Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Zola
Dagens etape er svær at greje.

Jeg har solgt ud af de klassementsfolk, jeg alligevel ikke ville have på til enkeltstarten og så fyldt op med sprintere.

Håber, det er den rigtige plan.
L’enfer, c’est les autres!
Skrevet af SotD
Dagens etape er svær at greje.

Jeg har solgt ud af de klassementsfolk, jeg alligevel ikke ville have på til enkeltstarten og så fyldt op med sprintere.

Håber, det er den rigtige plan.


Jeg overvejede den samme løsning, men valgte i sidste ende at skille mig af med alle andre end Nibali... Overvejede kraftigt at beholde Peraud og Tejay også, men det blev så i stedet til 8 holdbare sprintere, som jo så meget gerne må vise sig fra deres bedste side.
Silkeborg IF
Skrevet af maarkap
Men jeg lægger jo heller ikke skjul på jeg holder med Nibali? Jeg synes så bare ikke rigtigt mine indlæg bærer specielt præg af at jeg gerne vil have han vinder - Og der er andres der bærer ret meget præg af at de netop holder med Contador.


Jeg har aldrig været i tvivl, derfor må det da skinne igennem i en vis grad.

Hvis det ikke er nok at have vundet en Giro og en Vuelta, have flere podieplaceringer bag sig(Nibali har med de to nævnte sejre 6 podieplaceringer - Og efter denne Tour er det 4. gang i streg han slutter på podiet i en GT han stiller op i), have samme resultater i mindre etapeløb og have manifesteret sig som en af verdens 3-4 bedste etapeløbsryttere, så er det svært for mig at overbevise dig om ret meget.


Jeg har aldrig påstået at Nibali ikke er verdensklasse rytter, blot påstået at han skal slå Froome og Contador, som jeg mener er foran ham, for at overbevise mig. Det er selvfølgelig også hammer ærgerligt for Nibali at han ikke kunne få lov til at visse sit værd imod toppen i år - især efter hans gode form.

Men bare det klip Duck poster med Froomes angreb fra sidste år, får mig endnu mere til at tvivle på at Nibali kunne have siddet med.

Jeg har aldrig sagt han ville vinde - lad mig igen pointere at jeg efter 5. etape netop sagde at jeg fortsat troede Contador ville vinde - og jeg siger heller ikke han vinder næste år. Men er det virkelig fordi det er Peraud, Valverde og Pinot han kører i tusind stykker, du ikke vil anerkende at han hører til på niveau med Contador og Froome(som jeg lidt fornemmer der er problemet her)? Når konkurrencen ikke er god nok til dig, burde det jo netop være interessant for dig at forholde dig til hans tal og tider.


Okay. Så overbevis mig. Kom med nogle sammenligner af hans tal med Froomes og Contadors.

Men med argumentet om Giroen, går jeg ud fra at det reelt kun er Contador du betragter som en etapeløbsrytter i verdensklasse. Håber da i hvert fald ikke at Froomes ene samlede sejr og et par podieplaceringer derudover, er nok til at gøre at han så kraftigt skal distanceres fra Nibali.


Forskellen er at Froome slog de bedste, Nibali slår Peraud. Han slår en der endte i top 5 sidste, endda en Rodriguez som er mødt op ude af form.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Halil
Hehe, jeg kan godt lide, at det bliver fremhævet som et udtryk for styrkeforholdet, når det går opad, at Contador satte Nibali med 2 sekunder på målstregen i en situation, hvor sidstnævnte ramte det forkerte gear.


Den situation, minder for mig om det der skete, hvor Pinot "satte" Nibali på et bjerg.

Jeg mener ikke der kan udledes specielt meget om det reelle styrkeforhold imellem de to. Dette var Bjarne også inde på.

Der kan ævles meget om det, men Nibali har ikke virket som en rytter der lige pludselig gik ned. Til gengæld har han haft urimeligt meget overskud og sejret efter behag. Og igen. Nibali havde 2½ minut til Contador. Det ville have krævet, at Contador(Og Froome for den sags skyld - Måske i mindre grad, da Froome formentlig ville have smadret alle på enkeltstarten) konstant havde angrebet på alle bjergetaper.

Desværre fik vi ikke det at se.

Kunne iøvrigt havde været svært spændende at se, hvordan den etape som Rogers vandt ville være endt med den hidsige nedkørsel.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af maarkap
Der kan ævles meget om det, men Nibali har ikke virket som en rytter der lige pludselig gik ned. Til gengæld har han haft urimeligt meget overskud og sejret efter behag. Og igen. Nibali havde 2½ minut til Contador. Det ville have krævet, at Contador(Og Froome for den sags skyld - Måske i mindre grad, da Froome formentlig ville have smadret alle på enkeltstarten) konstant havde angrebet på alle bjergetaper.


Enig. Problemet er bare at der ikke har været nogle til at ryste ham. Han har ikke skulle forholde til nogle angreb eller noget som helst. Han har kunne kører bjergene som det har passet ham. Hvilket ikke var muligt med Froome og Contador i feltet.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Seifert
Lige lidt drømmehold.

Er der nogle af dem med vinderchancer i dag der kører en hæderlig enkeltstart ? Kristoff eller lign ?
Skrevet af Zola
Jeg er ret sikker på, at der ikke er en eneste af sprinterne, der kører i top 15 på enkeltstarten; slet ikke grundet Champs Elysée-etappen dagen efter.
L’enfer, c’est les autres!
Skrevet af tobi
Hvor er det dog fjollet at de kan bruge så lang tid i studiet på at snakke om Mørkøvs udbruds- og etapesejrschancer, når der er sejlet et udbrud af sted uden hans tilstedeværelse.
Skrevet af Hicks
http://m.bt.dk/cykling/u…sidste-vers

Nu varer det ikke længe...
Skrevet af Jirya
Det der undrer mig gevaldigt ved Touren og ´dopingspøgelset´ er, hvordan folk som Floyd Landis, Chris Froome (nu er han ikke blevet testet positivt, men med henblik på sidste år) og Lance Amstrong kan præstere SÅ MEGET BEDRE forudsat, at deres konkurrenter også er dopede. Er der forskel på dopingen eller er de bare så meget bedre (minus doping)?
Skrevet af Seifert
Virker både Saxo Bank og Tinkov ikke så glade for Riis, at lige meget hvad den undersøgelse viser, så kan han fortsat lede et russisk baseret cykelhold ?
Skrevet af SotD
Omkring "sprinterne" til i morgen, så kan dagens vinder nu altså godt finde på at blande sig i top 15... Men om man har tænkt ham som sprinter ved jeg selvfølgelig ikke.
Silkeborg IF
Skrevet af UdAfBusken
På en så lang enkeltstart? Det er muligt, men jeg tvivler dog.

Jeg har ikke nærstuderet profilen, men den er vel flad nok til at Tony vinder den selvom hankøn træder med det ene ben. Dumoulin tror jeg kommer til at kæmpe om top 3, og Nibali i den form er en sikker top 10´er, mulig top 5´er. Af Klassementsfolkene er Van Garderen og Peraud på papiret de stærkeste (udover Nibali), og det bliver interessant at følge podiekampen mellem Peraud, Pinot og Valverde. Bardet tror jeg ikke på. Af de andre Klassementsfolk forventer jeg en solid præstation fra König. Hvem blander sig fremme på etapen? Ryttere som Chavanel, Thomas og Roy er mine bud frit fra hukommelsen.
Skrevet af SotD
Mon ikke også den gamle canadier, og den unge australier går all in.
Silkeborg IF
Skrevet af ardiles
Hvis alt går som det skal sætter touren ny rekord;7 år med 7 forskellige vindere.
1961: Spurs-Gornik; a group of Spurs fans dressed up as angels and began singing Glory Glory Hallalujah. less than an hour later the words had already morphed from "Glory Glory Hallelujah" to "Glory Glory Tottenham Hotspur"
Skrevet af SotD
Det sker vel uanset hvad, da der ikke er en eneste Tour vinder i feltet.
Silkeborg IF
Skrevet af hjst
Jeg har et par spørgsmål som de kloge nok har bud på:

Riis siges at skulle være interesseret i at få en fransk (top)rytter til sit hold, også af kommercielle grunde formentligt. Hvem kan det være der kan udfylde et svagt punkt på hans nuværende hold?

Voeckler synes blandt de kyndige ikke at nyde større popularitet eller respekt - skønt han da for mig som almindelig etapeløbsiagttager giver et forfriskende indslag; i dette års TdF dog ikke med større held.

Dejligt iøvrigt at se Navardauskas vinde idag - både eget/holdets initiativ, eller .. ?

//hjst
"Engang Danmarks fodboldby nummer 1. "Klubånd i solskin - troskab i regn"
Skrevet af Mr_bum
Voeckler har jo vist i årets tour, at han måske er ved at være "over the hill", så ham tror jeg ikke det bliver. Pinot, Bardet, Rolland vil næppe have lyst til at agere trækdyr for Contador. Så med mindre han er på vej væk, så bliver det nok ikke dem. I hvert fald ikke fra næste sæson.

Men ryttere som Cyril Gautier (der har vist sig som en ganske fin rytter i år), Romain Sicard (som måske aldrig indfrier de store forventninger, der var til ham) og måske Warren Barguil (som ikke er helt tilfreds med at blive droppet til touren) vil kunne være forstærkninger til truppen. Barguil vil nok også helst være kaptajn, men til gengæld vil han måske ikke have problemer med at køre for et ikke-fransk hold, da han er vant til det.

En 3. mulighed er en sprinter, men Tinkoff vil nok have svært ved at satse på både klassement og spurter. Det er i hvert fald ikke deres speciale.
Skrevet af SotD
Det kunne også være en gut som Gallopin. Jeg tror i øvrigt godt man kan forestille sig de gode hjælpere søge væk. Jeannesson, Gadret eller med en røvfuld held: Vuillermoz
Silkeborg IF
Skrevet af hjst
Mr_bum

Tak - nu var det jo jeg selv der fik det til at fremstå som om Voeckler kunne blive aktuel for Riis det var ikke min mening, du har jo ret, både han (TV) og Chavanel for den sags skyld har jo sikkert set deres bedste tid. Det drejede sig om at TV i feltet ikke synes særlig vellidt, hvorfor mon (jeg kunne gætte men vil hellere høre fagfolkenes meninger). Godt at Gautier bliver nævnt, han fik jo ikke selv så meget ud af sine anstrengelser men gav hvad han havde for holdet (der nu heller ikke fik noget særligt ud af hans indsats). SotD får nævnt Jeannesson - helt berettiget og ville være meget fin at have på holdet.

//hjst
"Engang Danmarks fodboldby nummer 1. "Klubånd i solskin - troskab i regn"
annonce
0