Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af UdAfBusken
Hvis der virkelig var så meget modvind, som Fuglsang sagde, gør det hans præstation endnu mere imponerende. Spørgsmålet er, om han ikke kunne have taget mindst lige så meget tid ved at vente, men han skal selvfølgelig have cadeau for at køre et offensivt løb. Jeg håber, at han har fuldstændig frie tøjler og er blevet sidestillet med Nibali, for jeg tror virkelig på ham i år.

Desuden fremragende spillet af Dumoulin med sin "jeg er her kun for tt´erne"-retorik. Det er der vist ikke mange, der tror på længere, hvadenten det oprigtigt var planen inden løbet blev skudt igang eller ej.

Ellers vil jeg bide mærke i, hvor stærk Kruijswijk er allerede nu. Han plejer jo gerne at være middelmådig og smide en håndfuld minutter i den første uge, så kan han være lige så skarp i tredje uge, som han plejer, bliver han ubehagelig. Det kan selvfølgelig være, at han er for godt kørende allerede og brænder ud (det ville jo heller ikke være første gang i historien, at et hollandsk klassementshåb viser lovende takter for siden at falde helt igennem). Jeg har dog en god fornemmelse med ham.
Skrevet af maarkap
Det var godt nok en underlig etape, i forhold til at den ikke var vurderet til at være særlig hård inden. Men det tegner godt for spændingen i løbet.

Folk har snakket meget om at Dumoulin har spillet godt skuespil indtil nu omkring klassements kørelse. Tja - manden har da løjet, men han er jo ikke mødt op og lignet en tempospecialist. Tværtimod har han set trimmet ud.

Fuglsang var stærk og "vandt" et spurt opgør?! Det kan jeg ikke huske at jeg nogensinde har set før. Så er spørgsmålet bare hvornår hans obligatoriske dag med maveproblemer kommer..

Jeg er spændt på enkeltstarten på søndag. Hvordan de tre favoritter det der og hvordan kommer Zakarin og Fuglsang til at kører.

Landa skal godt nok oppe sig, hvis han ikke skal blive kørt helt ud af GC der.

Så lige manager spillet:

PIK FUCK LORT - den havde ikke registreret mit kaptajnskift på holdet uden udskiftninger og Nizzolo var åbenbart ikke en god kaptajn at have idag..

Og på det andet brændte jeg igen nallerne på ikke at vælge den sikre kaptajn (Dumoulin), men endte åbenbart med den bedste runde i gruppen, så jeg skal ikke brokke mig for meget. Fuglsang reddet mig.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af tobi
Sprinterne er allerede blevet sat...
Skrevet af Il_Preferito
De er oppe igen.

Spændende er det selvfølgelig om der bliver kørt så hårdt, at de bliver sat på den næste også, men med 40km hjem og en ordentligt stak sprinterhold, burde du kunne gøre et eller andet.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af SotD
Jeg var så tilpas nervøs for de bakker/stigninger der at jeg valgte kun at gå med 3 sprintere i dag - Vel og mærke nogle som plejer at køre godt på stigninger: Demare, Sbaragli og Colbrelli.

Det samme gør sig gældende for i morgen - Jeg satte egentlig holdet efter begge etaper, og det faktum at jeg synes de var svære at læse, så jeg nu i stedet er klar til enkeltstarten (Mere eller mindre).

I dag tror jeg dog at Greipel, Nizzolo, Modolo og de fleste andre nok skal komme til mål - Jeg er mere i tvivl om det i morgen. Kittel er et åbent spørgsmålstegn.
Silkeborg IF
Skrevet af tobi
I morgen er for klassementrytterne. Det kan der vel ikke være så meget tvivl om.
Skrevet af Il_Preferito
Nej, i morgen er klassement.

Det er grusveje, farlige nedkørsler og vejret tegner til at gøre det ekstra svært. Det er selvfølgelig svært at gardere sig mod et udbrud, men det er kun de allerbedste der kan i morgen, tror jeg.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af SotD
I morgen er for klassementrytterne. Det kan der vel ikke være så meget tvivl om.


Det er jeg ikke nødvendigvis enig i. Jeg tror ikke klassementrytterne er synderligt interesserede i at hamre igennem dagen inden en lang enkeltstart. Jeg tror det bliver en udbryder dag i morgen. Og mon ikke nogle af de sekundære sprintere kunne være interesserede i at hoppe med? Battaglin, Sbaragli, Tsatevich, Pozzato, Trentin, Rojas, Bole, Grosu, Belletti, Colbrelli, Arndt...

Simon Clarke kunne også være et bud i morgen.
Silkeborg IF
Skrevet af tobi
Det er selvfølgelig muligt, men Valverde siger, at det umiddelbart ligner hans yndlingsetape i løbet - også fordi det er en spektakulær Strade Bianche-agtig stigning, der skal køres kort før mål (den er dog meget længere end stigningerne i det løb). Derudover er det en så nem etape, at der sikkert ikke kommer et uoverskueligt stærkt udbrud af sted, som Movistar eventuelt ikke ville kunne holde i snor.

Grimme billeder med Javi Moreno i øvrigt.
Skrevet af tobi
Det var så Nizzolos ottende andenplads i Giroen. Stadig ingen sejre.
Skrevet af SotD
Puha, det var en forfærdelig dag i dag... Demare fuckede fuldstændig op. Ender han mon overhovedet i top 15?

Havde jeg nu fået byttet Demare med Nizzolo (ikke at jeg overvejede det), så havde det været som forventet/håbet, men med hverken Demare, Colbrelli eller Sbaragli i top 10 så er det godt nok noget hø. Ohh well, jeg har ikke så mange udgifter til udskiftning.

Virkelig et surt tidspunkt for Kittel at få defekt på. Caleb Ewan er godt nok all over the place. Der er lidt at arbejde på.
Silkeborg IF
Skrevet af SotD
Er der nogen der har set hvad der skete med Chaves? Han er faldet ud af top 10. Kunne han bare ikke sidde med til sidst, eller har han været i defekt?
Silkeborg IF
Skrevet af tobi
Han var bag et hul og tabte ni sekunder, så ikke den store panik.
Skrevet af NUFC Dinho
Der kom et hul i feltet. Chavez, Firsanov og Hesjedal tabte 9 sekunder. Sbarsgli blev 11er, Demare blev 13er og Hofland blev sat og tabte nogle min.
Klub top 3: Newcastle,............................... Barcelona Spiller top 3: Ronaldo(fede), Ronaldinho, Romario
Skrevet af SotD
Godt spillet i dag i øvrigt af Tobi, og i særdeleshed Forlan21 - Han kommer til at tæske fremad.
Silkeborg IF
Skrevet af tobi
Jo tak! Det var lidt ærgerligt med Hofland - der kunne jeg lige så godt have haft Sbaragli. I øvrigt frækt af Coledan (som jeg havde med som en billig holdkammerat til Nizzolo) at være lige ved selv at køre i top 15 også - det havde været blæret nok.
Skrevet af SotD
Så er der allerede opdateret. UAB smutter forbi og tager 1. pladsen. Jeg satser på, at hive dig ned igen i morgen, hvor du trods alt skal skifte lidt mere end mig :D
Silkeborg IF
Skrevet af NUFC Dinho
Havde det ikke været for 2, der ikke gide skifte ud, så havde UAB haft bedste runde af alle. Inponerende. Jeg tror jeg skal til at skrive mit kaptajn valg op herinde, så folk ved hvem de skal holde sig fra.
Klub top 3: Newcastle,............................... Barcelona Spiller top 3: Ronaldo(fede), Ronaldinho, Romario
Skrevet af NUFC Dinho
Eller er det ikke ham der er Forlan? Nu er jeg forvirret.
Klub top 3: Newcastle,............................... Barcelona Spiller top 3: Ronaldo(fede), Ronaldinho, Romario
Skrevet af UdAfBusken
Jeg har holdet Tropiske Fusentaster.

@SotD

Tja, jeg skal vel skifte for i omegnen af 400.000, så det er ikke et kæmpestort forspring du kommer til at have, hvis man modregner mine udskiftninger i morgen med min føring.
annonce
0