Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af maarkap
Ja okay. Havde dog forventet at han holdte til den sidste stigning. Håber stadig på et okay tempo der.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af AHUJ
Jeg har slet ikke skiftet ud i mit rene sprinterhold.

Ruffoni, Hofland, Sabatini, Mareczko, Nizzolo, Viviani, Kittel, Sbaragli og Porsev. Forhåbentligt bliver der revancheret en del i morgen, for det ender da helt galt i dag.
YNWA
Skrevet af tobi
For helvede da også, Colbrelli. Når du er min kaptajn, skal du ikke lave en Jakob Piil midt i en spurt!

Men det var ellers en vældig fed etape, der var endda en smule hårdere, end jeg havde forventet.

Landa var ikke ligefrem vildt imponerende, og han var en af de allersidste, der kom med gruppen, der endte med at afgøre det. Fuglsang så igen fremragende ud.

Edit: Og Moser fik da godt nok undervurderet den stigning godt og grundigt. Han fløj væk i bunden, og dumpede så bare igennem feltet lidt inden toppen og nåede lige akkurat ikke med de bedste henover. Ret dumt.
Skrevet af maarkap
Jeg havde sgu også Colbrelli som kaptajn. Havde ellers kraftigt overvejet Dumoulin.. Men med ham og Ulissi på holdet, har jeg nok ikke haft den værste dag, selvom resten er lort.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af NUFC Dinho
Hold kæft det er bittert med Colbrelli. 2 hold med ham som kaptajn. Dem der har taget det "kedelige" valg med Tom som kaptajn, får godt nok mange point på ham i dag.

Som det ofte er med den slags etaper, så var den langt hårdere end folk havde regnet med. Fed etape og Fuglen så, som altid, god ud på sådan etape, der ikke afgør noget. Så får man forhåbninger og så kan han ikke være med, når det virkeligt gælder.
Klub top 3: Newcastle,............................... Barcelona Spiller top 3: Ronaldo(fede), Ronaldinho, Romario
Skrevet af tobi
Ja, i hindsight er det også svært at godtgøre, at man ikke valgte Dumoulin som kaptajn. Heldigvis havde jeg også Ulissi, hvilket det ikke ser ud til, at mange har haft, så jeg tænker, det var en fin runde for mig. Mine sprintere, Nizzolo og Arndt, fik endda klemt ballerne sammen og tabte under to minutter, så alle de kedelige minuspoint, slipper jeg endda også for.
Skrevet af SotD
Mit "gode" (gratis) hold var hæderligt i dag med Dumoulin som kaptajn, og uden at bruge ret mange penge på udskiftning. Jeg har også Jungels på det hold, men det er så også det. Resten skal jeg vist bare trøste mig over, ikke at miste ret mange point på.

Jeg havde Kittel, som giver lidt minus, men han har trods alt stadig point trøjen, så det er begrænset. Hofland og Tjallingii giver nogenlunde runde tal også (Tjallingii kan jeg ikke lige lure hvor meget tabte), da Kruijswijk sender lidt bonus point deres vej. Geniez virker dyr, medmindre de bare ikke har noteret ham rigtigt...

Mit bud er at jeg nok beholder min førsteplads i gruppen, mens mit andet hold tæsker nedad.

Jeg fik desværre ikke set noget fra etapen, kender I et sted hvor man kan se de sidste 20km eller lign.? Bare så jeg får lidt syn for sagen i forhold til hvem der var stærkere/svagere end resultatlisten lige indikerer.
Silkeborg IF
Skrevet af tobi
Geniez udgik (jeg aner ikke hvorfor), så han var pænt uheldig at have.

Edit: Etaperne bliver smidt på Youtube, så der kan du helt sikkert finde den i løbet af aftenen.
Skrevet af SotD
Argh øv, ja så ser holdet jo ikke helt så lækkert ud længere. Jeg må krydse fingre for at det at have Dumoulin som kaptajn er nok.
Silkeborg IF
Skrevet af Il_Preferito
Roadbooken er som sædvanlig tæt på ubrugelig,når det handler om det italienske landskab.

Indløbet til den sidste skrappe stigning var jo meget, meget hårdere end profilen og beskrivelsen antyder.

Men virkelig fed etape. Og stærkt af Ulissi,må man sige - flot timing og masser af kræfter.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af UdAfBusken
Fed etape. Udfaldet af den var utroligt godt at forudsige, men jeg havde godt på fornemmelsen, at det kunne blive dyrt at have for mange sprintere på holdet, hvis der blev skruet op for gassen. Det skal dog siges, at jeg forsøgte at få plads til Nizzolo men måtte opgive pga. prisen.

Den er også lidt svær at forudsige i morgen. På papiret ligner det en dag for sprinterne, men etapen er 233 km lang og har en hård sektion lidt over midtvejs. Selvom der kun er 1 kategoriseret stigning, så går det meget op og ned. Selve opløbet stiger også med et par procenter, så man skal have noget at skyde med, hvis man skal vinde i morgen.
Skrevet af tobi
Hvilket hold har du?

Og ja, i morgen er slet ikke en no-brainer. Jeg tror dog, der er en god chance for, at Nizzolo endelig får brudt forbandelsen.
Skrevet af SotD
Jeg tror Greipel napper den i dag. Han har ikke været specielt skarp endnu, men en let stigende afslutning og mange opslidende km lyder godt for ham. Demare er også et oplagt bud.

Jeg glæder mig dog til at se om Ulissi vil prøve på noget igen. Han kan næppe følge med i morgen, så hvis han skal i Maglia Rosa, skal han forsøge sig i dag.
Silkeborg IF
Skrevet af UdAfBusken
Hvilket hold har du?

Og ja, i morgen er slet ikke en no-brainer. Jeg tror dog, der er en god chance for, at Nizzolo endelig får brudt forbandelsen.


Jeg har holdet Tropiske Fusentaster, så jeg havde en fin runde.

Hvis man udelukkende kigger på opløbet i dag, passer det virkelig godt til Caleb Ewan. Farten vil være lidt mindre, så han vil nok have en smuldre nemmere ved at positionere sig, og hans lille størrelse passer fremragende til en spurt med et par procenter på, som han viste i Vueltaen sidste år. Problemet for ham er længden af etapen og den hårde sektion midtvejs, som muligvis tapper ham lige lovligt meget.

Nizzolo er et godt bud i dag. Så vidt jeg ved, har han aldrig vundet en etape i Giroen, så det er ved at være på tide.
Skrevet af Il_Preferito
Nizzolo og Demare bliver giftige, men med den form både Kittel og hans lead out-tog viser, tror jeg der skal mere end 3.4% i en 5-600m til at stoppe ham. Men de kommer nok tættere på.

Hvis Ewan skal vinde en spurt i årets Giro, er det dog nok i dag. Den minder meget om den han vandt i Vueltaen sidste år.

Edit. Og man skal selvfølgelig heller ikke glemme Modolo, som opløbet er tæt på skræddersyet til. Har dog en fornemmelse af at holdene med tog (FDJ, Trek og Etixx), nok kan holde det i skak, selvom det stiger.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af tobi
@UAB

Det var noget af et spring op, du tog der, må man sige.

Og det er korrekt, at Nizzolo aldrig har vundet en Giro-etape. Det var det, jeg mente med, at han har en forbandelse at bryde, for han har hele syv andenpladser og yderligere tre tredjepladser. Og i det hele taget på WorldTour-niveau har han godt nok en enkelt sejr fra Eneco Tour 2012, men derudover har han vist 15-16 andenpladser, så han har nok haft en del frustrerende øjeblikke gennem karrieren.
Skrevet af SotD
Øv. Jeg har først nu set at Kittel har fødselsdag i dag. Hvis jeg havde vidst det, så skulle jeg have haft ham som kaptajn på begge hold, og ikke kun mit "bedste" hold - Som jeg i øvrigt skal vurdere om jeg vil bruge 99kr på i morgen, selvom jeg ikke kan vinde præmier.

Jeg er i syv sind om min bold.dk ære er så meget værd :)
Silkeborg IF
Skrevet af SotD
Omar Fraile er udgået, hvis det interesserer nogen. Han styrtede åbenbart på 2. etape. Kender I til andre ryttere der kører rundt med skader?
Silkeborg IF
Skrevet af UdAfBusken
Jeg er i syv sind om min bold.dk ære er så meget værd :)


Spiller du for hæder og ære, vil jeg råde dig til at holde fast i dit oprindelige guldhold.
Skrevet af SotD
Spiller du for hæder og ære, vil jeg råde dig til at holde fast i dit oprindelige guldhold.


True. Men det er nu også meget sjovt at ligge i top 100... Nu ser jeg. Hvis dagen i dag gør ondt på holdet, så er det i hvert fald ikke det værd. Ligger det stadigvæk i top 100 (og fortsætter med at trække fra mit guldhold), så kan jeg godt finde på at bruge pengene, selvom det giver enormt ringe mening.

Jeg forstår ikke hvorfor det skal være dyrere nu end i starten, når man allerede har frasagt sig præmien. 100kr uden mulighed for at vinde noget, kontra 69kr i starten med mulighed. Oh well. Det vidste jeg jo...

Relativt intetsigende etape so far, der bliver kørt hæderligt tempo, men uden nogen rigtigt bliver sat. De sidste par knolde virker ikke specielt hårde, af hvad jeg lige kan læse mig til, så det ender nok som forventet - I en massespurt. Jeg glæder mig til at se, om de har undervurderet den afsluttende stigning i spurten, eller om den er så ufarlig, som den ser ud.
Silkeborg IF
annonce
0