Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af SotD
Hvor er det lækkert at Sagan blev verdensmester, og så på den fede måde i øvrigt.

God stil i øvrigt af Boonen, som virkede særdeles tilfreds med at netop Sagan blev verdensmester.

Jeg kunne ikke pege på en mand jeg hellere ville se, som verdensmester, uden at have rødhvide briller på, så jeg er utrolig tilfreds. Nu har mine to favoritryttere begge formået at blive verdensmestre - Først Kwiatek og så Sagan. Så mangler vi bare van Avermaet, Stybar og Alaphilippe de kommende tre år :)
Silkeborg IF
Skrevet af repos , moderator
Desværre blev det en fiasko for de danske ryttere. Breschel var under niveau i afslutningen, der ellers burde passe ham ret godt. Guldhammer blev fanget i styrtet, men Kristoff kom op, så det kan undre, at Guldhammer ikke fik hægtet sig på det norske tog.
De øvrige gjorde, hvad man kunne forvente. På Tv så løbet ikke så hårdt ud, men alle udtaler, at det var meget opslidende, og bag skærmen får man ikke fornemmelsen af distancens betydning. Til sidst var depoterne tømte for de fleste, og det var tydeligt, at folk havde meget få skud i bøssen til sidst. Degenkolb løb tør for kræfter, selv om han længe lignede den største favorit.
Sagan og Matthews gemte sig tilpas længe i fik sig betalt for det.

Jeg fangede et kort interview med Boasson-Hagen efterfølgende, og han blev ofret for Kristoff i slutfasen, hvor han ellers lignede en medaljetager. Havde han hjulpet Van Avermat, så kunne de måske have kørt på podiet.
Matthews brokkede sig over Gerrans, som ikke hjalp ham, men i stedet kørte sin egen chance. Han kan have en pointe, for to mand skal selvfølgelig ikke sprinte mod hinanden i den situation.

De store skuffelser var, udover Danmark, Italien og Frankrig, der begge aldrig fik taget det nødvendige initiativ. Gallopin kørte dog en 7. plads hjem.

Sagans sejr var sgu en bedrift. To mand til at støtte ham, og alligevel hugger han til i det rette øjeblik. Han vinder løbet på sin nedkørsel og teknik i svinget. Det er et voldsomt hul, han får slået til Van Avermat på nedkørslen.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Il_Preferito
Gerrans fortjener (og har med sikkerhed også fået) en ordentlig opsang ovenpå det stunt. Sidste år ofrede Bling og co. sig totalt i jagten på Gerrans´ VM-medalje og i år kunne fjolset så ikke engang overse at hjælpe Bling i spurten. Tænk hvis han havde misset podiet på det stunt. Og tænk på hvad det kunne være blevet til, hvis Gerrans havde ofret sig..

Mon ikke der er rimelig dårlig stemning på Orica i begyndelsen af den nye sæson.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Il_Preferito
Når vi nu var ved Sky forleden, så er deres endelige 2016-trup på plads.

Ud glider Earle, macho-Bernie, Pate, Porte, Sioutsou og Sutton.

Voldsomt hold de har næste år. Fra Ardennerne og frem bør de have et hold, der kan dominere stort, hvis de får det til at klikke.

Man kan godt mærke, at pund sterling er blevet (endnu) mere værd i løbet af i år.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af TheRedScouser
Jeg er måske den eneste, som lagde mærke til det, men Guldhammer var kommet op til feltet, da han så stoppede helt op ude i siden på den stejle brostensstigning.
Skrevet af TheRedScouser
Jeg er måske den eneste, som lagde mærke til det, men Guldhammer var kommet op til feltet, da han så stoppede helt op ude i siden på den stejle brostensstigning.
Skrevet af Slettet(542006222012)
Sindsygt hold SKY for næste sæson. Selvom Porte ryger ud, kommer de nok til at minde om det gamle Gewiss-Ballan fra midt 90´erne.
Skrevet af Il_Preferito
Cavendish-aftalen skulle være på trapperne og han tager som tidligere nævnt både Renshaw og Eisel med sig. Derudover følger der måske også en sportsdirektør (det er med 99% sikkerhed ikke Brian Holm), efter at MTN i dag har sagt farvel til en.

MTN, der kommer til at hedde Dimension Data næste år, har også sikret sig Deloitte som sponsor de næste par år, så der er fuld tryk på hos dem.

Jeg tror personligt, at Cavendish-handlen kommer til at løsne lidt op for transfermarkedet nu. Der har været mange handler der er røget på standby, fordi Cav måske var tilgængelig.

Movistar skulle (uden relation til ovenstående, i øvrigt) have sikret sig både Betancur og Dani Moreno. Kan de få førstnævnte til at fungere igen, så er der en voldsom stærk hjælper de næste par år og en fyr, der på sigt kan tage over for Valverde.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Il_Preferito
Derudover følger der måske også en sportsdirektør (det er med 99% sikkerhed ikke Brian Holm), efter at MTN i dag har sagt farvel til en.


I stand corrected. Det viser sig, at MTN åbenbart er i gang med at få fingre i Brian Holm OG Rolf Aldag.

Det nye hold skulle dog ikke komme til at hedde Team Dimension Data-Highroad, trods alt.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af jomic...
Nu kan jeg ikke lige finde det på de foregående sider, men er Alexander Kamps skifte til CULT ikke gledet under radaren? Eller er det noget du har kaldt for måneder siden Pref? (Har du i øvrigt et trup-overblik efter fusionen?)

Men meget interressant hold med Kamp, Kämna og Guldhammer.

Karel Hnik kørte i mål til VM sammen med sin kaptajn Stybar og Nibali 40sek efter Sagan, det er også meget godt gået.
Skrevet af Il_Preferito
Jeg har ikke kaldt noget (desværre!) og med tanke på hvordan han kom ud af sin sidste tid på Cult, overrasker det mig lidt, at det blev dem. Det overrasker dog ikke, at han tager skridtet op - det har været i hans mindset hele året, tror jeg.

Den her har alle der indtil videre er bekræftede:
http://www.procyclingsta…_Group_2016
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af jomic...
Du plejer bare at have bedst styr på Cult og ColoQuick, så jeg tænkte jeg måske havde misset den. Jeg har ingen idé om hvordan hans exit var og det er vel egentligt også irrelevant når nu de har fundet hinanden alligevel.

De ser stadig lidt tynde ud og jeg tvivler på Larsson forlænger med de udmeldinger der er kommet fra ham (ikke at det betyder det store med hans præstationer i år).

Men det er vel meget naturligt, at de trods fusionen stadig ikke er i en økonomisk liga hvor de vælger først, heller ikke i konkurrence med de bedste pro-continentalhold.
Skrevet af Il_Preferito
coloQuick har jeg (naturligt nok) sådan ok styr på, ja :-)

Mon ikke Cult Energy-Stölting Group også beholder Martin Mortensen. Og så kan jeg se, at de siden jeg postede linket, også har tilføjet Sven Reutter, der kommer med fra den tyske del af fusionen.

Jeg tror de bliver skarpere næste sæson. Det ser allerede lidt mere fleksibelt ud og et par af de gamle nulbonner er (eftersigende) røget ud. Og de er nok ikke færdige med at kigge på både danske og tyske talenter..
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af maarkap
Jeg tvivler også på at Mads Pedersen, Carbel og Guldhammer er blevet dårligere af sidste års erfaringer. Ligesom at Kamp og Kämna har potentiale til vinde cykelløb.

Så Cult virker som et bedre hold frem mod næste sæson.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af jomic...
Jeg er helt enig med jer i at fusionen med stor sandsynlighed vil gøre Cult til et bedre hold end den udgave vi så i år.

På talentfronten har de nu både Danmark og Tyskland som udgangspunkt, og har vel ret beset en bred samling af talenter der indenfor meget få år er at finde på worldtouren. Med begge landes igangværende talentproduktion in mente, er der også et glimrende udgangspunkt for kommende signings i årene fremad.

Når jeg skriver de sandsynligvis ikke er "førstevælger", snakker jeg om etablerede ryttere på pro-kontinentalniveau. Her tror jeg vi i samme grad skal forvente signings a la Gerdeman og Wegmann, tæt på lukketid når de større holds kabaler er gået op.

EDIT:

Vigtigst af alt er det vel at den økonomiske sikkerhed er på plads og at man ikke er afhængig af en fantast fra Luxembourg.
Skrevet af tobi
Kittel sandsynligvis til Etixx-QuickStep.

Det kommer helt ud af det blå, synes jeg. Selvfølgelig har han ikke været tilfreds i år (det har Giant nok heller ikke), og selvfølgelig har Etixx netop afhændet Cavendish, men jeg må indrømme, at jeg absolut ingen rygter havde hørt om det skifte før i dag, og jeg troede det for Etixx var alt for Gaviria på sprinterfronten, selvom han stadig er meget ung.

Skiftet er dog ikke endeligt bekræftet endnu.
Skrevet af Il_Preferito
Exit-rygterne har været der siden han blev vraget til Touren (jeg har blandt andet selv løbet med dem på Twitter) og med tanke på hvordan Giant de seneste par uger har præsenteret hans tilstand, så er jeg ikke chokeret. Men overraskende er det selvfølgelig altid, når en rytter vælger at købe sig ud af sin (helt enorme) kontrakt.

Spændende tider for Giant, der nu - selvom det godt nok er sent - får midler til at forstærke Dumoulins hjælperkorps. Sioutsou er nævnt på rygtebasis, selvom jeg personligt synes han er en ægte Tinkoff-Saxo signing.

Lad os håbe, at Kittel kan få karrieren (og psyken) på ret køl hos Etixx. Måske er det også det der skal til, for at få Holm og Aldag til at blive ombord.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af jomic...
Mon ikke Cult Energy-Stölting Group også beholder Martin Mortensen.


Cult har angiveligt selv valgt ikke at forlænge.
Skrevet af tobi
Hehe, jeg læste lige dit første ord som Etixx-rygterne frem for Exit-rygterne og var ganske forundret over min manglende finger på pulsen. Men ja, han har gerne villet væk et stykke tid, og det må ganske rigtigt betyde en voldsom omvæltning på Giant. Degenkolb er i min optik ikke en ren nok sprinter til at de kan retfærdiggøre at have så entydigt et sprinter-hjælperhold.
Skrevet af Il_Preferito
Hehe, jeg tænkte faktisk også selv over det, da jeg skrev det. Men det gik jo heldigvis.

Nej, Degenkolb er efterhånden mere en type som Matthews, der på sine bedste dage kan danse med, men ellers må tage til takke med spurterne på de hårde dage. Selvfølgelig med den store forskel, at Degenkolb er i spil til brostensklassikerne også.

Det bliver spændende hvad de kan udrette for Dumoulin. Med et lidt bedre hold, kan han måske lave et podie i en af de helt store Tours.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
annonce
0