Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af SotD
Vi er slet ikke uenige. Mit udgangspunkt er, at han ligger så godt til når de rammer bjergene at han overhovedet ikke angriber. Altså at han via afventende kørsel potentielt kan køre sig ind blandt de 7 bedste. Det er selvfølgelig alt-afgørende at han finder en anden bjergform frem, som du er inde på. Men det er nok til hans fordel - tror jeg, at han kan køre sig varm inden bjergene kommer. Og netop fordi han måske allerede har 2-3 minutters forspring på nogle typer, som godt kan finde på at køre over evne i bjergene ser jeg som hans chance. Det kræver selvfølgelig at han kører på den måde, som jeg snakker om. Jeg tror bare ikke rigtigt på, at han går ud på vilde bjergtogter, og når de bedste klatrere rører på sig, bør han have nok at se til med bare at hænge på - Og netop her var min pointe, at de 3-5 bedste nok ikke bare kigger på Kwiatkowski og siger "ja du fører løbet, så værsgo´ at lukke ned for Froome, Contador, Nibali". Der er de selvfølgelig nødt til at køre med.

Der kan selvfølgelig opstå situationer hvor Kwiatko sidder i den gule, og Talansky angriber med 5km til toppen, og favoritterne sidder samlet. Der vil de fleste nok kigge på Kwiatkowski og forvente at han selv forsvarer trøjen. Men når de store spænder musklerne, så skider de højt og flot på at han sidder i den gule. Tingene kan selvfølgelig ændre sig hvis han, mod forventning, er blandt de tre bedste i bjergene.
Silkeborg IF
Skrevet af UdAfBusken
SotD,

Du skrev: Hvis han holder sig pænt til i klassementet, og så tager en skalp på den sidste TT, så kan han vel godt køre sig ind i regionen 5-7 også med en semiringe optakt.

Det forstår jeg, som at han igennem løbet skal holde sig til (ligge i den lave ende af top 10) og på den sidste enkeltstart køre sig op.

Som jeg ser det, vil han (forudsat at han vil køre efter klassementet), pga. løbets opbygning og hans kvaliteter, ligge helt i top af ( muligvis føre) klassementet efter den første uge, hvorefter han skal hænge på så godt som muligt og se, hvad det rækker til.

EDIT: Det du skriver i ovenstående indlæg er et stykke fra hvad du skrev i det første indlæg (eller hvad jeg forstod af det), og det kan jeg bedre følge.
Skrevet af Il_Preferito
Jeg forventer nu heller ikke at Kwiatkowski bliver bedt om at lukke ned for alt og alle, men sidder han i gult på 13. etape og stadig med når Froome lukker op, så giver det sig selv at han har som "ansvar" at forsvare sin trøje efter bedste evne. Og der vil flere i laget under Contador, Nibali og Valverde kigge på ham(ham der fører), tror jeg.

Hvis jeg havde en forventning om at han sluttede i eksempelvis top 5, ville det bekymre mig voldsomt at der er 5 bjergetaper med afslutning opad, for det er bare ikke lige min yndlings polaks favorit.

Det er vel reelt kun på etapen til Ventoux at han leverer anstændigt på en skrap etape der sluttede opad i sidste års Tour - Han tabte 3 ½ minut på Ax 3 Domaines(som ellers er en ret kort og nogenlunde tilforladelig stigning)og så selvfølgelig kollapset på Alpe d´Huez, hvor han smed over 7 minutter.

Hvis han skal slutte i top 5, tror jeg han skal ud og jage sekunder alle steder. Og det kan han ikke alene. Der er derimod flere etaper der er næsten skræddersyede til ham, så det ville give mening i min verden at han blev nr. 15 eller 20, og i stedet gik fra Touren med 1 eller 2 etapesejre. Jeg er eksempelvis sikker på han vinder etapen til Mulhouse, ligesom dagen før til Gerardmer også nemt kunne være noget for ham(og Simon Gerrans).
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Il_Preferito
Andy kommer i øvrigt for at køre som luksushjælper for storebror Franck og Zubeldia.

Det cirkus glæder jeg mig sgu til at se.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Barbuti
Han når vel at hente en flaske eller to, inden feltet rammer stigninger på over 4%...
"Figa, il Gasba solo 2,8 mln...anche se è uno stronzo ne vale almeno il doppio."
Skrevet af SotD
Andy kommer i øvrigt for at køre som luksushjælper for storebror Franck og Zubeldia.

Det cirkus glæder jeg mig sgu til at se.


Ja, det skal nok blive godt. Han kørte igen et elendigt Schweiz Rundt, men gik dog med i udbruddet på sidste etape.

Zubeldia kan potentielt godt køre ind omkring nr. 15 stykker. Fränk aner jeg vitterligt intet om længere. Det er et helt igennem ligegyldigt og latterligt hold de stiller med i øvrigt:

Andy Schleck (LUX)
Frank Schleck (LUX)
Fabian Cancellara (SWI)
Haimar Zubeldia (SPA)
Matthew Busche (USA)
Markel Irizar (SPA)
Danny Van Poppel (NED)
Gregor Rast (SWI)
Jens Voigt (GER)

Cancellara er ikke i form, det viste han under Schweiz Rundt hvor han blev nr. 4 to gange bl.a. efter Tom Dumoulin, Rui Costa og Rohan Dennis. Jens Voigt er knap 100 år, og viser heller ikke længere noget der minder om form. Danny van Poppel har nærmest ikke udviklet sig siden sidste år, men er dog spændende - Han skal klare sig selv og imod de stærke gutter der er kommer det sgu nok til at knibe, at skabe noget der minder om et godt resultat. Irizar, Busche og Rast er jo bare fyld - Ligesom Andy Schleck. Skræmmende ringe hold!

De bragte åbenbart deres A-Game til Giro´en. Jeg kunne ellers godt have tænkt mig at se Zoidl, Nizzolo, Jungels, Didier og Felline i Tour´en. Ikke, at de kunne skabe noget, men de havde været noget mere charmerende end det de stiller med nu.

Cofidis og, mere forventeligt, Bretagne ser godt nok også sølle ud. Cofidis har Taaramae og Navarro som potentielt kan noget - Men de gør det sjældent. Nulbon Julien Simon, som kommentatorerne kan sovse lidt i imens han kører en 6-7 plads hjem i en eller anden decimeret massespurt. Lemoine og Luis Mate til på skift at køre 11. pladser hjem i massespurter og Edet, Coppel og Le Mevel til at angribe og blive hentet. Yoann Bagot er for mig den mest spændende rytter på det hold. Bretagne har Feillu x2 og Delaplace, som ikke er komplet ligegyldige.
Silkeborg IF
Skrevet af Il_Preferito
Bretagne har en vanvittig spændende klatrer i Eduardo Sepúlveda. Kommer han med, skal han nok lave noget her og der.

Jeg glæder mig også til at se hvem NetApp bringer. De har et par ok store talenter til spurterne, og selvfølgelig König og Tiago Machado.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af UdAfBusken
Bretagnes mest spændende rytter kan nu vise sig at være Sepulveda, hvis han har ramt formen.

Treks hold er ikke specielt inspirerende, nej. Af dem du nævner ville Nizzolo kunne have bidraget, men når han er den typ han er, og ovenikøbet italiener, er det forståeligt, at han kører Giroen. Jungels savner jeg i den grad også, men hverken Zoidl eller Felline kan bidrage med noget, som dem, der er udtaget, ikke kan.

EDIT: For pokker, Pref. Du slår mig sgu på stregen hver eneste gang, mand!
Skrevet af SotD
Jungels savner jeg i den grad også, men hverken Zoidl eller Felline kan bidrage med noget, som dem, der er udtaget, ikke kan.


Enig. Men de er ikke 39 år :)
Silkeborg IF
Skrevet af UdAfBusken
Nej, det er rigtigt. Voigt er dog, om man kan lide det eller ej, garant for lidt øget opmærksomhed og eksponering, og han kan vel ramme et udbrud eller to, hvor han kan køre en 6. plads hjem.
Skrevet af Il_Preferito
Og så har han efterhånden også fået så meget dope, at hans egen krop er begyndt at producere det.

(Det er en dårlig joke, for kroppen producerer i forvejen flere af de stoffer der kan bruges til snyd, I know)
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af SotD
Nej, det er rigtigt. Voigt er dog, om man kan lide det eller ej, garant for lidt øget opmærksomhed og eksponering, og han kan vel ramme et udbrud eller to, hvor han kan køre en 6. plads hjem.


Den øgede eksponering er vist kun i Danmark, hvor vi "elsker Voigt". Jeg ser det ikke som ret meget mere sandsynligt at han leverer et godt etape resultat end de to andre - Felline og Zoidl. Især Felline kan jo godt afslutte hvis han rammer udbruddet.

Jens Voigt har ingen resultater i år. Hans bedste resultat er en 4. plads på 6. etape i Katalonien Rundt. Derudover har han en 6. plads på 6. etape i Dauphine, ellers har han absolut intet vist. Han var endnu ringere sidste år, hvor han dog hentede en enkelt sejr i California. Resten af året lå han dog og kæmpede med om 20-50. pladser - Og i Tour´en var han aldeles usynlig. Bedste etaperesultat var en 17. plads i etapen til Lyon.

For mig at se er han da en hyggelig Road Captain, men der er bare ikke rigtigt behov for en når de ingen kaptajner har der skal læne sig opad ham.
Silkeborg IF
Skrevet af Il_Preferito
Hehe, jeg elsker når folk snakker om Fabio Felline. En yderst ordinær all rounder der er blevet nr. 2 på 2 Giro-etaper, og så flyver det ellers afsted.

I min verden er han ikke meget mere værd end Jens Voigt. Der i øvrigt er 42, ikke 39.

I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af repos , moderator
Voigt er sgu meget sjov. På trods af sine mange år i feltet har han aldrig hørt om doping. Til gengæld har han været ude med riven efter de ryttere der i tidens løb er snuppet. Pånær selvfølgelig lige da Frank Schlek blev knaldet.

Treks hold er elendigt, men de kan jo håbe på, at Cancellara kan hive noget hjem på en enkeltstart eller på brostene. Brødrene er en parodi, og Andy har i den grad pisset sit talent væk. Bevares, han har været skadet undervejs, men det har de fleste ryttere. Andy gider ikke rigtig træne igennem, og så vinder man sgu ikke noget.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af UdAfBusken
Nej, Felline blev engang udråbt til et stortalent, men hans udvikling er stagneret de sidste par år. Han virker ikke som en vindertype, og som Pref skriver er han en god allrounder, han er bare aldrig den bedste i noget terræn. Derudover har han en Giro i benene.
Skrevet af Il_Preferito
Voigt er frygtelig, og jeg hader ham inderligt. Et skoleeksempel på at omertaen lever i bedste velgående.

Andy er historien om et gudsbenådet talent, der måske faktisk ikke rigtig gad køre på cykel. Og et talent der har troet at EPO og bloddoping var = at man ikke behøvede at træne ligeså hårdt som tidligere. Selvfølgelig overskygget af en uendelig svag psyke.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af UdAfBusken
Nu når vi har fået set de forskellige ryttere i deres forberedelse og holdene så småt er ved at blive offentliggjort, kan vi passende begynde at se frem til, hvem der vil blande sig i den sjove ende af klassementet. Jeg lægger gerne selv ud med en vurdering af favoritterne:

*****
Contador, Froome

****
Valverde, Nibali

***
Van den Broeck, Talansky, Costa, Van Garderen,

**
Pinot, Spilak, Mollema, Kreuziger

*
Kwiatkowski, Fuglsang, Navarro, Bardet, Peraud, Frank, Rolland, König,

I virkeligheden burde der nok være en hel række fri mellem Valverde og Nibali og Van den Broeck og de tre øvrige ryttere, men nu blev det sådan her. Mangler jeg nogle åbenlyse top10 ryttere?
Skrevet af UdAfBusken
Jeg tror egentlig godt at Andy gider at køre på cykel. Han slår mig dog som en forkælet (og utrolig talentfuld) snotunge, som er kommet let til alt i verden, og som deraf ikke har den ringeste idé om, hvordan man tackler modgang eller hvordan det er at arbejde for føden.
Skrevet af Il_Preferito
Jeg er meget enig, men kunne under * nok også finde plads til Nieve, Porte og potentielt også træls type nr. 1, Chris Horner.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af repos , moderator
Hvad med Purito? Hvilken tilstand møder han i? Han er vel stadig Katushas klassementhåb.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
annonce
0