Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Il_Preferito
Jeg mindes, at Etixx meldte, at han havde "en fraktur" i underarmen, da han havde været i røntgen. Men ikke at den var brækket.

Han var allerede tilbage sidste uge i Haut Var. En måneds pause er vel ikke specielt hurtigt, tænker jeg.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af UdAfBusken
Okay, det lyder mere logisk. En måneds pause for en brækket arm ville være rimelig kort tid, synes jeg.
Skrevet af kunarsenal
Søren Kragh som kaptajn i Kuurne-Brussels-Kuurne i weekenden. Forhåbentlig forsætter han takterne fra Qatar og Oman og kører en fint resultat hjem til stakkels Giant.
Det var fuldstændig gået min næse forbi at de helt har trukket sig fra Omloop. Er der nogle rygter om, hvordan det ser ud med et retsligt efterspil mod bilisten?
Skrevet af UdAfBusken
Jeg måtte også lige hjem og gense finalen af sidste års Omloop Het Nieuwsblad. Fantastisk fuckup af Etixx. For det første kan man undre sig over, hvorfor Boonen angriber med 4-5 km til mål, hvis han har så dårlige ben, som han åbenlyst havde. Derefter er det helt til grin, at Vandenbergh går med og lukker hullet til Terpstra, da han angriber lige efter Boonen er blevet kørt ind. Har der ikke også været rygter om, at Terpstra ikke er særlig vellidt på Etixx? Det kunne let se ud som om, at Vandenbergh udelukkende kørte for en Boonen-sejr, og ikke for en Etixx-sejr.

Skrevet af Il_Preferito
Jeg ved ikke om der går rygter om, at Terpstra ikke er vellidt, men det hedder sig i hvert fald i flere kredse, at Terpstra hellere kører for en andenplads til sig selv, end hjælper en holdkammerat til sejr (groft sagt).

Vandenbergh er den store synder i sidste års spil. At han lukker det hul er både ubegribeligt og utilgiveligt.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af repos , moderator
Spændende med Søren Kragh. Det er en voldsom ilddåb, men det giver hår på brystet, og det er jo det, vi har sukket efter, nemlig at de unge danske ryttere får ansvar.
Kan han gribe muligheden, så kan han vel hurtigt stige i hierarkiet på Giant, som set udefra, virker som et fornuftigt hold. .
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af tobi
Nej, Terpstra fremstår ikke som en vellidt rytter overhovedet. Jeg kan også huske, dengang han vandt Paris-Roubaix, at Boonen kun udtrykte skuffelse over sit eget resultat efter løbet - ikke den mindste glæde over en holdkammerats sejr. Terpstras kørsel i sidste års Flandern illustrerer også Prefs pointe.

Pressemødet med Riis og Seier er i gang nu. Indtil videre har de bare ævlet lidt.
Skrevet af Moller
Spinning og virtual reality. Projektet har vist ikke meget med professionel cykelsport at gøre.
https://www.youtube.com/watch?v=Q5dWqGXqOkk
Skrevet af Il_Preferito
Som forventet intet konkret om et nyt professionelt hold.

Koncernen vil have et hold fra 2017 og arbejder på at få det til at ske. Men det er der altså også mange andre der gerne vil - der bliver gode forhandlingsmuligheder for ryttere med mange ranglistepoint, tror jeg.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Slettet(522254212008)
Bjarne ligner en der ikke rigtig tror på det. Som om dette er hans sidste chance for at holde sig over vandene, og han selv kan se det er et dødfødt projekt.

Var jeg sponsor ville jeg ihvertfald ikke turde røre ham med en ildtang.
Does anyone in here have telekinetic powers? If you do, please raise my hand. - I øvrigt mener jeg, at pandaerne i København Zoo bør deporteres
Skrevet af Il_Preferito
Hvorfor dog ikke?
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af jomic...
Lige en perspektivering til en anden sportsgren. Med afsæt i norsk tv2´s dopingmoral og det hysteri de havde gang i, i sommers.

I samarbejde med ESPN har de forhindret det norske snowboard forbund i at gennemføre dopingkontroller ved x-games i Oslo. Hvorfor forbundet har trukket sig fra arrangementet. Det skete da de to tv kanaler mente det ville forstyrre sendeplanen.

Selvom det nok i højere grad er piben de professionelle hashkælke piloter foretrækker, er det da et fornemt hykleri.
Skrevet af Slettet(522254212008)
Hvorfor dog ikke?


Det lød ærlig talt ikke som om der var lagt en fast detaljeret plan. Alt jeg fik ud af pressemødet var at de "har en masse mulighederer, og nu må vi se hvad der sker".

Havde en hvilken som helst anden end Bjarne sat ved bordet idag tror jeg folk havde grinet lidt af ham i pressen. For han lød desværre noget uambitiøs og ideforladt.
Jeg ved godt han har gjort det før, men jeg tror ikke på vi kommer til at se nogle toppræstationer fra holdets side af, når hans nye project opstår.

Jeg er dog på ingen måde cykelekspert, og jeg kan nemt tage grusom fejl. Alt min viden om cykelsporten, strækker sig til en række regnfulde sommerdage i selskab med Rolf og Jørgen foran TV ´et.
Does anyone in here have telekinetic powers? If you do, please raise my hand. - I øvrigt mener jeg, at pandaerne i København Zoo bør deporteres
Skrevet af Il_Preferito
Uambitiøs og idéforladt? Der var da tæt på ubegrænsede ambitioner i projektet - et bæredygtigt og komplet cykelprojekt, hvor selskabet bag vil lave både cykelrejser, kostvejledning og producere kondicykler.

I forhold til et World Tour-hold, kan jeg slet ikke se problemet. Skal man tro på Seier (og andre, i øvrigt), får man relativ meget publicity for få penge (holdt op mod andre sportsgrene, that is), når man sponsorerer et cykelhold på det niveau. Og i Riis får du en mand, der beviseligt kan lave resultater og det endda i flere omgange for ret beskedne budgetter. Derudover er min vurdering, at det kun er frelste amerikanere og franskmænd, der ikke mener Riis har et navn, der skal forbindes med cykelkundskab og talentudvikling.

Er tiden løbet fra Riis i forhold til sporten? Måske, men der er rigeligt i og omkring sporten, der gerne vil arbejde med/for ham, er jeg ret sikker på.

I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Fussbal 4ever
Synes ikke rigtig jeg kunne se noget om, at holdet er købt og betalt af en eller anden sheik endnu. Det kunne ellers være nærliggende, hvis de skal have base i Bahrain.
Skrevet af Il_Preferito
De rigtige cykelløb er tilbage og endelig med en rigtig vinder.

Herlig fyr, selvom det så desværre betyder, at han ikke vinder Flandern Rundt.

Og godt cykelløb hele dagen. Benoots fanklub er nok ikke blevet mindre efter i dag, men Gougeard var dagens mand - monsterindsats.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af tobi
Ja, det var et fedt løb. Godt at se verdensmesteren på den fede måde - at han ikke vandt betyder ikke så meget. Han har ikke kørt løb siden San Luis, og van Avermaet har jo vist glimrende form i Arabien.

Og Benoot er for vild. Det kan være, Rolf også snart lærer hans navn (han begyndte pludselig at sige Benoît midt i det hele - helt umotiveret). Det samme med Gougeard - han bliver også rigtig stor.

Skidt af Etixx (hvorfor ikke bruge Terpstra til føringsarbejdet?) og elendigt af Kristoff. Så kan det være folk snart indser at en masse sejre i massespurter ikke er overførbare resultater i forhold til at vurdere ham som den absolutte favorit i løb af en helt anden kaliber og karakter.

Og så må jeg sige, at det var lidt specielt at se Kai Reus gøre en så god figur. Da jeg i de tidlige teenageår spenderede meget af min tid med Pro Cycling Manager, var han en af fremtidens helt store stjerner. Sådan endte det ikke helt, men hyggeligt, at han stadig er med.
Skrevet af Il_Preferito
Terpstra gad nok ikke :-)

Og enig omkring Sagan. Selvom han sikkert gerne vil vinde, så var i dag ikke så vigtig. Stort tegn i forhold til Flandern. Han virkede virkelig skarp både opad og på de flade sten.

Nu er det selvfølgelig kun ét løb, men for Kristoff kunne man godt mistænke en al for stor træningsblok i vinterperioden. Sidste år gik det godt, men måske reagerer kroppen anderledes i år. Muligheden for, at han sparer sig til Kuurne i morgen er selvfølgelig også til stede, men underligt han i så fald ikke ville teste benene lidt af.

Der er i øvrigt mange spændende elementer i Kuurne. Viviani så ud til at klare det fint på stigningerne i dag og han kan om nogen danse med Kristoff og den klasse af sprintere.

Etixx skal revanchere sig og man må næsten gå ud fra, at de blæser til angreb. Boonen vinder ikke fra en massespurt og hvis de leverer en indsats magen til i dag, vil folk for alvor begynde at tale om, at de har mistet taget i forårsløbene (selvom de rundede 14 sejre i sæsonen i dag).

Og hvad med Caleb Ewan? Dét er spændende. Selvom det ville være et noget alvorligt slag, hvis rygterne om Haymans brækkede arm i dag, holder vand.

Kunne godt se Roy Jans lave noget også. Der er mange kandidater, så den side bliver da i det mindste spændende.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af tobi
Jeg tænkte også selv det om Terpstra, da jeg skrev kommentaren ;)

Kristoff sagde, at han blev kørt ind i og fik ødelagt sit ene hjul, hvilket angiveligt førte til, at han blev kørt helt bag om dansen, men indrømmede dog også, at han allerede var blevet sat der. Hvor meget han var blevet sat er dog svært at vurdere. Til gengæld mente han, at fordi han kun rullede de sidste 30 kilometer, så vil han være skarpere til i morgen.

Jeg kan dog ikke helt forstå, hvordan du kan vurdere Vivianis præstation i dag? Han gennemførte ikke, og jeg synes ikke, man så det mindste til ham på brostenene. Til gengæld var den unge neopro, Gianni Moscon, imponerende velkørende for dem og var med i den gruppe, der en stund lå på mellemhånd.

I øvrigt var det virkelig ærgerligt, at Magnus Cort absolut skulle blive impliceret i et styrt, da han sad fornemt placeret i feltet. Det havde været rart at se ham måle sig med de bedste.
Skrevet af Il_Preferito
Jeg så løbet på engelsk stream og her omtalte Robert Hatch ham flere gange, mens han sad fremme hos Sky. Blandt andet at han var kommet godt over stigningerne og at hans fokus var på i morgen, inden han skal til London.

Moscon blev i øvrigt også nævnt. Som en man internt hos Sky er meget, meget imponerede af.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
annonce
0