Snak

Mere indhold efter annoncen
hvornår kommer bjergene?
Om 10 minutter.
"Wonder, and it's no wonder"
Ser sulten ud Contador.

Lidt træt af ikke at have Eurosport. Det jo helt håbløs dækning af TV2 med Thomas Kristiansen og Hamburger.
Jeg elsker vueltaen!!
Atl. Madrid siden Christian Vieri
Contador alene og Froome har 2 mand med...
Alene etapen i dag har været bedre end hele touren .

Fremragende offensiv køresel
- har fået tatoveret en 100,- kr seddel på tissemanden. Det er skønt at ha´ penge i hånden. Skønt at se den vokse. - Jeg er ordblind
Froome er et tydeligt SKY-produkt. Han ligner en der 99% af tiden kører efter sin watt-måler, og godt ved at han kan komme op fra hver acceleration, hvis han bare holder sit watt-tal.

Contador er vel den store "taber" af de 4 i dag, da han fik 0 bonussekunder. Det så dog meget, meget giftigt ud, det han lavede.

Han bliver nok ret uhyggelig om 1½ uges tid.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Alene etapen i dag har været bedre end hele touren .


Arhhh, det ville jeg have skrevet! Lækkert med lidt offensiv cykling.
Jeg synes nu egentlig Contador fremstod som en vinder idag, da det var ham der har været mest skepsis omkring. Og jeg synes han beviste at han er absolut topform. Giv ham en 10 kilometer stigning med 10% i gennemsnit og jeg er overbevist om at han nok skal rive de andre fra hinanden. Han bliver jo ved og ved, indtil de ryger af.
123
moderator
Det er Contador, der skal tabe Vueltaen.

Med al respekt for Froomes kørsel i TdF, så var ryten der skræddersyet til Sky, og de kommer ikke til at gentage deres massive dominans i Vueltaen. Dertil er stigningerne for stejle og konkurrencen for hård.

Der var ingen i TdF med tilnærmelsesvis det antrit, som Contador har opad, og det kan Froome ikke modstå, hvilket vi allerede fik en lille smagsprøve på idag.

Contador har kun haft Vueltaen for øje, siden det klart, at han ikke kunne køre TdF. Det eneste, der taler imod Contador er manglende løbsform, men idag beviste han, at det formentlig ikke bliver et problem. Tværtimod bliver han nok kun bedre, som løbet skrider frem.
Froome derimod har fokuseret på først TdF og sidenhen OL, og det betaler han formentligt prisen for i løbet af de næste tre uge.
Endelig skal man selvfølgelig have med i sine betragtninger, at Contador simpelthen er en bedre og mere erfaren cykelrytter end Froome.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Vi har savnet Contador, synes han bringer mere spænding til cyklingen.
annonce