Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Schelden
@ Il_Preferito

Hvordan synes du styrkeforholdet mellem Astana og Tinkoff er nu?
København.
Skrevet af UdAfBusken
Det er godt nok noget fis, at Simon Yates skulle være bedre end sin tvillingebror Adam. Adam som i år har vundet Tour of Turkey, blevet nr. 5 i Tour of California og nr. 6 i Dauphiné. Simons bedste resultat er, som Ritter nævner, 3. pladsen ved det Britiske mesterskab.


Og det kan du simpelthen konkludere på baggrund af dagens etape? Flot. Hvis du nu havde undersøgt sagen lidt nøjere, ville du vide, at han brækkede sit kravebenet i foråret. Han har kun kørt Slovenien Rundt og det britiske mesterskab siden sin tilbagevenden. Han blev i øvrigt nr 12 samlet i et stærkt besat Baskerlandet Rundt.

Derudover er Simon Yates heller ikke bjergrytter, som sin lettere tvillingebror Adam.
Skrevet af UdAfBusken
Contador var den stærkeste opad, som forventet. Valverde skuffede en smule, på en stigning, der ellers passer hans karakteristika godt. Nibali svarede godt igen, og tre sekunder kan han være tilfreds med. Overraskende gode præstationer fra er franske GC aspiranter.
Skrevet af repos , moderator
Ja, fedt med de franske ryttere. Porte melder sig også for alvor ind som podiekandidat.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af UdAfBusken
Ja, jeg har også haft en fidus til Porte hele tiden. Valverde skal passe på ham, hvis han gerne vil på podiet. Porte er dog stadig så relativt uerfaren, at han godt kan gå ned med flaget, men kan han minimere tidstabet på dårlige dage, kan han blive meget farlig.
Skrevet af Mr_bum
@udafbusken

Jeg konkluderer da ikke noget på baggrund af dagens etape. Jeg synes bare, at Ritters konklusion var forkert. Han nævnte også, at Simon Yates havde vundet to etaper i sidste års Tour de l´Avenir. Et løb, hvor Adam blev nr. 2. Jeg synes personligt, at Adam har vist sig som den bedste i år. Det skyldes selvfølgelig også, at Simon har været skadet, men jeg synes stadigvæk ikke, at han er bedre end sin bror pt. Men de er dog begge store talenter som bliver spændende at følge fremover.

Nu har jeg også set Adam i både Tyrkiet, Californien og Dauphiné og har været meget imponeret af ham. Så min holdning er selvfølgelig også i høj grad udsprunget deraf.

Ikke alle favoritter havde fundet bjergbenene frem til i dag. Ærgerligt for Fuglsang, hvis det er rigtigt, at han har haft maveproblemer. I øvrigt så det også lidt mærkeligt ud da Nibali røg af Contadors hjul til sidst. Forhåbentlig kommer der mere godt cykelløb de næste dage.
Skrevet af UdAfBusken
Du konkluderer da netop noget, når du skriver at det er noget fis at Simon skulle være bedre.

Og det er endnu mere spøjst at du kan konkludere dette, når du endda godt er bevidst om, at Simon har været skadet og sandsynligvis ikke har noget sit topniveau endnu.

Jeg er enig i at Adam har været meget imponerende, men det er forkert at sammenligne hans resultater med Simons allerede, da han som sagt har været skadet en betydelig del af sæsonen.

Ift Tour de l´Avenir resultatet har du netop ret i, at Adam er en bedre klatrer og derfor i den samlede stilling klarede sig bedre. Men gennem hele sæsonen sidste år var Simon den dominerende, også i Tour of Britain mod et pro felt.
Skrevet af Black Spider
Du konkluderer da netop noget, når du skriver at det er noget fis at Simon skulle være bedre.

Læs nu hvad han skriver.

Jeg konkluderer da ikke noget på baggrund af dagens etape
Skrevet af Halil
Kedeligt, at Fuglsang skal skide ud over det hele.

Stadig nr. 2 dog.

Nibali ser ganske stærk ud og ikke en der bryder sammen. Det bliver en kamp for Contador at hente 2½ minut på ham. Det bliver spændende.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Mr_bum
Ok, fair nok, jeg konkluderer, at det Ritter sagde var forkert. Det var dog ikke ud fra dagens etape. Men ud fra de to brødres niveauer pt. vil jeg stadig mene, at Adam er den bedste. Jeg indrømmer at have misset Simons 3. plads i Tour of Britain sidste år og at jeg ikke vidste, hvor langt tid det brækkede kraveben havde holdt ham ude.

Nå men jeg er mand nok til at indrømmer, når jeg ikke har ret og min konklusion er muligvis ligeså forkert som Ritters.
Skrevet af UdAfBusken
Black Spider,

Stærkt indspark du kommer med der.

mr_bum,

Nu hørte jeg ikke hvad Ritter sagde. Som sagt er jeg helt enig i at Adam har kørt fantastisk i år og har stærkere end Simon, jeg mener bare at det er for tidligt at sige at Adam er bedre, da Simon som sagt har været skadet, og sidste år var han den bedste af de to.

Omvendt synes jeg også at det er lidt unuanceret at mene at Simon har det største potentiale på baggrund af junior- og u23 resultater, da det simpelthen er for tidligt at spå om.
Skrevet af Mr_bum
Ja, det er jo svært at have en ordentlig debat, der tager i udgangspunkt i et citat som kun den ene part har hørt.

Omkring brødrenes potentiale kan jeg jo kun give dig i ret, at tiden vil vise, hvem der bliver den bedste.
Skrevet af Black Spider
Lort er lort, Busk.

Bum: "Det her citat om de to brøde er noget fis."
Busk: "Og det konkluderer du ud fra dagens etape??!"
Bum: "Jeg konkluderer da ikke noget ud fra dagens etape."
Busk: "Du konkluderer da netop noget, når du skriver at det er noget fis at Simon skulle være bedre."

Og ja, din adfærd i ovenstående er lort. Hvis du ikke selv kan spotte det, så har jeg ondt af dine omgivelser. Anyways, tilbage til Tour-snakken.
Skrevet af UdAfBusken
Det må du sørme undskylde, Black Spider. Du har åbenbart et rimeligt sindssygt behov for at irettesætte folk, selvom det hverken bidrager med en skid til debatten eller du er en del af den.

Du må virkelig have haft en ringe dag.
Skrevet af Il_Preferito
Jeg synes da stadig styrkeforholdet er tippet i Astanas favør, Schelden. Det ændrer to eksplosive bakker ikke på, også selvom Fuglsang skuffer.

Scarponi sad vel med ligeså længe som Tinkoffs folk, og Kangert blev sendt tilbage da Fuglsang var i krise, så det er lidt svært at sige sygt meget om ham.

Baseret på den første uge har Astana dog været et bedre hold. Jeg husker heller ikke at have påstået Tinkoff ikke ville være det bedste hold opad - Jeg ville dog bare være forsigtig med at trække alt for mange streger ud fra en etape som den i går.

Contador var bedre end forventet på stigningen(ellers var især Valverde bare ringere end forventet), og det er glædeligt for løbet. Jeg tror han tager tid - mere alvorligt end de få sekunder i går - allerede på mandag, hvor der er basis for at det ret tidligt kan blive mand mod mand. Og der er han(som vi har sagt hele tiden - bare inden Contadors fanklub går helt amok igen)den bedste.

Nemt at sige bagefter, men jeg havde en lille indsats på Biel Kadri til odds 81, så det blev en ret god dag i går.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af dillen
Godt ramt på Kadri, hvor meget havde du spillet? Jeg havde også satset på ham på mit managerhold, så det var ganske fint.

Idag er virkelig svær manager-wise. Har et par enkelte sats, men ellers "sikre" kort, som også kører med imorgen.
Skrevet af Il_Preferito
Kun 25kr, desværre. Men det er så trods alt en ok pæn udbetaling. Han var et af 6 væddemål i går, så dejligt at lykkes med et long shot, fremfor kun de oplagte til lavere priser.

I dag er meget svær, ja. Tror dog der går et bræk igen - Voeckler blev sat ret hurtigt i går og ud over ham tænker jeg Spilak og Simon Gerrans. Det er dog ikke noget der får mig til at skifte dem ind på mit managerhold.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af dillen
Det er sgu da en meget god gevinst så.

Jeg er også overbevist om, at et udbrud holder hjem. Hvad der dog undrer mig, er, at de fleste bookmakers har Sagan som favorit. Det er klart, at der er en god lang nedkørsel med 40 km. tilbage, men tænker umiddelbart at han er blevet sat en del før det - det ser hårdt ud idag.
Skrevet af UdAfBusken
Det kunne vel godt være, at Sagan vil forsøge at snige sig med i udbruddet. Hvis de holder hjem har han en god chance, medmindre der sidder nogle alt for stærke klatrere, og bliver de hentet kan han komme med over sidste stigning.
Skrevet af Gaggen25
Contador faldet 0.7 i odds på en sejr. Ligger i 1.70 pt. på at vinde touren. Det så godt nok også solidt ud det saxo havde gang i igår synes jeg. Jeg tror billedet fra igår vil gentage sig igen og igen indtil nibali på et tidspunkt ikke kan mere og mister et par minutter.
Jeg håber og tror virkelig på at vi får et fantastisk cykelløb de næste par uger. Porte skal naturligvis heller ikke afskrives som en skarp kandidat til titlen.
123
annonce
0