Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af jomic...
Udskiftninger omfatter kun skader, der forhindre rytterne i at stille til start og er meldt ud et par sider tilbage da jeg kom med mit bud. Det er fair nok at du så har trukket i land - men debatten om reglerne ligger i min verden før hyggearrangementer starter.

... og har Amstel ærligt talt sagt noget om resultaterne i Fleche eller Liege? For mig ville de være sværere at gætte nu end før - fordi ingen lader til at træde ud som storfavorit på en gruppe af en 20-30 ryttere.

Budene tyder ikke på folk har tvivlet på Valverde. Men har han overhovedet givet nogle svar i Leon? Ja han vinder, men det er Pelle Bilbao, veteranen David Arroyo og lignende han har kørt mod (dermed ikke sagt at jeg ikke tror han er hvor han skal være).
Skrevet af NUFC Dinho
@jomic

Jeg havde bare ikke set du havde nævnt det inden, hvorfor jeg synes det var fair nok at argumentere for, at man ikke burde have lov. Som du kan se på min kommentar efter Villermouz styrt, så gik jeg ud fra man ikke kunne skifte. Men selvfølgelig ændrer man ikke reglerne når man er igang, så der er ikke så meget mere i det.

Du har nok også ret med Valverde, der bare altid er godt kørende. Forskellen på når hans form peaker og den er "mindre god" er også skræmmende lille.
Med hensyn til de andre favoritter. Så var jeg godt nok skuffet over Henao i Amstel, men måske han ikke har kunne omstille sig til at være kaptajn efter Kwiat pludseligt viste svaghedstegn. Men ok, så ender han sikkert med at vinde Fleche-Wallone nu.Klub top 3: Newcastle,............................... Barcelona Spiller top 3: Ronaldo(fede), Ronaldinho, Romario
Skrevet af NUFC Dinho
Er der i øvrigt nogen, der har haft succes med at finde en video fra Tro Bro Leon, der viser mere end den sidste km. Alle steder jeg har kigget, er videoen blevet fjernet.
Klub top 3: Newcastle,............................... Barcelona Spiller top 3: Ronaldo(fede), Ronaldinho, Romario
Skrevet af maarkap
Nå, jeg må hellere få valgt en ny rytter så jeg ikke ender med at glemme det. Jeg går sgu med Albasini.

Så:

Valverde
Henao
Albasini
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Il_Preferito
Haha, ham har jeg netop oddset til top 3 og ville også have taget.

Jeg prøver at krydse fingre for i det mindste at få et point ved at smide Valverde ind i stedet så.

1. Henao
2. Purito
3. Valverde
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af tobi
@Pref

Jeg ved godt, det kan lyde en smule ubegavet og unuanceret, som jeg vurderer Sagans sejrschancer i Amstel, men jeg synes bare han igennem gentagne sæsoner og specielt Tour de France-præstationer har bevist, at han har en fuldkommen uforlignelig restitutionsevne. Derudover indledte han sin løbssæson (bortset fra Tour de San Luis) i Omloop og havde altså ikke kørt løb i Mellemøsten som i tidligere sæsoner, og ligesom mange af de andre klassikerryttere, så i forhold til en træthedsdiskussion burde det tale til hans fordel.

Og med den form, han har vist i år, og med tidligere præstationer på lignende bakker in mente (eksempelvis Rodez-etapen i Touren sidste år, hvor han og GVA udslettede alle andre), så er jeg helt overbevist om, at han ville have udklasseret alle i søndags. Dårligt vejr plejer heller ikke at påvirke ham i negativ retning.

Men det er selvfølgelig en akademisk diskussion, og det kan jo være, at der er en fornuftig grund til, at han valgte at sætte sin sæson på pause efter Roubaix. Fra mit synspunkt virker beslutningen bare lidt mystisk.

Edit: Og i øvrigt: Sagan har - af en eller anden grund - kun gode dage.
Skrevet af Il_Preferito
Det fremgår måske heller ikke så tydeligt, at jeg ikke er decideret uenig, jeg sigter bare til, at alt altså ikke er fart og mirakler, selvom man hedder Peter Sagan.

Form-wise kan det selvfølgelig lade sig gøre, men end ikke Sagan kan bare gå dybt hver eneste gang han sidder på cyklen. I bagklogskabens ulideligt klare lys, kan man nemt argumentere for, at Sagan havde haft en kæmpe chance i søndags - løbet blev afviklet i et fast tempo, angrebene var svage og mange af konkurrenterne var drænede, men cykelsport er jo heldigvis ikke så enkelt, at strålende form og store præstationer et par uger før, er lig med at man så vinder igen.

Og selvom tanken er nærliggende, når han er så voldsom, som han har været i år, så rækker planer jo længere end Amstel Gold Race og en potentiel mulighed for sejr. Californien er enormt vigtigt for både Sagan og holdet, ligesom hans Tour-deltagelse selvfølgelig heller ikke må sættes på spil ved et tilfælde af træthed.

Du har måske glemt både Strade Bianche og Paris-Roubaix sidste år, eftersom du kun husker gode dage?
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af tobi
Okay, et ekstra løb i midten af april kan næppe kompromittere hans Tour-deltagelse. Kom nu lige.

Og jeg ved ikke helt, hvad du havde forventet i Paris-Roubaix sidste år. På Carrefour de l´Arbre gik hans forskifter i stykker, så han ikke kunne komme op på den store klinge. Det var årsagen til, at han ikke kunne være med blandt de forreste i et forår, hvor han ellers ikke havde været imponerende. Mht. Strade Bianche kan jeg ikke helt lure, om du mener i år eller sidste år?

Men min pointe var også mere, at når han rammer formen, så har han ingen dårlige dage. Det gjorde han ikke for alvor i 2014 eller foråret 2015. Dog har han været glimrende kørende i alle sine Tour de France-deltagelser, hvor han gerne kører spektakulært dag ud og dag ind. Og jeg mener, helt ærligt, ikke, at han har haft en off-day i over et år. Måske med undtagelse af femte etape af Vueltaen, hvor Caleb Ewan vandt. Der måtte han alligevel betale for sin enorme overpræstation fra dagen før (hvor han blev nummer to efter Valverde på en stigning, der burde have været alt for hård for ham).
Skrevet af Il_Preferito
´Sidste år´ burde afsløre det.

Og selvfølgelig kan det da det. Det er jo ikke én løbsdag der væltet læsset,men den akkumulerede træthed,som han altså trods alt samler op. Især når han skal gå så dybt,som det må formodes han skal i et løb som Flandern, som Paris-Roubaix og som Amstel.

Hvis man ikke forholder sig til den slags, kunne man jo bare træne i bund og køre løb ustandseligt. Som Valverde.

Så spar mig for dit kom nu lige.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af tobi
Det var ikke entydigt, hvad du mente ("sidste år" kunne både pege på "Paris-Roubaix" og "Strade Bianche og Paris-Roubaix"), så hold nu op med at forsøge at udstille mig som en idiot uden de mindste tekstforståelsesevner.

Og du argumenterer vel netop for, at den ene løbsdag skulle vælte læsset, da det åbenbart skulle give anledning til den ekstra træthedsakkumulation, der ville sætte ham ude af stand til at være kompetitiv på cyklen de næste tre måneder.

I 2013 kørte han både (to etaper af) Tre dage ved Panne, Brabantse Pijl, Amstel og Flèche Wallonne (de sidste to uden den store succes, og han skippede åbningsweekenden og Paris-Roubaix), men som altid var han klar igen, da den stod på Tour of California, Tour de Suisse og Tour de France.

Selvfølgelig kan man argumentere for, at han kørte løbene lidt mere konservativt dengang, så han har uomtvisteligt gået dybere i længere tid i år, men han er altså også blevet tre år ældre, hvilket ikke er uvæsentligt i den alder og i den sammenhæng.

Og selvfølgelig er det fornuftigt at lade ham hvile sig - jeg argumenterer jo heller ikke for, at han skulle begive sig ud på fuld Ardenner-kalender - men man behøver vel heller ikke pylre sig mere om ham end højst nødvendigt, når han absolut intet indtryk giver af at være ved at blive træt. Det kan selvfølgelig være, han siger noget andet internt, hvilket i så fald vil give en god forklaring på beslutningen om at holde sig væk fra Amstel.

Og i 2013 var det jo som nævnt med begrænset succes, at han begav sig i kast med Amstel og Flèche Wallonne (det sidste var dog under alle omstændigheder lovligt optimistisk), og det kan sagtens være, at beslutningen beror på den erfaring. Men igen - jeg tror bare, at han ville have været i stand til det, uden de fatale konsekvenser, du stiller op. Men det kan vi jo skændes om helt til næste sæson, hvor han måske gør forsøget.
Skrevet af Il_Preferito
Altså,hvis Amstel udvikler sig som i år,så kan han nemt vinde den,vil jeg mene.

Hvis Bling kan - og han var storfavorit - så kan Sagan selvsagt også. Det der potentielt komplicerer det,er hvis typer som Gilbert er helt i hopla og kan ødelægge feltet på Cauberg.

Og jeg argumenterer ikke kun for én løbsdag. Med i den er der træning,recon,presse,the works. På et tidspunkt når selv Sagan en grænse. Også selvom han er verdens bedste.

Og Californien er som sagt vigtig. I år måske mere end nogensinde.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af tobi
Okay, så er der da en hel del, vi er enige i. Man kan endda også sige, at Amstel måske ville være et af de mindst hårde løb for ham, da han "bare" skulle have sørget for at holde sig til indtil en eksplosion på Cauberg. Så det ville kræve en noget mindre kraftanstrengelse end i brostensløbene.

Kan du uddybe, hvorfor Californien skulle være endnu vigtigere i år? Jeg tænker i hvert fald, at han får det sværere end normalt, da både Cavendish, Kristoff og Gaviria stiller til start, og det bliver nok trods alt svært at gentage sidste års bedrift ved decideret at vinde løbet igen. Er det i sponsorbaner (amerikansk udstillingsvindue), du tænker?
Skrevet af Il_Preferito
Lige præcis.

Hans kontrakt bliver ufattelig stor(eller rettere større,for den bliver i forvejen svær at fatte,er mit gæt),hvis han laver noget derovre igen,tror jeg. Ovenpå Californien og Richmond sidste sæson,har han et rigtig godt brand hos dem og øger han den salgsværdi,tror jeg Specialized vil gøre tæt på hvad som helst for,at han bliver på et af ´deres´ hold.

Der var meget snak om Californien i Wiggins´ afsluttende år hos Sky også. Han ville nå at vinde/gøre en god figur,fordi han så kunne markedsføres derovre,når Tour-sejren blev lagt oveni.

Det hedder sig jo i hvert fald at amerikanerne er svært ligeglad med alt andet end Touren og deres eget løb i Californien. Men de er jo heller ikke rigtig kloge - selvom det nok er der (og i Rusland) pengene er, indtil ørkenstaterne virkelig træder ind i cykelsporten også.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af maarkap
Jeg har åbenbart spillet på det rigtige tidspunkt. Har spillet Diego Rosa i top 3 til odds 51 og Valgren top 3 til odds 81 - de er faldet til henholdsvis 11 og 16.

I h2h fik jeg igår Wout Poels over Adam Yates til 2,25, nu er den på 1,8.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af kunarsenal
Jeg må hellere også komme med en opdatering:

1. Valverde
2. Martin
3. Moreno
Skrevet af Il_Preferito
Jeg har satset og taget et par små indsatser på Dan Martin til at slå Valverde og Moreno til at slå Alaphilippe.

Håber at Etixx trykker til for Dan Martin og bruger Alaphilippe, Vakoc og Jungels op i forløbet.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af maarkap
Dan Martin styrter og udgår..
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Il_Preferito
Nah, nu er han jo på et ordentligt hold, der ikke er fyldt med væltepetere.

Og der var alligevel ikke odds på det scenarie.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Il_Preferito
Henao er blevet suspenderet for problemer med sit blodpas (for anden gang) og stiller ikke til start i dag.

Er han også omfattet af udskiftningspolitikken? Og på søndag?
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Davidse
er Henao blive smidt ud af deres løb ???
annonce
0