Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Mr_bum
@Sotd

Spørgsmålet er om Gadret ikke også er for gammel. Der er i hvert fald ikke meget fremtid i ham, men som hjælper kunne han nok være fin nok. Axel Domont var også en god hjælper for Pozzovivo i årets giro og kunne være interessant.
Skrevet af Bulletproff
dr2 med Pantani

Jeg kan ærlig talt ikke forstå den her hetz mod lesbiske. Jeg er en kæmpe fan af deres film
Skrevet af SotD
Gadret er nok for gammel ja. Der er mange, altså virkelig mange, spændende franske ryttere lige pt.

Jeg tror dog ikke at sprinterne er interessante for Saxo, især ikke hvis man henter Sagan. Holdet kan ikke koncentrere sig om så mange ting, og stadig slippe godt fra det. Og hverken Bouhanni, Demare eller Coquard gider køre leadout. Måske Feillu eller Dumoulin kan leve med det dog...

En rytter som Brice Feillu kunne også være en mulighed. Det samme kunne Amael Moinard, som også ville være en god hjælper for Contador.

Personligt håber jeg på Kenny Ellisonde, som jeg synes er virkelig spændende... Men han er nok ret tilfreds og tryg hvor han er.
Silkeborg IF
Skrevet af UdAfBusken
Jeg tror, at mange af de andre ryttere i feltet synes, at Voeckler er røvirriterende. Mit gæt er at de finder hans se-mig attitude og selviscenesættelse meget belastende, og det er grunden til hans upopularitet.
Skrevet af Seifert
Over odds 2 på at Tejay slår Nibali idag...

Nibali tager vel for fanden ingen chancer, selvom han siger at han vil slutte af som en konge.

Tejay kan køre sig i Top 5.
Skrevet af UdAfBusken
Den skal da bare spilles!
Skrevet af SotD
Selvom Nibali siger, at han vil slutte af som en Konge, så siger han jo også at han ikke vil tage nogle chancer...

Men han siger så også, at enkeltstarten er straightforward og uden de store risici... Så mon ikke han kommer til at køre meget stærkt.

Jeg har fået sat mit Managerhold, og deri håber jeg VIRKELIG at podiekandidaterne kører stærkt. Har valgt at satse på både Nibali, Peraud, Valverde og Tejay. Lidt et sats, når der er så mange andre gode ryttere.

Mit største problem står imellem om jeg skal vælge Kwiatkowski eller Chavanel. Ingen af dem virker til at have en kongeform i øjeblikket, men de kan begge potentielt køre i top 5 på etapen... Jeg har desværre ikke råd til dem begge med den satsning jeg har lavet på at de 4 klassementsfolk alle kører i top 15.
Silkeborg IF
Skrevet af Seifert
Jeg har solgt Pinot for at satse på Tejay.

Han må køre sig ind i top 5 og måske top 3 på etapen. = flere point end Pinot´s 4. plads.

+ en billig Omega rytter til at høste point på Tony Martin.
Skrevet af SotD
Hvorfor en billig? Hvilke dyre ryttere har du da satset på siden du ikke har råd til en kompetent Omega rytter? Er du også gået klassement-amok?

Jeg endte med følgende:

Tony Martin (k)
Vincenzo Nibali
Jean-Christophe Peraud
Alejandro Valverde
Tejay van Garderen
Michal Kwiatkowski
Michael Rogers
Luke Durbridge
Svein Tuft

Jeg ville gerne have haft Sylvain Chavanel og Tom Dumoulin på holdet, men man må jo smide nogle fra... Jeg kunne desværre ikke få råd til dem begge ved at skifte Kwiatko og Tuft ud med dem, så det måtte blive sådan her. Jeg håber at Orica virkelig spænder selen i dag.
Silkeborg IF
Skrevet af Mujaffa-Man
Hvor god kan Merhawi Kudus blive?
FCK
Skrevet af SotD
8. Ellers andet du vil vide?
Silkeborg IF
Skrevet af UdAfBusken
SotD,

Jeg har samme hold som dig, bortset fra at jeg har Thomas og Dumoulin i stedet for Valverde og Durbridge. Dumoulin tror jeg er stensikker i top 5 og stærk kandidat til top 3.
Skrevet af dillen
Både Tuft og Durbridge har været ude på ruten nu i henholdsvis 3. og 4. bedste tid. De er begge inde omkring 1.10.00, og det må vurderes at vindertiden bliver noget hurtigere, ned omkring 1.06.00. Hurtigste mand efter 58 ryttere i mål er Danny Pate i 1.09.22.
Skrevet af Il_Preferito
Gerne, Mark. Men så må du også love mig at jeg ikke bliver mødt med "han har ikke slået tidligere vindere, folk fra top 5, etc.". For så er det jo lidt ligegyldigt.

(Husk indledningsvis, at det hele er estimater)

Nibalis værdier i år stort set magen til dem Froome præsterede i sidste års Tour. Det er korrekt at konkurrenterne til podiet kører langsommere end de gjorde sidste år.

Froome producerede 6.4 w/kg i 23 minutter på Ax 3-stigningen sidste år, og det er topniveauet. Nibalis bedste er 6.3 w/kg i 17 minutter.

På de længere stigninger er de også meget lige, men med lille fordel til Froome. Nibalis bedste er 6.2 w/kg i 32 minutter og Froome er i samme tidsinterval på det samme eller 0.1-2 bedre.

Med udgangspunkt i watt-præstationerne sidst år er podiet, som sagt - og selvfølgelig - svagere i år, men det er faktisk kun Froome der seriøst kan påstå han kunne have slået Nibali, med udgangspunkt i talene, i hvert fald. Quintana klatrede på et niveau der er meget tæt på, dog.

Når det handler om maks- og snit-watt, så er det også meget lige, så vidt jeg er orienteret. Selvfølgelig med en lille tip mod Froome, men han er også tungere - Derfor er watt pr. kg også det mest interessante.

Jeg har ingen tal på Contador fra sidste år(dertil er de ganske enkelt for uinteressante)og i år var der jo ikke rigtigt mulighed.

Igen, jeg siger ikke at de ikke havde slået ham, men det er bare ikke så sikkert som mange gør det til. Og han er altså på niveau.

Argumentet med at han ikke er blevet presset fungerer jo også begge veje - Jeg kan jo(som han selv har antydet)godt påstå at han kunne have produceret endnu mere, hvis det skulle have været nødvendigt - Jeg kan f.eks. nævne at der er beregninger fra Giroen sidste år, der peger på at Nibali 2 gange producerede 6.7 w/kg i over 15 minutter. Og det er meget.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Mr_bum
I øvrigt en kæmpe fejl fra Ritters side, men det er jo også sent i løbet. Fuglsang har rytternummer 42, men han var altså nr. 94 ved første mellemtid. Og nu er han 95, ås det bliver ikke et topresultat i dag.

Panzerwagen ser ud til at smadre dem.
Skrevet af Mr_bum
König nr. 6 ved første mellemtid. Han kan godt køre sig op på 7. pladsen i klassementet. Til gengæld får hverken Rogers eller Kwiatkowski en god placering i dag. Tuft er 10 i mål og Durbridge 13. Dumoulin er nr. 2, hvilket er ganske godt hans hårde arbejde for Kittel/Degenkolb taget i betragtning.
Skrevet af UdAfBusken
Dumoulin er blevet nr 2 efter Tony jeg-ved-ikke hvor mange gange i denne sæson. For mig at se er han et af de største tt talenter på World Touren lige nu, hvis ikke det største.
Skrevet af Il_Preferito
Valverde er lige langsommere end Bardet ved første tid. Hvor er det dejligt.

Kom så Pinot!
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Mr_bum
Og Peraud 6.bedst ved første mellemtid, over et minut hurtigere end Valverde. Så bliver der i hvert fald en franskmand på podiet
Skrevet af Mr_bum
@UdAfBusken

Det er heller ikke fordi jeg tvivler på Dumoulins evner, han er et kæmpe talent. Jeg konstaterer bare, at han har brugt mange kræfter i løbet, hvilket kunne have haft en negativ indflydelse i dag. Men han er klar til at køre tog for Kittel i morgen.
annonce
0