Snak

Mere indhold efter annoncen
Nu kan jeg godt være jeg misforstår dig Halil i forhold til din Indurain kommentar, men Indurain var nu aldrig i nærheden af, at have et så stærkt hold som det her Sky hold.


What? Det er da ikke siden Indurain set et stærkere hold? Han havde I Gerard Rue og LeBlanc to hjælperyttere som sad med helt til toppen - hver gang. Han blev jo nærmest båret over, og netop disse to ryttere sluttede højt i det samlede klassement. Og på flad vej var hans hold også altid det hurtigste. Så den kommentar er jeg absolut ikke enig i.

Er der i øvrigt andre der ser lidt Riis/Ullrich i konstellationen Wiggind/Froome?
Spændende hvor meget Froome kan I bjergene, og om han får lov til noget selv, hvis Wiggins bliver sat af Evans.
Jeg mener fortsat, at det stærkeste hold, der endnu er set til TdF, var Festinas i 1998.

Name Country Tour number
Richard Virenque France 11
Laurent Brochard France 12
Laurent Dufaux Switzerland 13
Pascal Herve France 14
Armin Meier Switzerland 15
Christophe Moreau France 16
Didier Rous France 17
Neil Stephens Australia 18
Alex Zuelle Switzerland 19
L’enfer, c’est les autres!
Er der i øvrigt andre der ser lidt Riis/Ullrich i konstellationen Wiggind/Froome?

Ullrich var aldrig i nærheden af at vinde TDF 96 mens Riis var endu længere væk fra sejren året efter. Så nej der er vist ingen andre der kan se noget ala Riis/Ullrich i Wiggins/Froome.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu

Ullrich var aldrig i nærheden af at vinde TDF 96 mens Riis var endu længere væk fra sejren året efter. Så nej der er vist ingen andre der kan se noget ala Riis/Ullrich i Wiggins/Froome.


Det er jeg ikke enig med dig i.

Der var ret stor enighed om, at Ulrich kunne have vundet TdF 1996, hvis han havde fået lov til at køre sin egen chance. Og som jeg husker det, gav han Riis bøllebank på den sidste enkeltstart.
L’enfer, c’est les autres!
"What? Det er da ikke siden Indurain set et stærkere hold? Han havde I Gerard Rue og LeBlanc to hjælperyttere som sad med helt til toppen - hver gang. Han blev jo nærmest båret over, og netop disse to ryttere sluttede højt i det samlede klassement. Og på flad vej var hans hold også altid det hurtigste. Så den kommentar er jeg absolut ikke enig i."

Tror din hukommelse spiller dig et puds der Untitled.

Gerard Rue var da bestemt en fremragende løjtnant, men så var han jo heller ikke bedre. Tror hans højeste Tour placering inden han kom til Banesto i 93 var en 10. plads. Og på Banesto var han end ikke i top 40 på noget tidspunkt. Det er forhåbentlig ikke det du mener med, at han sluttede højt i klassementet?

LeBlanc må jeg indrømme siger mig ikke noget. Den LeBlanc jeg husker fra de år hedder Luc LeBlanc og han har vidst aldrig kørt for Banesto.

Uden jeg har tjekket er jeg da også rimelig sikker på, at Banesto fik rimelig store stryg på holdtidskørslerne. Endda på trods af, at de havde Big Mac. Bare i de år hvor Indurain kørte havde Once, Gewiss-Ballan, Festina bestemt stærkere hold. For så ikke at nævne senere super hold som Telekom. Us Postal, Astana, Saxo bank, Sky osv.
"Wonder, and it's no wonder"
moderator
Der tænkes nok på Jean-Francois Bernard, og ikke Luc Leblanc.

Armstrong-Heras var sgu også en giftig duo, da texaneren var ¨på toppen.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Der var ret stor enighed om, at Ulrich kunne have vundet TdF 1996, hvis han havde fået lov til at køre sin egen chance.

Altså Ullrich var 4 minutter bagefter Riis før den sidste enkeltstart. Stadigvæk et stykke til den nuværende situation med Wiggins og Froome.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Bernard giver ihvertfald bedre mening. Han var bestemt også en glimrende cykelrytter.

Ja for pokker, det var nogle vanvittige ryk de kunne lave sammen.
"Wonder, and it's no wonder"
"Altså Ullrich var 4 minutter bagefter Riis før den sidste enkeltstart. Stadigvæk et stykke til den nuværende situation med Wiggins og Froome"

Hvilket han jo nok ikke havde været hvis han ikke havde været tvunget til, at sidde med de andre da Riis stak.
"Wonder, and it's no wonder"
Ah yes, Bernard var det. Og han har da en del top-20 placeringer bag sig som hjælperytter. Jeg vil til enhver tid mene at Indurain er den rytter, der har vundet med det bedste hold, og jeg husker tydeligt hvor afhængig han var af dem.

I øvrigt lidt skægt, jeg fandt en side med lidt statistik på TDF tibage i tiden, og Pedro Delgado husker jeg som en mand, der kom lige så hurtigt som han gik. Men han sluttede i top ti et gar gange før han vandt, og i top ti ca. 5 gange efter han vandt. Han må i den grad have hadet den brune muskel.

http://www.radsport-seit…ur1986.html
annonce