Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af repos , moderator
Rygtet siger Fabian Wegmann.

Ligesom Gerdemann en rytter med sine bedste år bag sig.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Hicks
Og ligesom Gerdemann, ikke den rytter der skal åbne døre for holdet.
Skrevet af Il_Preferito
Og rygtet talte "desværre" sandt.

En lidt underlig signing, synes jeg. Men Wegmann kan godt lege med, når han er på toppen.

Men det er svært at forestille sig at der ligger ret mange invitationer til de store klassikere(eller ugeløb, for den sags skyld)og venter, fordi man har hentet en 34-årig tysker. Men han er jo vild med Amstel(og også altid garant for en placering i top 25), så hvem ved.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Il_Preferito
Væk fra Team Cult(men alligevel ikke helt)har UCI annonceret de 17 hold der enten har World Tour-status, har søgt World Tour-status eller søgt fornyelse af sin World Tour-status.

Da Garmin og Cannondale bliver til ét hold, er der faktisk en plads ledig. Den er MTN eftersigende klar til at overtage og de er efter min bedste overbevisning det ene af 2 Pro Kontinental-hold, der har råd til at skrue blusset et tak op. Det andet er selvfølgelig Cofidis, men de mangler nok for mange ryttere til at kunne tage skridtet allerede nu. En anden kandidat kunne have været IAM, men de har meldt ud at de ikke er interesserede(formentlig netop pga. økonomien i det).

Det ville være et tilfælde af en pæn portion held, hvis fyre som Goss, EBH og Theo Bos pludselig ikke skal tage skridtet(helt)ned alligevel.

Det eneste "mærkelige" ved UCI´s pressemeddelse er at Columbia-mandskabet ikke er at finde på listen over Pro Kontinental-hold(og heller ikke World Tour-hold, selvfølgelig). Jeg håber ikke de lukker, men jeg kan omvendt heller ikke forestille mig de tænker sig selv som en kandidat til den ledige World Tour-plads. Måske har de glemt det - Det kan jo være man har et medlem af Betancur-familien ansat som sekretær.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af UdAfBusken
Jeg synes egentlig at signingen af Wegmann giver mere mening end signingen af Gerdemann. Gerdemann er måske mere talentfuld, men for dem begge er det nogle år siden de var på toppen, og jeg tror ikke at nogen af dem genfinder noget af tidligere tiders niveau. Gerdemann virker lidt mere kantet og egoistisk som person (ikke at jeg ved det, men sådan virker han for mig), hvorimod jeg tror Wegmann passer bedre til en rolle som mentor for nogle af de unge ryttere.

De siger dog selv, at målet er at køre Amstel, og der tror jeg dog desværre ikke Wegmann fylder nok til alene at kunne skaffe dem en start her.
Skrevet af Il_Preferito
Christina Watches ser ud til at lukke efter denne sæson. Claus og Christina Hembo vil istedet erhverve sig kvindedelen af FCM Håndbold. Fra en underskudsforretning til en anden.


Kl. 10.30 i dag annoncerer Andy Schleck sit karrierestop. En kompleks personlighed, der aldrig forstod at forvalte det helt enorme talent han ubestrideligt er i besiddelse af.

Jeg glemmer aldrig hvor uhyggelig han virkede, da han bragede igennem i Giroen i 2007. Imponerende af en så ung knægt, også selvom selskabet i top 10 mildest talt er mistænkeligt.

Årene 2009-2011 var de gyldne år, hvor han uden undtagelse var i hopla i Ardenner-ugen og i Touren(det var så også det eneste). Skrivebordssejren i Touren 2010, står selvfølgelig tilbage som det helt store højdepunkt.

Rygterne om depression og - som følge heraf - et spirrende alkoholmisbrug har længe kørt, og det især mens skader, dårlig form og manglende træningsinteresse tårnede sig op.

Han er en rytter jeg aldrig, selv i tiden hos Riis og co., har syntes specielt godt om, men det skal ikke forhindre mig i at sige det er trist han er tvunget til at stoppe. Men måske er det det han faktisk har brug for.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af jomic...
Der kan vel heller ikke spindes så meget mere PR-guld på Rasmussens kamp mod DCU og det har været småt med successen sportsligt. At de så vælger håndbold må de selv rode med.

Cykelprojektet dødsdømte lidt sig selv, alene med Rasmussen ved roret. Så toppede de den ved at ansætte Hamburger og Schumacher, endnu to profiler med blakket ry og lange sager om fornægtelse bag sig.

Det er synd for de danske talenter der trods alt var/er på holdet, men man kan vel håbe at de bedste vil få muligheden hos CULT og at dem der stadig mangler lidt bliver samlet op af andre.

Jeg ser ikke noget stort tab i CW-Kuma, blot at vi slipper for lidt støj. (EDIT: De kan jo nå at finde en ny sponsor endnu)

Mht. Schleck er det trist han aldrig fik forvaltet talentet bedre, men den lå lidt i kortene at han ville stoppe her til sidst. Både ham og brormand, har altid været lidt irriterende. Nok mest fordi de virker så skrøbelige mentalt, det hører lidt med til at være cykelrytter at være en hård banan på nedkørsler og at kunne køre løb uden at skulle køre sammen over stregen med sin bror.
Skrevet af repos , moderator
det hører lidt med til at være cykelrytter at være en hård banan på nedkørsler

Man skal i hvert fald lade være med at beklage sig over, at de andre kører fra én på nedkørslerne. At man er ringe til det, betyder ikke at de andre skal vente. Det havde Schleck svært ved at forstå.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af SotD
Jeg blev heller aldrig den store fan af Andy Schleck. Jeg var lidt lun på Fränk da han slog igennem, og kørte nogle flotte Tour de France etaper krydret med en ganske pæn (top 10 så vidt jeg husker) klassementplacering hjem.

Der var så meget snak om, at man bare skulle vente sig, og at Andy var SÅ meget bedre. Det kunne man næsten ikke tro på, men det gav ret hurtigt mening, at Andy Schleck ville blive en af alletiders bedste klatrere, men desværre ville hans mentale tilstand, og evne til at holde sig i sadlen på bare moderat svære belægninger, ikke at han skulle ende flere gange på Tour podiet.

Når han stopper nu, så er det uden jeg egentlig fortrækker en mine. Havde han stoppet for 3 år siden ville jeg have synes det var voldsomt ærgerligt - Også selvom jeg ikke håbede han vandt noget. Hans karriere var ganske enkelt blevet absolut intet værd her til sidst, og det virker til at være den rigtige beslutning.
Silkeborg IF
Skrevet af tobi
men desværre ville hans mentale tilstand, og evne til at holde sig i sadlen på bare moderat svære belægninger, ikke at han skulle ende flere gange på Tour podiet.


Måske skulle du gense brostensetapen fra Touren 2010...
Dermed ikke sagt, at han var et teknisk vidunder, men på den etape modbeviste han i min optik den opfattelse af ham som en rytter, der på ingen måde kunne styre sin cykel under svære betingelser.

Den eneste gang han virkelig har sat tid til på grund af underlaget var vel på den regnvejrsetape, som Hushovd vandt i 2011 i Gap, hvor Evans, Samuel Sánchez og Contador først kørte fra ham opad og siden øgede forspringet til ham og Fränk nedad, hvorefter Schleck-brødrene brokkede sig og dermed sikrede sig et ry som evigt kværulerende og tudende og jeg ved ikke hvad folk ellers muntrede sig med at kalde dem.

Men det er en underlig karriere han har haft. Han har været god ni gange: Giroen 2007, Touren 2008-2011 og Ardennerne 2008-2011. Ellers har han nærmest været usynligheden selv, og han har virkelig været ringe de sidste tre år. Sidste år blomstrede han en smule frem i Touren, men sluttede på en tyvendeplads, hvilket sammen med hans debut i Touren var hans eneste Grand Tour-placering uden for top to.

Det virker dog logisk at hans karriere måtte ende. Jeg tror ikke det blot er knæskaden fra Touren, der gør det. En skade der stadig driller fire måneder efter den opstod, er jo ikke uhørt i sportens verden, så den ville han nok kunne komme sig over, hvis han havde viljen. Men netop den har manglet, og for en så god rytter som han har været, kan det næppe være motiverende at det at gennemføre løb efterhånden er blevet til et succeskriterie.
Skrevet af jomic...
Gustav Larsson til CULT, det er en god signing, hvis de kan få ham i form igen. De får sig et habilt tempo-setup til ITT og TTT med både Quade og Larsson. Han er nok over the hill med de bedste resultater, men i de mindre etapeløb kan han forhåbentlig vinde en enkeltstart eller to.
Skrevet af maarkap
Selvom det måske ikke er de ryttere med mest fremtid i, sender det da et eller andet signal at hentet en rytter der tre gange har været tysk mester (det er ikke engang sindssyg længe siden sidst) og en anden der har hentet medaljer ved både OL og VM.

Nu må vi så se hvor længe der går før de henter Kessiakoff. Jeg går fra at de forsætter strategien med at hente ryttere der er født i 1980.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af UdAfBusken
Jeg går ud fra du mener Svensk mester.
Skrevet af SotD
Mon ikke han henviser til Wegmann?
Silkeborg IF
Skrevet af maarkap
Bingo!

Larsson har vidst også været svensk (i hvert fald TT) mester mere end tre gange.

EDIT: Hurtig Google søgning siger 6 gange.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af SotD
For at det ikke skal være løgn, så vandt han i øvrigt foran Gerdemann i 2012 :-)
Silkeborg IF
Skrevet af UdAfBusken
Giant Shimanos udviklingshold er åbenbart lukket. Klaris har skrevet kontrakt med et nystartet hollandsk hold, men jeg har ikke hørt noget om de andre danskere på holdet.
Skrevet af Hicks
Det der SEG Racing projekt lyder tilgengæld meget interessant: http://politiken.dk/spor…droemmejob/
Skrevet af UdAfBusken
Paris-Tours er i fuld finale. En frontgruppe med Voeckler, Van Melsen og Wallays har halvandet minut med 18 km tilbage. Spændende om Matti kan udnytte sin gode form. Han skal dog ud og angribe på bakkerne, da han næppe slår Degenkolb og Demare på stregen.
Skrevet af UdAfBusken
Matti desværre sat tilbage pga styrt i feltet. Voeckler og Wallays med ca 20 sekunder til en lille gruppe med Degenkolb og Van Avermaet. Jeg tror de holder hjem, samarbejdet i forfølgergruppen fungerer ikke.
annonce
0