Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Il_Preferito
Det var nu heller ikke dig, jeg lige havde i sigtekornet der, repos.

Hele den her kritik af Fuglsang og hans resultater, slår mig bare som noget en klassisk Grand Tour-sofaseer vil byde ind med.

"Han vinder ikke nok". Nej, det er meget muligt, men det er også ret svært at vinde i cykelløb. Faktisk synes det ofte at være sådan, at meget få har monopol på den slags. Især i det lag, Fuglsang befinder sig i. Beretter Fuglsangs talent til mere? Ja, det gør det utvivlsomt.

Det, jeg prostesterer mod, er at han klassificeres som hjælperytter og endda en "sub-par" en af slagsen. Det er idiotisk på et niveau, jeg slet ikke kan forholde mig til.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af SotD
Han er en fin hjælperytter, men han har jo ikke kun haft off days i de rigtige bjerge? Han har jo ikke hjulpet Nibali en eneste gang, og er jo ikke fordi han har cyklet fra alt og alle...


Jakob Fuglsang havde sin første off day på 14. etape. På etaperne før det sad han med de allerbedste, når han ikke var ramt af uheld. På 6. etape var han den absolut stærkeste af alle favoritterne, og havde han ikke været ramt af uheld på 8. etape så havde han fortsat ligget nr. 2 gående ind til enkeltstarten på 9. etape hvor han potentielt godt kunne have ædt sig selv mere en tilfældet blev. I hvert fald ville han have været nr. 3 på daværende tidspunkt - og så fulgte han op med at være blandt de allerstærkeste igen på 10. etape, hvorefter han igen var pisse uheldig på 11. etape, derefter viste han igen på 13. etape at han var blandt de bedste.

Der ville han altså have ligget nr. 3 mindst, hvis ikke han havde været uheldig, og så havde han sin offday på 14. etape, hvor han alligevel får samlet sig op til at køre ind med Valverde, Pozzovivo og rent faktisk endte med at sætte Amador med næsten et minut. Piller vi de knap 3 tabte minutter fra uheld fra, så havde han så ligget nr. 4 inden bjerg enkeltstarten, hvor han igen kørte lige op med ryttere som Nibali, Amador og kørte fra Uran. Her ville han så have ligget nr. 7 - Og i går viste Nibali så afgørende at han ikke kan vinde Giro´en, og Jakob er for længst ude af klassementet, så mangler formentlig både lidt form til at sidde med de bedste og en røvfuld motivation, som forsvandt endegyldigt på 13. etape.

Jeg håber at Nibalis breakdown kan betyde at Jakob kan få lov til at forsøge sig enten i morgen, fredag eller lørdag. Hvis han kører som han har gjort i går så kommer han ikke i top 10, men hvis han finder det niveau han har haft alle andre dage, så gør han. Og det skal vel heller ikke helt underkendes at Astana fører holdkonkurrencen. Det gør man ikke hvis de store falder helt igennem. Og det har han ikke gjort. Men det er klart at han skal løfte sig fra i går, og han må helst ikke have dårlige dage som den på 14. etape, hvor han skal køre sig tilbage, men ser man bort fra de to dage så har det været et RIGTIG flot løb af ham. Både det han har kørt selv, men bestemt også det han har været for Nibali.

Jeg tror det bliver sundt for Jakob at komme væk fra Nibali til næste sæson, og så se om han kan hæve sig en smule.
Silkeborg IF
Skrevet af tobi
Det var selvfølgelig Villan =) jeg havde rette lige netop den kommentar til, repos. Jeg beklager, at jeg ikke formåede at skille det ad, men bare fik kastet en masse hidsige ord i en generel retning!

Og så lige noget andet: Wout van Aert, verdensmesteren i cyclocross, har lige vundet prologen i Belgien Rundt. Over ryttere som Tony Martin, Niki Terpstra og Lars Boom. Der er godt nok krummer i ham.
Skrevet af SotD
Ulissi sprinter, ikke overraskende, med i dag. Det gør han sikkert også ved målstregen.

Det ligner også at Eduard Grosu skal lege med i dag.
Silkeborg IF
Skrevet af Villan =)
Kunne være fedt hvis bak snupper den på rutinen, går dog desværre tilbage af nu..
Skrevet af SotD
Hold nu KÆFT hvor er det ringe af Trek!
Silkeborg IF
Skrevet af tobi
Hvad skulle de dog gøre? De er syv mand tilbage. De trak hele dagen, og da Bak, Belkov og Konovalovas kørte væk, måtte de alle sammen slagte sig selv for at holde dem inden for rækkevidde. Der var jo slet ingen hjælperyttere tilbage for nogen hold til sidst, så man kan vel klandre alle de andre hold for at køre endnu ringere, hvis det endelig skal være.

Men det er selvfølgelig helt ekstraordinært bittert for Nizzolo, det er jeg med på. Jeg er bare ikke sikker på, at de kunne have gjort så meget andet.


Edit: Okay, det var selvfølgelig ekstremt dumt, at de lod de tre køre i det hele taget. Så ja, du har ret!
Skrevet af SotD
Arh de har haft hjælpe af både Nippo og Lampre. Det kan simpelthen ikke passe, at der ikke kan køres et nogenlunde tog for ham fra 5km til stregen. Så stærkt har de ikke kørt i løbet af etapen for at kontrollere tre mand. Jo de har kørt tempo de sidste 20km, men indtil da var det jo en form sag at kontrollere tre ryttere ude foran.
Silkeborg IF
Skrevet af SotD
Helt perfekt at jeg ikke var opmærksom på at Mezgec ikke stillede til start, så der var da lige nogle lækre minus point.
Silkeborg IF
Skrevet af medc
Mon ikke etapen i går stadig har skrabet rigtig meget på for sprinterholdene, så hårdt som den blev kørt med en tilhørende meget stram tidsgrænse til følge.
Liverpool FC og New Orleans Saints
Skrevet af tobi
Rettelse: Trek har kun seks ryttere tilbage i løbet.

Så den har altså været svær. I går havde de jo også mest travlt af alle for at nå inden for tidsgrænsen, da det jo reelt kun ville være Nizzolo, der ville blive straffet, hvis 120 mand var kommet uden for og havde fået en pointstraf.
Skrevet af SotD
Nå. Jeg er officielt ude af Manager spillet. Mit net har været nede siden i aftes, så står med et rent sprinterhold, hvor af den ene endda udgik inden etapen i går. FUCK TDC!
Silkeborg IF
Skrevet af UdAfBusken
Træls.

Hvis Brambilla ikke vinder i den gruppe, så går jeg ud af mit gode skind.
Skrevet af tobi
Det er noget af et specielt udbrud, der er kommet af sted, må man sige. Der er ikke mange, der kan noget, når det går opad. Rovny måske? Han kørte godt på den etape, Ciccone vandt. Moser er heller ikke helt ringe. Men den burde bestemt ligge til Brambilla.
Skrevet af UdAfBusken
Rovny kørte overraskende stærkt sidst han var med fremme, da Ciccone vandt, ja. Moser er altid en dark horse til den slags etaper, men jeg tror stigningen er for hård til ham. 4 kilometer på 10% lyder voldsomt. Hvis nogle af de bedre klatrere som Brambilla eller Rovny ikke er kørende, kan han måske sidde med. Det er selvfølgelig også altid svært at forudsige så langt inde i løbet hvem der er kørende. Modolo har eksempelvis udtalt, at han har følt sig så stærk opad, at han vil forsøge at vinde dagens etape. Det lyder vanvittigt, og det kommer nok heller ikke til at ske, men det siger lidt om, hvor forskelligt rytterne har det her i tredje uge af Giroen. De fleste andre sprintere vil nok bare gerne igennem i dag.
Skrevet af NUFC Dinho
@sotd
Du må håbe Modolo er flyvende, for så kan han måske redde dit 2. Hold, hvor du har 3 med i udbruddet og ham som kaptajn. Men det ville nok kræve mirakler for ham at køre i top 3.
Klub top 3: Newcastle,............................... Barcelona Spiller top 3: Ronaldo(fede), Ronaldinho, Romario
Skrevet af Il_Preferito
Jeg håber mest af alt bare, at Brambilla og Rovny måske lige skal udveksle ord på et tidspunkt.

Det kunne være skægt.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af NUFC Dinho
Haha Dennis. Havde helt glemt det var Rovny. Det sjove er at de faktisk kunne ende med at sidde helt forrest sammen, selvom etapen burde ligge lidt bedre til Jay end Rovny.
Klub top 3: Newcastle,............................... Barcelona Spiller top 3: Ronaldo(fede), Ronaldinho, Romario
Skrevet af UdAfBusken
McCarthy har bare ikke rigtig vist noget i løbet hidtil. Han virker ikke til at være i superform. Boaro har jo nærmest været Majkas bedste hjælper opad.
Skrevet af Il_Preferito
Hvilket er lidt paradoksalt, eftersom Majka havde travlt med at fortælle, at Poljanski ville blive en kæmpe hjælp og at han forventede, at han ville være hos ham, når der kun var 10 tilbage i frontgruppen.

Not so much.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
annonce
0