indrømme, at jeg ikke helt er klar over, hvad tidshorisonten er på et knæskalsbrud (dem hører man ikke så tit om).
Skrevet af Il_Preferito
Du misforstår mig, hvis du tror jeg mener han får problemer med at få ny kontrakt, Busk.

Han er 23 år, og nok den bedste af sprinterne i laget lige efter de 3 giftigste. Jeg mente det udelukkende som et spørgsmål omkring hvor mange 0´er han kan bede om.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af SotD
Spøjst ikke at kunne vurdere fart, men alligevel at kunne konkludere hvem der var klart hurtigst.


Jeg sagde at jeg ikke kunne vurdere DERES fart. Det kan du jo heller ikke, så hold nu. Jeg kan heller ikke vurdere Matti Breschels fart på baggrund af den spurt der var i går, da han ikke deltog. På samme måde kunne jeg ikke vurdere om nogle af dem der ikke for alvor fik lukket op var hurtigere end de andre. Sagan havde i den pågældende spurt den, med afstand, største tophastighed, hvilket er det jeg kommenterer på. Hvis jeg formulerer mig så det kan misforståes undskylder jeg da af hele mit hjerte.
Silkeborg IF
Skrevet af SotD
Jeg har svært ved at se dem have både ham, Demare og Pinot med(i hvert fald hvis alle 3 skal have noget der minder om optimale arbejdsforhold).


Hvad har Pinot vist, udover hans stærke Tour de France for nu to år siden? Det er et reelt spørgsmål.
Silkeborg IF
Skrevet af Il_Preferito
Pinot blev nr. 7 i Vueltaen sidste år, har kørt stærkt i alle etapeløb indtil videre i år, og ligger indtil videre nr. 10 i Schweiz Rundt - Senest kørte han en 9. plads hjem til TT´en i dag.

Han er selvskrevet på deres Tour-hold, og jeg vil tro han får et par stykker med sig, der kan bare lidt opad. Det koster 3-4 af 9 pladser. Så kommer problematikken omkring Demare og Bouhannis tog, hvor de mere eller mindre har hvert deres. Der er ikke plads til begge, hvis de skal tages seriøst i spurterne.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af UdAfBusken
Jeg har størst fidus til Bouhanni i massespurterne. Han er frygtløs, og ikke bange for at kæmpe med næb og klør for positionerne, hvorimod Demare godt kan skræmmes en smule og har sværere ved at sidde med i de hektiske spurter. Jeg regner dog med, at Demare kører Touren, og jeg tror du har ret i, Pref, at der ikke er plads til dem begge.
Skrevet af UdAfBusken
Bouhanni med i udbruddet i dag, der næsten har nået toppen af Tourmalet. Han er virkelig ude og prøve sine grænser af. Spændende.
Skrevet af SotD
Thurau er sgu en spøjs type... Han stikker på alle etaper, er det virkelig så vigtigt for ham at udbygge føringen? Han er jo tydeligvis den eneste der har interesse i den trøje. Oh well...

Spændende om Tony kan sidde med helt til mål. Han ser fin ud her 7km fra mål.
Silkeborg IF
Skrevet af SotD
Super flot sejr til Chavez. Det var en vild acceleration han tog sig, og Formolo eksploderede i forsøget på at hænge på.

Tony Martin sad virkelig flot med og forsvarede "problemfrit" sin gule trøje. Det hjalp ham dog gevaldigt at der blev kørt et relativt jævnt tempo helt frem til et par km fra toppen.

Kreuziger ser ud til at være i god form til at hjælpe Contador, og Mollema så også OK ud.
Silkeborg IF
Skrevet af tobi
Og Roche vandt i Route du Sud. I den efterfølgende lille gruppe sad blandt andre Valverde og Rogers. Tinkoff-rytterne kører jævnt stærkt for tiden.
Skrevet af UdAfBusken
Det var en rigtig flot sejr til Chaves. Han er en meget talentfuld klatrer, og Greenedge har virkelig været kloge at satse på ham selv efter hans frygtelige skade. Jeg tror godt at Chaves kan blive den næste Colombianer, der "popper" op i en GT, og det ville ikke overraske mig hvis han køre en top 10 placering hjem i Giroen eller Vueltaen næste år, måske allerede i Vueltaen i år.
Kreuziger så stærkest ud af favoritterne opad, han har bare ikke den fornødne acceleration til at sprænge sådan en gruppe. Martin forsvarede sig godt, og han bliver svær at ryste af, men i det mindste indbyder det til, at Kreuziger, Mollema osv lukker op for gassen lidt tidligere end Idag.

Roche tog en flot sejr i Route du Sud, og som altid kører han fremragende efter en GT. Det kunne tyde på, at han måske skulle tage et kig på sin træningsplan, for det virker til at han har et uforløst potentiale.

Iøvrigt blev Simon Yates nr 4 på bjergetapen i Slovenien Rundt i dag. Det var ikke den hårdeste stigning, men det er stadig imponerende, når man tænker på, at det hans kun andet løb siden han styrtede og udgik af Tyrkiet Rundt. Derudover er Simon ikke en klatrer, som Adam er, så noget kunne tyde på, at Adam får konkurrence af brormand i den resterende del af sæsonen.
Skrevet af UdAfBusken
Costa tog en flot solosejr på den sidste bjergetape af Schweiz Rundt og dermed også den samlede sejr. Martin forsvarede sig ellers godt, men han var ikke stærk nok opad. Kreuziger så dog ikke så god ud i dag, jeg tror dog nok at han skal være der i Touren. Mollema kørte også fint, men jeg synes han mangler noget ift. at skulle forbedre sin 6. plads fra sidste år.
annonce
0