Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Il_Preferito
ASO har "heldigvis" allerede afvist rygterne om 2016.

UCI vil sikkert ellers gerne hjælpe med at arrangere. Kina, Canada og nu Thailand. Det næste bliver vel månen.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af SotD
Månen Rundt i 2019. Det lyder, som et mål for Peter Sagan.
Silkeborg IF
Skrevet af Il_Preferito
Er sikker på Oleg T ville synes det var for fedt.

Ingen top 10 til Magnus Cort i dag, desværre. Det hele endte i en massespurt som Demare vandt. Matti blev nr. 8, mens Corts holdkammerat Keukeleire blev nr. 3.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af SotD
Et af mine favorittalenter, Sondre Holst Enger, endte i øvrigt på 10. pladsen. Hans sæson har ikke været prangende, men for en 20-årig er det nok ikke helt tosset det han har leveret. Især ikke på U23 scenen.

Med den sæson han havde sidste år, hvor han bl.a. blev nr. 3 i Norge Rundt, foran Bauke Mollema, Laurens Ten Dam og flere andre habile ryttere (Gustav Larsson, Amets Txurruka, Aleksandr Kristoff, Lars Petter Nordhaug bl.a.), havde jeg dog nok forventet lidt mere fra ham i år.

Nå vi nu har fat i talenter, hvad er der så lige sket med Silvio Herklotz? Sidste sæson, og i starten af denne, var han nærmest altid på podiet (mindst) i U23 løbene. Timer han bare sin form op til VM skidt eller hvad? Nr. 8 og 9 for hhv. i år, og sidste år ligner ham ret ringe. Han skamferede også Junior rækkerne synder-sammen.
Silkeborg IF
Skrevet af UdAfBusken
Sidste år tror jeg han var ramt af træthed i sidste del af sæsonen, efter at have været flyvende hele foråret og sommeren. I år har han haft et skidt år. I l´Avenir var han også totalt anonym. Lidt ærgerligt, da han er en meget spændende ryttertype, men udsving er vel ret normale for så unge ryttere.
Skrevet af repos , moderator
http://www.feltet.dk/nyh…iroen_2015/

Ruten til næste års Giro afsløres på mandag. Seks bjergafslutninger, og blandt dem skisportsstedet Abetone. Den stigning har jeg kørt, og den er ikke så voldsom. Det kunne være fint, hvis de forinden har kørt San Pellegrino delli Alpe, der har nogle giftige stykker mod toppen.

Ellers krydser jeg fingre for, at arrangørerne igen giver sig i kast med Col delle Finestre med grusstykket mod toppen.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Il_Preferito
Rasmus Quaade annoncerer sit nye hold i løbet af i dag. Spændende om det bliver Cult.

Cunego har skrevet kontrakt med Vini Fantini-holdet(som har japansk støtte også), og skal køre pro kontinental sideløbende med at han studerer på universitetet i Verona. Det hedder sig at han skal læse medicin, men jeg aner ærlig talt ikke om det er sandhed eller bare en dårlig joke der kører - Nogle sider også at det er sportsvidenskab(eller Idræt). Det ville give mere mening.

I et interview på sporten.dk, fortæller Jakob Fuglsang at han vil prøve at satse på brostensløbene næste år. Han kører vist med sikkerheder Flandern og overvejer også Paris - Roubaix.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af repos , moderator
Quaade er oplagt til CULT, så det krydser jeg fingre for.

Spændende med Fuglsang. Han viste jo i Touren, at han kan køre brosten og med sin fortid i MTB, så bør det falde ham naturligt med de løb.

Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af SotD
Cunego til dopingholdet, imens han læser medicin. Det skal nok blive interessant.
Silkeborg IF
Skrevet af Il_Preferito
Du kan godt hvile fingrene nu, repos.

Det er Cult og det er en 2-årig kontrakt.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af repos , moderator
Dejligt. Så skal der bankes igennem på de korte etapeløb.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af UdAfBusken
Perfekt. Godt match for begge parter. Man har længe anet, at han har potentialet til mere end den danske kontinentalscene, og i år har han vist at han nu også har niveauet til at blive matchet på højere niveau, samtidig tror Cult selvfølgelig på, at de kan hjælpe ham med at forløse sit potentiale, og så holder de også fast i den danske profil, så forstærkningerne ikke kun skal komme fra udlandet.
Skrevet af Stodderkongen
Cambiasso, er det dig der er shout out til i Jesper Ralbjergs bog?
http://goonertalk.com/wp-content/uploads/2011/03/x610.jpg
Skrevet af Barbuti
Natürlich!
"Figa, il Gasba solo 2,8 mln...anche se è uno stronzo ne vale almeno il doppio."
Skrevet af Bulletproff
Noget af en "dame" kyllingen har fundet sig

En gammel langt fra las vegas joke trænger sig på
Jeg kan ærlig talt ikke forstå den her hetz mod lesbiske. Jeg er en kæmpe fan af deres film
Skrevet af Il_Preferito
Årets sidste store løb i dag, Lombardiet Rundt. Et smukt løb og en ægte klassiker.

Ruten er ændret i forhold til de sidste par år og det betyder også at den forsvarende mester(x2), Purito Rodriguez, ikke er kæmpe favorit i år.

Bookmakerne peger på Valverde og det er svært ikke at være med dem. Jeg vil tro løbet ender med at en eller 2 slipper væk mod mål(ala Kwiatek sidste weekend)eller en spurt med 25-30 mand. Valverde kan begge dele, men spiller den som sædvanligt køligt og satser på sin spurt. Der er ekstra motivation for Valverde, da en sejr vil sende ham i spidsen for verdensranglisten.

Den fører Alberto Contador lige nu og han kommer også til løbet i dag. Jeg tvivler på han kan vinde, men da Valverde også kører Beijing(det gør Contador også selv, men Valverde får nok nemmere ved at skrabe point sammen derovre)får han brug for alle de point han kan få i dag og det er formentlig også derfor Tinkoff-Saxo sender så stærkt et hold, som de gør.

Når man lige er blevet verdensmester, er man(næsten altid)en naturlig favorit til Lombardiet. Kwiatkowski er i drømmeform og OPQS sender et uhyggeligt hold med ham - han får hjælperyttere som Poels, Uran, Serry og bodyguarden Golas. Jeg tror det er mellem ham og Valverde i dag.

Der er - som sædvanligt - mange podiekandidater til et løb som dette:
Purito er forsvarende mester, men i en spurt mod Valverde og Kwiatek bliver han nok sat på plads. Kicket er væk og jeg tror faktisk at både Moreno og Caruso er bedre bud - De bekræftede formen med at blive henholdsvis 3 og 1 i Milano - Torino forleden.
Lotto sender et hold der kører for Tony Gallopin, der til VM understregede sin gode form.
BMC kommer for Gilbert og sender blandt andre Cadel Evans og van Garderen med som hjælpere.
Lampre har den detroniserede verdensmester Rui Costa som deres bedste kort.
Belkin har Mollema der er hurtig i en reduceret spurt, men som næsten altid mangler det sidste i form eller killer instinct.
Cannondale har både De Marchi og Caruso i god form, men hold også øje med den unge Formolo - som dog skal til stregen alene eller med Chris Anker, for at have en chance.
Astana har Aru i rigtig god form, men han kan ikke spurte og skal så væk alene, hvis det skal blive til noget. Måske Gasparotto er et bedre kort - Ligemeget hvad er det sidste chance for sejr, når storebror Iglinsky i morgen indrømmer brugen af EPO og derved diskvalificerer holdet fra sæsonens resterende løb - hvilket belejligt nok er de frygtelige løb i Kina...
Simon Gerrans ville være kæmpefavorit på en rute som denne, men han kommer ikke. GreenEdges bedste kort ligner Albasini, men han har til gode at gennemføre Lombardiet Rundt, så det ville være lidt en overraskelse om han laver noget. Impey blev nr. 16 til VM i sidste weekend, så måske der kunne falde en top 10-placering af der - ellers tror jeg Yates-knægtene er de bedste kort.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af UdAfBusken
Min topfavorit er også Valverde. En podieplacering er jo nærmest allerede givet, men om det bliver den øverste må tiden vise. Kwiatkowski har også rigtig gode muligheder, men opmærksomheden omkring en er bare så meget større, når man er iført regnbuetrikoten. Kwiatkowski har dog generelt vist som som en ret klog rytter, han har et stærkt hold, og han er ikke tvunget til at angribe, da han også kan vinde i en spurt.

Ruten er ikke helt optimal for Purito og Contador, men vi kan så håbe på, at vi får et spændende løb, fordi de skal ud og gøre løbet hårdt. Purito vil sikkert vente til den sidste bakke og give fuld gas her, men jeg tror ikke den er hård nok til at han kan komme væk.

Gilbert er også en farlig outsider, specielt med denne rute, der ikke er helt så hård som de sidste par år.

Jeg undrer mig i øvrigt over, at Valgren ikke er med for Saxo. Der er måske lidt mange højdemeter til ham, men han er i fremragende form og jeg tror, at han vil have godt af erfaringen fra løbet.
Skrevet af Hicks
Frækt lavet af Dan Martin.
Skrevet af leonardio
Valverde er jo ligeglad med at vinde, gal en mentalitet.
Skrevet af SotD
For fanden hvor bliver jeg knotten, når alle rytterne bare beslutter sig for at være nederen, og forære sejren væk til den rytter der angriber først. Demonstrativt tager Valverde sig af andenpladsen, i stedet for at køre efter sejren. Men det handlede vel mere om verdensranglisten for hans vedkommende.

Der skulle sendes en syngende lussing afsted i retning af BMC for ikke at gå frem med den ene af de to ryttere de havde siddende i gruppen.
Silkeborg IF
annonce
0