Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af UdAfBusken
Eurosport, men sendetiden starter først kl 15 (eller 15.30?). De kommer vist lidt senere i mål i dag end de andre dage.
Skrevet af UdAfBusken
Fuglsang med en ganske ok tid i på prologen i Schweiz. 10 sekunder efter Brandle, som fører, og foran Pinot og Spilak, som er de eneste øvrige klassementsryttere, som har været af sted.
Skrevet af UdAfBusken
Måske er Pawel Poljanski ikke udelukkende på kontrakt hos Tinkoff, fordi han er gode venner med Majka. Han nærmer sig i hvert fald de forreste udbrydere og er kørt fra ryttere som Rolland og Meintjes opad. Kun Vuillermoz har kunnet følge med. Feltet er dog meget tæt på nu.

Edit: Nu blev de henter af Froome og Van Garderen, men god kørsel af Poljanski.
Skrevet af tobi
Hehe, Pozzovivo har kørt to sekunder hurtigere end Kwiatkowski på prologen.
Skrevet af UdAfBusken
Selvom Kwiat kørte elendigt, er det alligevel en god tid af Pozzovivo. Formen er nok ikke så skidt endda.
Skrevet af UdAfBusken
Så fik Froome alligevel hevet trøjen i land. Det er ikke 2013 niveau, slet ikke, men han er, hvor han skal være her tre uger inden Touren.

Imens er Fuglsang godt i gang med at bekræfte, at han er virkelig stærkt kørende.
Skrevet af Halil
Jeg var så heldig at se de sidste 15 km.

Ganske sjovt, at se Nibali gå frem og sidde at træne i 4-5 km. Det må være noget kedeligt for de øvrige deltagere. Valverde var ikke helt tilfreds.

Froome gav den gas og jeg syntes da, at det er ganske fornuftigt at nuppe 18 sekunder på 2.5 km, der ikke var jordens stejleste km.

Well, på bjergetaper i touren - Er der stadig bonussekunder at hente?

edit:

Nej. Brunt.

Finish-line bonuses of 10, 6, and 4 seconds will be in the offing in the opening nine days of racing, but do not apply to the stage 1 time trial nor the stage 9 team time trial. The remainder of the stages, dominated by the Pyrénées and Alps, will not see bonuses in play.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af tobi
Det er flot at der er bonussekunder på de første ni etaper, men ikke på den niende etape. Hvorfor ikke bare sige på de første otte etaper, så? Oh, well.

Froome så godt ud, men det plejer han jo også at gøre i sine forberedelsesløb. Bittert for Tejay at han lige netop ikke kunne holde ham på de 14 sekunder. I forhold til Touren har jeg nu Froome som den største favorit, men det er usandsynligt svært at vurdere formen på de andre topfavoritter - især Quintana, som jo har skjult sig meget længe.

Fuglsang så meget skarp ud i Tour de Suisse, hvor jeg jo så til gengæld må erkende at Tom Dumoulin også kører meget godt. Ham skal de virkelig få sat helt af på onsdag. Geraint Thomas må også have kørt sig i stilling som en af de største favoritter her.

Og Sagan kunne næsten følge de allerbedste på Michaelskreuz-stigningen og blev nummer ti på etapen. Han bliver så sjov at se i den første uge af Touren, hvis han får lov til at køre sin chance her.
Skrevet af UdAfBusken
Fuglsang så meget skarp ud i Tour de Suisse, hvor jeg jo så til gengæld må erkende at Tom Dumoulin også kører meget godt. Ham skal de virkelig få sat helt af på onsdag. Geraint Thomas må også have kørt sig i stilling som en af de største favoritter her.


Jeg nægter simpelthen at tro på, at Dumoulin kommer til at være i nærheden af de bedste klatrere på en så brutal stigning. I så fald det da bare med at få fingeren ud for Sky, for så er Froomes afløser da fundet.

Thomas "burde" heller ikke være i stand til det på den type stigninger, men jeg har alligevel set så mange vilde ting fra ham, at jeg ikke ville blive overrasket, hvis han skulle blande sig helt fremme. Med den lange enkeltstart har han jo også en fornuftig buffer.

Pozzovivo manglede lidt i dag, men kan han køre sig lidt mere i gang på de næste etaper, bliver han giftig. De høje stigningsprocenter er guf for ham.

Min topfavorit er stadigvæk Pinot efterfulgt af Fuglsang. Jeg er nemlig lidt usikker på, hvordan Fuglsang klarer en så stejl og lang stigning. Spændende bliver det da.
Skrevet af tobi
Nej, jeg tror heller ikke han kan være med på Rettenbachferner, men vi taler om en af verdens absolut bedste enkeltstartsryttere, så hvis han kan begrænse sit tidstab til 2-3 minutter, så vil han godt kunne tage det tilbage (ikke fra Thomas).

Et problem kunne dog godt blive at han har et temmeligt svagt hold, medmindre Barguil og Preidler får taget sig sammen, så han kunne godt komme til at lave lidt for meget arbejde selv, som han allerede gjorde i dag. Det kan nok komme til at koste for ham.
Skrevet af Barbuti
Godt at se Valgren fremme til sidst på dagens teape i Schweiz, selvom jeg ikke helt fangede meningen med hans lange seje træk på den sidste bakke. Var det et forsøg på angreb, eller skulle han bare gøre løbet hårdt, som hjælp for Sagan?
"Figa, il Gasba solo 2,8 mln...anche se è uno stronzo ne vale almeno il doppio."
Skrevet af Seifert
Der er jo Saxo-Bank fest hjemme privat hos Lars Seier efter dagens etape, så måske derfor de skulle vise trøjen lidt ekstra frem.
Skrevet af Seifert
DR2
Skrevet af UdAfBusken
Det er godt at se, at Valgrens form er god, men det var da fuldstændig hovedløst kørt. For det første var han utroligt længe om at opdage, at der var hul bag ham og at Sagan (som retfærdigvis burde have siddet fremme) ikke var med. Derudover er det godt nok urutineret at køre så hårdt på, at man ikke selv kommer med op over. En ekstra Tinkoff-Saxo mand havde muligvis været forskellen mellem en sejr og en andenplads.
Skrevet af Barbuti
Busk> Fint nok, så var jeg ikke den eneste der undrede mig. Godt nok en spøjs aktion, selvom det da så godt ud.

Hvordan ser du Valgrens muligheder for at komme med til touren?
Ender det ikke bare med at Alberto hiver sine bonkammerater Hernandez og Paulinho med, sammen med Rogers, Kreuziger, Majka, Kiserlovski, Sagan og Bennati? Selvom sådan et hold måske mangler lidt tyngde på de flade etaper.
"Figa, il Gasba solo 2,8 mln...anche se è uno stronzo ne vale almeno il doppio."
Skrevet af UdAfBusken
Jo, det vil jeg tro. Rent sportsligt ville det give mening at tage ham med i stedet for Hernandez, da holdet alligevel er (eller i hvert fald bør være) meget stærkt besat i bjergene med Rogers,Kiserlovski, Kreuziger og Majka. Hernandez er jo til gengæld Contadors gode ven og kommer derfor med.

Ellers skulle han vel udfylde en rolle a lá Paulinho, men han er altså stadigvæk en meget værdifuld hjælperytter. Han er træder måske ikke helt så stærkt i pedalerne længere, som han har gjort, men han er meget rutineret og han er utrolig dygtig til at vide, hvornår man skal sidde fremme og være på vagt og hvornår man kan tillade sig at slappe af. Og så har han en evne til lige at finde de ekstra 5-10% frem på de dage, hvor hans kaptajn har allermest brug for ham, hvilket han viste i Giroen i år.

Valgren kunne vel egentlig også erstatte Bennatti, men her vinder italieneren jo klart på erfaringen, og så bliver han nok manden til at hjælpe Sagan i finalerne på de etaper, der passer ham.
Skrevet af Barbuti
Helt enig vedr Paulinho. Han kan have 9 dårlige dage i streg, men viser sig så som "kampafgørende" på den 10. Det har vi set eksempler på nogle gange, senest i Giro´en, som du siger, og naturligvis også på den famøse Vuelta etape i 2012.

Bennati ser jeg ikke Valgren slå af holdet under nogen forudsætninger. Jeg tror, Sagan får frie tøjler på brostenene, og så skal Bennati mandsopdække Contador. Dertil kommer at han vel sammen med Rogers skal være capitaine de la route.

Hernandez kan man diskutere, og diskuteret bliver han sandelig også ofte. Det er en sjov, intangibel indflydelse han har på Contador. Styrkemæssigt er truppen jo god nok til bjergene uden ham - Rogers, Kiserlovski, Kreuziger og Majka kan jo snildt rive et Tour felt midt over 40 gange - så det er vel næsten ham, Valgren skal slå af. Og det er svære odds at være oppe imod!
"Figa, il Gasba solo 2,8 mln...anche se è uno stronzo ne vale almeno il doppio."
Skrevet af Il_Preferito
Bennati kan jeg ikke i min vildeste fantasi forestille mig, bliver forbigået. Han var ene om at sørge for, at Contador ikke blev skåret midtover på brostenene sidste år.

Og så er han jo bare helt tåbeligt stabil. En herlig - og efter min mening - ret undervurderet cykelrytter. Og en flot fyr.

Men det her åbner for en spændende leg - Gæt de endelige trupper ud fra de bruttotrupper der er udtaget.

Tinkoff:

9 af følgende: Contador, Rogers, Kiserlovski, Sagan, Bennati og Majka, Paulinho, Tosatto, Bodnar, Kreuziger, Hernandez, Valgren og Mørkøv.

Astana:

9 af følgende: Nibali, Fuglsang, Boom, Westra, Scarponi, Taaramäe, Gruzdev, Grivko, Vanotti og Lutsenko.

Movistar:

9 af følgende: Quintana, Valverde, José Herrada, Malori, Rojas, G. Izagirre, Anacona, Capecchi, Castroviejo, Erviti, Gadret, Sutherland og Ventoso.

Giant:

9 af følgende: Kittel, Degenkolb, Dumoulin, Barguil, De Kort, De Backer, Curvers, Frohlinger, Geschke, Preidler, Sinkeldam, Timmer.

FDJ:

9 af følgende: Pinot, Bonnet, Chavanel, Delage, Démare, Geniez, Jeannesson, Ladagnous, Morabito, Roux, Roy, Vaugrenard og Vichot.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af SotD
En herlig - og efter min mening - ret undervurderet cykelrytter. Og en flot fyr.


Det her lyder som noget de kunne have sagt på TV2. Skam dig!
Silkeborg IF
Skrevet af SotD
Tinkoff:

Contador
Rogers
Kiserlovski
Sagan
Bennati
Majka
Paulinho
Kreuziger
Hernandez

Astana:

Nibali
Fuglsang
Boom
Westra
Scarponi
Taaramäe
Gruzdev
Grivko
Lutsenko

Movistar:

Quintana
Valverde
José Herrada
Malori
Rojas, G.
Izagirre
Castroviejo
Erviti
Gadret

Giant:

Kittel
Degenkolb
Dumoulin
De Kort
De Backer
Curvers
Frohlinger
Preidler
Timmer

FDJ:

Pinot
Bonnet
Démare
Jeannesson
Ladagnous
Roux
Roy
Vaugrenard
Vichot
Silkeborg IF
annonce
0