Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af UdAfBusken
Nu er det primære formål med at være træner på ungdomsniveau jo ikke at skrabe medaljer hjem, men derimod at gøre, at så mange af de store talenter klarer springet fra ungdoms- til seniorniveau.

Det sagt, så kan det sagtens være, at der er nogle ting, der ikke kører optimalt, og hvor det ville være sundt at udskifte folkene omkring. Nu taler jeg måske mere på juniorcyklingens vegne, men jeg har egentlig indtryk af, at vi gør det ret godt i talentudviklingen og at dem, der styrer det, faktisk lærer af deres egne fejl og forsøger at forbedre sig.
Skrevet af repos , moderator
Helt enig, Pref.

Cort taber hovedet, og mangler overblik. Han skulle have holdt sig i ro langt længere, og da han kom væk i gruppen, blev han tydeligvis forvirret.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af UdAfBusken
Så gælder det de unge knægte. Spændende at se, om de kan få noget med hjem.
Skrevet af UdAfBusken
Danskerne har lagt en offensiv taktik for dagen, ser det ud til. De vil meget gerne have en mand med i det tidlige udbrud, og jeg tror også vi vil se dem køre med i diverse ryk længere inde i løbet.

Mit bud er, at hvis Danmark tager en medalje, bliver det Casper Pedersen, der tager den.
Skrevet af Hicks
Et godt bud. Vi har dog flere strenge at spille på end igår, omend Bak Klaris ikke har kørt så stærkt i efteråret som han gjorde før sommer. Niklas Larsen og Jonas Gregaard kan også godt køre med hjem, men det er vel primært Pedersen og Klaris der skal satses på.
Skrevet af repos , moderator
Der er lagt op til, at det er Klaris og Gregaard, der skal køres for. Får desværre nok ikke set det.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af UdAfBusken
Klaris og Gregaard skal ud og køre offensivt, og så skal Pedersen gemme sig lidt. Han er også vores bedste bud i en spurt. Spørgsmålet er dog, hvordan hans form til et så (forholdsvist) langt løb er, da han siden midt på året udelukkende har fokuseret på bane VM.
Skrevet af Hicks
Jeg kan se at alle 4 ryttere, nævnes blandt favoritterne på diverse sider. Spøjst nok erklæres Larsen flere steder som vores næstbedste kort. Klaris er dog den de fleste forventer i toppen.
Skrevet af Hicks
Danskerne ligger konstant fremme. Lover godt.
Skrevet af UdAfBusken
Larsen tror jeg ikke rigtig på. Han er relativt hurtig, men jeg tror ikke, at han kan sidde med, hvis Pedersen ikke kan, og i en spurt efter et hårdt løb tror jeg Pedersen vil være skarpere. Klaris har vil helt sikkert være med fremme, men han skal sidde i en lidt mindre gruppe for at kunne vinde.
Skrevet af Hicks
Enig. Jeg kan heller ikke forstå hvorfor Larsen nævnes så langt oppe. Løbet ser indtil videre ud til at blive hårdt, hvilket bekommer Klaris ganske godt. Gregaard ser ud til at være godt kørende.
Skrevet af UdAfBusken
Gregaard er også rigtig god opad, han har bare ikke en specielt god afslutning. Han skal nok mere bruges taktisk, enten skal han af sted, så de andre danskere kan spare sig, eller også skal han af sted sammen med fx Klaris i en mindre gruppe.

Costa har åbenbart allerede angrebet. Det var sgu tidligt, og det kan godt være med til at gøre løbet hårdt.
Skrevet af Hicks
Ja det er tidligt. Men godt for Klaris at løbet skrues så højt op i tempo, som det har været tilfældet indtil nu.
Skrevet af Hicks
Sidste omgang. Danskerne stadig med fremme.
Skrevet af Hicks
Æv. Tysk sejr og Klaris 5´er.
Skrevet af UdAfBusken
Danskerne havde desværre ikke overskuddet. Jeg havde egentlig troet at Klaris ville være bedre med på stigningen, og da han hang lidt der, tænkte jeg godt at den ville blive svær.

På den anden side er det godt at se at tyskerne for alvor er ved at komme med igen. Det har de selvfølgelig været de sidste par år med Degenkolb, Martin og Kittel, men når det går hele vejen ned igennem rækkerne tyder det på, at de har gang i det rigtige.
Skrevet af Hicks
Jeg synes det så ud som om at Klaris ikke havde overskuddet. De andre danskere synes jeg var stærkt kørende. Pedersen blev nok hæmmet af sit uheld med kæden, men Gregaard og især Larsen var stærkt kørende. Jeg er selvfølgelig ærgerlig over det ikke blev til medalje, men jeg synes drengene kørte et flot løb.
Skrevet af UdAfBusken
Hvad skete der med Pedersen? Jeg var væk og kom kun tilbage med 7-8 km til mål.
Skrevet af UdAfBusken
Nå, nu kan vi jo passende kigge frem mod i morgen, den store finale venter.

Gerrans er for mig at se den største favorit. Ruten er hård nok til at sortere de fleste sprintere fra, men der er ingen voldsomme stigningsprocenter, hvor typer som Valverde og Rodriguez kan sætte ham. Han har vist, at formen er nøjagtigt hvor den skal være, han har et stærkt hold, og han er selv dygtig taktisk, skulle han blive isoleret på det sidste stykke nedad og ind mod mål.

De andre år ville Sagan have været kæmpefavorit på en sådan rute, men han har været ved siden af sig selv i år. Til gengæld kan han drage fordel af, at ansvaret ikke vil blive lagt på hans skuldre.

Cancellara er mit personlige håb, og jeg tror at ruten passer ham godt. Han vil sikkert være til stede i finalen, men han får svært ved at vinde. Italienerne, belgierne, spanierne og hollænderne har nogle stærke hold, der skal have et hårdt løb. Jeg tror, at Van Avermaet vil være helt med fremme. Franskmændene har også et meget stærkt hold med to outsidere i Chavanel og Gallopin, og de vil være meget aktive.

Swift er egentlig er godt bud på en outsider, men jeg tror ikke at han kan vinde, da han simpelthen ikke virker til at have næsen for at vinde de store løb. Navardauskas viste god form i Canada og kan være en farlig outsider. Costa skal selvfølgelig også nævnes, selvom han nok gerne ville have haft en hårdere rute.

Jeg glæder mig i hvert fald meget til i morgen.
Skrevet af repos , moderator
Med tanke på den afslutttende nedkørsel, så er Sagan måske alligevel ikke et helt dumt bud. Formen er dog nok tvivlsom i forhold til distancen.
Jeg håber, udover danskerne, også på Cancellara.

Valverde bliver giftig. Han kom fint ud af Vueltaen, og ruten ser ud til at passe ham glimrende. Det stejle stykke på den sidste stigning kan være et afsæt for ham eller Purito.

Jeg har har også fidus til både Gilbert og Van Avermaet. Belgien ser mere end solide ud.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
annonce
0