Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af SotD
Kruijswijk bliver vild i det her løb...

EDIT:

Hvor er det typisk at Fuglsang altid skal rammes af uheld. Enten kaster de andre flasker i hjulet af ham, bliver væltet af en motorcykel, eller får defekt på et nøgletidspunkt.
Silkeborg IF
Skrevet af UdAfBusken
Fuglsang med defekt, netop som han var ved at komme tilbage. Det er da utroligt.
Skrevet af SotD
Dumoulin taber godt nok meget i dag. Han risikerer vel at smide 2 minutter til de bedste...

Det kan blive svært for ham at tage trøjen tilbage i morgen, hvis han ikke snart finder sig selv.
Silkeborg IF
Skrevet af SotD
Hold nu KÆFT hvor er det godt kørt af Fuglsang!!

Så henter I lige halvandet minut på Brambilla, tak.
Silkeborg IF
Skrevet af UdAfBusken
De skal hente næsten to minutter på Brambilla, hvis han ikke skal i trøjen. Det gør de ikke.

Glem det, jeg kiggede på tiden til Dumoulin.
Skrevet af SotD
Nu går der et minut eller noget, så ser vi Jakob på jorden, efter han har kørt et egern ihjel eller lign.
Silkeborg IF
Skrevet af Hasselbaink.
Haha, ja det er nok ikke helt skudt ved siden af!
Skrevet af repos , moderator
Det er sgu er næsten typisk Fuglsang. Det bliver nok vanskeligt at komme op, hvis Movistar har besluttet sig for at holde kæden stram.

Forhåbentlig holder Brambilla. Jeg under ham sejren efter hans kørsel i Strade Bianchi.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af SotD
Tillykke med sejren, og trøjen Brambilla. 45 sekunder henter de ikke på ham på sidste km.

Fanme flot kørt. Så er spørgsmålet om det er Zakarin der ryger i Maglia Rosa i morgen?
Silkeborg IF
Skrevet af UdAfBusken
Det er fandme ærgerligt for Fuglsang. Han havde været nr. 2 i klassementet, bedst af alle klassementsryttere, inden tt´en i morgen, hvis ikke han havde tabt kæden. Nu dumper han i stedet ned i udkanten af top 10, måske endda udenfor, alt efter hvor langt han er efter.
Skrevet af SotD
Det er nu altså ikke sikkert at han havde siddet med hjem alligevel. Han røg begge gange der blev accelereret af Valverde, og han havde nok med stor sandsynlighed tabt et par sekunder i den afslutning der, som han så ud i dag, så mon ikke han var endt bag Zakarin alligevel.

Men ja, det er pisse uheldigt - Og endnu mere uheldigt fordi han nu ryger næsten et minut efter Nibali + det han taber til ham i morgen. Så der er ingen chancer for at han bliver sidestillet som kaptajn. Så nu kommer han til at fungere som trækhest hver gang Nibali hænger i bremsen, og så ender han som nr. 8-12 i klassementet.

EDIT:

Skidt dag for mit bedste hold, som igen tæsker den forkerte vej. Tilgengæld ryger mit dårlige hold nok fremad. Der har jeg Brambilla, som også giver lidt point til Jungels. Montaguti giver point til Pozzovivo, som formentlig også selv kører i top 15 og ryger i top 10 GC. Valverde bliver 6er i dag. Han er min kaptajn. Han må være nr. 4 i klassementet også. Kruijswijk bliver nr. 7 og nr. 3 i klassementet. Så har jeg Chaves som nr. 8 og han ryger i top 10. Monfort, Pirazzi og Scarponi giver formentlig -20.000 eller mere.

Så nu varer det ikke længe før de to hold jeg har bytter plads, og så kan jeg sidde og skumme som jeg plejer :)
Silkeborg IF
Skrevet af maarkap
Mon ikke han havde kunne sætte med, hvis han ikke havde brugt sine kræfter på at kører så hurtigt op alene.

Pisse uheldigt og typisk ham.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af UdAfBusken
Han røg første gang Valverde accellerede, men han var til gengæld forrest i gruppen med Pozzovivo og Landa, der kom op (og som alle sad med). Anden gang han blev sat havde han netop lukket hullet helt alene.

Det kan godt være, at han havde mistet et par sekunder i afslutningen, men han havde stensikkert været med favoritgruppen hjem.

Og ja, det mest ærgerlige er, at han nu er efter Nibali. Han får nok ikke lige så frie tøjler, selvom man da kan håbe, at de ikke tør ofte Fuglsang fuldstændigt endnu, hvis Nibali hænger lidt.
Skrevet af NUFC Dinho
Fandme ærgerligt med Fuglsang, der bestemt havde god mulighed for at sidde med hjem uden uheldet. Jeg synes dog stadig han viste svaghedstegn og syntes ikke det sagde så meget, at han lukke hullet op igen, for der kørte de ikke stærkt foran og gruppen med Jungels var også tæt på at få kontakt, da Valverde rykkede igen.
Desuden undrer jeg mig gang på gang over, hvor lidt Fuglen imponerer nedad. At folk generelt ser ham som en god nedkører forstår jeg ikke.

Nibali lignede flere gange en, der kørte mod Fuglsang i stedet for med. Respekten for ham bliver ikke ligefrem større for hver dag der går.
Klub top 3: Newcastle,............................... Barcelona Spiller top 3: Ronaldo(fede), Ronaldinho, Romario
Skrevet af repos , moderator
Nibali kører kun for sig selv. Han gider ikke Astana og omvendt.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af tobi
Og det var så det for Kittel i Giroen.
Skrevet af SotD
Endnu en spændende dag, hvor meget tid kan blive vundet/tabt.

Desværre tror jeg at Jakob Fuglsang kører en dårligere enkeltstart end han havde gjort hvis han endnu havde været foran Nibali. Han kommer helt sikkert stadigvæk til at køre en flot tid, men jeg tror ikke han kører markant frem i klassementet.

Brambilla må miste trøjen i dag, jeg kan ikke se ham beskytte sig mod 23 sekunder til Zakarin, men jeg er nok egentlig mere tilbøjelig til at tro at Maglia Rosa havner på Kruijswijk eller Nibali.

Det kan heller ikke afvises at Dumoulin springer tilbage i førertrøjen. Han har trods alt kun 1:05 op til Brambilla, og vigtigere endnu ca. 40 sekunder til Zakarin. Han hentede 19 sekunder til Nibali på prologen. Men jeg har svært ved helt at greje sværhedsgraden af etapen.

Jeg går ud fra at Preidler eller Ludvigsson kommer til at køre en rigtig god tid, så der kan sendes informationer til Dumoulin, på samme måde kan jeg forestille mig at Boaro kommer til at køre en god tid - Både for sig selv, og for Majka. Og han så stærk ud i går.

Hvem tænker I der kunne gøre det godt, udover "The Usual Suspects" som Dumoulin, Cancellara, Jungels og Küng?

Personligt tænker jeg at den kan ligge ret godt til ryttere som Monfort og Siutsou også.
Silkeborg IF
Skrevet af UdAfBusken
Kangert har jeg lidt fidus til. Han har før gjort det fremragende på de lange enkeltstarter i giroen, han er i god form og jeg tror, at han kommer til at give den gas, så Nibali og Fuglsang har nogle mellemtider at gå efter.

Ellers tror jeg, at Chaves kommer til at overraske positivt og klare sig hæderligt sammenlignet med de andre klassementsryttere. Amador kan jeg også se køre en virkelig god tid, men det vil selvfølgelig ikke være specielt overraskende.
Skrevet af tobi
Puha, det virker som en stor brøler at have taget chancen med at sætte Cancellara på holdet. Han er 20 sekunder efter Matthias Brändle ved anden mellemtid.
Skrevet af NUFC Dinho
Jeg satsede og tog Cancellara, hvilket tydeligvis var en fejl. 20 sek. efter ved 2. tid og ved 1. er han kun 5. bedst lige nu.
Skulle have holdt mig til Nibali og Boaro, som jeg havde imorges.
Klub top 3: Newcastle,............................... Barcelona Spiller top 3: Ronaldo(fede), Ronaldinho, Romario
annonce
0