Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af SotD
Klogere og klogere. Jeg skrev vist også, at hvis han var forslået så kunne det være anderledes. Men havde han ikke været det, så havde han jo siddet to minutter efter nu og forsvaret sig fint.
Silkeborg IF
Skrevet af AHUJ
Fedt cykelløb. Ærgerligt for Kruijswijk men en del af sporten. Han er ikke god nok nedad.

Jeg håber sgu lidt på Nibali. Jeg har aldrig været den store fan af ham, men når det går skidt for de største ryttere, så får jeg åbenbart lidt sympati med dem. Kom så Nibali!
YNWA
Skrevet af AHUJ
Styrtet har helt sikkert en effekt, men jeg tror mere, at det er knækket moral, hvor benene ikke længere vil det, som man selv vil. Det bedste eksempel i nyere tid er vel Rodriguez i 2012, hvor han var dem alle overlegne i Vueltaen, indtil Contador havde sit ridt, hvor Rodriguez knækkede fuldstændig på sidste stigning. Uran gjorde det også tildels i giroen 2014.
YNWA
Skrevet af UdAfBusken
Jeg håber derimod at Chaves følger Nibali helt til dørs.

Det ville være forfærdeligt, hvis Nibali endte med at vinde Giroen på det her.

Edit: Nå, Nibali er væk nu. Forfærdeligt.
Skrevet af SotD
Sikke en form han har ramt igen Nibali... Kan han sætte Chavez med et minut så bliver det da for alvor spændende...

Godt jeg har han som kaptajn på et af mine lortehold.
Silkeborg IF
Skrevet af NUFC Dinho
@Sotd

Det havde han da i hvert fald ikke, hvis han ikke havde fået hjælp fra Jungels og Verona, hvilket var pointen i mit indlæg, som du kommenterede på.
Klub top 3: Newcastle,............................... Barcelona Spiller top 3: Ronaldo(fede), Ronaldinho, Romario
Skrevet af SotD
Hvis han ikke havde haft smerter så havde han da fint holdt sig der. Det kan da godt ske han havde tabt et halvt minut mere, men havde han ikke slået sig, så havde han absolut ikke siddet hvor han sidder nu.
Silkeborg IF
Skrevet af AHUJ
Hvorfor ville det være forfærdeligt?

Nedkørsel er også en del af sporten. Det var jo ikke fordi, at Kruijswijk styrtede på flad vej, hvorefter de andre hold udnyttede det. Nibali satte pres på nedad, hvilket gjorde, at Kruijswijk tog større chancer end teknikken var til. Det er en del af det. Ligesom da Schleck søstrene skøjtede rundt på nedkørslen til Gap i touren 2011, mener jeg det var.
YNWA
Skrevet af Slettet(542006222012)
Som AHUJ siger, så er det en del af sporten. På både godt og ondt.

Synd for Kruijswijk, uden tvivl. Men nu er løbet åben igen! Ligner lidt Chaves ikke har mere at skyde med.
Skrevet af UdAfBusken
Hvorfor ville det være forfærdeligt?


Fordi jeg efterhånden ikke kan udstå Nibali (Astana er heller ikke mit yndlingshold, for at sige det mildt). Han har altid heldet med sig i den slags situationer.
Skrevet af UdAfBusken
Klart, selvfølgelig er det en del af sporten. Det er synd for Kruijswijk, men sådan er cykelløb jo.

Jeg kan bare ikke tage, at det er Nibali, som skal nyde godt af det. Det er forfærdeligt.
Skrevet af AHUJ
Det er jo ikke kun Nibali, som nyder godt af det. Forskellen er bare, at Nibali sætter dem alle opad. Chaves, Valverde, Majka, Zakarin (ærgerligt for ham) og alle de andre.
YNWA
Skrevet af Caroe
Vildt cykelløb!

Surt for Kruijswijk, men Nibali har da bestemt ikke gjort noget forkert. Han var jo allerede i fuldt angreb, da styrtet skete, og han skulle jo også gerne distancere Valverde bagved. Må håbe, at Kruijswijk kan holde det inden for 1 minut og så er der sgu dømt cykelløb.

Rigtigt surt for Zakarin. At dømme ud fra billederne var han helt uden skyld.
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af Slettet(542006222012)
Det jo så lidt din personlige mening, og helt fair. Esteban Chaves har jo alle mulighederne åbne, men kan ikke lige pt. Som det ser ud.
Skrevet af UdAfBusken
Og så er det lidt mærkeligt, at Nibali har været halvsløjt kørende det meste af Giroen, og at Astana efter 16. etape ville få holdlægen til at foretage nogle "health tests" for at se hvad der var galt, og vupti, så er han flyvende igen.

Men det er vel også et vilkår i cykelsporten.
Skrevet af UdAfBusken
Det jo så lidt din personlige mening, og helt fair.


Det har jeg vel heller ikke lagt skjul på. Og det er bestemt ikke fordi jeg mener, at Nibali har gjort noget forkert, jeg er bare efterhånden lidt træt af at se på ham surmule i 18 dage for så at sætte alt og alle to dage inden løbet slutter.
Skrevet af Slettet(542006222012)
Måske lidt hurtigt at smide med doping konspirationer allerede. Jeg tror ikke Astana har mere eller mindre adgang til juice end andre.
Skrevet af UdAfBusken
Nej, de andre hold er sikkert lige så slemme, det er bare klassisk Astana, at deres kaptajn pludselig på magisk vis finder benene frem i slutningen af tredje uge efter at have været nede få dage forinden.
Skrevet af Caroe
Javist, han havde nogle få dårlige dage, men han var jo god i starten af løbet. Så det tyder nok nærmere på at der var noget galt med fysikken sidste weekend end at han er blevet volddopet over de seneste par dage.

Al ære og respekt for Chaves og Kruijswijk, men det er sgu også ryttere en Nibali på toppen skal kunne slå. Chaves bliver jo også slået af Nieve i dag.
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af SotD
Ulissi ind som nr. 4 er ret imponerende. Han gør i hvert fald alvor af at hente den point trøje. Hvis han kan køre lige så godt i morgen, så har han en chance for at forsvare den, men det skal så også til, for Nizzolo har vel stadigvæk et lille forspring.
Silkeborg IF
annonce
0