Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Il_Preferito
Her er i øvrigt en fin artikel om en filosof(!!), der synes doping i et vist omfang skal legaliseres i cykelsporten:

http://cyclingtips.com.a…s-in-sport/

Den hører måske i virkeligheden snarere til i tråden om doping, men nu røg den herind. Så må vi flytte det, hvis det skulle stikke af.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af UdAfBusken
Jeg synes nu godt at Bakelants udtagelse kan forsvares. Hvem skulle de sende i stedet? De Gendt var sikkert inde i billedet, men han gjorde ikke noget særligt væsen af sig i Giroen og formen virker ikke fantastisk. De Weert nævner du, og han er måske en smule bedre opad en Bakelants, til gengæld kan han ikke noget på egen hånd. Det vrimler jo ikke med gode klatrere på holdet.
Skrevet af repos , moderator
Bakelants er vel også udtaget på sine præstationer fra sidste år, hvor han kørte i gult. Både han og Terpstra er satser man vel på kan ramme nogle udbrud. Gør de det, så har man jo en undskyldning for ikke at skulle arbejde alt for hårdt for længe på de flade etaper.
Desuden så er Terpstra jo en enormt stor motor, så skal der køres et udbrud ind, så kan jo føre længe og hårdt.

Kwiatkowski får formentligt lov at passe sig selv, og med hans dårlige forberedelser in mente, så kan det meget vel tænkes, at han også skal gå efter etapesejr. Holdet i hvert fald ikke bygget op til noget i klassementet.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Hicks
Well, det er ikke det mest begavede indlæg i dopingdebatten, jeg er stødt på. Og det kan undre at manden har været optaget af problematikken i 10 år, og ikke har opdaget at visse dele af hans system, er forsøgt foreslået før, men er blevet skudt ned. Og så berører artiklen slet ikke, hvad der for mig står som et centralt punkt i hele den debat: At ryttere med naturligt lave blodværdier, vil have en eget stor fordel ved brug af epo, i forhold til ryttere med en naturlig høj værdi. Det sportslige går på den led fuldstændig fløjten og reducerer løbene til en gang, hvem er rigest og har de bedste læger. Med andre ord, løser hans system nada!

Dog har han nogle interessante tanker omkring mental doping, men det ændrer ikke billedet af en lidt for nonchalant tilgang til dopingproblematikken.
Skrevet af Il_Preferito
Det er også tankevækkende at han blandt andet får skrevet at han personligt er totalt ligeglad med doping i sport. Det er en bekymrende indgang at have til en debat der til en vis grænse også handler om samfundsforhold.

Jeg er dog enig med ham, når det handler om testningen, især i forhold til mikrodosering. Det er et, i hvert fald hos den "brede" den af cykelverdenen, totalt ignoreret problem, som mange påstår er løst med blodpasset. Og det er lodret løgn.

Jeg kan også sagtens følge argumentet omkring at smertestillende og koffeinpiller er et paradoks, når andre ting er ulovlige. Det virker rimelig fjollet, når man ved hvilken effekt begge dele har på kroppen.

Men jeg er enig i at fyrens konklusion er tynd. Det er umuligt at regulere så præcist, når individerne er så forskellige. Og så bryder jeg mig heller ikke om at nå til en konklusion, hvor skadelige stoffer skal være ok - Også selvom den pragmatiske del af mig efterhånden er blevet ligeglad.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Hicks
Blodpasset er i bedste fald problematisk. Jeg er helt enig i at det er dumt, blindt at stole på, at blodpasset er vores redning. Så vidt jeg har forstået, har blodpasset i visse tilfælde endda gjort det nemmere at snyde.
Skrevet af SotD
Fuldstændig udenfor relevans af debatten om Cavendish-opsætningen glæder det mig meget, at der er fundet plads til Bakelants. Jeg synes han er en fantastisk spændende type, og hvis han for alvor vil så er han vel også i spil til en plads omkring nr. 20 i det samlede klassement. Jeg er helt enig i at Kwiatkowski ikke får glæde af ham i de højeste bjerge, men det er næppe Kwiatkowski de andre kommer til at fokusere på hvorfor det er mindre vigtigt. Det er ikke Kwiatkowski der skal holde tingene samlet, og det forventes ikke, at han kører et semifarligt udbrud ind osv. Hvis han holder sig pænt til i klassementet, og så tager en skalp på den sidste TT, så kan han vel godt køre sig ind i regionen 5-7 også med en semiringe optakt. Modsat så mange af de andre, så vil han i hvert fald formentlig ikke have tabt så meget som et sekund til de andre inden bjergene (selvfølgelig taber han nok lidt til Froome på TT´s).

Så han kan sidde stille med og passe sig selv, uden de andre for alvor ser ham som en trussel. Vi skal ret langt ind i løbet før de andre begynder at se ham som en potentiel trussel tror jeg.
Silkeborg IF
Skrevet af UdAfBusken
Med en masse bakker og brosten allerede på de første par etaper vil Kwiatkowski da netop komme til at ligge helt fremme i klassementet (forudsat at han er frisk), og nok også foran de fleste klassementsryttere, så han vil da netop skulle vælge allerede tidligt i løbet, om han vil forsøge sig i klassementet eller jagte etapesejre.


Det blev Zandio, der fik den sidste plads på Sky. Lidt overraskende at hverken Eisel eller Knees er med, og med Thomas som eneste kompetent rytter på brostenene, kan er godt komme lidt i problemer her. Jeg håber at Saxo vil forsøge noget på brostensetapen, i hvert fald.
Skrevet af Il_Preferito
Hvor har du set SKY´s endelige udtagelse? Troede først den kom i eftermiddag.

Jeg er i øvrigt enig omkring Kwiatkowski - Hvis han er kørende, bliver der ingen steder at gemme sig. Han indgår 100% i den plan OPQS har for 5. etape, og kan potentielt føre løbet efter den etape.

Som jeg, og vist også andre, har været inde på før, så er det noget svært at se Kwiatkowski køre top 5-7 samlet. Han har været syg i flere omgange, og har af samme årsag ikke gennemført et etapeløb siden Pais Vasco(3 flotte Ardenner-klassikkere efter det, selvfølgelig). Han er blevet parkeret på alle bjergetaper der har haft mål opad/alle der ikke har haft en lang nedkørsel ind til mål i år, og han får det rigtig stramt fra især 13-18 etape, hvis den tendens fortsætter. Derudover er holdudtagelsen også et klart signal fra ledelsen på OPQS: Kwiatkowskis klassement er ikke en prioritet - Det var det selvfølgelig heller ikke sidste år, men i år er konkurrencen bare en tand hårdere. Og han blev altså trods alt "kun" nr. 11 sidste år og var næsten 7 minutter efter Fuglsang der blev nr. 7.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af UdAfBusken
Kwiatkowski kan meget vel være at finde i gult efter 5. etape, og hvis det ender sådan, vil han selvfølgelig prøve at forsvare en god placering så længe som muligt. Hvis han ikke for alvor bliver distanceret på de første par bjergetaper kan han måske kæmpe med om en af de yderlige pladser i top 10, men jeg håber egentlig, at han opgivet klassementet, hvis han ligger til at skulle køre om placeringer 11-15, for det er sgu lidt spild af hans talent.

Jeg så Skys hold på Cyclingnews forum, men jeg tænkte ikke på, om det var officielt. Der gik også rygter om, at Knees ( og Eisel) er på "Wiggins-holdet", og at det er grunden til, at det blev Zandio i stedet.
Skrevet af Il_Preferito
SKY har udsat udtagelsen med et par dage, så vi må vente lidt endnu. Det kan være de britiske mesterskaber der lige skal ses an.

Diego Ulissi er blevet suspenderet fra Lampre, fordi en dopingtest har vist næsten det dobbelte af den tilladte værdi for en astmamedicin(en astmamedicin han har lov at bruge). Testen blev taget efter 11. etape i Giroen - Som Ulissi vandt...

Giant har udtaget deres Tour-hold, og som jeg skrev i går er det all in på Kittel(selvom Dumoulin måske får lov at prøve sig lidt af i løbet):

Cheng Ji, Curvers, De Kort, Degenkolb, Devenyns, Dumoulin, Kittel, Timmer, Veelers.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af UdAfBusken
All in på Kittel samt sponsormarkedet i Kina.

Ikke så godt for Ulissi. Men det er vel efterhånden en naturlov, at hvis en Italiener lige pludselig popper op under Giroen, bliver han testet positiv efterfølgende. Selvfølgelig var Ulissi ikke en hvem som helst inden Giroen, men han overgik i hvert fald forventningerne en smule.
Skrevet af hårdtype
Det bliver spændende at se hvilken rolle Degenkolb får i de flade massespurter. en der har et indtryk af om han bliver lead-out eller kan køre sin egen chance?
Skrevet af Il_Preferito
Hehe, præcis. Cheng Ji er dog en hyggelig fyr, tror jeg.

Degenkolb bliver 100% lead out man/en del af toget på samtlige etaper Kittel han en mulighed for at vinde. Han får sikkert lov at køre sine egen chance her og der(især 5. etape), men han er der for Kittel.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af UdAfBusken
Jeg tror, at Degenkolb kommer til at hjælpe Kittel i de flade spurter og så få holdet stillet til rådighed på de mere kupererede etaper. Men det er bare et bud.
Skrevet af UdAfBusken
Kwiatkowski vandt i dag det polske mesterskab i enkeltstart. Konkurrencen er ikke benhård, men han slog dog Bodnar med 27 sekunder. Det vidner om, at der som sådan ikke er noget i vejen med formen, men jeg tror stadig at han får det hårdt over tre stressende uger i Frankrig, det nylige sygdomsforløb samt træthedstegn in mente.
Skrevet af SotD
Med en masse bakker og brosten allerede på de første par etaper vil Kwiatkowski da netop komme til at ligge helt fremme i klassementet (forudsat at han er frisk), og nok også foran de fleste klassementsryttere, så han vil da netop skulle vælge allerede tidligt i løbet, om han vil forsøge sig i klassementet eller jagte etapesejre.


Hvem snakker du til? Det du skriver karambolerer da ingenlunde med det jeg skriver.
Silkeborg IF
Skrevet af Il_Preferito
Argh, du skriver ordret at det næppe er Kwiatkowski de andre kommer til at fokusere på. Hvis han fører løbet efter 5. etape - som i min verden er ganske sandsynligt - taber han ikke trøjen før 10., måske endda først 13. etape.

Mon ikke mange holder pænt øje med ham, også selvom han "kun" skulle ligge 7 eller 9. Der vil jo være folk omkring ham i klassementet, der ikke kan lade ham gå, når vi længere ind i løbet.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af SotD
Jo jo, men det var heller ikke det jeg brugte sætningen til. Jeg brugte den jo netop til at skrive, at folk ikke forventede at han eller holdet skulle kontrollere løbet i bjergene. Det tror jeg sådan set stadig ikke de forventer, selvom han fører løbet. Selvfølgelig skal der vises respekt for trøjen og alt det der, men alle modstanderne ved jo godt at han sidder alene og bliver isoleret så snart de sætter det mindste pres på. Derfor kan jeg ikke forestille mig, at de andre bare læner sig tilbage og lader ham køre Contador eller Froome ind, hvis de stikker. Det ved de jo godt ikke sker - Også selvom han fører løbet.
Silkeborg IF
Skrevet af Il_Preferito
Bevares, men sidder han i gult vil der 100% være nogen der kigger hans vej, hvis der angribes for den samlede sejr.

Det lyder bare i dit indledende indlæg som om du forventer Kwiatkowski kommer næsten sovende til en plads i top 5 eller 7, fordi de andre ikke rigtigt regner ham for noget, og så smadrer han dem på den afsluttende TT. Pointen er, at han vil - hvis han er i form - ligge så tilpas godt til fra start(selvfølgelig forudsat han satser på klassementet, men det er jo hele grundlaget for diskussionen), at der bliver holdt øje med ham. Og når vi når længere hen i løbet, får han jo heller ikke bare lov at hente tid her og der, for der vil folkene omkring ham jo ikke lade ham gå.

De ved altså også godt han kører en god enkeltstart.

Jeg tror stadig han får det rigtig svært i perioden etape 13-18, og jeg tør - som tingene ser ud med ham lige nu - godt spille en stor sum penge på at han ikke slutter i top 5. Dertil er de andre ganske simpelt for gode.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
annonce
0