Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Il_Preferito
Han er ret hurtig på stregen også. Og så har han jo vundet Paris-Roubaix hos juniorerne.

Lige nu er der dog, med rette, primært fokus på tempoegenskaberne.

Edit. Orica bliver jo sat i forbindelse med hver evig eneste tempotalent, så det ville jeg ikke bide specielt mærke i.

Edit2. Og et hurtigt slag på tasken er, at omkring 75% af World og Prokontinental-touren er interesserede i ham lige nu.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af UdAfBusken
Ja, det er selvfølgelig rigtigt. Mit indlæg var mere et udtryk for, at jeg synes, at Orica ville være en glimrende løsning, skulle han vælge at tage skridtet op i WT.

Jeg tror bestemt også, at der ligger en god klassikerrytter gemt i Würtz. Det er altid svært at vide, hvordan unge ryttere håndterer brostenene, nogle har det, andre har det bare ikke. Jeg gad dog virkelig godt se ham prøve sig af i klassikerne, forudsat at han tager skridtet op. Måske ikke næste år, men så i 2017. Jeg kunne også godt forestille mig, at Würtz skal bruge lidt længere tid til at vænne sig til tempoet i et proffesionelt felt end eksempelvis Cort, der allerede i sin første sæson har fået lov at prøve kræfter med blandt andet Flandern Rundt.
Skrevet af SotD
Det er kraftedeme lækkert lavet af Würtz! Jeg er godt nok også forelsket i Kamna. Hvornår er det sidst sket at man har tager medaljer i junior og U23 i efterfølgende år? Altså på enkeltstarts delen... Mohoric lavede jo stuntet i landevejsløbet - Endda med guld/guld.
Silkeborg IF
Skrevet af Il_Preferito
Tom Dumoulin døjer med siddesår, men man forventer han stiller til start i morgen. 53km enkeltstart med mere end almindeligt ondt i røven bliver nok lidt opad bakke.

Det åbner for, at der pludselig (potentielt) er mange i spil til den tredje medalje.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af makaroni-tonny
Kamna til Cult. Fantastisk signing. Troede ellers han sigtede højere... Med alt respekt.
England: Leeds Danmark: BIF Spanien: Valencia \"I medgang og modgang\"
Skrevet af Gaggen25
Nogen bud på hvor man kan få lov at se noget VM henne?
123
Skrevet af repos , moderator
TV3 Sport 1.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Gaggen25
Hmm okay. Vidste ikke de viste cykling? Er det noget nyt de har købt eller er jeg langsom? Har altid set det på 2sport eller Eurosport. Har desværre ikke 3sport 1 mere.
123
Skrevet af UdAfBusken
Youtube live streamer det vist nok også.

Quaade ude på ruten. Ved anden mellemtid er han på stående fod 2´er, 14 sekunder efter Hepburn. Det er umiddelbart ikke nok til en rigtig god placering, medmindre han får endnu mere gang i cyklen her på anden halvdel af ruten.
Skrevet af Rudman
Der er alt for mange reklamer på TV3 Sport1. Vi er så meget bedre vant fra Eurosport og Tv2...
-Tempo og koncentration-
Skrevet af maarkap
Eurosport? Skal ikke kunne sige om det er anderledes på den danske, men når jeg streamer fra Eurosport så er der reklamer hele tiden.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af SotD
Der er i hvert fald mindst lige så mange reklamer på Eurosport som på andre kanaler.
Silkeborg IF
Skrevet af tobi
Problemet med reklamerne på Tv3 Sport består mere i længden af blokkene. På Eurosport er de relativt gode til at få afviklet reklamepauserne forholdsvis tidligt i transmissionerne og så holde de sidste 30 kilometer reklamefri. Ved sidste års VM husker jeg, at de smækkede en fem minutter lang reklameblok ind midt på sidste omgang. Det var helt groteskt, men jeg nærer ingen forhåbninger om, at det samme ikke sker på søndag.

Og til Gaggen: TV3sport har (desværre) haft rettighederne til VM de sidste tre år og har vist også næste år.
Skrevet af maarkap
Da jeg streamede holdtidskørelsen i Vueltaen på Eurosport, var der reklamer hvert 5. min af 5 mins varighed - jeg var så rasende at jeg til sidst slukkede for det.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Gaggen25
http://live.tissottiming…tyle=Tissot

Er meget fin hvis man vil holde lidt styr på rytterne. Eneste sted jeg var istand til at få lidt overblik over hvem der lå hvor.

Ser ud til at blive et yderst spændende løb idag, fyldt med overraskelser!
123
Skrevet af UdAfBusken
Kiriyenka! Cool as ever.
Skrevet af SotD
Det var godt nok en tam enkelt start for favoritterne, og hold op hvor er amerikanerne ringe til at give Info og følge de rigtige ryttere. Jeg har aldrig set så meget Küng, som jeg gjorde i går. Gad vide om de troede det var Cancellara.
Silkeborg IF
Skrevet af Gaggen25
Det toppede da Kiryinka er på vej i mål. Rytteren der kom i mål før Kiryinka blev fulgt helt til stregen fordi de fik klokket i det. Kan ikke huske hvem det var, men det var hvertfald helt tåbeligt. De nåede lige at klippe over til Kiryinka og få vist ham trille de sidste 50 meter over stregen på trods af at det jo med afstand var det mest spændende at følge.
Jeg synes dog deres GPS sammenligningstider var ganske fine, og så havde de nogle meget fede oversigtsbilleder hvor man så hvor top 5-6 befandt sig på ruten og hvad deres GPS tid var ift. til hinanden.
En top 4 bestående af Kiryinka, Malori, Coppel og Castroviejo havde alligevel været flot hvis man havde forudset den. Selvom Malori selvfølgelig var spået en topplacering.
Jeg tror vi får et linjeløb med lige så mange store overraskelser. Tror favoritterne får svært ved at blive enige og kunne kontrollere løbet.
123
Skrevet af Il_Preferito
Det var trods alt Rohan Dennis der var på vej i mål lige før Kiri.

Malori var den eneste der endte der, hvor jeg havde gættet. Resten var overraskelse på overraskelse. Det var cool.

Jeg tror man bliver lidt skuffet, hvis man regner med samme kaos på søndag.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Gaggen25
Det var Dennis, korrekt. Jeg mente nok at det var en af favoritterne, men jeg synes stadig ikke det er nogen undskyldning. Når verdensmesteren kommer i mål må man følge ham 100%. Især når man er lidt i tvivl om sekunderne kommer til at tælle til hans fordel. Så må Rohan Dennis leve med at blive vist på en replay når han nu ikke er i spil til sejren.

Grunden til at jeg tror det bliver "kaos" er at jeg ikke helt kan se hvilke hold der er stærke nok til at holde sammen på det. Kristoff og Sagan er så store favoritter at jeg tror de vil få svært ved at få specielt meget hjælp fra andre. Så skal det være tyskerne der vil hjælpe til for at det kan blive en massespurt hvis de tror på Degenkolbs chancer. Det ville måske heller ikke være helt dumt, selvom jeg ikke personligt tror han slår kristoff i en spurt.
123
annonce
0