Snak

Mere indhold efter annoncen
Evans skal køre vildt og voldsomt i bjergene, i et forsøg på at hente 4-5 minutter på Wiggins. Det kunne godt blive underholdende, hvis ikke Wiggins også er for srærk her. Men lad os nu se hvad Wiggins kan når det for alvor går opad.
http://gfycat.com/WelllitMadeupGreyhounddog
Iglen skal angribe? Oh, the novelty.

Måske blive touren alligevel god i år, når Cadel ellers får nedlagt sin første journalist. Faktisk kunne han og Wiggans være en eksplosiv combo.
Why dont you ask him? Because he doesnt row He doesnt ROW? No, he DOESNT row. Ah. I see what you mean.
Froome burde egentlig sagtens kunne vinde... Hvis bare det var ham der blev kørt for. Det må virkelig være en underlig følelse for ham. Han er højst sandsynligt indstillet på at han skal hjælpe Wiggins og sådan, men han får altså højst sandsynligt ikke en bedre chance for at vinde Touren igen.
Til næste år er Contador og Schleck jo højst sandsynligt med igen, og så bliver det betydeligt sværere.

Froome er jo fantastsik i bjergene, det viste han så sent som i efteråret hvor han blev nummer 2 i vueltaen.
A little girl is in the bathroom when her father steps out of the shower. She says, “Daddy! When am I gonna get a penis?” “As soon as Mommy leaves for work.”
gorillapik

Froome er en dygtig enkeltstartsrytter, så vildt overraskende var det heller ikke, hans form taget i betragtning.
Froome kommer heller ikke bag på mig. Tværtom, havde jeg faktisk set ham køre en kende stærkere end Wiggins inden etapen. Det er dog svært, når Wiggins er I det humør.

Jeg tror det er godt givet ud for Froome, at køre for Wiggins i år, hans tid skal nok komme - Måske allerede næste år. Han kan passende vinde Giro´en eller Vuelta´en først og så om to år gå efter den samlede Tour-sejr. Han har masser af år, at løbe på. Britisk cykelsport ser i øvrigt vanvittig spændende ud set i forhold til hvordan det har set ud i hele min opvækst.

Aldrig har jeg set så mange briter kæmpe om, at være de bedste i alting. Wiggins og Froome her, Thomas ligeledes på enkelstarter, Cavendish i spurterne og en lang lang række af top kvalitets hjælperyttere. Wow!

Jeg er skuffet over Evans i dag, tilgengæld kørte hans løjtnant en sindsyg stærk tid hjem. Den havde jeg ingenlunde set komme. Ligeledes med Nibbles. Han må være kæmpe favorit til 3. pladsen nu, hvis ikke Froome kan fortsætte med at holde Wiggins til de andre.

Bjergetaperne bliver sindsygt spændende efter min mening, for hvis alle kører lige så aggressivt som i går, så er det bare et spørgsmål om tid før Sky må lade dem komme væk. Dertil mangler jeg i særdeleshed Sammy Sanchez. Han og Nibali kunne virkelig have sat noget kulør på nedkørslerne - Men som det ser ud nu bør der komme en del angreb fra Jurgen van den Broeck, Nicolas Roche, Ruis Costa, Alejandro Valverde, Rein Taaramae, Janez Brajkovic og Sylvain Chavanel. Det er alle topkvalitets ryttere, som man ikke bare kan lade slippe afsted på en etape der slutter med noget knoldværk. Og så bliver det selvfølgelig ekstra spændende om Evans kan trække fra på de mest stejle stigninger. Han ligner ikke en der har det der skal til, men jeg ville aldrig afskrive ham. Menchov plejer ikke, at være bange for at satse butikken, men jeg tror ikke han kan gøre sig gældende.

Jo og så var mit Tour-hold i øvrigt rigtig fint i dag, desværre havde det hold jeg satte først være endnu bedre. Der havde jeg nemlig valgt ikke, at tage Cancellara med, men i stedet for satset på Zubeldia og Monfort. Kombineret med, at jeg så havde valgt nogle billige folk så var der plads til Menchov og Chavanel.

Næste etape i overmorgen er helvedes svær at spå om synes jeg. Jeg tænker at der kommer angreb fra nogle franskmænd, som Roy, Pineau, Voeckler, Fedrigo og Casar, men der bør også bliver sat pres på fra nogle af de, som allerede har sat tid til - Og her kigger jeg i stor stil imod Radioshack folkene. De har ikke færre end 6 mand inden for en radius af 9minutter. De SKAL have en af de 6 mand med i de udbrud der måtte komme med seriøse franske navne.

Forestil dig, at kunne smide Klöden, Horner eller Gallopin med i sådan et udbrud der holder hjem med 4-5 minutter. De har satme noget, at skyde med selvom de ikke har en eneste man bør se i topfeltet til slut - Den chance skal i allerhøjeste grad udnyttes efter min mening. Især fordi det i bund og grund kan være ligegyldigt hvor mange ryttere de får proppet ind imellem nr. 15-20.
Silkeborg IF
Der er ikke meget der tyder på SKY holdet går ned.

Jeg tror deres strategi er som tidligere: Pisse højt tempo indtil de "rigtige" ryttere kommer afsted. De har tydeligvis holdet til det. Ligesom de på de sidste stigninger opad vil gøre som på 7 etaper: Meget højt tempo, så ingen har lyst til at stikke.

Evans, og andre som kan sidde med, prøver sikkert at rykke ved toppen, men det henter man sgu ikke 3-4 minutter på.

Og hvorfor skulle de andet? De skal bare holde sammen på tropperne og udradere modstanderne på enkelstarterne.

Det bliver som med Indurain. Der er dog to stks. af dem...

Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
"Det bliver som med Indurain. Der er dog to stks. af dem..."

Nu kan jeg godt være jeg misforstår dig Halil i forhold til din Indurain kommentar, men Indurain var nu aldrig i nærheden af, at have et så stærkt hold som det her Sky hold.

Desuden så man jo i mindst lige så stor grad Indurain gå ud på nogle af de første bjergetaper og smadre samtlige modstandere. Hans måde, at angribe på var jo blot at gå op og køre tempo og smide de andre fra hjul. Det var sgu sejt!
"Wonder, and it's no wonder"
Du rammer det meget godt.

SKY vil sætte højt tempo på bjergetaperne og afgøre det på enkeltstarterne.

Det er sådan set det eneste de skal. SKY skal have is i maven, når Evans m.fl. vil forsøge sig fra distancen.

Forsøg med 4 km igen rykker ikke det store mod to så godt kørende ryttere som Wiggins og Froome.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Som forventet er Tony Martin stået af i dag.

Trist for både ham og Touren, at vi ikke fik ham blandt ind i duellen i går, og på den længere TT senere i løbet.

Spændende om hans hånd bliver klar til OL.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Bliver de aldrig klogere?!

http://www.sporten.dk/cy…ansk-politi
L’enfer, c’est les autres!
annonce