Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af NUFC Dinho
@Arne

Hvad nr. blev du?
Klub top 3: Newcastle,............................... Barcelona Spiller top 3: Ronaldo(fede), Ronaldinho, Romario
Skrevet af Arnenugacream
Blev nr 4, også vandt jeg cykeltøj i en runde præmie.
Skrevet af NUFC Dinho
Det må så have været et andet hold du vandt runden med. Min bror blev nr. 13 og lå også i top 11 længe. Men tabte alt, da Sagan og Greipel styrtede på 19. etape og nåede så ikke tilbage.

Du cykler måske slet ikke selv?
Klub top 3: Newcastle,............................... Barcelona Spiller top 3: Ronaldo(fede), Ronaldinho, Romario
Skrevet af Arnenugacream
Ja var et af de andre hold.

Ja, det er desværre ofte små ting der afgør det, specielt på mange af sprinteretaperne. Jeg var også en af de eneste der havde satset på alle sprintere på 19 etape, hvor sagan så valgte at tage Greipel og en del andre med ned. Men sådan er der jo så meget man kan håbe der var gået anderledes. Jeg lå rimgelig sikkert i de sidste mange runder med henblik på at blive nr 11 som var målet :).

Nej gør jeg ikke
Skrevet af UdAfBusken
Jeg vil da også give mit besyv med og kaste mig ud i en karaktergivning, selvom jeg ikke har fået set specielt mange af etagerne i den sidste uge.

Astana - 12
Nibalis suveræne sejr og 4 etapesejre er ikke til at komme uden om, selvom både Contador og Froome udgik. Fuglsang, Nibali og Westras præstation er en af de stærkeste holdpræstationer, som jeg har set i GTs de sidste par år. Bortset fra denne etape har holdet ikke været så spektakulært, men de har gjort nøjagtigt hvad de skulle og kaptajnen har været suveræn.

Tinkoff Saxo -12
Holdets altoverskyggende mål for sæsonen var den samlede sejr i Touren, men det hele styrtede sammen med Contadors udgåen. Holdet viser dog fremragende moral ved at vinde tre etaper og bjergtrøjen og derved alligevel at komme på podiet i Paris. Jeg vil ikke afvise, at jeg måske har en smule farvede briller på, men jeg synes at det er virkeligt stærkt gået at komme så stærkt tilbage.

Ag2r - 12
En andenplads i Tour de France med en franskmand for et fransk hold er i sig selv nok til at give topkarakter. Når de så samtidig har Bardet på 6.pladsen og vinder holdkonkurrencen er det en fantastisk præstation. Intet mindre.

Giant - 12
Deres tog har faktisk ikke fungeret helt upåklageligt, hvilket nok skyldes at de har skullet tage mere ansvar tidligt på etaperne. Jeg synes egentlig ikke at holdet har præsteret helt til topkarakter, men 4 etapesejre kan man ikke komme udenom.

Netapp - 10
König leverede en fremragende præstation, som Endda kunne være blevet til endnu mere, hvis ikke for det uheldige styrt på første bjergetape. Machado var også i god form, men styrtede desværre dagen efter, at han havde erobret løbets samlede 3.plads, men gennemførte alligevel. Barta sikrede en god afslutning på løbet med en tredjeplads på tt´en, så det har været en flot Tour for det lille hold.

FDJ - 10
Demare skuffede i spurterne (muligvis pga styrt, men også pga placeringsevnen). Pinots podieplacering er dog virkelig flot. Man vidste på forhånd, at han havde evnerne opad, men at holde så godt sammen på det over tre uger og slutte af med en flot enkeltstart er imponerende. Jeanneson kørte også stærkt.

Quickstep - 10
Mister Cavendish på første etape, men hiver alligevel tre etapesejre hjem. Tony er et monster uden lige og struttede af overskud løbet igennem. Kwiatkowski har ikke benene til at køre klassement, men jeg havde forventet at han ville være bedre i jagten på etaper.

Lotto - 7
Greipel skuffer stort i spurterne, mens Van den Broeck får spoleret sit klassement af forskellige årsager, men han lignede heller ikke en der havde benene til det. Gallopins dag i gult og etapesejr hiver holdet op på et stort 7-tal, men Greipel eller VDB skulle have vist noget mere, for at det kunne blive til 10.

Katusha - 7
Det er måske lavt sat med to etapesejre, og Kristoff har da også kørt et fremragende løb. Jeg havde dog forventet LANGT mere af både Purito og Spilak. Trofimovs præstation var bestemt godkendt, men jeg havde hellere set at han havde forsøgt at hente en sejr.

BMC - 7
Van Garderens femteplads er godkendt, og Van Avermaet viste gode takter. En etapesejr havde trukket meget op.

Garmin - 4
Uden Navardauskas var de dumpet. Talanskys ambitioner var store, men han ødelagde det for sig selv med overilet kørsel, der resulterede i styrt. De øvrige ryttere har været helt usynlige, bortset fra Slagter, der dog faldt helt igennem.

Europcar - 4
Coquard viste sig godt frem i spurterne, men manglede både topfart og holdbarhed for at være rigtig farlig, hvilket dog er forståeligt hans unge alder taget i betragtning. Voeckler og Rolland levede ikke op til forventningerne, og Gautier, der egentlig lignede bedste bud på en etapesejr, fik ikke friheden.

Belkin - 4
Boom tog en flot sejr på brostenene, og jeg tror at det havde været en dobbeltsejr hvis ikke for Vanmarckes uheld. Mollema skuffede meget, og Ten Dam var relativt anonym. Kruijswik forsøgte sig flere gange, men han mangler stadig meget i forhold til 2011 niveauet.

Cannondale - 4
Ingen etapesejre er en stor skuffelse med en mand som Sagan på holdet. Holdet manglede styrken og Sagan manglede det kølige overblik. Den grønne trøje trækker op.

Trek - 4
Zubeldia gjorde som han plejer, nemlig at køre sig i top 10 uden at gøre sig bemærket. Overhovedet. Sigende at det bedste etaperesultat skulle komme fra Cancellara, der ikke var i topform, specielt motiveret og tog hjem på første hviledag.

Movistar
Et ellers slagkraftigt mandskab med et par talentfulde spaniere, men holdet var utroligt ordinære (til tider ringe) løbet igennem, og Valverde skuffede ved kun at blive nr 4.

Cofidis - 02
Godt nok fik de ikke noget med hjem fra løbet, men Lemoines præstation på brostene samt de mange udbrud gør, at de lige nøjagtigt består. Specielt Simon skuffede mig.

IAM - 02
Chavanel er ikke, hvad han har været. Franks uheld kostede dyrt, men jeg havde alligevel forventet mig mere af Reichenbach og Wyss. Elmiger kan være sin indsats bekendt.

Lampre - 02
Horner forventede jeg ikke en topplacering af i klassementet, men jeg forventede dog, at han ville blande sig i front på nogle af bjergetaperne. Det gjorde han ikke. Rui Costa havde jeg ret store forventninger til, men, selvom han måske blev syg, han har åbenbart ikke det, der skal til, i GTs.

Sky - 00
Froomes uheld er der nok ikke så meget at gøre ved. Det gav dog Porte chancen, og til at begynde med så det jo fint ud. Han krakelerede så (muligvis pga sygdom) og samtidigt gik en ellers velkørende Nieve ned. Thomas, der muligvis var stærkeste Sky rytter, fik ikke chancen for selv at køre efter resultatet.

Bretagne - 00
De er tæt på at bestå, men mest pga de utroligt lave forventninger, som jeg havde til dem. Med skaden til Sepulveda mistede de dog også deres klart mest interessante rytter.

Orica - 00
Mistede Gerrans, hvilket selvfølgelig var et hårdt slag. Med ryttere som Albasini, Clarke og til dels Keukeleire, bør være i stand til som minimum at komme i nærheden af et par etapesejre.
Skrevet af Il_Preferito
Jeg har aldrig rigtig gået op i Wallonien Rundt, men har i år - primært af betting-årsager - set lidt fra det, især afslutningerne.

Det er faktisk intenst og spændende cykelløb. Gianni Meersman er dog nok efterhånden ved at være lidt træt af det hele - 4 etaper, 4 2. pladser.

Gianni NEARsman. Heldigvis fører han samlet.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af UdAfBusken
Sidste etape skulle være den hårdeste, så der er måske muligheder for at lave noget, hvis man har benene. Det ender dog nok i en reduceret spurt, og Meersman vinder samlet.
Skrevet af Hicks
Hold nu op et stærkt hold Cult kommer med til PDR. Læg i øvrigt mærke til de ryttere der ikke er blevet udtaget:

http://m.feltet.dk/nyhed…ndt-holdet/
Skrevet af Il_Preferito
Som forventet tog Bouhanni til Cofidis og med sig tager han piloten Soupe.

Astana har allerede oprustet voldsomt på første dag - Ind er kommet Lars Boom, Luis Leon Sanchez, David Malacarne og Diego Rosa.

Tinkoff-Saxo har også lovet nyheder om både kontraktforlængelser og nye tilføjelser. De starter på søndag.

Et frisk gæt er at Roche måske rejser(selvom det virker som agent-spin indtil videre), og at Saganx2, Bodnar, Basso og Dani Navarro kommer ind.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af SotD
Fedt med Diego Rosa til Astana. Det er virkelig lækkert. Jeg håber han kan lægge på, og blive en glimrende hjælper for Aru.
Silkeborg IF
Skrevet af UdAfBusken
Voldsomt af Astana. Rosa kan godt blive en dygtig rytter. Sidste år kørte han rigtig flot, men han har desværre ikke kunnet ramme niveauet i år. Boom bliver vel kaptajn på brostenene, hvor Astana ikke er voldsomt stærke. Sanchez har jeg ikke specielt meget fidus til på World Touren længere, men han kan nok godt få raget et par sejre til sig.
Skrevet af Il_Preferito
Sanchez og Rosa har i hvert fald mildest talt været gennemsnitlige på et lavere niveau end World Touren, så det er et par ret interessante transfers.

Boom skal nok blive farlig.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af SotD
Bouhanni bliver farlig næste år. Cofidis har også hentet Ahlstrand og van Stayen, som bør være gode i et leadout tog.
Silkeborg IF
Skrevet af Il_Preferito
De opruster generelt voldsomt, hvilket selvfølgelig hænger sammen med den økonomiske indsprøjtning der blev nævnt, da nogen herinde tvivlede på deres evne til at tiltrække netop Bouhanni.

Han kan dog være nok så hurtig, for han vinder ingen spurter når han skal starte fra 20. position.

Ahlstrand har jeg aldrig set det store lys i hos Giant.

Ud over ham(og van Stayen)har de også hentet Dominic Rollin, Turgis(fra Europcar), Kenneth Vanbilsen(også fra Topsport Vlaandern, som van Stayen)og Stephane Rossetto.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Il_Preferito
Og nu bliver Sebastian Lander så også ledig. Spændende om han stadig er aktuel på World Tour-niveau eller om han skal hjem og vende et år eller 2.

Indtil videre kan han i hvert fald arkiveres under "dem der ikke rigtigt slog til".
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Hicks
Ja Lander kan stille sig op i køen, af stærke danske ungdomsryttere, der ikke har slået til. Jeg synes nu også han viste at han ikke var helt deroppe, allerede inden han vandt DM. Havde da håbet at DM titlen kunne have givet ham et spark i den rigtige retning, og det virkede da også som et spændende valg, da han skrev med BMC.

Astanas projekt virker spændende må jeg sige. Lars Boom er en super signing for dem.
Skrevet af SotD
Sur røv at Lander ikke blev til mere i første omgang. Jeg har dog generelt haft svært ved helt at se hvad han skulle blive til. Han er vel først og fremmest sprinter. Virker ikke synderligt solid, men også langt fra hurtig nok til at være relevant i World Tour sammenhæng.

Alex Rasmussen vandt i øvrigt et par etaper i Polen her i går og forgårs. Ikke, at det er super interessant :)
Silkeborg IF
Skrevet af UdAfBusken
Problemet med Ahlstrand og Van Stayen er, at de nok ikke har super meget erfaring i at køre leadout. Ahlstrand har selvfølgelig kørt i toget hos Giant, men har også kørt for sig selv i mindre løb, hvor Van Stayen primært har haft en fri rolle.
Skrevet af SotD
Jeg synes jo netop at Ahlstrand har den erfaring man må kunne forvente af en så ung rytter. Han er jo altså kun 24 år og har bl.a. slået Bouhanni, Lobato, Feillu og Nizzolo. Så topfarten er også aktuelt interessant for en Bouhanni.

Enig omkring van Stayen, men han har om ikke andet en rigtig fin evne til at køre semigode resultater hjem alene. Så ham kan man jo potentielt også bruge uden de andre. Han har haft en flot sæson hvor han bl.a. blev nr. 4 i de nationale mesterskaber. Han og Vanbilsen skal nok blive en interessant duo i de mindre brostensløb i øvrigt.
Silkeborg IF
Skrevet af Il_Preferito
Jeg har sgu lidt svært ved at få øjne på hans erfaring, især hvis det handler om at køre lead out. I år har han i langt højere grad fået chancen selv - godt nok i ligegyldige løb. At han i Sarthe vandt en etapesejr er ikke noget der får mig til at se det store lys i ham.

På samme hold er han jo langt efter Nikias Arndt og Luca Mezgec, der er i godt samme aldersgruppe. Og jeg synes heller ikke han eksempelvis er bedre end van Rensburg.

Men ingen tvivl om at det er et spændende projekt. Mit problem er, som nævnt, at der ikke er nogen til for alvor at hjælpe Bouhanni. Soupe er en god pilot(og en god ven), men jeg tvivler på han kan placere Bouhanni, så han kan danse med de helt tunge. Han kan selvfølgelig altid skubbe lidt til Greipel, så forsvinder han nok.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
annonce
0