Snak

Mere indhold efter annoncen
Arh hvor er det godt lavet. Flot!

Så har vi sgu jæn a´ wær. Ikke dårligt :)

Så skal vi bare have 1-2-3 i herrenes U23, så det ser pænt ud sammen.
Silkeborg IF
Det lugter endnu mere af at Fiesole, og den efterfølgende Via Salviati-knold, er noget man kan overleve, hvis man tænker sig om.

Så vidt jeg kan forstå på meldingerne fra juniorløbet, har Amalie Dideriksen været "sat af" flere gange, for så at komme op nedad, og blot sidde med.

Både U23 og de voksne herrer er selvfølgelig lidt et andet monster, men det bekræfter mig nok desværre i, at vinderen skal være hurtig på stregen. Det stinker lidt af at Valverde skal være verdensmester på søndag.

Og det åbner døren for Alaphilippe i dag, synes jeg. Håber dog på noget Yates-magi.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Helt enig. Efter at have kigget stigningen, og i særdeleshed nedkørslen, tror jeg også på en ret stor gruppe samlet set.

Så ja, fransk verdensmester i dag, og så skyder jeg dog stadig på slovakisk på søndag. Hvis Valverde kan sidde i finalen så kan Sagan også.
Silkeborg IF
X-factor bliver selvfølgelig vejret. Hvis der, som det meldes lige nu, bliver uvejrslignende tilstande, så bliver nedkørslen nok ret fræk.

Men det kunne godt tyde på slovakisk sejr, ja. Desværre. Spurten lyder også til at være rigtig lang, Dideriksen sagde i hvert fald at hun kunne se stregen fra omkring kilometerporten, og vidste at hun kunne køre en god spurt fra banen.

Jeg hænger min hat på at Nibali og Cancellara kan få det til at eksplodere på Fiesole.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Ja, det skal komme fra dem. Alternativt fra colombianerne, men spørgsmålet er hvor seriøst deres angreb bliver taget, og om feltet i stedet bare presser på og hænger 10-15-20 sekunder efter på toppen. Det bør de kunne hente nedad og på indløbsstrækningen. Så det skal nok være et af de helt store navne der skyder for at der reageres.

Jeg glæder mig til at se om Spanien har styr på taktikken, eller om Moreno og Rodriguez angriber på skift og ender med at slå Valverde ihjel.
Silkeborg IF
Nåh...

De begynder at køre stærkt efterhånden. Valgren må snart begynde at røre på sig. Vi er stadig 4 danske ryttere i frontgruppen, omend den ene hænger hele tiden.

De store ryttere har hverken vist styrke eller svaghedstegn endnu, men det kan ikke vare længe. De forreste 4 må snart være kvalt. Afrikanerne må snart være sat af osv. Og så begynder fyrværkeriet.
Silkeborg IF
Så bliver der åbnet... Så skal danskerne sgu snart være vågne...

Imponerende at ham fra Eritrea kan sidde med Gougeard.
Silkeborg IF
Afrikansk cykelsport er jo trods alt på vej fremad. Takket være gode gamle Pat.

Det er endelig lykkedes mig at få adgang til UCI´s Youtube-kanal, så jeg i det mindste nu kan se løbet med engelsk kommentator, fremfor italienske. Det gør det lidt mere spiseligt.

Kom så DK! Alternativt Yates 1 & 2.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Stor overraskelse for mig. Hollandske van der Lijke er sat af feltet. Ikke mere end at han måske kan komme retur igen, men dog et gedigent svaghedstegn.
Silkeborg IF
Dejlig aggressiv kørsel af franskmændene. Jeg er helt tosset med deres ungdomsafdelinger. De har virkelig sadlet om de seneste år, efter nogle gedigne skuffelser på pro niveau.
Silkeborg IF
annonce