Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af tobi
@SotD

Så du mener, at Majka fint kan hente syv kvarter på den sidste uge og køre sig på podiet?

@Andet

I øvrigt lavede Peraud ikke noget føringsarbejde på vej mod Risoul-stigningen, som Ritter og Leth ellers fik det til at fremstå. De var ikke specielt skarpe i deres observationer i dag, og som flere af jer skriver, skal Rolf væk fra den motorcykel hurtigst muligt.

Og en stor utak til NetApp. Med både Rodríguez, Nieve og Majka på mit hold var deres taktik dybt destruerende. Nu må jeg nok give afkald på førstepladsen i vores liga.
Skrevet af Mozzy
@SotD

Så du mener, at Majka fint kan hente syv kvarter på den sidste uge og køre sig på podiet?Mon ikke at han henviser til at Majka kan tage bjergtrøjen og derved komme på podiet i Paris??
Skrevet af Frygah2
Nej, han mener at Majka kan komme på podiet som vinder af den prikkede bjergtrøje, hvilket også er det han skriver.

Skrevet af tobi
Ah, det er nok rigtigt. Beklager.
Skrevet af Halil
Så vandt Bjarnes nye dreng.

Flot kørsel lyder det til, hvor han satte en del gode cykelryttere på plads fra udbruddet.

Nibali kører helt suverænt. Bjarne kan ævle nok så meget om Contadors kvaliteter, men 2½ minut er for meget at hente på Nibali med den kørsel der bliver lagt for dagen. En gratis omgang iøvrigt.

Mht. bjergtrøjen, så må det stå klart, at der er tre ryttere til den i år.

Purito, Majka og Nibali.

Håber Nibali tager den, men det ender formentlig i en skarp duel mellem Purito og Majka.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Il_Preferito
Jeg så desværre ikke et eneste sekund i går, men imponerende at Peraud er med Nibali hjem. Hvis han holder det ved lige, så er det lige pludselig den gamle af franskmændene der banker alvorligt på til podiet - Han kører nok i hvert fald Pinot og Bardet midtover på den afsluttende TT.

Med hensyn til bjergtrøjen, så skal Purito og Majka reagere allerede tirsdag og onsdag. Med Nibalis kørsel og mindset in mente, så sætter han folk på plads hver gang han får chancen - og det kommer til at give endnu flere point.

Flot etapesejr til Majka, lyder det til. Må æde mine ord og konstatere at han er kommet flyvende ind mod 3. uge. Der er krummer i ham.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Hicks
Rasmus Guldhammer har i år kørt rigtig stærkt og har fået karrieren tilbage på sporet. Det har Riis også set og har udstyret ham med en stagiaire kontrakt, gældende sæsonen ud. Fuldt fortjent.
Skrevet af Akatora
Nibali kører helt suverænt. Bjarne kan ævle nok så meget om Contadors kvaliteter, men 2½ minut er for meget at hente på Nibali med den kørsel der bliver lagt for dagen. En gratis omgang iøvrigt.


Majka har mere eller mindre kørt lige op med Nibali på de afsluttende stigninger de sidste to dage. Peraud, en 37-årig mand, der i et normalt besat tour-felt aldrig har været andet end, i bedste fald, en perifær top 10 rytter, sad med Nibali hele vejen til mål i går.

Det kan godt være der ikke er nogen garanti for, at Contador havde hentet den tabte tid, men der er altså absolut intet ved Nibalis kørsel, der tyder på, at det skulle have været umuligt. Tværtimod synes jeg resultaterne af de 2 sidste bjergetaper taler ret tydeligt for, at Contador uden de store problemer havde taget tid på Nibali.
Skrevet af UdAfBusken
På den anden side har Nibali heller ikke kørt sig helt ud.

Jeg tror dog også, at Contador havde kørt fra Nibali.
Skrevet af Gasbarroni
Det kan godt være der ikke er nogen garanti for, at Contador havde hentet den tabte tid, men der er altså absolut intet ved Nibalis kørsel, der tyder på, at det skulle have været umuligt.


Måske ikke, men der var nu heller ikke meget ved Contadors kørsel, da han forsat var med i løbet, der tydede på, at det skulle være muligt.
Vincere non e importante. E l'unica cosa che conta! 90 anni di Agnelli, una storia di trionfi - Grazie Avvocato
Skrevet af Il_Preferito
Ligemeget hvordan man vender og drejer det, så havde Contador skulle stå tidligt op for at save 2 ½ minut af Nibali i bjergene.

Jeg har, som nævnt, ikke set etapen i går, men flere peger på at Nibali ikke kørte med alt han havde, og mandag og fredag var han helt og aldeles suveræn.

Michele Ferraris(ja, ham)seneste estimerede udregninger* peger på et maks. w/kg tæt på de 7.0 og en evne til at yde over 440w i over ½ time. Folk der kan det er - ud over at være meget mistænkelige - svære bare lige at knække. Og her taler vi på både etapen mandag og etapen i fredags.

Kunne Contador have gjort det? Måske. Havde han gjort det "uden problemer", som Bjarne, Crazy Oleg og en enkelt eller to herinde har fået kastet sig ud i at skrive? Næppe.

* (Ja, det er estimater, men flere af de andre jeg normalt ser udregninger fra, lander også på niveau - nogle endda lidt over)
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af SotD
Lidt interessant til de som følger cykelsport mere bredt, end bare lige Tour de France.

Martin Mortensen har vundet Tjekkiet Rundt med sit stærke danske Cult Team. Jonas Aaen, fra Riwal, blev nr. 2 på sidste etape efter Maurits Lammertink (som i øvrigt også er en spændende rytter).

Ike Groen (som førte løbet) havde alvorlige problemer på bakkerne i går, men kom retur to gange, selvom bl.a. Magnus Cort satte et hårdt tempo.

Martin Mortensen grundlagde sin sejr med en etapesejr på anden etape. En etape hvor vores nye sprinterhåb Michael Carbel i øvrigt vandt feltets spurt og blev nr. 5.

Vi har gang i rigtig mange gode resultater i de lidt lavere rangerede løb, og hvis vi kan fortsætte udviklingen så varer det ikke længe før vi også får ryttere der popper op blandt de lidt tungere drenge.
Silkeborg IF
Skrevet af Hicks
Det mest positive ved vores mange UCI sejre, er at det ser ud til at vi allerede nu, har sikret os 6 mand med til VM.
Skrevet af SotD
Hvad fanden er det sprinterholdene har gang i?
Silkeborg IF
Skrevet af SotD
De holder sgu hjem.

EDIT:

Næ... De skulle absolut kaste 5 sekunder væk på taktik. Ellers var den gået.
Silkeborg IF
Skrevet af Mr. Pink
Det skal jo gå galt ind i mellem
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Mr. Pink
Ha ha ha. Vildt!
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Skjold99
Ufatteligt, at de kan time det sådan gang på gang på gang...
Bor i Esbjerg, så holder naturligvis med EfB! Men jeg holder ikke med Team PMG!
Skrevet af SotD
Det var ikke timing i dag. Det var piv heldigt...
Silkeborg IF
Skrevet af Mr_bum
Det er godt slangede sig op på 3. pladsen af Sagan
annonce
0