Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg håber virkelig ikke Luderen vinder dagens etape - KOM SÅ NICKI !!!!!
- har fået tatoveret en 100,- kr seddel på tissemanden. Det er skønt at ha´ penge i hånden. Skønt at se den vokse. - Jeg er ordblind
Beklager, SotD. Skal gerne holde med at skyde dig i skoene, at du ikke bryder dig om SKY.

Jeg reagerer udelukkende på det meget påfaldende i, at du har harceleret i netop 2 situationer, hvor de har været involveret(og så sidenhen på at du tilsyneladende ikke forstår deres rolle), mens jeg ikke har set dig løfte et øjenbryn over eksempelvis Radioshacks kørsel forleden, og ej heller den ret barnlige manøvre Saxo Bank havde gang i(den kaldte du i stedet for "frisk lavet").
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Barnlig? Hvorfor det? De kører jo efter en etapesejr og hvis de ikke kan få Nicki med, så må d jo satse på at Haedo kan gøre det i en spurt. De kunne jo netop udstede den trussel fordi de har en hurtig mand, så de spillede såmænd bare deres kort på bedste vis.
Det er da frisk lavet. Efter min mening. Jeg har på intet tidspunkt sagt, at jeg synes den er fin i kanten, for det synes jeg bestemt ikke. Og jeg synes heller ikke det er en fed måde, at vinde etapen på, men man kan da ikke komme uden om, at det er frisk og alternativt.

Jeg skrev i øvrigt dette:

Det er meget frisk lavet, men et eller andet sted er det også ris til egen røv, at de ikke rammer det udbrud. De har ligget og kørt diverse små udbrud hjem, og når de så endelig har chancen, så rammer de ikke det rigtige.

Men skarp tænkt af Bjarne...


Vedr. Radioshack forleden, så er jeg ikke sikker på jeg ved hvilken situation du snakker om, men jeg har også været på både camping og i sommerhus i sidste uge, så der er nogle etaper, som har været set med et halvt øje, og andre vel nærmest ikke udover noget liveticker.
Silkeborg IF
Findes der i øvrigt et livestream, som er lovligt man lige kan snuppe gratis? Jeg kan alternativt køre hjem om 10min og høre lortet i radion, eller også kan jeg sidde og se det sidste på arbejdet.
Silkeborg IF
Kenny van Hummel er i øvrigt udgået, hvis nogle af Jer måtte have satset på ham i dag.
Silkeborg IF
Jeg kender desværre ikke lovlige sider som viser det gratis , men der er flere sider man kan se det gratis dog ikke lovligt
- har fået tatoveret en 100,- kr seddel på tissemanden. Det er skønt at ha´ penge i hånden. Skønt at se den vokse. - Jeg er ordblind
@SotD

Jeg har beholdt 7 ryttere fra klassementet, da jeg satsede på et udbrud og dem jeg mest troede på, som f.eks. Fedrigo var for dyr til, at jeg ville tage chancen. Jeg er dog også gået med Hondo, da han er stærk i en spurt, på en hård etape, hvis de skulle komme dertil og desuden godt kunne finde på at køre. Voeckler var tydeligvis også bange for, at han (eller Bole) var på vej op bagfra.

Edit:

Eller jeg var faktisk tæt på Dumoulin, men valgte Hondo i stedet.
Klub top 3: Newcastle,............................... Barcelona Spiller top 3: Ronaldo(fede), Ronaldinho, Romario
Imponerende kaldt, Dinho.

Tror du skal have mit login til Tourspillet, og så stille det de sidste dage. Især med tanke på hvordan jeg selv er i gang med at formøble en ellers fornuftig placering.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
annonce