Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af makaroni-tonny
DP
England: Leeds Danmark: BIF Spanien: Valencia \"I medgang og modgang\"
Skrevet af tobi
Hvad skulle han ellers have gjort? Jeg er også nået til den konklusion, efter moden overvejelse, at Valgren gjorde det rigtige. Det eneste andet, han (måske) kunne have gjort, var at forsøge at rykke forbi Gasparotto, da han nåede op til ham og håbe på, at han ikke ville kunne svare på det.

Men når det nu ender med, at de to danner en duo, og det er tydeligt for enhver, at Gasparotto vælger at lægge alle sine æg i Valgren-er-ung-og-vil-nok-køre-taktisk-dumt-og-trække-kurven, da er der reelt ikke noget valg for Valgren, for en andenplads i Amstel er kæmpestort for ham.

Det er selvfølgelig klart, at sejren ville være endnu bedre, men den er på det tidspunkt reelt set uopnåelig. Han prøver endda at drage fordel af sidevinden og kører helt inde ved banden, så Gasparotto ikke kan få læ i håbet om, at det ville mørne ham tilstrækkeligt, hvilket så ikke sker.

Til gengæld har Valgren nu fået skabt sig et reelt navn på den internationale cykelscene, hvilket åbenlyst kommer til at gavne ham i kontraktforhandlingerne for 2017, men det kommer ganske givet også til at give ham en mere beskyttet rolle for fremtiden, hvilket vil give ham muligheden for at kæmpe med om sejrene langt oftere, hvilket han tydeligvis har kvaliteterne til.

At påstå at en andenplads ikke er noget, der huskes eller lægges mærke til, er noget forbasket vrøvl, men til gengæld kunne præstationen med større sandsynlighed gå i glemmebogen hos en del, hvis han bare havde ladet sig opsluge af feltet og spurtet en 9.-12. plads hjem.

Man kunne selvfølgelig have håbet, at han lige havde slækket lidt på tempoet med 3-400 meter til mål, da det ville have stillet større krav til Gasparotto, og de nok stadig havde holdt hjem, men det er nok temmelig svært at have overblik over den slags i ens første finale i et stort WorldTour-løb. Så jeg siger ikke, at jeg ikke håber, han lærer noget af dagens løb, men dispositionen var der ikke som sådan noget galt med.
Skrevet af UdAfBusken
Jeg er meget enig, tobi.

Eneste "fejl", hvis man overhovedet kan kalde det det, han begår, er at han ikke sænker farten en smule tidligere. Derved kunne han have givet sig selv et par sekunder til at køre en spurt eller have tvunget Gasparotto ud i en lang spurt, hvilket trods alt havde givet en lille mulighed til Valgren, men det havde højst sandsynligt ikke ændret noget som helst.
Valgren havde forståeligt nok ikke meget i benene efter en lang og hård føring, mens Gasparotto havde fået en smule luft, som gjorde, at han havde én acceleration mere i sig.

Det ville da også have været drønærgerligt at sidde op med 800 meter til mål og lade sig opsluge af gruppen bagved efter al det hårde arbejde. Der kan jeg sagtens forstå, at man vælger at kører efter det bedst mulige slutresultat frem for at gamble en podieplads væk. Det er så let at sidde derhjemme og påstå, at det udelukkende er sejren der tæller. Jeg tror Valgren er ganske glad for at blive nummer to i et løb som Amstel (når skuffelsen lige har lagt sig), og det har han god grund til at være.
Skrevet af tobi
I øvrigt sidder jeg med fornemmelsen af, at Sagan ville have kunnet smadre alt og alle på Cauberg, hvis han havde stillet op. Så jeg forstår stadig ikke fravalget. Men imponerende, at Tinkoff alligevel næsten formåede at vinde. De gør det sgu godt i år (bortset selvfølgelig fra hjælperkorpset i brostensklassikerne).
Skrevet af UdAfBusken
Jeg er med på vognen. Når de stærkeste ryttere op ad Cauberg er Gasparotto, Bakelants og Valgren, er det ikke svært at forestille sig, at Sagan havde sagt farvel og tak til resten af feltet. Det gad jeg egentlig godt have set.

Men nu fik vi så i stedet et mindre gennembrud til Michael Valgren, og forhåbentlig vil det give ham den fornødne selvtillid samt en mere beskyttet rollen flere løb til at kunne køre nogle flere gode resultater hjem. Talentet er der jo.
Skrevet af Fussbal 4ever
Noget urutineret afslutning, han brugte alt for mange kræfter til sidst, giver mindelser til Rolf. Ellers super flot!
Skrevet af SotD
"Kørte for 2. Pladsen"
Hvor trist...


Hvorfor dog? Han slår ALDRIG Gasparotto i en spurt, uanset om han sidder forrest eller bagerst, og i "feltet" bliver han vel højst nr. 10, på en god dag.

Jeg sad og råbte af skærmen at han bare skulle køre for 2. pladsen. Det er overvejende sandsynligt at han aldrig igen havner på podiet i Amstel Gold Race, så det ville være en tosset placering at smide.

Han så stærk ud på bakkerne, så jeg har forhåbninger om, at han måske kan køre top 10 på onsdag og søndag også. Det ville været ret vildt.
Silkeborg IF
Skrevet af repos , moderator
Jeg var forhindret i at se løbet, og var sgu lidt chok, da jeg så Valgrens 2. plads.

Da jeg så afslutningen, blev jeg umiddelbart også skuffet over, at han ikke kørte mere køligt, men her bagefter er det meget forståeligt, at han vil sikre en podieplacering frem for at gamble.

Han skal jo bevise sig og give indikationer på, at han er værd at satse på, og den afslutning i går sætter en stor fed streg under hans potentiale.
Der sidder satme et par solide lårbasser på den knægt.

Modsat Sotd, så tror jeg faktisk, Valgren har gode muligheder for at køre med om sejren i Amstel ved anden lejlighed. Det passer ham godt, og han bliver jo kun bedre fremover. Det er selvfølgelig ikke sikkert, han rammer en dag, hvor alle forhåndsfavoritter åbenbart ikke har noget at skyde med til sidst.
Omvendt så betyder den afslutning, at der køres en anelse mere konservativt på Cauberg, for den er voldsom hård at holde det sidste stykke, især hvis der er modvind.

I øvrigt bør han være kaptajn i L-B-L. Jeg tror ikke et sekund på, at Kreuziger opg Majka er bedre bud på en sejrherre her, men deres anciennitet spiller selvfølgelig en rolle.
Valgren har vundet U/23-udgaven af L-B-L to gange, så det løb passer ham også glimrende.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Mr_bum
Valgren kunne måske godt have været mere vågen, da Gasparotto satte sin spurt ind, men omvendt lignede han ikke en, der havde ret meget at skyde med i finalen.
Skrevet af Il_Preferito
Med til gætterierne omkring Sagan og hvem han kunne og ikke kunne have smadret på Cauberg hører så også, at man skylder sig selv lige at overveje hans løbsprogram og den energi han har lagt i løbene so far.

Med undtagelse af Scheldeprijs og til dels San Luis, har det været fuld skrue og med om sejren i samtlige løb. Jeg er med på, det kun er 22 løbsdage, men hans marts og april har satme været stram.

Derudover skal man nok heller ikke undervurdere hvad den regn- og haglbyge gjorde ved mange af rytterne. Man kan selvfølgelig argumentere for, at dem der kommer fra pisvejr i Pais Vasco burde være klar på den slags, men med den distance og det vejr, er der mange, der mangler de sidste procenter.

Det er ikke en uge siden, vi talte om Samuel Sanchez og hans drømmeform. Han blev blæst væk på Cauberg, da han havde forsøgt. Det samme med Henao og Izagirre, der end ikke kom frem for at spurte. Enten underpræsterede 95% af feltet eller også var rigtig mange bare tomme, da de nåede Cauberg til sidst.

Kunne Sagan have vundet? På en god dag, ja. Er det så givet, som at han ville have "smadret alt og alle på Cauberg"? På ingen måde.I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af maarkap
Aru har meldt fra til Fleche Wallone. Det må give en lidt mere fri rolle til en rytter som Diego Rosa. Han giver odds 51 på at ende i top 3 - manden er næppe eksplosiv nok til at tage førstepladsen, men til de odds er det værd med et forsøg på top 3.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af jomic...
En ganske horribel runde for næste alle, alle undtagen davidse ramte simpelthen 0 point. Hverken en rigtig placering eller en rytter i top 3.

Stillingen er derfor:

1. (1 point) davidse
2. (0 point) nufcdinho, tobi, jomic, repos, kunarsenal, medc, nerrazzurri, udafbusken, maarkap, il_pref, sotd

Umiddelbart har ingen Felline i hhv. Fleche og Liege. Jeg har ikke samlet op om Vuillermoz styrt koster ham deltagelsen, såfremt det ender med at være tilfældet, kan han byttes (maarkap, ilpref, kunarsenal - i har ham i Fleche).
Skrevet af maarkap
Jeg har godt kigget lidt efter om jeg kunne se om han har meldt afbud, men det har jeg umildbart ikke kunne finde endnu. Pref plejer at være bedre til at opsnuse sådan noget, så satser på han giver en melding hvis han udgår.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Il_Preferito
Jeg ved ikke så meget andet end at han fik en tynd gips på i går og at røntgen ikke viste nogle frakturer.

De bestemmer sig i dag og jeg skal selvfølgelig nok sige til, hvis/når jeg hører noget.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Il_Preferito
Han kommer ikke.

Betyder det, at vi må vælge om, eller hvordan?
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af maarkap
Ja, sådan har jeg forstået det i hvert fald.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af jomic...
I må erstatte Vuillermoz, i har ham som 3´er. Det vil sige at jeres 1´er og 2´er ikke kan vælges om.

kunarsenal, der har ham som 2´er kan få lov at rykke sin 3´er op som 2´er og vælge en ny 3´er (ud fra tesen om at han har budt på sine 3 bedste og derfor må vælge sin 4´er - lige som jer).

Det må være fremgangsmåden.

I får lige jeres bud for Fleche:

pref:
Henao
Rodriguez
Vuillermoz

markaap:
Valverde
Henao
Vuillermoz

kunarsenal:
Valverde
Vuillermoz
Martin
Skrevet af NUFC Dinho
Det giver da ikke mening, at man må skifte ham ud. Så har man jo en klar fordel af at kunne vælge efter at have set Amstel. Det er vel bare ærgerligt at han er udgået lige som det var med Felline. Folk som Kwiat til Liege og Henao til Fleche er vel langt fra lige som oplagte, lige som man har mere info om Valverde.
Klub top 3: Newcastle,............................... Barcelona Spiller top 3: Ronaldo(fede), Ronaldinho, Romario
Skrevet af UdAfBusken
Det kan der være en pointe i, men vi har vel aftalt, at man må skifte såfremt en rytter udgår.

Og hverken Kwiat eller Henao er da udgået, så kan ikke skiftes ud.
Skrevet af NUFC Dinho
Var ikke klar over at det var reglerne sidste år. Uanset om det ikke virker fair for mig, så skal jeg selvfølgelig ikke komme og fortælle hvordan reglerne burde være nu. Selvom det nok er mit speciale.

Ved godt man ikke kan skifte dem ud, men jeg mente bare, at man har mere info omkring deres form i forhold til om man skulle skifte dem ind. Men altså, så må jeg jo bare blande mig i reglerne inden vi starter en anden gang.
Klub top 3: Newcastle,............................... Barcelona Spiller top 3: Ronaldo(fede), Ronaldinho, Romario
annonce
0