Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af repos , moderator
Aru bør vinde løbet. De næste tre etaper har stigninger tilpas tæt på mål til, at han sagtens han hente Dumoulins spinkle forspring.

At isolere Dumoulin bør være til at overkomme, og han kan ikke føle Arus ryk, så jeg forventer, at Aru en af dagene får smidt Dumoulin temmelig klart.
Især lørdagens etape vil være helt utrolig vanskelig for Dumoulin at forsvare sig på.
Han kan risikere at være isolereret allerede på den anden stigning, og med al sandsynlighed på den næstsidste.

Lørdag begynder op ad Navacerrada, hvor Skibby slog til i sin tid.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af UdAfBusken
Il_Pref@

Jeg er helt enig i, at Froome har en noget nær optimal fysik til de lange, hårde etapeløb, og jeg er desuden med på, at han havde et uforløst potentiale, før han brød igennem. Som ryttertype er han klart en mere oplagt klassementsrytter end Dumoulin.

Jeg vil dog alligevel påstå, at det spring Froome tog i Vueltaen 2011 var fuldstændig absurd (ikke anklagende, for the record). Jeg ved ikke, om det udelukkende var fordi de fik styr på hans sygdom, eller hvad det skete, men at gå fra på sit topniveau en gang i mellem at kunne køre top 10 på en enkeltstart eller på en bjergetape mod gennemsnitlige ryttere, til pludselig at være en af verdens bedste klatrere og temporyttere er ret vildt. Igen, det er ikke ment som en anklage mod Froome, men det er da en kæmpe sensation.

Det er selvfølgelig også højst overraskende, at Dumoulin er så god opad, men han har trods alt vist flere gange, at han godt kan finde ud af at køre opad og har et ganske stort potentiale her, og så er han allerede en af verdens bedste temporyttere. Det er for mig at se ikke et lige så vildt spring som Froomes udvikling fra kanonføde til superstjerne hen over natten, men det er jo bare min holdning.

I øvrigt, hvis Dumoulin vejer 67-68 kg (hvilket virker vildt, når man ser på ham, men Giant har opgivet ham til 69 kg, så det passer sikkert meget godt), er han vel ikke ret meget tungere end Wiggins var? Wiggins kan vel umuligt have været lige så let som Froome, så han må vel også have vejet omkring de 67-68 kg? Måske 66 på en god dag.

Nå, det er egentlig ikke fordi jeg vil have den store diskussion ud af det, så vi kan godt bare lukke den her.

_________

Jeg glæder mig godt nok til lørdagens etape. Jeg forventer ikke, at Aru tager til i dag eller i morgen, så jeg tror det bliver på lørdag at slaget skal stå. Hvis Astana tør at lukke op så tidligt, så kan de jo reelt set isolere Dumoulin allerede på første stigning, og så bliver det altså en meget lang dag for Dumoulin.
Skrevet af TheRedScouser
Froome vejede 67,5 kilo i året Tour de France, så hvis Dumoulin vejer 69 kilo, er det vel ikke nogen stor forskel?
Skrevet af UdAfBusken
Gjorde han nu også det, Froome? Jeg ved godt, at Sky også har opgivet ham til 68 kg, men det har nok ikke specielt meget hold i virkeligheden.
Skrevet af Il_Preferito
Men Wiggins vandt heller ikke den Vuelta, for han kunne nemlig ikke følge med på de stejle stigninger. Hvis det går på hans Tour-sejr, så var ruten som sagt skræddersyet til ham. Det er nok de færreste, der vil påstå at årets Vuelta er det til Dumoulin.

Jeg er egentligt ligeglad med om Dumoulin er dopet eller ej (det samme med hans konkurrenter), det har bare ikke stået skrevet i stjernerne, at han skulle kunne køre klassement. Slet ikke efter en skadespause og i et løb, der så lidt matcher hans formodede styrke. Dér synes jeg historien om ham og Froome adskiller sig.

Men du kunne få mig til at sige det samme om Froomes enkeltstarter i 12 og 13, som jeg siger mod Dumoulin her. Sådan er der så meget.

P.S. Froome vejede ikke 67,5kg undervejs i Touren. Hvis han har vejet noget som helst over 64kg, så er jeg chokeret.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Il_Preferito
Så kørte Guldhammer lige endnu et topresultat hjem, med sin tredjeplads på dagens hårde etape i England.

Det bliver mere og mere mærkværdigt, hvordan han blev forbigået til VM.

Edit. Byttede rundt på etapeplacering og klassementplacering (som jeg håber holder).
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af tobi
Guldhammer blev nummer fem på dagens etape i Tour of Britain og ligger nu på tredjepladsen samlet. Det bliver svært at forbedre den, da der er et halvt minut op til Boasson Hagen og Poels, men det ville dælme også være flot, hvis han ender på podiet. Chris Anker kørte også i top 10, og Quaade var tæt på.

Edit: Pref beat me to it.
Skrevet af UdAfBusken
Det er virkelig imponerende, det Guldhammer har gang i. Han startede året ganske fint og kørte fornuftigt i foråret, men her i efteråret har han da virkelig kørt stærkt. Det er jo nogle etablerede WT ryttere, som slutter lige omkring ham på dagens etape, så det er stærkt at kunne sidde med her. Det vidner også om høj kvalitet, at han kan sidde med på lidt hårdere afslutninger som i dag, samtidig med, at han er med fremme på de mere eksplosive afslutninger som på anden etape, hvor han kun bliver slået i spurten af Lobato og Boasson Hagen.

Skrevet af Gaggen25
Hold nu op et flot løb. De ender med at komme samlet i mål og så køre Dumolin sig til 6 bonus sekunder. OG så starter vi forfra imorgen.
123
Skrevet af Seifert
Tænk hvis de havde angrebet sådan da det var rigtig stejlt for et par dage siden. Man må formode at de simpelthen ikke kunne.

Dumoulin er jo en ny Indurain.
Skrevet af Gaggen25
Den eneste gang Aru og Dumolin ikke lå på hinandens hjul var da Dumolin angreb på nedkørslen. Det havde næsten været for meget af det gode hvis han havde sat ham der og taget ekstra tid efter alle de angreb Aru satte ind.
Han ser hamrende stærk ud Dumolin, men det er selvfølgelig også nogle lidt hårdere bjerge han skal overleve på lørdag.
123
Skrevet af UdAfBusken
I dag var stigningsprocenten dog aldrig højere end 7-8 stykker, og så er det alt andet lige noget lettere at sidde på hjul, specielt for en stor gut som Dumoulin.

Det skal ikke tage noget fra Dumoulin, han var voldsomt stærk, men Aru må godt nok ærgre sig over, at han ikke forsøgte lidt mere på de stejlere afslutninger.
Skrevet af Il_Preferito
Den største ulempe ved Tom Dumoulins "Jeg sætter mig bare i Fabio Arus hjul resten af Vueltaen"-taktik: Når Aru styrter - som han netop har gjort - styrter du også.

Edit. Det viser sig vist, at Dumoulin ikke rigtig styrtede. Aru har derimod besøgt lægebilen to gange allerede. Det ville være trist om det skulle blive det udslagsgivende.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af UdAfBusken
Vild sejr af Gougeard, der bare var langt stærkere end sine konkurrenter. Meget spændende rytter.

Desuden fedt at se Boasson Hagen tilbage i fremragende form. Han er bomstærk for tiden og må betragtes som en farlig outsider i Richmond.
Skrevet af Stodderkongen
Er skubbet her nok til en tidsstraf? Ser man ikke det mange gange i løbet af en etape, eller gør afstanden til mål det mere strafbart?

http://sporten.tv2.dk/cy…aru-et-skub
http://goonertalk.com/wp-content/uploads/2011/03/x610.jpg
Skrevet af UdAfBusken
Det er sikkert imod reglerne, men jeg synes det ville være lidt vildt at give en straf for. Det ville også være ærgerligt for spændingen i løbet.
Skrevet af B4Ev.2
Stort pres fra Landa og Aru nu. Dumolin hænger en smule!

Edit: Oppe igen. Men bliver spændende!
Skrevet af Il_Preferito
Nu ser det ud til at være slut. Aru myrder satme godt nok sin cykel lige nu.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Il_Preferito
Så er det slut i forhold til sejren og Dumoulins podie kan vel reelt også komme i fare, sådan som Astana og Katusha flår i den forreste favoritgruppe lige nu.

Fantastisk plan fra Astana i dag. Hate them or love them, men i dag har den siddet lige i skabet og de har generelt gjort de tre Grand Tours knap så kedelige.

Er der nogen der lige ringer til LottoNL?
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Gaggen25
Lidt synd for Dumolin. Han hentede stabilt tid på dem hele vejen ned af bjerget indtil det sekund Astanas folk faldt ned. Holdenes kvalitet, eller giants mangel på samme, ender med at afgøre det definitivt. Selvom Aru nok havde stukket af igen på den næste stigning hvis Dumolin var kommet op. Det er nemt at være bagklog men Giants føringsarbejde gennem etapen virker lidt spild nu. De kunne godt have overvejet bare at sende en enkelt mand med.
123
annonce
0