Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Il_Preferito
Åh, den dejlige dreng!
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af UdAfBusken
Haha, hvor er det utroligt. Jeg har sjældent set noget lignende.

Würtz tager den fjerde danske etapesejr i løbet. Fuldstændig vanvittigt.

I dag fik vi lidt flere stigninger, og endnu en gang fik udbruddet lov til at køre om den. På sidste stigning røg 3 af udbruddets oprindelige 7 ryttere af, og det lykkedes Mads Würtz at slå de tre øvrige på stregen. Fantastisk.

Skrevet af SotD
Er det nogensinde sket i l\´Avenir at et land har vundet alle etaper på nær en, hvor man blev nr. 2? Altså bare på et tilsvarende tidspunkt i løbet. Det virker helt absurd.

Der må vente et par flotte kontrakter til nogle af de danskere, hvis de altså ikke allerede har fremtiden på plads.
Silkeborg IF
Skrevet af tobi
Keisse er godt nok tørstig. Tre sticky bottles på to kilometer...
Skrevet af Mr_bum
Det er jo fremragende af lille Caleb Ewan!

Sagan er selvfølgelig også hæmmet af gårsdagens etape, for denne lå ummidelbart bedre til ham
Skrevet af Il_Preferito
Iskoldt af Ewan, der ikke panikker da hans leadout-mand forlader ham. De har nogle spændende knægte på det hold.

Men de er nok ikke vildt glade for at have mistet førertrøjen.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Gaggen25
http://www.procyclingsta…2015_Stage5

Har et hul mellem Dumolin og Chaves på 6 sekunder. mon det er noget man kan regne med?

Edit: Ja, den er vist god nok. Det kunne man godt onde Dumolin med hans uheld i touren. Omvendt kunne man også godt onde Chaves at nuppe den tilbage.
123
Skrevet af UdAfBusken
Også usædvanligt at Valverde af alle taber 10 sekunder til Froome, Pozzovivo og Majka i en sidevindskørsel-op-ad-bakke-spurt. Forudsat at resultatet er korrekt.
Skrevet af UdAfBusken
Nå, som forventet sluttede danskernes sejrsstime i l´Avenir i dag. Andet havde da også været for meget af det gode. Det franske klassementshåb Guilaume Martin tog sejren efter at have angrebet på næstsidste stigning (eller på nedkørslen) og udnyttet lidt tøven i feltet til at opbygge et solidt forspring på 2 minutter, da han kørte ind på målstigningen.
Østrigske Mühlberger blev 2´er blot 6 sekunder efter Martin efter at have angrebet fra feltet sammen med en italiener, som han senere satte, på sidste stigning. Eftersigende kørte Mühlberger forkert med under 500 meter til mål (hvordan det kan lad sig gøre, aner jeg ikke) og havde sandsynligvis vundet, havde han ikke kørt forkert. Mühlberger har haft en fantastisk sæson og ligner en kommende stjernerytter.

Den for mig største forhåndsfavorit Sebastian Henao, som jo til dagligt kører for Sky, skuffede og mistede endda tid til favoritgruppen, som kom i mål over et minut efter Martin.

Danskerne var meget anonyme, og man må bare erkende, at vi ikke har rytterne til dette terræn. Olesen, der er den bedste klatrer på holdet, er bare ikke god nok, og Gregaard, som ellers godt kan køre opad, er førsteårs og er også bedre på kortere stigninger.I Vueltaen Vandt Chaves igen og overtog førertrøjen. Han kørte stigningen fra bunden og var bare stærkere end alle andre. Dumoulin var igen med helt fremme. Det bliver spændende at se, hvor længe Chaves og Dumoulin kan sidde med. Det var nok ikke lige dem, der var udset til at skulle udfordre Froome, Aru, Valverde osv.


Der bliver også kørt cykelløb i Frankrig, hvor Cult er med. her til aften blev der kørt enkeltstart, hvor både Malori og Castroviejo slog Tony Martin. Quaade blev 7´er, hvilket ikke er et super resultat, men fordi han på både første og anden etape sad med fremme, da feltet splittede og små grupper rev sig løs, ligger han nr 5 samlet. Det er trods alt gode tegn, at Quaade har gjort det så godt i de samlede starter, og det er trods alt ikke et dårligt felt, der er til start. Det tæller blandt andet Sky, Etixx, Movistat, Lotto-Jumbo, FDJ, AG2R, og MTN.
Skrevet af UdAfBusken
Lovende tegn fra Jesper Hansen i dag. Fedt, hvis han kan få sit gennembrud i en Grand Tour.
Skrevet af UdAfBusken
Absurd situation med Sagan i dag. Det kunne være, at man snart skulle til rent faktisk at gøre noget ved motorcyklerne. Der har været usædvanligt mange tilfælde, hvor motorcykler har væltet rytterne, og det er bestemt ikke holdbart.

Så fik vi også afsluttet Tour de l´Avenir, og som ventet var danskerne lige så anonyme på de sidste tre etaper, som de var synlige på de fem første. Jeg hæfter mig dog ved, at Mads Würtz kører ind som nr 32 og 33 på de sidste to, meget hårde, bjergetaper. Det er selvfølgelig ikke nogen fantastisk præstation, men han kommer faktisk ind sammen med nogle ganske habile klatrere, og da han ikke har haft det store at køre for i klassementssammenhæng, har han nok ikke kørt sig helt ud. På etapen han vandt kørte han jo også fornuftigt opad, og Cykelmagasinet bragte også et interview med ham, hvor han forklarede, at han følte at han var blevet bedre til at køre opad.

Det er ikke fordi, at Würtz er nogen fremtidiig Grand Tour rytter, men det vidner om, at han er i glimrende form og at han virkelig har løftet sit niveau i år.
Skrevet af repos , moderator
Jasper Stuyven vandt åbenbart med en brækket hånd, og er nu udgået. Sgu meget imponerende at køre den sprint hjem i den tilstand.

Motorcyklisten er smidt ud af løbet, og det manglede da bare. Sagan har fået den obligatoriske bøde for sine frustrationer, hvilket selvfølgelig er håbløst. Det var en etapesejr og pointstrøjen, der blev taget fra ham, så skal han have lov at lufte sin utilfredshed.

Motorcyklisterne må uddannes bedre eller reglerne skærpes, for det må bare ikke ske, og Sagan slap billigt, hvis han blev pløjet ned med 80 km/t. VM-ruten passer jo fint til slovakken, og den mulighed kunne også være frarøvet ham.

I øvrigt god bedring til Boeckmans, der er slemt tilredt og lagt i kunstigt koma.

Dagens etape slutter med en led stigning, og kunne ligne noget for Purito eller Valverde.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af tobi
Sagan er ude, så helt heldigt slap han heller ikke, på trods af at han slap for brud. Men han har åbenbart fået første- og andengradsforbrændinger på låret samt forstuvet en underarm. Skandaløs episode.

Og frygteligt styrt tidligere på etapen. Puha.

Etapen i dag kunne også godt ligge fint til Chaves. Han har jo efterhånden bevist, at han er meget godt kørende på den slags afslutninger.
Skrevet af repos , moderator
Trist med Sagan. Det er fandme en skandale, men i det mindste fik han sin etapesejr.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Slettet(542006222012)
Den kære Sagan er godt nok ikke for gode venner med motorcyklisterne.
Skrevet af tobi
Wauw, hvor er han vild, Dumoulin. Hold da ellers helt op. Det er altså intet mindre end sensationelt, hvad han leverede opad den stigning. Ham bliver man simpelthen nødt til at regne med blandt favoritterne nu. I hvert fald outsiderne. Og så slutter det til gengæld noget overraskende for Chaves.

Valverde så ikke godt ud, så det kan være jeg bliver nødt til at trække lidt i land med hensyn til ham. Han spillede nok lidt for meget en verdensmand i bunden med sine ukarakteristiske angreb.

Og Froome er back in business. Fantastisk stigning!

Edit: Meget passende overskriftsændring!
Skrevet af TheRedScouser
Håbløs situation omkring Sagan i går! Hvad jeg tolkede udfra billederne, så ville han efterfølgende tilses af lægebilen, som hurtigt kiggede på benet, og afviste det. Jeg er sikkert forkert på den, men jeg så det som om, at lægebilen ikke ville give ham et lift, da de åbenbart vurderede, at Sagan ikke havde slået sig nok til at lægebilen skulle se på det.

Vanvittigt af Dumoulin i dag! Spændende hvor holdbar han er. Umiddelbart tager han nok omkring 2 minutter på konkurrenterne på enkeltstarten - måske med undtagelse af Froome. Netop Froome stempler vel ind som den største favorit efter i dag.
Skrevet af tobi
Okay, Valverde kom åbenbart ret meget til skade ved sit styrt, og troede at han var nødt til at udgå, så det forklarer nok hans subpar-performance på stigningen. Han tror dog ikke kravebenet er brækket, men han skulle til nogle medicinske tests umiddelbart efter etapen for at få det tjekket.

Hvis han fortsætter fastholder jeg ham som min favorit.
Skrevet af tobi
Forstuvet skulder, intet problem. Han fortsætter.
Skrevet af Halil
Så er det imorgen det går helt amok med den mest voldsomme etapeprofil jeg nogensinde mindes at have set.

Det bliver skidesjovt. For tv-seerne.

Spørgsmålene er mange og der er sikkert en masse der bliver besvaret imorgen.

Kan Dumolain holde den kørende i så mange bjerge?

Hvem stepper op af forhåndsfavoritterne?

Hvem knækker af forhåndsfavoritterne?

Det blir A!

http://cdn.coresites.fac…tage-11.jpg
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
annonce
0